| Autor |
U Cluj - CFR Cluj |
Mihai_alexandru
Membru
Postare: 1593
| Postat la 04-05-2008 21:41 |
|
|
Miercuri poate fi ziua in care CFR Cluj va castiga primul trofeu din istoria sa, si in care titlul de campioni va merge in provincie dupa 17 ani. Toate meciurile etapei cu numarul 34 (ultima etapa a Ligii I 2007-2008) se vor disputa de la aceeasi ora : 17.00.
Situatia actuala in clasament:
1. CFR Cluj 73 pcte
2. Steaua Bucuresti 72 pcte
Fiindca Steaua este in avantaj in ceea ce priveste rezultatele directe fata de CFR, titlul va merge la Steaua daca echipele vor termina la egalitate de puncte.
Meciul contracandidatei noastre la titlul este Steaua - Gloria Buzau.
Gloria Buzau se afla pe locul 14 in clasament, la un singur punct de Ceahlaul Piatra Neamt, care se afla pe prima pozitie retrogradabila. Ceahlaul are meci in deplasare cu Universitatea Craiova. Este, deci, foarte posibil ca Gloria Buzau sa aiba nevoie de puncte in meciul cu Steaua ca sa joace si anul viitor in Liga I.
Meciul Gloria Buzau- Steaua din tur s-a terminat 1-1.

Scrie articole pentru jocuri!
Editat de Mihai_alexandru la 04-05-2008 21:45 |
|
| Autor |
RE: U Cluj - CFR Cluj |
locomotiva07
Membru

Postare: 415
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 04-05-2008 21:50 |
|
|
VOM INVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CU ORICE PRET !!!! ORICE PRET !!!!!
CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!! |
|
| Autor |
kelvin
Membru
Postare: 73
Locaţia: cluj
| Postat la 04-05-2008 21:56 |
|
|
campioni sau nu ? eu zic ca tot Clujul ar trebui sa tina cu CFR, orasul Cluj Napoca trebuie sa dea dovada de cea mai inalta civilizatie !! Hai CFR inca 3 zile si suntem campioni, ,
|
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 04-05-2008 21:57 |
|
|
Sincer imi e frica ca primele imense ce le erau promise stelistilor la meciul cu dinamo vor ajunge in vestiatul de pe moina....sper sa ii batem..sa ne ajute Dumnezeu...meritam titlul asta

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 04-05-2008 22:33 |
|
|
Raoul CFR a scris:
casual a scris:
de 'u" va temeti ma?CFR bate pe 'u" daca nu cinstit atunci so inteles DOBOS cu muresan!
tare ma tem ca primele de 10 mii euro promise stelistilor pt meciul cu dinamo vor ajunge in vestar la "u"
in ultimele 3 zile au plecat deja 2 titulari d ela 'u',mai pleaca merlier si goga cine crezi ca va juca impotriva CFR-ului si unde vor ajunge asa zis bani.sincer ma tem de acest meci dar is 90% ca batem!+
1.dobos si muresan is prieteni
2.CFR si 'u" doua echipe din acelas oras
3.nici o echipa din cluj nu a castigat campionatu si 'u" nu are nimic de castigat daca bate
4.hai eventu
|
|
| Autor |
TorresCFR
Membru

Postare: 220
Locaţia: Ploiesti
| Postat la 05-05-2008 00:34 |
|
|
Mama de ne incurca " U " vin pana acolo si le dau foc la stadion, odata campioni,mereu campioni noul slogan !
 |
|
| Autor |
CFR-istul
Membru

Postare: 657
| Postat la 05-05-2008 09:35 |
|
|
Dl. Paskany, ar fi cazul sa vedeti cum ii transmiteti un mesaj si prin cine d-lui Boc. Din moment ce primaria are 40% din actiunile de la U ar fi cazul ca dl. Boc sau functionarii sai sa-si foloseasca influenta pentru ca titlul sa ramana la Cluj anul acesta. Am fi prostii pamantului daca ne incurcam intre noi clujenii. Nu uitati ca Dobos e un stelist convins si se aude ca oierul l-a contactat deja promitand prime fabuloase pentru U. Haideti sa nu-i permitem sa foloseasca inca o data aceste elemente negative cum bine le-ati numit si sa rezolvam lucurile simplu si elegant.

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf |
|
| Autor |
GS
Membru

Postare: 132
Locaţia: Iasi
| Postat la 05-05-2008 11:05 |
|
|
|
CFR-istul a scris:
Dl. Paskany, ar fi cazul sa vedeti cum ii transmiteti un mesaj si prin cine d-lui Boc. Din moment ce primaria are 40% din actiunile de la U ar fi cazul ca dl. Boc sau functionarii sai sa-si foloseasca influenta pentru ca titlul sa ramana la Cluj anul acesta. Am fi prostii pamantului daca ne incurcam intre noi clujenii. Nu uitati ca Dobos e un stelist convins si se aude ca oierul l-a contactat deja promitand prime fabuloase pentru U. Haideti sa nu-i permitem sa foloseasca inca o data aceste elemente negative cum bine le-ati numit si sa rezolvam lucurile simplu si elegant.
si preferati un titlu patat de rivalii de maorte sau unul curat ?

|
|
| Autor |
cs_snk
Membru
Postare: 23
| Postat la 05-05-2008 17:43 |
|
|
|
daca castigam campionatul, unde o sa primim cupa? direct pe stadionul moina? ciuda mai mare pt un uist frustrat nu-mi pot imagina :D |
|
| Autor |
cvis
Membru

Postare: 277
| Postat la 05-05-2008 18:00 |
|
|
da cupa o sa fie oferita pe stadionul moina.
cred ca ar trebui organizata sarbatorirea pe stadionul cfr dupa meci, ca sa nu iasa scandal iarasi pe strazi... asa ar fi cel mai bine...
|
|
| Autor |
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 05-05-2008 18:01 |
|
|
nu..din cate am vazut ..parca in gsp era un articol...se va face o intalnire p stadionul Dr.Constantin Radulescu (Gruia) si acolo se vor inmana medaliile si trofeul pentru a se evita incidentele din stadion...asa cica s-ar fi intamplat si daca batea steaua aseara..numai ca lor le dadeau in meciul cu buza'..oricum..bine ca nu mai este cazu ...FORZA CFR ..miercuri e sarbatoare..iar apoi...cat mai multa lume la Piatra Neamt!!!!
CFR 1907 CLUJ! |
|
| Autor |
Ceferist
Membru

| Postat la 05-05-2008 18:03 |
|
|
si..inca o intrebare....sa sarbatorim campionatu..care sper ca o sa-l castigam..unde vom iesi?..tot in piata?..sau mergem sus in gruia?..sa stie toata lumea
CFR 1907 CLUJ! |
|
| Autor |
TorresCFR
Membru

| Postat la 05-05-2008 18:05 |
|
|
Am si eu o intrebare,cati suporteri ai CFR-ului,vor sustine echipa la " U" ?
 |
|
| Autor |
SWS
Membru

Postare: 188
| Postat la 05-05-2008 18:08 |
|
|
Dubarbier :X
 |
|
| Autor |
CFR-istul
Membru

Postare: 657
| Postat la 05-05-2008 18:27 |
|
|
TorresCFR a scris:
Cred ca o sa fim in jur de 2-3 mii. 

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf |
|
| Autor |
Ceferist
Membru

| Postat la 05-05-2008 18:57 |
|
|
pe cei care nu merg pe moina
Miercuri, 7 mai 2008, clubul CFR 1907 Cluj pune la dispozitia fanilor, 2 ecrane gigantice care vor fi amplasate pe terenul de iarba al arenei din Gruia. Intrarea va fi libera pentru toti fanii CFR 1907 Cluj.
Va asteptam in numar cat mai mare sa urmarim acasa, impreuna, cel mai important meci al campionatului!
Tudor POP
ofiter de presa CFR 1907 Cluj
tudor.pop@cfr1907.ro
0747/122232
http://www.cfr1907.ro
sper ca nu deranjez pe nimeni ca am dat copy paste de pe site-ul oficial...ar fi frumos sa fie sarbatoare pe 2 stadioane din cluj
CFR 1907 CLUJ! |
|
| Autor |
bruce_fcd
Membru
Postare: 5
Locaţia: Zalau/Cluj
| Postat la 05-05-2008 19:29 |
|
|
CFR-istul a scris:
TorresCFR a scris:
Cred ca o sa fim in jur de 2-3 mii. 
probabil 2-3 mii dar de spectatori nu suporteri, din care in afara de cei din sectorul rezervat, n-o sa indrazneasca nimeni sa strige "Hai CFR" sau sa se bucure la goluri, poate niste aplauze timide la sfarsit de meci. Asa cum echipa CFR-ului e cu mult peste cea a lui "U" tot la fel suporterii lui "U" sunt cu mult peste ai vostri, stau de 4 ani in Cluj, am fost la multe meciuri pe ambele stadioane si stiu ce vorbesc.
Oricum eu va felicit pentru titlul de campioni desi nu-mi sunteti neaparat foarte simpatici si aveti si voi pacatele voastre decat sa ia ciobanul si spurcatii sai mai bine voi, oricum ne sunteti datori vanduti dupa meciul de aseara Nu cred ca se poate pune problema rezultatului in meciul de miercuri, o echipa cu jucatori pe picior de plecare, resemnati si neplatiti nu au cum sa opuna rezistenta prea mare, chiar e penibil ca unii se gandesc ca e nevoie de interventia autoritatilor la acest meci. |
|
| Autor |
roby
Membru
Postare: 7
| Postat la 05-05-2008 19:30 |
|
|
roby |
|
| Autor |
cvis
Membru

Postare: 277
| Postat la 05-05-2008 19:41 |
|
|
cine e pe primu' loc cine e pe primu' loc Cefere Ceferee
cine e pe primu' loc cine e pe primu loc Cefere Ceferee
|
|
| Autor |
TorresCFR
Membru

| Postat la 05-05-2008 22:17 |
|
|
Cea mai mare bucurie,CFR Cluj campioana Romaniei !
 |
|