| Autor |
CFR Cluj - FC Brasov |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 18-09-2009 23:51 |
|
|
pareri despre meciul de duminica  |
|
| Autor |
RE: CFR Cluj - FC Brasov |
Kaya
Membru

Postare: 161
| Postat la 19-09-2009 09:11 |
|
|
batem. 1-0 sau 2-0
voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 19-09-2009 09:24 |
|
|
trebuie sa batem, ca sa nu ne departam de locu 1.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 19-09-2009 09:36 |
|
|
Avem nevoie de victorie sa ne apropiem de locul 1....sa faca dinamo egal cu urizceni si e perfecta etapa pentru noi.Forza CFR
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 19-09-2009 10:05 |
|
|
2-0 ,2-1 meci greu.va lipsi kone si nu avem titular de seama lui.traore ii bun ca rezerva iar nei ala ii foarte slab,dubarbier nu prea joaca bine ca atacantiar pe Bus nul baga pt ca ii tanar.meci greu!
|
|
| Autor |
dante03
Membru

Postare: 222
Locaţia: cluj
| Postat la 19-09-2009 11:48 |
|
|
DIDI.........
chiar de uneori e soare sau sunt nori CFR alaturi iti vom fi!!! |
|
| Autor |
CFR-istul
Membru

Postare: 657
| Postat la 19-09-2009 12:05 |
|
|
Eu zic ca asta ar fi cel mai bun 11 care il putem alinia in momentul de fata:
Claro - Tony, Cadu, Alcantara, Panin - Culio, Muresan, Mara, Dubarbier - Traore, Bus
In atac cel mai bine ar fi sa joace Traore impreuna cu Bus. Pe Didi sau Nei i-as introduce in teren doar in repriza a 2-a in cazul in care scorul nu e in favoarea nostra.

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 19-09-2009 12:10 |
|
|
|
CFR-istul a scris:
Claro - Tony, Cadu, Alcantara, Panin - Culio, Muresan, Mara, Dubarbier - Traore, Bus
In atac cel mai bine ar fi sa joace Traore impreuna cu Bus. Pe Didi sau Nei i-as introduce in teren doar in repriza a 2-a in cazul in care scorul nu e in favoarea nostra.
dubarbier nu merita sa fie nici macar in lot.
|
| Autor |
CFR-istul
Membru

Postare: 657
| Postat la 19-09-2009 12:20 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
CFR-istul a scris:
Dubarbier e un jucator bun, dar ca atacant e praf. Dubarbier e foarte bun pe flanc pentru ca il ajuta mult viteza lui. Si cum Brasovul o sa se puna pe 3 randuri in aparare o sa vezi ca viteza lui Dubarbier o sa faca diferenta.

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 19-09-2009 12:50 |
|
|
CFR-istul a scris:
simplu CFR-ist a scris:
CFR-istul a scris:
Dubarbier e un jucator bun, dar ca atacant e praf. Dubarbier e foarte bun pe flanc pentru ca il ajuta mult viteza lui. Si cum Brasovul o sa se puna pe 3 randuri in aparare o sa vezi ca viteza lui Dubarbier o sa faca diferenta.
s-o ingrasat mult in ultimu timp
cand ai vazut ultima data sa fuga la viteza aia mult laudata?
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 19-09-2009 14:47 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
CFR-istul a scris:
simplu CFR-ist a scris:
CFR-istul a scris:
s-o ingrasat mult in ultimu timp 
cand ai vazut ultima data sa fuga la viteza aia mult laudata?
o fi luat anticonceptionale omu` ... doar nu degeaba ii este asa paros scalpul poate in curand o sa ii se si observe ginecomastia
Editat de Voda Toamna lui 1500 la 19-09-2009 14:47 |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 20-09-2009 06:10 |
|
|
|
CFR-istul a scris:
atacu imi place si defensiva(doara pe alcineva nu prea avem de bagat),dar la mijloc ar arata mai bine peralta in locul lui muresan,deac in locul lui dubarbier!DEAC isi da viata pe teren si daca nui ies fazele da totul si asta conteaza mult pt public si restu jucatorilor,daca unu are determinae incepe si celalalt jucator sa mai traga!sper s avad echipa dorita si nu panarame de dubarbier,nei,edimar si dinaia!HAI CFR
|
|
| Autor |
clujeanul
Membru
Postare: 41
| Postat la 20-09-2009 10:11 |
|
|
|
Nu va amagiti, jucam cu un singur varf.... foarte probabil Traore, din moment ce Kone e accidentat.... |
|
| Autor |
michigan
Membru
Postare: 157
Locaţia: detroit, michigan
| Postat la 20-09-2009 17:01 |
|
|
|
Iara am jucat foarte slab. |
|
| Autor |
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
| Postat la 20-09-2009 17:26 |
|
|
Eu zic ca am jucat destul de bine. Si sunt placut surprins de faptul ca jucam cu 2 atacanti, dar nu inteleg de ce antrenorul tot insista cu Nei care nu are nici o treaba cu fotbalul. Nici macar o pasa de 5 metrii nu stie da.
 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 20-09-2009 17:41 |
|
|
atmosfera faina 
nei o fugit mult
|
| Autor |
AlexD
Administrator

Postare: 911
| Postat la 20-09-2009 17:41 |
|
|
Azi din ce am inteles eu, Conceicao a jucat 4-4-2, cu Emmanuel Culio mijlocas central... eu stiam ca e mijlocas stanga .
CFR = Campionii Fotbalului Romanesc |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 20-09-2009 17:44 |
|
|
Prima repriza a fost ok 
... a doua am picat fizic rau sau ce dracu ne-au dominat asa 
Cati au fost in galerie la Brasov ? De la PI nu se vedea in partea cealalta ca aveau banerele pe gard ... Cum s-a vazut din afara galeria noastra? ... Au fost multi care au facut doar act de prezenta acolo 
Na ma rog, bine ca am castigat. Azi am reusit sa mai conving 2 tipe sa devina CFR-iste ... le-a placut atmosfera la galerie 
Oricum ... ne vedem la Bistrita sambata, sau duminica    |
|
| Autor |
andrei6000
Membru
Postare: 62
Locaţia: Chicago
| Postat la 20-09-2009 17:45 |
|
|
|
CFR_Rulz a scris:
Eu zic ca am jucat destul de bine. Si sunt placut surprins de faptul ca jucam cu 2 atacanti, dar nu inteleg de ce antrenorul tot insista cu Nei care nu are nici o treaba cu fotbalul. Nici macar o pasa de 5 metrii nu stie da.
mda, cam paralel cu fotbalul Nei asta... eu nu prea am inteles de ce Conceicao i-a scos pe Dubarbier si Traore (jucatori de viteza in conditiile in care jucam pe contra-atac) si l-a pastrat in teren pe Nei care pana acum nu a facut nimic notabil in meciurile in care a jucat.
eu am senzatia ca meciurile astea pe care le castigam le castigam in ciuda antrenorului mai degraba decat cu contributia lui. si in ultima vreme din ce in ce mai mult parca si in ciuda conducerii care nu doar ca-l tine pe antrenorul asta, dar mai si ia niste decizii aiurea, gen includerea lui Didi pe lista UEFA in fata lui Traore in conditiile in care Didi nici acum nu si-a revenit la forma de acum doi ani - sper sa-si revina candva, dar nu sunt prea convins.
la fel, ma intreb cat de bine s-a facut evaluarea jucatorilor in vara avand in vedere numarul de goluri pe care le da Batin la UTA in fiecare meci... etapa trecuta a scos un penalty, etapa asta a dat un gol si a fost autorul moral al celui de-al doilea samd.
dar cea mai stupida decizie mi s-a parut a fi cedarea lui Vieira.... motivele sunt evidente. |
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
| Postat la 20-09-2009 18:00 |
|
|
din pacate avem un antrenor de doi lei ,il scoate pe Dubarbier si Deac si il lasa in teren pe Nei si Culio care a pierdut absolut toate mingile pe care le-a avut!!!Oare nu vede nimeni din staff ca cu driblingurile lui numai incetineste jocul?
martipan |
|