| Autor |
CFR-BISTRITA |
tixmich
Membru
Postare: 82
Locaţia: cluj
| Postat la 10-04-2009 17:03 |
|
|
|
ghinion...nu pot sa cred |
|
| Autor |
RE: CFR-BISTRITA |
andrei6000
Membru
Postare: 62
Locaţia: Chicago
| Postat la 10-04-2009 17:44 |
|
|
ghinion pe naiba... prostie absoluta. atat din partea antrenorului cat si a jucatorilor.
legat de antrenor: mai intai, eu efectiv nu pot sa inteleg cum de a ajuns Muresan sa joace mijlocas ofensiv cand el sta cel mai slab cu tehnica din tot lotul CFR-ului. parca traim in zona crepusculara..
in al doilea rand, de ce a trebuit sa primim un gol inainte de a se schimba ceva la modul in care ne aparam la fazele fixe? nu stiu cine era de vina ca Diogo ramanea singur cu portarul la absolut fiecare faza fixa a Gloriei, dar ceva trebuia schimbat dupa a doua faza de genul ala.
in al treilea rand, eu nu inteleg de ce se tot insista atata cu Deac. inca un meci in care nu a facut nimic util. ma rog, cu exceptia hentului din careul nostru despre care acum toata lumea va urla ca ar fi trebuit sa fie penalty.
si in ultimul rand, eu nu inteleg de ce Tony joca titlular in fata lui Vieira care a jucat exceptional in meciurile din retur cand se vede de la o posta ca Tony nu face fata dupa pauza lunga pe care a luat-o. faptul ca antrenorul a ajuns la noi ca urmare a recomandarii lui Tony nu ar trebui sa insemne ca Tony are locul de titular garantat.
pe de alta parte, jucatorii au fost de o indolenta extrema.
in primul rand Y. Kone care nu doar ca a ratat vreo 4 ocazii imense, dar si-a si batut joc de penalty-ul din minutul 86.
in al doilea rand, Muresan: a dat practic doua pase la portarul Gloriei cand era singur in mijlocul careului, iar in aparare mai mult se plimba. el inca traieste din cele doua meciuri exceptionale pe care le-a facut in toamna trecuta: cel cu Roma si cel cu Franta, dar sper ca de la o vreme sa nu ne mai chinuie atata cu el ca deja ne-a ajuns.
in al treilea rand, Galiassi sau cine a gresit la fazele fixe in apararea noastra e un idiot. ar trebui scos din lot pentru cateva etape.
si in ultimul rand, din nou Tony... n-a facut nimic. doar ne-a lasat in 10 oameni la sfarsit. vina lui nu e ca s-a accidentat, ci ca nu-i spune antrenorului ca nu e capabil sa joace la potential maxim.
in fine no... eu sincer sa fiu, cred ca nu m-am mai simtit atat de exasperat dupa un meci al CFR-ului de tare mult timp. dupa cum am mai zis, si-au batut joc de noi... faptul ca bistritenii au egalat in ultimul minut a fost doar o pedeapsa meritata pentru modul in care au inteles atat jucatorii cat si antrenorul sa abordeze partida asta. |
|
| Autor |
DeLuX
Membru

Postare: 10
Locaţia: Sighisoara
| Postat la 10-04-2009 17:56 |
|
|
Adevarul este ca pe jucatori i doare in PU*A de campionat si de cupa si de restul,mai ales ca is jucatori straini.
Rusine sa le fie....pacat de toti suporterii care asteptau un rezultat bun. La cum joaca CFR-ul acuma,sincer,nu meritam campionatul.
Cu jucatori straini pe care nu i intereseaza campionatul,numai bani,femei,bautura,cu dinastia nu faci treaba...+ antrenorul care nu a iesit in evidenta cu nimic.Oricum jucatorii nu asculta nimic din ce spune antrenorul,iar vina pica tot pe antrenor.Asta este.
Gherila PLOPILOR! |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 10-04-2009 18:17 |
|
|
MERCENARII PIZDII,niste pisati,ultimele 20 d emeciuri tot asa leo jucat!meic slab la iasi,la craiova acuam cu bistrita!mercenarii pizdii!cum dracu sa le mai stragi numele la meci!
|
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 10-04-2009 18:42 |
|
|
in acest moment am pierdut campionatul. pacat 
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
place
Membru
Postare: 43
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 10-04-2009 18:55 |
|
|
GLORIA MUIE GLORIA !!!!! egal cu o echipa de liga a 2 a asta e ..
aaaa |
|
| Autor |
szahel
Membru
Postare: 11
| Postat la 10-04-2009 19:20 |
|
|
N-am pierdut campionatul, ci doua puncte. Lupta continua... :zuel: |
|
| Autor |
cfr23
Membru

Postare: 546
| Postat la 10-04-2009 19:24 |
|
|
Anu' viitor
CFR este Clujul ! Clujul suntem NOI!
 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 10-04-2009 19:26 |
|
|
szahel a scris:
N-am pierdut campionatul, ci doua puncte. Lupta continua... :zuel:
chiar crezi ? 
|
| Autor |
szahel
Membru
Postare: 11
| Postat la 10-04-2009 19:45 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
szahel a scris:
chiar crezi ? 
absolut
mai sunt zece etape, cu doua derbiuri pe etapa, iar Dinamo si Urziceni n-o sa reziste in fata. o sa castige cine o sa fie mai tare din punct de vedere psihic: Timisoara, Rapidul sau noi.  |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 10-04-2009 19:57 |
|
|
szahel a scris:
simplu CFR-ist a scris:
szahel a scris:
chiar crezi ? 
absolut
mai sunt zece etape, cu doua derbiuri pe etapa, iar Dinamo si Urziceni n-o sa reziste in fata. o sa castige cine o sa fie mai tare din punct de vedere psihic: Timisoara, Rapidul sau noi. 
pune in loc de rapid pe craiova 
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 10-04-2009 20:31 |
|
|
si eu cred ca inca luptam la titlu. dupa meciul asta am facut ce am facut si dupa meciul cu craiova. m-am urcat in masina si am dat drumul la imnuri la maxim. mi-am injectat o cura de cfr, si drogul mi-a prins bine.
Luptam in continuare
sa dea domnul ca in ultima etapa noi sa nu mai avem ce pierde sau ce castiga, si sa aiba gazul nevoie de victorie ca sa se salveze in detrimentul bistritei... |
|
| Autor |
michigan
Membru
Postare: 157
Locaţia: detroit, michigan
| Postat la 11-04-2009 00:41 |
|
|
|
andrei6000 a scris:
ghinion pe naiba... prostie absoluta. atat din partea antrenorului cat si a jucatorilor.
mai andrei..ti-am urmarit demult postarile si ai dreptate cam 50% din cazuri.intradevar echipa o jucat f slab dar tu te legi tot timpul de jucatorii care is utili echipei.Din cate am observat eu tu esti total impotriva romanilor.La fiecare meci ai treaba cu Deac, iar acuma ai inceput si cu Muresan.Zici ca o dat 2 pase la portar cand defapt o fost 2 suturi din pozitii dificile.Dupa ce o fost trecut in aparare o jucat excelent.Ingtradevar ii nasol ca jucam cu 2 mijlocasi cu profil defensiv, dar de ce nu se leaga nimeni de Dani?G. Muresan ii printre cei mai buni si utili jucatori ai nostri alaturi de Kone si Dubarbier.
Tot comentezi despre Y kone.Ce propui sa faca..sa-l scoata din priml 11? Ii cel mai bun jucator al nostru.Mai bine vti revolta in privinta lui Tony.Intradevar la daruire nu il depaseste nimeni, dar are calitati tehnico-tactice foarte limitate.
Oricum la vara trebuie facut un overhaul total.
Editat de Raul la 11-04-2009 00:50 |
|
| Autor |
andrei6000
Membru
Postare: 62
Locaţia: Chicago
| Postat la 11-04-2009 05:16 |
|
|
michigan a scris:
andrei6000 a scris:
mai andrei..ti-am urmarit demult postarile si ai dreptate cam 50% din cazuri.intradevar echipa o jucat f slab dar tu te legi tot timpul de jucatorii care is utili echipei.Din cate am observat eu tu esti total impotriva romanilor.La fiecare meci ai treaba cu Deac, iar acuma ai inceput si cu Muresan.Zici ca o dat 2 pase la portar cand defapt o fost 2 suturi din pozitii dificile.Dupa ce o fost trecut in aparare o jucat excelent.Ingtradevar ii nasol ca jucam cu 2 mijlocasi cu profil defensiv, dar de ce nu se leaga nimeni de Dani?G. Muresan ii printre cei mai buni si utili jucatori ai nostri alaturi de Kone si Dubarbier.
Tot comentezi despre Y kone.Ce propui sa faca..sa-l scoata din priml 11? Ii cel mai bun jucator al nostru.Mai bine vti revolta in privinta lui Tony.Intradevar la daruire nu il depaseste nimeni, dar are calitati tehnico-tactice foarte limitate.
Oricum la vara trebuie facut un overhaul total.
daca as avea dreptate in 100% din cazuri, ar trebui sa ii iau locul lui Iuliu Muresan. si cum am o ocupatie mult mai interesanta pe aici, ma multumesc si cu 50% desi parerea mea subiectiva e ca procentajul e mult mai mare, totusi..
mai, mie sincer Deac mi se pare ca o gaina beata cand il vad jucand.. e haotic, pierde o groaza de mingi si desi mai face si cate o faza buna, pe ansamblu e mai degraba o liability.
pe Muresan nu vreau sa-l vad ca cel mai avansat jucator al nostru pe faza de atac - cum s-a intamplat frecvent atat in meciul de la Iasi cat si in cel de azi pana sa-l scoata pe Galiasi. e ca si cum l-ai pune pe Lovin atacant...
eu efectiv nu pot sa inteleg cum din 28 de jucatori sau cati avem noi, fix pe Muresan, care a jucat toata viata lui ca fundas sau inchizator trebuie sa-l punem acum pe post de mijlocas ofensiv. nu are nici un fel de logica... si lipsa logicii se vede si pe teren: compara sutul de la golul lui Danciulescu din meciul cu Rapid, cu suturile lui Muresan de azi din pozitii similare si vei vedea diferenta dintre un atacant si un fundas.
despre Y. Kone am zis doar ca a fost indolent in meciul asta. nu sugerez deloc ca ar trebui scos din primul 11. Tony insa ar trebui scos pana isi revine complet nu doar din punct de vedere fizic, ci si al formei sportive. |
|
| Autor |
DeLuX
Membru

Postare: 10
Locaţia: Sighisoara
| Postat la 11-04-2009 06:08 |
|
|
credeti voi ca mai luam campionatul daca nu se schimba ceva la echipa.Oricum,asa sincer,la cum joaca CFR-ul acum nu meriam sa castigam campionatul.
Gherila PLOPILOR! |
|
| Autor |
ChefeRe
Membru

Postare: 299
Locaţia: Ausland
| Postat la 11-04-2009 06:56 |
|
|
Stati linistiti..tot noi luam campionatul, desi pare imposibil acum pentru multi dintre voi...o sa vedeti, clasamentul final: 1. CFR 2. Dinamu...restul sa isi imparta locurile...a si apropo...luam si cupa. Si nu fac misto de nimeni. Asa va fi! Doamne ajuta!
www.cheferetv.net
OLE, OLE/OLE, OLA/ SALUTATI CAMPIOANA 
| Autor |
Hanna
Administrator

Postare: 390
| Postat la 11-04-2009 06:59 |
|
|
ai dreptate SPERANTA moare ultima! 
Ole ole, Ole ola, CFR e viata mea! |
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 11-04-2009 09:36 |
|
|
Si eu sunt dezamagit de rezultatul de ieri , dar daca cumulam partida de ieri cu cea cu Mediasul unde Duba a marcat in ultima secunda un gol de doua puncte , acuma s-a intors roata si Bistrita ne-a mancat doua puncte in ultima secunda . Asta este fotbalul , de asta ne place , cand esti sus cand esti jos . Ca sa termin intr-un ton mai optimist iata un com. de nota 10 a lui Desene de pe CFRmania : " nu stiu, eu cred ca asa e fotbalul. bucurii, lacrimi, durere, dezamagiri, fericiri, sperante.. astazi, 10 aprilie, speranta incearca sa-si faca loc printre lacrimi si durere. pana la urma va rasari soarele si la fereastra noastra.. poate nu ne va surprinde campioni.. dar vreau sa stiti atat: iubirea mea pt cfr este neconditionata. campioana sau nu, cfr e parte a sufletului meu. simt durere, simt fericire.. primesc lovitura in plina figura, primesc imbratisare si caldura..... imi dau seama ca traiesc! CFR EU TE IUBESC! "

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/ |
|
| Autor |
anadriana16
Membru
Postare: 255
| Postat la 11-04-2009 09:56 |
|
|
hanna491 a scris:
ai dreptate SPERANTA moare ultima! 
eu cred ca am ucis ieri cu sange rece si ultima Speranta ..... |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 11-04-2009 15:26 |
|
|
Cateva poze cu galeria de la meciurile cu Bistrita si Vaslui aici:
http://www.cfronline.ro/photogallery.php?album_id=2

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|