Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 1 din 4 1 2 3 4 >
Autor FC Vaslui - CFR Cluj
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 12-11-2009 12:10
deplasare smiley

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Trimite mesaj privat
Autor RE: FC Vaslui - CFR Cluj
Sinnocent
Membru

Postare: 326
Postat la 12-11-2009 12:31
Pana saptamana viitoare mai este, e prea devreme sa ne dam cu parerea smiley
Trimite mesaj privat
Kaya
Membru

Postare: 161
Postat la 12-11-2009 15:49
cred ca steaua se va impiedica de ploiesti smiley deci un egal ar fii bun cu vaslui. smiley

voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 12-11-2009 15:50
daca jucatorii ne vor arata daruinta si vointa,atunci voi fii fericit si nu mar interesa rezultatu!

meciu este LUNIsmileysmiley

Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Locaţia: Cluj
Postat la 12-11-2009 16:51
Daca pierdem la Vaslui nu prea mai avem sanse ca la sfarsitul turului sa fim pe 1. E totusi ciudat sa iti demiti antrenorul de pe locul 1, si mai ales ca ai trecut de meciurile grele si toate in deplasare,.. ciudat de tot.. In retur, teoretic ar fi fost mai usor, toate meciurile grele le-am fi jucat acasa.

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
ecristiano18 Trimite mesaj privat
obsesion
Membru

Postare: 155
Locaţia: cluj
Postat la 12-11-2009 17:30
1 solist smileysmiley
echipa nu joaca nimic
Editat de obsesion la 12-11-2009 19:16
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Postat la 12-11-2009 17:40
daca ramane luni la 16:00 meciul ne-au f... cine poa sa ajunga luni la ora 4 hapt la vaslui smiley

sper sa mute duminica sa putem fuji pana acolo sa ne bucuram cum castigam cu 2-0 smiley

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postare: 115
Locaţia: CJ
Postat la 12-11-2009 18:42
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Daca pierdem la Vaslui nu prea mai avem sanse ca la sfarsitul turului sa fim pe 1. E totusi ciudat sa iti demiti antrenorul de pe locul 1, si mai ales ca ai trecut de meciurile grele si toate in deplasare,.. ciudat de tot.. In retur, teoretic ar fi fost mai usor, toate meciurile grele le-am fi jucat acasa.

Iti spun eu ce este ciudat: ciudat e ca sa ai un lot de o asemenea valoare (comparativ cu celelalte echipe din Liga 1) si totusi sa fi la egalitate de puncte cu Steaua, care are un lot de 2 bani si a pierdut aproape toate derby-urile sau castiga cu offside-uri de 3 metri. Sau sa fi la doar 2 puncte in fata Rapidului care nu au nici dupa ce sa bea apa ... Sau sa castigi meciuri gen GM CFR Craiova cu 1-0 tras de par ori sa faci 1-1 cu Poli Iasi acasa sau la Alba.

Eu zic sa fim realisti, dupa ce toata lumea striga Ciao Conceicao, acum plangem dupa el ?!? Ca om e ok, insa pierduse complet increderea fanilor si a jucatorilor. In plus Mandorlini e un antrenor cu un CV mult mai bogat decat orice antrenor strain care a venit in Romania. Sa nu uitam ca el a aantrenat deja in seria A, in timp ce alde Zenga, Bergodi, Bonetti ori Trombetta (tot respectul pt el) nu antrenasera nici macar in serie B.

Asa ca, in concluzie, foarte bine ca am schimbat antrenorul...
Multumim Conceicao !
Bine ai venit Mandorlini !!!
Editat de CFR Sibiu la 12-11-2009 18:43
Trimite mesaj privat
Dragos19
Membru

Postare: 501
Postat la 12-11-2009 19:13
meci de X2....parerea mea...

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
obsesion
Membru

Postare: 155
Locaţia: cluj
Postat la 12-11-2009 19:17
XxDraGosHxX a scris:

echipa nu joaca nimik,sa vedem acuma daca skimba ceva ,,ca trombetta..acest nou maccaronar...
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postat la 12-11-2009 20:26
obsesion a scris:
XxDraGosHxX a scris:

echipa nu joaca nimik,sa vedem acuma daca skimba ceva ,,ca trombetta..acest nou maccaronar...

ce party este sambata? m-au sunat jucatorii... vor o masa smiley

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 12-11-2009 20:32
CFR Sibiu a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:

Iti spun eu ce este ciudat: ciudat e ca sa ai un lot de o asemenea valoare (comparativ cu celelalte echipe din Liga 1) si totusi sa fi la egalitate de puncte cu Steaua, care are un lot de 2 bani si a pierdut aproape toate derby-urile sau castiga cu offside-uri de 3 metri. Sau sa fi la doar 2 puncte in fata Rapidului care nu au nici dupa ce sa bea apa ... Sau sa castigi meciuri gen GM CFR Craiova cu 1-0 tras de par ori sa faci 1-1 cu Poli Iasi acasa sau la Alba.

Eu zic sa fim realisti, dupa ce toata lumea striga Ciao Conceicao, acum plangem dupa el ?!? Ca om e ok, insa pierduse complet increderea fanilor si a jucatorilor. In plus Mandorlini e un antrenor cu un CV mult mai bogat decat orice antrenor strain care a venit in Romania. Sa nu uitam ca el a aantrenat deja in seria A, in timp ce alde Zenga, Bergodi, Bonetti ori Trombetta (tot respectul pt el) nu antrenasera nici macar in serie B.

Asa ca, in concluzie, foarte bine ca am schimbat antrenorul...
Multumim Conceicao !
Bine ai venit Mandorlini !!!

nu-i nimic oficial.
daca e adevarat ca joaca ofensiv, poate ca ar fi o idee sa-l schimbe, dar italianu tot tigan ramane.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
Kaya
Membru

Postare: 161
Postat la 12-11-2009 21:23
ma.. eu cred ca e totusi bun mandorlini. ma bucur daca vine la cfr. imi pare rau de conceicao.. om bun cu intentii bune.. dar fara sa priceapa prea multe. daca vine weekendul asta, putem spune ca meciul cu vaslui e pierdut. asta e

voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel
Editat de Kaya la 12-11-2009 21:27
Trimite mesaj privat
eduard8559
Membru

Postare: 87
Locaţia: sighetu marmatiei
Postat la 12-11-2009 21:35
Sa plece Muresan...gata m-am saturat! Chiar asa el se baga peste tot, sa ne lase in pace!! Demisia MUresan!
Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postare: 115
Locaţia: CJ
Postat la 13-11-2009 09:07
eduard8559 a scris:
Sa plece Muresan...gata m-am saturat! Chiar asa el se baga peste tot, sa ne lase in pace!! Demisia MUresan!

Te-ai saturat sa ce ?!? Sa fi pe primul loc, sa castigi cupe sau campionatul ... sa ai un stadion decent ?!
Explica sa intelegem si noi...
Se baga peste tot de parca el ar fi presedintele clubului, nu?
Sper ca nu stai sa inghiti pe nemestecate tot ce defecheaza aia prin presa ...

Nu ar strica sa mai si gandim inainte de a scrie ceva pe un forum, noi toti.
Editat de CFR Sibiu la 13-11-2009 09:08
Trimite mesaj privat
eduard8559
Membru

Postare: 87
Locaţia: sighetu marmatiei
Postat la 13-11-2009 12:22
Sa plece Muresan cat mai repede ce face el se cheama amestec in treburile antrenorului, ceva apropiat de ce fac Gigi Becali sau Copos, ce are el de umblat la vestiare unde e spatiu antrenorului?
Trimite mesaj privat
Naggin
Membru

Postare: 34
Locaţia: Cluj,Manastur
Postat la 13-11-2009 12:25
eduard8559 a scris:
Sa plece Muresan cat mai repede ce face el se cheama amestec in treburile antrenorului, ceva apropiat de ce fac Gigi Becali sau Copos, ce are el de umblat la vestiare unde e spatiu antrenorului?

taci ma ce treaba ai tu din Sighetu Marmatiei cu cfr ....vezi`ti de treaba ta si pun pariu k esti si ungur pfff smileysmiley

Trimite mesaj privat
Sinnocent
Membru

Postare: 326
Postat la 13-11-2009 13:43
Sa plece Muresan cat mai repede, ce face el se cheama amestec in treburile antrenorului, ceva apropiat de ce fac Gigi Becali sau Copos... ce are el de umblat la vestiare unde e spatiul antrenorului?
Trimite mesaj privat
locomotiva07
Membru

Postare: 415
Postat la 13-11-2009 15:32
Naggin a scris:
eduard8559 a scris:

taci ma ce treaba ai tu din Sighetu Marmatiei cu cfr ....vezi`ti de treaba ta si pun pariu k esti si ungur pfff smileysmiley

tai eu pariul smiley ! cum ce treaba are el din Sighetu Marmatiei cu CFR !? Puteai sa-i zici ca e offtopic, poate ! eduard, poti sa treci cu vederea manifestarile astea, bine-ai venit aici ! iti impartasesc opinia, btw

CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!!
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postat la 13-11-2009 16:41
Naggin a scris:
eduard8559 a scris:

nu are importanta de unde este atata timp cat e fan CFR... sincer...

think aboutsmiley

avem suporteri in toata tara, ba chiar si in strainatate

Editat de Voda Toamna lui 1500 la 13-11-2009 16:41
Trimite mesaj privat
Pagina 1 din 4 1 2 3 4 >
Salt la forum: