| Autor |
Rapid - CFR Cluj |
AlexD
Administrator

Postare: 911
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 04-08-2008 11:29 |
|
|
09.08.2008
21:45
Discutii aici despre derby-ul etapei a 3-a.

CFR = Campionii Fotbalului Romanesc
Editat de AlexD la 04-08-2008 11:30 |
|
| Autor |
RE: Rapid - CFR Cluj |
cfr23
Membru

Postare: 546
| Postat la 04-08-2008 11:44 |
|
|
Asta meci greu ....Cred k o sa pierdem
CFR este Clujul ! Clujul suntem NOI!
 |
|
| Autor |
Dambul Rotund
Membru
Postare: 120
Locaţia: Cluj
| Postat la 04-08-2008 11:44 |
|
|
Nu as paria pe echipa noastra. Rapid are un antrenor, lucru cu care noi nu ne putem mandri, a adus jucatori pe posturile unde avea nevoie si nu la vrac, a adus jucatori de un anumit profil si cu afinitati care sa le permita sa joace un fotbal cursiv. Singurul lucru pe care as paria ar fi ca Andone nu mai prinde Craciunul pe banca din Gruia. In timp ce toate echipele au alergat disperate sa aduca varfuri de atac, Andone ne-a "scapat' de cel mai bun varf din tara, cel putin ca tehnica, forta si viziune de joc. Consecvent, a inceput operatiunea "Urmeaza Semedo". Chiar si Dorsin ar fi meritat inca o sansa pt ca evoluase foarte bine in Liga Campionilor. Asa cum Peralta s-a regasit, de ce nu putea fi la fel cu Dorsin? Doamne fer' sa-l critici pe "nea Ando". Cam la fel de riscant cum era pe vremuri sa-l critici pe Ceausescu! Cum te-o prins, te asteapta lista neagra. Si de acolo nu mai scapa nici un jucator. Pai daca Messi ar juca la CFR si ar indrazni sa il critice un pic, un piculetz pe nea Ando, sa vedeti cum n-ar mai prinde prima echipa vreo 9 ani. Nea Ando ne-ar explica ca Messi e valoros dar ca nu se adapteaza, nu face asta, nu face alta... si Messi ar juca cam 300-400 de minute intr-un sezon. Nu mai mult! Acum imi dau seama ca Giovanni Becali, o fi avand si asta vreo o mie de pacate, dar a avut mare dreptate cand l-a zvanturat desi Dinamo era atunci lidera in campionat.
Editat de Dambul Rotund la 04-08-2008 11:45 |
|
| Autor |
AlexD
Administrator

Postare: 911
| Postat la 04-08-2008 12:10 |
|
|
Va fi un meci dificil, dar sunt sigur ca vom obtine un rezultat pozitiv. Pana acum noi am batut 2 echipa cel mult modeste, dar nici rapidul nu a avut meciuri grele.
Apararea rapidului pare destul de slaba, in special partea dreapta. Daca cei de la farul si-au creat ocazii mari de gol, sunt sigur ca noi vom reusi sa si marcam.

CFR = Campionii Fotbalului Romanesc
Editat de AlexD la 04-08-2008 12:11 |
|
| Autor |
cfr23
Membru

| Postat la 04-08-2008 16:16 |
|
|
Ce parere aveti o sa-l bage pe Yssouf Kone??? Diego Ruiz nu mio prea placut in meciu cu Buzau-ul ,da...so vazut ca era foarte suparat , abia daca o baut palma cu colegii cand o iesit si era foarte dezamagit......Totusi eu nu as risca...Dar chiar avem nevoie de un varf , mi se pare mi sau Dubarbier joaca bine numai cand intra din postura de rezerva??? De ex : meciul cu U si Pandurii (din sesonul trecut) leo facut slabe , si o dat gol in meciu cu Otopeni si o pasa de gol , si astazi o jucat bine , si in meciul cu Farul (sesonul trecut) , io dat o pasa de gol la Trica in meciul cu Buzaul (din sesonul trecut) o dat gol si o intrat ca rezerva...
Oricum sper sa ii batem pe Rapidisti
 |
|
| Autor |
cfr23
Membru

| Postat la 04-08-2008 16:18 |
|
|
Daca as fi in locul lui Ando i-as da o inca o sansa si la Dorsin....Poate s-a acomodat ...Pacat de el ca are ghinion ca ii un baiat de treaba
 |
|
| Autor |
Wotan
Membru

Postare: 198
| Postat la 04-08-2008 16:44 |
|
|
|
Io cred sincer si zic ca bate Rapid, la un gol. 1-0, 2-1 |
|
| Autor |
Mihai_alexandru
Membru
Postare: 1593
| Postat la 04-08-2008 18:33 |
|
|
cfr23 a scris:
Daca as fi in locul lui Ando i-as da o inca o sansa si la Dorsin....Poate s-a acomodat ...Pacat de el ca are ghinion ca ii un baiat de treaba
Asa cred si eu. Dar Andone ori e orb ori are preferinte intre jucatori. Cu Rapid e primul meci in care daca am face sondaj pe site eu cred ca nu ar trebui in nici un caz sa fie voturi 99% pentru victorie CFR si doar 1% pentru Rapid cum e de obicei. O sa fie un meci cu adevarat greu. Rapid joaca mai bine deci nici nu stiu daca suntem favoriti. In orice caz o sa fie o poveste diferita fata de victoria 2-1 din sezonul trecut. Hai CFR... jucatorii trebuie sa dea 101% ca sa batem Rapidul. 
P.S. Iar antrenorul trebuie sa dea 400%.

Scrie articole pentru jocuri!
Editat de Mihai_alexandru la 04-08-2008 18:35 |
|
| Autor |
Fabiany
Membru

Postare: 189
Locaţia: in galeria KVSC
| Postat la 04-08-2008 18:38 |
|
|
Sper sa il bage pe kone meciu urmator si baieti sa joace fotbal k lumea nu asa aiurea cum or jucat cu buzau.
 |
|
| Autor |
Dambul Rotund
Membru
| Postat la 05-08-2008 05:47 |
|
|
Singura diferenta majora este ca ei au un antrenor iar noi avem un danone.
Dar daca e sa pierdem, sa ne bata asa de rau ca danone sa plece!
Editat de Dambul Rotund la 05-08-2008 05:48 |
|
| Autor |
TorresCFR
Membru

Postare: 220
Locaţia: Ploiesti
| Postat la 05-08-2008 10:18 |
|
|
Hirschfeld - Tony - Cadu - Galiassi - Panin - Semedo - Trica - Dani - Culio - Dubarbier - Didi asa le dam 2-0 sigur !
 |
|
| Autor |
anadriana16
Membru
Postare: 255
| Postat la 05-08-2008 10:40 |
|
|
|
Dambul Rotund a scris:
1. Paszkany nu e Gigi sa schimbe antrenori dupa o singura infrangere, saptamnal sau in timpul sezonului (Exceptie Dorinel Munteanu care .... sti)
2. Ando nu cred ca isi va da demisia in cazul in care pierde un meci
3. Oricine intra in teren, orcine ii pe banca de rezerve, orcine ar fi antrenor eu nu vrau sa piarda CFR.
Ando poate pleca in pauza de iarna dar acuma ar afecta si mai mult jocul. |
|
| Autor |
cfr23
Membru

| Postat la 05-08-2008 11:01 |
|
|
Antrenorul trebuie schimbat in pauzele competionale ca altfel se distruge ritmul de joc si nu m-ai iese nimic , vedeti si voi Rapid si Dinamo sesonul trecut si Steaua
 |
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 05-08-2008 11:07 |
|
|
Nu sunt sigur de victoria CFR-lui , singura speranta intr-un rezultat bun este auto-mobilizarea jucatorilor . Avem poate cel mai bun lot din liga 1-a , dar din pacate numai lot si nu echipa , iar asta este deja vina antrenorului !!!

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/ |
|
| Autor |
Dambul Rotund
Membru
| Postat la 05-08-2008 12:05 |
|
|
anadriana16 a scris:
Dambul Rotund a scris:
1. Paszkany nu e Gigi sa schimbe antrenori dupa o singura infrangere, saptamnal sau in timpul sezonului (Exceptie Dorinel Munteanu care .... sti)
2. Ando nu cred ca isi va da demisia in cazul in care pierde un meci
3. Oricine intra in teren, orcine ii pe banca de rezerve, orcine ar fi antrenor eu nu vrau sa piarda CFR.
Ando poate pleca in pauza de iarna dar acuma ar afecta si mai mult jocul.
1. Pana acum, Dorinel si mai apoi Bergodi au adus un plus in calitatea jocului. La Ando, nu se vede nimic. La ce jucatori avem, ar fi trebuit sa oferim un recital intr-un meci cum a fost cel cu Stelutza. Din pacate, echipa joaca cam la 70% din potential si asta e numai vina lui Ando!
2. Sunt convins ca Ando nu-si va da demisia nici daca am fi pe ultimul loc!
3. Nici eu nu vreau sa pierdem, dar daca vom pierde macar sa se trezeasca si conducerea ca Ando nu e antrenor. In editia trecuta. am luat titlul nu pentru ca Ando e extrem de priceput ci pentru ca:
a) am avut un lot net superior altor echipe.
b) principalele contracanditate nu au gestionat ca lumea situatiile de criza sau si la-eu creat singure; FC Valiza a avut 3 antrenori, Rapid si ea vreo 3, Dinamo nici nu mai stiu cati.
c) Dinamo a batut pe FC Valiza in penultima etapa.
O echipa adevarata e ca o orchestra simfonica ce canta dupa o partitura clara. Din pacata, noi suntem doar o formatie de jazz formata din muzicieni buni. |
|
| Autor |
cfr23
Membru

| Postat la 05-08-2008 14:19 |
|
|
Mie chiar mi-a placut cum a jucat CFR in perioada Bergodi dar si in turul 2008 a jucat fff bine , comentatorii tot timpul spuneau ca oamenii vin pe stadion la CFR sa vada spectacol

Editat de cfr23 la 05-08-2008 14:20 |
|
| Autor |
jsk
Membru
Postare: 88
Locaţia: Cluj-Mociu-Keszu
| Postat la 05-08-2008 17:33 |
|
|
...ando? acum sa ramana sa-si termine acest campionat, unde nu va fi foarte greu, dar, dar,... LC atunci va fi problema noastra, adica atunci se va juca fotbal. Nu inteleg cand se comenteaza, ca NU MAI SUNT ECHIPE MICI IN LIGA I, cum asa atunci echipele de pe locul 6-8 in jos ce sunt echipe de LC?????
jsk |
|
| Autor |
locomotiva07
Membru

Postare: 415
| Postat la 05-08-2008 19:05 |
|
|
2-3 in cel mai rau caz, doar patrunde Expresul in Giulesti !!! acuma sincer, clar ca o sa fie meci greu, orice rezultat e posibil, dar vom invinge, ce naiba, ce atata pesimism ??!!! MOBILIZARE si basta ! ... si FORZZA CFR !!
CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!! |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 06-08-2008 11:01 |
|
|
Stancioiu-pereira-sousa-cadu-tony-culio trica-dani-semedo-dubarbier-didi.
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
clujeanul
Membru
Postare: 41
| Postat la 06-08-2008 11:58 |
|
|
@ Dambul Rotund: frumoasa comparatia cu orchestra! sunt total de acord! |