Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 1 din 2 1 2 >
Autor CFR Cluj - Otelul Galati
cfr23
Membru

Postare: 546
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 22-04-2009 20:32
In ciuda rezultatului suparator din meciul cu Steaua dar totusi echitabil dupa cum s-a jucat , trebuie sa ne concentram pe meciul cu Galatiu ca sa prindem macar locul 2 . smiley

CFR 1907 CLUJ - Oțelul Galați (25.04.2009, ora 20:30)

Biletele se pun în vânzare începând de joi, 23.04.2009, ora 10:00.

Program zilnic de vânzare: 10:00 - 18:00

TRIBUNA / SECTOR PREȚ
Tribuna 1 - sectoare 13 -16 50 RON
Tribuna 1 - sector 21 40 RON
Tribuna 1 - sectoare 17 - 20, 22 - 23 20 RON
Tribuna 2 - sectoare 37 - 40, 42 - 48, 51 - 53 25 RON
Tribuna 2 - sector 41, sectoarele 49 - 50 40 RON
Peluza 1 7 RON
Peluza 2 15 RON

Biletele deteriorate sau pierdute nu se reemit! Vă mulțumim pentru înțelegere!
Un pronostic , ceva? smiley

CFR este Clujul ! Clujul suntem NOI!

www.mysport.ro/cfr23 Trimite mesaj privat
Autor RE: CFR Cluj - Otelul Galati
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 22-04-2009 20:34
egal, ca mie frica sa zic ca pierdem.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 22-04-2009 20:44
hai ca trebuie sa castigam smiley
Trimite mesaj privat
Dodo
Membru

Postare: 212
Postat la 23-04-2009 06:07
Asta e un meci pe care trebuie sa il castigam neaparat ca sa mai speram la titlu.
Trimite mesaj privat
eu cfristul
Membru

Postare: 190
Postat la 23-04-2009 06:13
daca nici pe astia ,atunci pe cine?
Trimite mesaj privat
steli
Membru

Postare: 64
Locaţia: cluj-napoca
Postat la 23-04-2009 06:26
Sincer nici nu stiu ce sa fac.......am abonament dar nu sunt sigur ca o sa fiu sambata pe stadion.....ma tem ca voi avea reactii care nu ma caracterizeaza...pt ca sunt sigur ca vom repeta evolutiile penibile de pana acum...chiar si cu Otelul. Sau credeti ca ne revenim incet, incet? Nici vorba....poate din vara smiley Mereu la bine si la rau?????? Corectati-ma daca gresesc dar nu vad unde e binele??????ca de vreo 10 meciuri e doar rau.....si mi-e teama ca sambata se repeta ...istoria. JALE MARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 23-04-2009 06:31
Nu ai motiv sa nu vii la meci, cel putin eu nu vad motiv. Vii la meci, injuri, te descarci .. :-)

Cat mai castigam pana la sfarsit vor fi probabil victorii de caca maca ca se vede pe jucatori ca nu sunt motivati, ca nu au vointa .. pe sleau joaca de parca ii doare la patina.

CFR Cluj 1-0 Otelul

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Dodo
Membru

Postare: 212
Postat la 23-04-2009 07:19
Voi incepeti sa semanati tot mai mult cu suporterii stelisti. Voi trebuie sa sustineti echipa si la bine si la greu. Nu cum avem un sir de cateva meciuri mai proaste repede incepeti cu faze de genul: "nu mai vin la stadion".
Trimite mesaj privat
eu cfristul
Membru

Postare: 190
Postat la 23-04-2009 10:05
Raoul CFR a scris:
Nu ai motiv sa nu vii la meci, cel putin eu nu vad motiv. Vii la meci, injuri, te descarci .. :-)

Cat mai castigam pana la sfarsit vor fi probabil victorii de caca maca ca se vede pe jucatori ca nu sunt motivati, ca nu au vointa .. pe sleau joaca de parca ii doare la patina.

CFR Cluj 1-0 Otelul

corect
ai dreptate!!!la meci te descarci
Editat de eu cfristul la 23-04-2009 10:06
Trimite mesaj privat
Kaya
Membru

Postare: 161
Postat la 23-04-2009 11:51
mi-e frica sa spun ca vom lua bataie, asa ca zic egal 0-0 sau 1-1. vin la meci sa sufar impreuna cu echipa. sunt un masochist asta e.

voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 23-04-2009 15:40
1-0 ,gol din penalty!

Trimite mesaj privat
cfr23
Membru

Postat la 23-04-2009 18:52
4-4 smiley smiley

Mario_CFR Cluj
Membru

Postare: 46
Locaţia: Turda
Postat la 24-04-2009 05:06
eu zic ca o sa castigam meciul cu Otelul
CFR Cluj - Otelul 2-0
Lupta CFR!!! smiley smiley
Editat de Raul la 24-04-2009 06:49
pitbull_cfrcluj1907@yahoo.com Trimite mesaj privat
Autor RE: 1-0 sau 2-0?
albusibiu
Membru

Postare: 5
Locaţia: Sibiu
Postat la 24-04-2009 07:00
Otelul a fost echipa pacii in anumite meciuri returul asta. Baietii si-au rezolvat practic treaba aia cu retrogradarea si acum isi fac bani de concediu. Probabil ca mai joaca si un pic pe la pariuri (vezi meciul suspect Otelul-Gloria Buzau 1-2) si daca se extinde ancheta DNA-ului cine stie ce vom afla. Apropo, cred ca aceste surprize din fotbalul romanesc nu sunt inocente deloc si tocmai ele, prin legatura cu pariurile au dezlegat cainele DNA. Arbitrii sunt doar niste amarate de victime colaterale. Otelul e o echipa cel putin suspecta din multe privinte. Din cate stiu combinatul de la Galati al indianului nu prea mai cotizeaza el in fotbal. Daca aveam campionat de cricket poate reuseau sa-l induplece sa dea mai mult. Galatenii au avut ceva vanzari de jucatori dar chiar si cu afacerile astea mici ale lor nu cred ca isi pot strange bugetul. Spectatori nu prea au, vizibilitate la nivel national - nici aia din cale-afara. In schimb tot timpul se plang ca Moromete ca n-au bani.. Isi pune cineva intrebarea cum supravietuiesc astia, de unde aduc banii? Marius Stan e un vulpoi batran al fotbalului, aproape la fel de batran si cu siguranta la fel de bun ca Padureanu.
Au ceva jucatori promitatori, furnizeaza constant rezerve marilor echipe dar in mod normal nu ar trebui sa puna probleme. Nu sunt nici in situatia Bistritei de acum cateva etape (cand aia inca erau in campania de adunat puncte - s-au potolit intre timp), nu il au nici pe Paraschiv (parca accidentat) deci n-ar trebui sa puna probleme unui CFR motivat sa adune puncte vitale sfarsitului de sezon. In mod normal ar trebui sa fie un 2-0 in obiceiul altor meciuri dominate clar de CFR dar la ce evolutii neconvingatoare au avut ai nostri in ultimul timp ne putem teme. Meciul de maine nu se rezuma la cat de buni vor fi ei ci mai ales la cat de slabi vom fi (DIN NOU) noi.
Sunt curios cu cati atacanti vom juca (in mod normal ar trebui sa fie 2), cine va juca acum pe dreapta (da Doamne Mara!), cu cati inchizatori vom juca (unul, aproape sigur dar sper sa fie Flores acela - VISE, echipa fara portughezi nu se face!) si cine va sta in poarta (va fi rocada intre cele doua nulitati, tinand cont ca gafa de la Steaua ii da portughezului motivul de a-si retitulariza conationalul?).
Un lucru e mai sigur decat scorul. Daca nu vom castiga maine se va lasa cu un imens scandal care probabil va curata fitele jucatorilor. La titlu nu avem nicio sansa cu acest stil de joc dar, cine stie, poate printr-un reviriment zdravan prindem un loc 2. Ajungem in niste preliminarii de foc pentru Liga Campionilor, vedem o mare echipa la Cluj si, daca pierdem acolo, "esuam" pe un loc caldut intr-o Europa League mult mai bogata decat UEFA de anul asta.

De aici, de la Sibiu, pentru CFR si Ardeal.
Trimite mesaj privat
valinor
Membru

Postare: 45
Locaţia: Baia Mare
Postat la 24-04-2009 09:33
Daca nu luam cele 3 puncte cu Galati e trist smiley .Putem sa ne luam adio de la campionat smiley
Trimite mesaj privat
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
Postat la 24-04-2009 10:27
Eu zic ca vom castiga meciul asta. Jucatorii trebuie sa se mobilizeze. Si sper ca in atac sa vad accelasi cuplu ca si in ghencea (adica Kone si Traore).

Trimite mesaj privat
NuMAICFR
Membru

Postare: 90
Postat la 25-04-2009 19:31
Trebuie sa facem ceva sa scapam de balena de muresan. A schimbat 4 antrenori intr-un sezon si echipa e debusolata. conceicao a luat 5 puncte din 12 posibile, mai putin decat uhrin! jucatorii l-au vrut pe uhrin plecat, dar conceicao are rezultate mai slabe. Conceicao nu are nicio o legatura cu meseria de antrenor. A inceput cu Traore, iar cand l-a bagat pe Kone, s-a vazut o schimbare in jocul echipei. Iar Gabi Muresan n-are ce sa caute pe postul de fundas central. Doar antrenorul e vinovat pt ca trebuia sa-l puna sa joaca mijlocas la inchidere. Dar de ce sa ma strofoc eu atata pentru echipa asta, ca oricum muresan si pascany fac ce vor, ca doar ei dau bani, nu? Si sa-mi bag pula in ei jucatori care joaca doar pentru bani. ar trebui dati jumatate afara si promovati baieti de la CFR II. In luna aprilie a fost antrenor Conceicao. In luna martie a fost Uhrin. In luna mai cine va fi? Oare cand o sa terminam cu schimbarile de antrenori? Cand o sa-i epuizam pe toti antrenorii din Portugalia? Nici oierul gigi becali nu face atat rau stelei cat face medicul veterinar iuliu muresan rau cfrului. Am un bagpulism asa ca o sa inchei.
IULIU MURESAN PLEACA DIN GRUIA !!!
Editat de NuMAICFR la 25-04-2009 19:44
Trimite mesaj privat
cfr23
Membru

Postat la 25-04-2009 19:56
Jalnic..1-1 , numa Dubarbier , Kone si Mara jucau din 11 jucator :@ i....Partea buna : Stroboscoape smiley

Nuno Claro
Membru

Postare: 6
Postat la 25-04-2009 20:03
De obicei stau in galerie, insa azi am fost in tribuna, sa vad jocul patetic al ehipei. Si am avut ce vedea. Singurul lucru care m-a surprins a fost ca nu a gresit Stancioiu, in sfarsit un meci fara greseala uriasa. Remarcabil efortul lui Mara, a alergat dupa fiecare minge, chiar daca nu a avut continuare buna de multe ori. Traore?! inexistent, adavarat ca nu a prea avut cu cine... antrenoru` s-a agitat pe banca, insa parca nimeni nu l-a inteles, parca vorbea cu cealalta echipa. Sper insa ca reactia lui Paszkany de dupa meci ( care sigur v-a fi una dureroasa pt echipa) sa-i trezeasca un pic si macar sa jucam ceva, daca oricum sansele la titlu s-au dus. HAI CFR !!!

Si orice ar fi in viata mea, CFR iti dau inima !!!
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 25-04-2009 20:06
cfr23 a scris:
Jalnic..1-1 , numa Dubarbier , Kone si Mara jucau din 11 jucator :@ i....Partea buna : Stroboscoape smiley

multumesc smiley

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
Pagina 1 din 2 1 2 >
Salt la forum: