| Autor |
CFR Cluj - Steaua(duminica) |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 16-08-2007 23:15 |
|
|
vorbiti aici despre meciul cu Steaua de duminica
PS Sa veniti in numar mare la meci..da suporterii adevarati..sa incurajam asa cum se cuvine echipa....castigam..trebuie sa castigam :d

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Editat de Raul la 16-08-2007 23:16 |
|
| Autor |
RE: CFR Cluj - Steaua(duminica) |
Mihai_alexandru
Membru
Postare: 1593
| Postat la 16-08-2007 23:20 |
|
|
Desi avem jocul bun nu numai asta conteaza... cipriotii aia ne-au ars din cauza lipsei de organizare dar ce-o sa fie cu Steaua care are experienta europeana+ faze fixe f. bune. 
Mai ales ca acum moralul e 0...

Scrie articole pentru jocuri!
Editat de Mihai_alexandru la 16-08-2007 23:21 |
|
| Autor |
Marius_CFR
Membru

Postare: 311
| Postat la 16-08-2007 23:22 |
|
|
pierdem
One Team-One Love-One Passion!!! |
|
| Autor |
Mihai_alexandru
Membru
| Postat la 16-08-2007 23:26 |
|
|
:o Putem castiga... dar fiindca am descoperit ca n-avem antrenor acum sunt ei favoriti... la cat de penibil joaca ei macar au organizare. Andone ala parca a distrus o echipa si la Dinamo... cand pierdeau cu Vaslui si alte echipe de genul si castigau cu echipe de pluton numai in ultimul minut. Incepe ofensiva anti-Andone? 

Scrie articole pentru jocuri! |
|
| Autor |
AlexD
Administrator

Postare: 911
| Postat la 16-08-2007 23:31 |
|
|
Trebuie sa castigam meciu asta! Deja toti rad de noi. Abia asteptau bucurestenii(si altii) sa pierdem un meci. Cred ca acum sunt in al 9-lea cer. Daca invingem duminica steaua, moralul va fi iar ridicat si putem spera la calificarea in urmatorul tur al Cupei UEFA(sa vedeti atunci suparare la ziaristi ).
Vom demonstra tarii ca avem valoare. CFR 2-1 steaua! 
CFR = Campionii Fotbalului Romanesc
Editat de AlexD la 16-08-2007 23:32 |
|
| Autor |
Mihai_alexandru
Membru
| Postat la 16-08-2007 23:35 |
|
|
Nu cred ca avem sanse in retur fiindca cipriotii se vor baricada mai mult ca sigur... si mai sunt si 10.000 de ciprioti fanatici in tribune. Dar cine stie... da Trica un sut de la distanta, Culio o centrare perfecta si Semedo scapa singur cu portarul... 3 goluri... dar daca vrem echipa de CL si castigatoare de Cupa UEFA n-avem voie sa speram doar la sclipiri norocoase ale jucatorilor!!!!!!!!!! Vedem noi ce face Andone duminica... daca nu jucam mai organizat, chiar si daca am castiga... daca nu jucam mai organizat eu il vreau pe Andone afara de la CFR. 

|
| Autor |
AlexD
Administrator

| Postat la 16-08-2007 23:41 |
|
|
Are Andone vina lui la greseli. Dar mai sunt si greseli personale ale jucatorilor. La golu trei al cipriotilor, Fredy si Muresan au adormit.
Eu cred ca steaua e sub nivelul cipriotilor. Oricum, nici ei nu se pot lauda ca au facut 2-2 cu Bate. Mie mi se pare rusinos pentru o echipa care se crede atat de puternica sa faca egal cu un club necunoscut.
O sa vedem duminica ce va fi.
Hai CFR!!!
CFR = Campionii Fotbalului Romanesc |
|
| Autor |
Mihai_alexandru
Membru
| Postat la 16-08-2007 23:46 |
|
|
Da dar eu sunt dezamagit ca la asemenea jucatori buni ar putea veni un antrenor bun cum au/ au avut alte echipe ca Protasov, Dusan Uhrin care ar dubla valoarea echipei... Andone nu se bazeaza decat pe valoarea jucatorilor...
Edit: De exemplu pe vremea lui Protasov Steaua juca excelent dar acuma chiar si cu jucatori mai buni Steaua face 2-2 cu BATE Borisov...

Scrie articole pentru jocuri!
Editat de Mihai_alexandru la 16-08-2007 23:48 |
|
| Autor |
AlexD
Administrator

| Postat la 16-08-2007 23:51 |
|
|
Si mie imi placea cum juca steaua pe vremea lui Protasov. Stia sa isi foloseasca jucatorii. Si Urin face treaba la poli. Eu zic sa ii mai acordam putin timp lui Andone. La urma urmei nu ii antrenor rau.
Deviem de la subiect!
|
| Autor |
Mihai_alexandru
Membru
| Postat la 16-08-2007 23:58 |
|
|
Nu-i antrenor rau dar la cat de bun era nu si-a gasit la un Jiul Petrosani s-a dus la ciprioti. Si chiar dupa juma de an acolo nu e in stare sa invinga locul de 3 de acolo cu o echipa de 10 ori mai buna... hai ca termin aici. Oricum eu sunt foarte ingrijorat pentru CFR. Bafta CFR in meciul cu Steaua... si cei de la Benfica il vor afara pe antrenor. :d

|
| Autor |
locomotiva07
Membru

Postare: 415
| Postat la 17-08-2007 22:13 |
|
|
cum il vor afara pe antrenor, daca bate cu 3-0 pe sTEAUA o sa-l vrea la ei, nu:D?
HAI CFR !!!! OILE SE APROPIE DE BARIERA !!!
CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!! |
|
| Autor |
Mihai_alexandru
Membru
| Postat la 17-08-2007 22:19 |
|
|
Il vor afara pe antrenorul lor... Fernando Santos vroiam sa zic.

|
| Autor |
locomotiva07
Membru

Postare: 415
| Postat la 18-08-2007 12:25 |
|
|
ok, m-am prins .. finally ... io zic ca nu vor pleca nici-unul... si se vor califica mai departe ambele echipe HAI CFR !!! HAI BENFICA !!!
CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!! |
|
| Autor |
Mihai_alexandru
Membru
| Postat la 18-08-2007 14:09 |
|
|
Benfica joaca chiar mai prost ca noi, i-a salvat Rui Costa in meciul contra lui Copenhaga. (2-1 )

|
| Autor |
AlexD
Administrator

| Postat la 18-08-2007 14:34 |
|
|
Andone:"Vine Gigi, Migi sau cum l-o chema si pe asta?" )
|
| Autor |
AlexDoggy
Membru

Postare: 141
| Postat la 18-08-2007 14:53 |
|
|
pfoai...cand vad..ofensiva anti Ando...pierdem...si altele..numa ma enervez..o sa fie bine..le mai trebuie inca 4-5 meciuri sa joace asa cum stiam noi...desi o sa vedeti ca o sa batem steOaia!!! nu uitati ca si lui Bergodi i-au trebuit niste meciuri sa faca echipa sa castige meci de meci aproape..acuma o sa fie mai bine, cu jucatorii si antrenorul de acuma, is sigur fiti putin mai increzatori..si sa fim mai modesti ca nu suntem Barcelona..trebe sa o luam putin mai usor..hai CFR!!
 |
|
| Autor |
Mihai_alexandru
Membru
| Postat la 18-08-2007 15:09 |
|
|
Nu e nici o ofensiva anti-Andone eu sunt doar sceptic 60% in privinta lui, pana acum am argumente cum ar fi organizarea slaba la faze fixe, gafe in defensiva. Cu Otelul si Poli am jucat cam la fel dar am zis ca-i inceput de sezon dar totusi suntem acuma la al patrulea meci. Andone mi se pare depasit de situatie de multe ori ca de exemplu pana acum a inceput cu acelasi 11, il baga intotdeauna pe sfarsit de meci pe Manuel Jose, bate Didi penaltiul desi Trica e executantul... cred ca sunt destule motive ca sa fiu ingrijorat. Ba chiar prea multe... :S

|
| Autor |
AlexDoggy
Membru

Postare: 141
| Postat la 18-08-2007 15:24 |
|
|
Mihai_alexandru a scris:
Nu e nici o ofensiva anti-Andone eu sunt doar sceptic 60% in privinta lui, pana acum am argumente cum ar fi organizarea slaba la faze fixe, gafe in defensiva. Cu Otelul si Poli am jucat cam la fel dar am zis ca-i inceput de sezon dar totusi suntem acuma la al patrulea meci. Andone mi se pare depasit de situatie de multe ori ca de exemplu pana acum a inceput cu acelasi 11, il baga intotdeauna pe sfarsit de meci pe Manuel Jose, bate Didi penaltiul desi Trica e executantul... cred ca sunt destule motive ca sa fiu ingrijorat.  Ba chiar prea multe... :S
) okay ..te cred..da` o sa vezi maine..poate ma insel..da` simt ca o sa castigam..nu stiu de ce..ca pe vremuri ..sa jucam ca sezonul trecut la CFR - Rapid 3 - 2 :X:X ce superb o fost..sper sa fie si maine la fel..sa ii batem cu un gol mai mult Ando-i un super antronor si um om ft calumea..nu vreau sa plece..mai aveti putina rabdare..lupta CFR!!
 |
|
| Autor |
Mihai_alexandru
Membru
| Postat la 18-08-2007 17:59 |
|
|
Imi place ce declaratii da Andone, sper sa le insufle aceeasi atitudine si jucatorilor.

|
| Autor |
eu
Membru
Postare: 3
| Postat la 18-08-2007 21:57 |
|
|
Salut ... sunt eu 
Meciul de campionatul trecut cu Rapidul a fost singurul la care am fost si a fost extraordinar. Echipa asta are potential, nu gluma!
Daca tineti minte .. Deac o salvat meciul atunci, nu inteleg de ce nu il mai baga (un jucator cu un potential deosebit).
Nu vreau sa supar pe nimeni dar daca va juca Fabiani e ca si cum am juca in 10 si daca mai adaugam ca ei sunt in 13, va fi o problema.
Nu am nimic cu omu', da ii mult prea lent pentru o echipa precum CFR-ul. Viteza de joc avantajul nostru major, iar daca joaca tipu asta, pierdem detaliul care nu poate sa faca diferenta, ci FACE DIFERENTA dintre victorie sau bataie.
Fortza CFR! |
|