Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 1 din 2 1 2 >
Autor Dinamo - CFR Cluj
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 28-04-2009 17:34
Discutii aici legate de meciul Dinamo - CFR 190 Cluj de sambata

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Autor RE: Dinamo - CFR Cluj
cfr23
Membru

Postare: 546
Postat la 28-04-2009 19:36
Avem sanse mari daca Dinamo o sa joace ca si in meciul cu Timisoara (4-1 , din cupa). smiley smiley

CFR este Clujul ! Clujul suntem NOI!

Editat de cfr23 la 28-04-2009 19:37
www.mysport.ro/cfr23 Trimite mesaj privat
Dragos19
Membru

Postare: 501
Postat la 28-04-2009 19:41
Eu zic ca Dinamo va pierde si campionatul dupa infrangerea din seara asta

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 28-04-2009 20:12
cum puteti compara timisoara(echipa de pe primu loc dupa punctele castigate) cu ce joaca CFR!?dinamo ne bate,nu avem cum sa batem dinamo cu mercenari care se gandesc la plecare si la bani(culio,dubarbier... si multi altii inafara de cei doi kone,panin,stancioiu,si tony).daca luam cupa prin mari emotii si prin chinuri s ane multumim cu cupa aia si poate pana la SUPERCUPA sa ne revenim si sa luam doua cupe!

APROPO CE SE MAI AUDE DE DIDI?de cadu nici nu vreau sa audX(X(X(X(

Editat de casual la 28-04-2009 20:12
Trimite mesaj privat
Livlow
Membru

Postare: 10
Locaţia: Târgovişte
Postat la 01-05-2009 09:29
cfr23 a scris:
Avem sanse mari daca Dinamo o sa joace ca si in meciul cu Timisoara (4-1 , din cupa). smiley smiley
Dinamo nu a jucat slab, Timisoara este in forma iar Matache Macelaru' smiley a luat 4 goluri din 4 suturi pe poarta...Dinamo in momentul asta este peste noi ca joc smiley

Because of CFR
http://www.zoogame.net/user/Livlow.html
livlow_me16 http://www.youtube.com/user/LivLow08 Trimite mesaj privat
cfr23
Membru

Postat la 01-05-2009 09:58
casual a scris:

APROPO CE SE MAI AUDE DE DIDI?de cadu nici nu vreau sa audX(X(X(X(

Didi rateaza tot sesonul smiley

Editat de cfr23 la 01-05-2009 09:59
Nuno Claro
Membru

Postare: 6
Postat la 01-05-2009 10:40
Mi-e frica sa nu intoarca jucatorii favorul inexistent de anul trecut... mai bine pierdem cu 4-1 pe merit, decat cu 1-0 printr-un "autogol".

Si orice ar fi in viata mea, CFR iti dau inima !!!
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postat la 02-05-2009 18:50
nu inteleg antrenorii care vin la CFR,de ce improvizeaza(AVEM CEL MAI NUMEROS LOT DAR TOT IMPROVIZAM)?dc joaca muresan fundas central,daca il avem pe sousa si vieira care inainte sa vina la CFR era fundas central?de ce joaca pereira fundas stanga,cand panin poate juca si pe stanga si pe dreapta?de ce jucam cu Leao daca acolo am puta juca cu doi inchizatori care in trecut sau inteles bine(danu-muri)?de ce jucam cu 2 atacanti masivi?campionatu s-a dus de mult!sa vina cupa(daca se poate) si dupa aia supercupa(daca se poate)

Editat de casual la 02-05-2009 18:51
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postat la 02-05-2009 20:06
Sunt realist .. am jucat SLAB! Dar dinamo a jucat si mai slab. Singurele faze ale lor au fost pe magariile fundasilor nostri.

Singurul jucator de fotbal de pe teren a fost Kone.

Nuno Claro saracu nici injurat nu merita .. daca ala e fotbalist chem pro tvu la mine acasa si ma sinucid live. M-am mirat cand l-a scos pe Leao .. ca nici nu l-am vazut pe teren smiley Panin e cu 10 clase peste Pereira. Ruiz inafara de devieri cu capu nu stie nimic. Mara alearga ca un nebun dar din pacate face putine. Muresan aduce antrenorii in asa fel incat sa faca el echipa si ce sa mai zicem .. arbitrii israelieni sa se duca la mama lor de unde au venit . Rezultatul este nedrept pentru ca acolo unde e CFR in clasament merita sa fie si Dinamo la cum joaca

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
kelvin
Membru

Postare: 73
Locaţia: cluj
Postat la 02-05-2009 20:26
in fine, ziceti ce vreti, comentati cum vreti, dar dinamo a jucat de c@c@t, la fel si noi, oricum sper sa obtinem ce mai putem de la sezonul asta si sa speram ca in sezonul viitor sa avem din nou satisfactia de a juca in UCL, pana atunci sa castigam cupa si numai bine!!! Hai CFR Cluj si hai Ardealul !!!!!!!!! smiley
Trimite mesaj privat
cfr23
Membru

Postat la 02-05-2009 20:34
Cel mai rau imi pare ca suntem pe locul 5 si in fatza noastra ii steaua smiley

martipan
Membru

Postare: 438
Postat la 02-05-2009 20:42
eu nu inteleg ce cauta G Muresan in echipa!! la gol a gresit ca nu l-a dublat pe alcantara ,s-a indepartat de danciulescu si practic l-a lasat sa traga la poarta!!!! smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley

martipan
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postat la 02-05-2009 20:50
pe multi aia va intereseaza cine ii in fata noastra ,nu cum jucma noi si nu cate puncte avem .sa nu fie steaua...s anu fie dinamo!daca jucam rau macar sa aducem punte cum face dinamo,joaca slab dar cel putin aduc punte!

MERCENARI!nu asa arata asa zis jucatori care isi dau viata pe teen!

Trimite mesaj privat
cfr23
Membru

Postat la 02-05-2009 21:07
Noi nu mai jucam bine de 1 an si jumatate...Cu exceptia meciurilor din UCL.. smiley Puncte nu aducem decat cu Kone care mai are sclipiri si ne trage dupa el in rest... :@ nimic..
Doamne Ajuta sa prindem macar locul 4 !

krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 02-05-2009 21:34
cfr23 a scris:
Noi nu mai jucam bine de 1 an si jumatate...Cu exceptia meciurilor din UCL.. smiley Puncte nu aducem decat cu Kone care mai are sclipiri si ne trage dupa el in rest... :@ nimic..
Doamne Ajuta sa prindem macar locul 4 !

Lotul este aceeasi de anul trecut , @ cfr23 : Ai uitat de meciurile cu dinamo si urziceni din tur ? Diferenta este ca atunci am avut un antrenor [ Tromb.],care cunostea jucatorii si juca cu ei pe posturi unde da randamentul cel mai bun .Acuma jucam cu improvizatii si experimente in toate compartimentele ! Daca castiga Timisoara campionatul noi fiind finalist in cupa vom juca in europa , dar sincer cu un asemenea joc nu sunt sigur ca doresc acest lucru .Totusi Forzza TIMISOARA !!! smiley

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/
Editat de krucifix la 02-05-2009 21:35
Trimite mesaj privat
Peluza 1
Membru

Postare: 37
Postat la 02-05-2009 21:37
martipan a scris:
eu nu inteleg ce cauta G Muresan in echipa!!

muresan nu are ce cauta in aparare ... dar ca si mijlocas la inchidere e bun. Dani greseste prea mult in ultima vreme .. si pe Leao pana l-a scos nu l-am vazut in teren

toata lumea la meciul cu timisoara!
Editat de Peluza 1 la 02-05-2009 21:38
Trimite mesaj privat
cfr23
Membru

Postat la 03-05-2009 10:46
Pentru ce a fost eliminat Y.Kone smiley
Tamas ,dentist se face si Cristea asistentAsmiley smiley

Editat de cfr23 la 03-05-2009 10:54
cfr1907cluj
Membru

Postare: 200
Postat la 03-05-2009 11:14
Raoul CFR a scris:
Panin e cu 10 clase peste Pereira.

sper ca asta a fost la nervi,Pereira a fost si este cel mai bun fundas stanga din campionat,Uhrin si rebutu asta de Conceicao l-au pus in mijloc pentru ca asa juca la Argentinos...,dar ce ma intereseaza pe mine cum juca el acolo daca aici se descurca cel mai bine ca fundas,de cate ori i-a ajuns pe atacanti din urma?de cate ori a respins perfect din fata portii?prea repede uitati faptele lui si sariti toti sa-l acuzati ca si comentatoru ala de carton "Cosmescu" numa el a mai zis prostia asta aseara,dar pe el il las in degringolada lui ca e aerian cand vine vorba de CFR

aseara am fost ultra-penibili,am jucat 4-4-2 Tony-Muresan-Alcantara-Pereira,Mara-Dani-Leao-Culio,Ruiz-Kone
ce mijloc mai e si asta?
Dubarbier scos din lot pentru conflicte cu antrenorul,OMULE TU TE LUPTI PENTRU CAMPIONAT SI TE TII DE COPILARII DE-ASTEA?toti antrenorii cu nume care au conflicte cu unii jucatori,ii lasa sa joace si sting conflictul,dar Conceicao asta e mai mult decat praf in asezare,alcatuire,combinatii,faze fixe UN ANTRENOR NUL,DEMISIA

cei din conducerea abia acum isi da seama ce prostie au facut cand au schimbat antrenorii,sper ca acum sa nu-l tina pe asta doar pentru ca e o prostie sa mai schimbe antrenorul,sa-l dea afara sa aduca un italian bun sa-l plateasca ca atare si sa-l lase 3 sezoane

steoaia
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postat la 03-05-2009 12:14
cfr1907cluj a scris:
Raoul CFR a scris:
Panin e cu 10 clase peste Pereira.

sper ca asta a fost la nervi

A fost si la nervi .. nu sunt 10 clase, dar dupa mine Panin e mai bun ca Pereira ca si fundas. Pereira e mai degraba flanker decat fundas .. treaba e ca flankerul trebuie sa stie sa dribleze (nu stie) si sa centreze (nu stie). Ce sa mai zic de suturile lui "a la Roberto Carlos" cum il lauda Muresan. Cred ca din 20 de suturi nu da unul bun. Trage puternic si mocaneste. Ce e drept nici Panin nu e prea breaz, dar macar el sta in aparare si nu lasa flankul stang descoperit si stie centra.

Ar fi extraordinar sa primim 3 mil de euro pe el de la Benfica + posibilitatea de a-l lua pe Sepsi.

Singurul adevar e toata echipa joaca prost, nu joaca ca si o echipa. Unii jucatori joaca mai slab ca altii, dar per total tot jocul echipei trebuie redresat nu doar al unui jucator.

@cfr23: Poza e mortala smiley

Editat de Raul la 03-05-2009 12:15
Trimite mesaj privat
andrei6000
Membru

Postare: 62
Locaţia: Chicago
Postat la 03-05-2009 13:03
Pereira a aratat in turul campionatului cand antrenorii nu l-au ametit mutandu-l incontinuu de pe un post pe altul ca e fundasul stanga perfect. absolut perfect. sa-l dai pe 3 milioane plus cineva care nu prinde nici macar banca de rezerve la Benfica sau la echipa la care a fost imprumutat ar fi cea mai mare prostie.

Cosmescu s-a facut ca uita cum a jucat Pereira in turul campionatului cand a repetat de vreo 10 ori ca Pereira nu e fundas.
bbaa14 Trimite mesaj privat
Pagina 1 din 2 1 2 >
Salt la forum: