Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 1 din 5 1 2 3 4 > >>
Autor Rapid Buc.- CFR Cluj
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 05-10-2009 12:54
Meciul va avea loc sambata 17 octombrie ora 20:00, stadion GIULESTI

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/
Trimite mesaj privat
Autor RE: Rapid Buc.- CFR Cluj
flo86
Membru

Postare: 7
Postat la 05-10-2009 13:10
Daca va juca la fel ca in meciul cu Poli Iasi, nu vad prea bine CFR-ul... Trebuie sa invete sa joace un meci intreg, nu doar o repriza!
Trimite mesaj privat
Kaya
Membru

Postare: 161
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 05-10-2009 13:47
luam bataie 0-2 sau 1-3.. o parere mai obiectiva

voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel
Editat de Kaya la 05-10-2009 13:48
Trimite mesaj privat
RAPiD_Giulesti
Membru

Postare: 14
Locaţia: Bucuresti, Piata Victoriei
Postat la 05-10-2009 14:07
cel mai tare meci al turului..ce tot steaua-dinamuie..derbyul acestor greseli ale naturii este nimic pe langa duelul feroviar dintre RAPID si CFR smiley

Dupa acest meci, am vazut ca atmosfera la club este tensionata iar suporterii cer schimbarea lui Conceicao. Personal, nu inteleg de ce, din moment dat ce CFRul a ratat multe ocazii cu nonsalanta. Pai si unde este vina antrenorului? Trebuia el sa intre pe teren sa concretizeze acele ocazii? smiley vina este a jucatorilor care fie nu pot, fie sunt cu gandul in alta parte.
Am vazut ca jucatorul vostru Nei a fost criticat dur, dar uitati ca el este cel care a scos penaltyul transformat de Cadu?Si-a adus o contributie la acest gol..poate daca nu era pe teren Poli pleca cu toate punctele din Gruia. Are si el o parte de vina ca nu a ratat acea ocazie mare din final, dar orice alt jucator putea rata.
RAPIDul are un mijloc si atac letal: 22 de goluri inscrise in 9 meciuri. Demult n-am mai vazut o echipa romaneasca cu o medie asa buna. Acest numar vorbeste singur despre forta noastra ofensiva, in ultimele 3 meciuri fiind inscrise cate 4 goluri pe partida. Daca a-ti urmarit partida de la Piatra-Neamt, cu siguranta a-ti vazut ca aproape fiecare ocazie era concretizata de rapidisti. Aici cred ca RAPIDul va avea cauza de castig, CFRul dovedind o anumita crispare in fata portii din moment dat ce rateaza des.
Chiar daca CFRul are doar 6 goluri primite dovedeste anumite lacune in faza de aparare unde au fost depasiti usor in unele momente prin efortul individual al unor jucatori ieseni.
Apararea este si problema noastra dovada fiind neatentiile din meciul cu Ceahlaul si totalul de 11 goluri primite (foarte multe din copilarii ale fundasilor din pacate). Aici e greu de spus ce se va intampla si tocmai prin acest fapt partida va fi extrem de disputata, ambele formatii iubind atacul si nicidecum baricadarea in defensiva.
personal il vad ca pe un duel incrancenat in care RAPIDul va avea castig de cauza la finalul partidei.
Voi ce impresii aveti despre acest meci?
Editat de RAPiD_Giulesti la 05-10-2009 14:08
Trimite mesaj privat
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 05-10-2009 15:09
RAPiD_Giulesti a scris:
cel mai tare meci al turului..ce tot steaua-dinamuie..derbyul acestor greseli ale naturii este nimic pe langa duelul feroviar dintre RAPID si CFR smiley

Dupa acest meci, am vazut ca atmosfera la club este tensionata iar suporterii cer schimbarea lui Conceicao. Personal, nu inteleg de ce, din moment dat ce CFRul a ratat multe ocazii cu nonsalanta. Pai si unde este vina antrenorului? Trebuia el sa intre pe teren sa concretizeze acele ocazii? smiley vina este a jucatorilor care fie nu pot, fie sunt cu gandul in alta parte.
Am vazut ca jucatorul vostru Nei a fost criticat dur, dar uitati ca el este cel care a scos penaltyul transformat de Cadu?Si-a adus o contributie la acest gol..poate daca nu era pe teren Poli pleca cu toate punctele din Gruia. Are si el o parte de vina ca nu a ratat acea ocazie mare din final, dar orice alt jucator putea rata.
RAPIDul are un mijloc si atac letal: 22 de goluri inscrise in 9 meciuri. Demult n-am mai vazut o echipa romaneasca cu o medie asa buna. Acest numar vorbeste singur despre forta noastra ofensiva, in ultimele 3 meciuri fiind inscrise cate 4 goluri pe partida. Daca a-ti urmarit partida de la Piatra-Neamt, cu siguranta a-ti vazut ca aproape fiecare ocazie era concretizata de rapidisti. Aici cred ca RAPIDul va avea cauza de castig, CFRul dovedind o anumita crispare in fata portii din moment dat ce rateaza des.
Chiar daca CFRul are doar 6 goluri primite dovedeste anumite lacune in faza de aparare unde au fost depasiti usor in unele momente prin efortul individual al unor jucatori ieseni.
Apararea este si problema noastra dovada fiind neatentiile din meciul cu Ceahlaul si totalul de 11 goluri primite (foarte multe din copilarii ale fundasilor din pacate). Aici e greu de spus ce se va intampla si tocmai prin acest fapt partida va fi extrem de disputata, ambele formatii iubind atacul si nicidecum baricadarea in defensiva.
personal il vad ca pe un duel incrancenat in care RAPIDul va avea castig de cauza la finalul partidei.
Voi ce impresii aveti despre acest meci?

Sunt meciuri cand iti iese totul si sunt meciul cand mingea nu vrea s-a intre in poarta . smiley Totusi eu Rapidul il vad foarte subtire in aprare care joaca in ideea " s-a marcam mai mult decat incasam " . La CFR minusurile vor fi din cauza suspendarii lui Alcantara , iar Muresan va fi retras in aparare unde este total dezorientat . Sper s-a vad echipa din teren cu doi atacanti : Kone-Traore ... restul e can-can smiley

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/
Trimite mesaj privat
CFR-istul
Membru

Postare: 657
Postat la 05-10-2009 15:36
Cica si Cadu e suspendat. smiley

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf
Trimite mesaj privat
RAPiD_Giulesti
Membru

Postat la 05-10-2009 16:20
sunt deja 2 absente importante in aparare cele ale lui Alcantara si Cadu

Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 05-10-2009 16:46
RAPiD_Giulesti a scris:

Absente importante? Sunt singurii nostri fundasi centrali. Sa zicem ca Muresan se descurca numa pe jumate. Am putea juca un 3-4-3 smiley

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 05-10-2009 18:25
Raul a scris:
RAPiD_Giulesti a scris:

Absente importante? Sunt singurii nostri fundasi centrali. Sa zicem ca Muresan se descurca numa pe jumate. Am putea juca un 3-4-3 smiley

muresan. cabrera, dario flores..

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 05-10-2009 18:26
Cabrera a jucat stanga si nici acolo convingator. Dario Flores e mai degraba mijlocas la inchidere si Muresan la fel.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
RAPiD_Giulesti
Membru

Postat la 05-10-2009 23:24
Clujul și fără apărare
Criza din atacul lui CFR va fi dublată, în Giulești, pe 17 octombrie, de una în defensivă. Cadu și Alcantara sînt suspendați, primul pentru cumul de "galbene", iar brazilianul din cauza eliminării cu Iașiul. Astfel, în fața Rapidului, echipa cu cea mai prolifică ofensivă din Liga I, Conceicao va miza în centrul apărării pe cuplul Gabi Mureșan - Cabrera. Argentinianul are un singur meci la activ, cel cu Dunărea Galați, din Cupa României.

Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Postat la 06-10-2009 05:41
sa se descurce, deaia au fost cumparati, sau adusi, sau whatever ... daca mizam doar pe 13-14 jucatori nu-i bine ... nici in liga 2 nu prea mai exista echipa fara 20 de jucatori

o sa invete sa se descurce dario flores cu cabrera, si eventual cu muri, cumva ... pentru primi doi oricum asta e sansa sa demonstreze ca nu is degeaba in lot

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 06-10-2009 12:13
CRED ca vom juca cu cabrer si flores,si cu doi inchizatori,muresan-dani,si pe benzi la mijloc va juca deac si culio,iar in atac is multe variante(proaste),toti rateaza foarte mult,doara Yousuf mai poate schimba ceva.

Trimite mesaj privat
mihaip
Membru

Postare: 55
Postat la 07-10-2009 09:12
oricum vom juca, vom pierde cel putin la 2 goluri diferenta,,,,,putem paria pe asta.,,,,macar castigam niste bani,,,,,cu acest conceicao nu vom face nimic in campionat,,,,va fi un alt campionat pierdut,,,,,,sa plece odata acest no name de antrenor,,,,,smiley
pdanmihai Trimite mesaj privat
Mario_CFR Cluj
Membru

Postare: 46
Locaţia: Turda
Postat la 07-10-2009 09:58
eu zic ca o sa castigam meciul cu Rapidul daca vom intra mai hotarati in teren si sa avem mai multa daruire pe teren.
Fortza CFRsmileysmileysmiley
pitbull_cfrcluj1907@yahoo.com Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Postat la 07-10-2009 13:56
O sa vedeti alta fata a echipei in meciul cu rapid, putem castiga chiar daca Cadu (cel mai in forma fundas) lipseste,.. o sa facem un meci bun, asa cred! Forta CFR Cluj!

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
ecristiano18 Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Postat la 07-10-2009 14:01
Kaya a scris:

Probabil esti rapidist,...... tu susti cumva echipa CFR Cluj??? noi trebuie sa incurajam echipa nu sa zicem din start 0-2.....cu asemenea atitudine te vei numi suporterul CFRului cand a cheli becali...

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
ecristiano18 Trimite mesaj privat
Dodo
Membru

Postare: 212
Postat la 07-10-2009 14:25
Toata lumea in Giulesti! Lasati vorbele si pregatiti-va de deplasarea in Bucuresti. Echipa are nevoie de noi.
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Postat la 07-10-2009 16:44
In Giulesti !!!!!! smiley

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Trimite mesaj privat
Kaya
Membru

Postare: 161
Postat la 07-10-2009 16:53
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Kaya a scris:

Probabil esti rapidist,...... tu susti cumva echipa CFR Cluj??? noi trebuie sa incurajam echipa nu sa zicem din start 0-2.....cu asemenea atitudine te vei numi suporterul CFRului cand a cheli becali...

am zis ca e o parere obiectiva, realista. nu cred ca putem bate. crezi ca n`as vrea sa batem? si nu trebuie sa cheleasca becali ca sa fiu eu suporter cfr... il tund eu in cap asa cum se tund oile smiley

voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel
Trimite mesaj privat
Pagina 1 din 5 1 2 3 4 > >>
Salt la forum: