| Autor |
CFR - Dinamo |
obsesion
Membru
Postare: 155
Locaţia: cluj
| Postat la 05-03-2010 15:03 |
|
|
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/cfr-pune-in-vanzare-biletele-pentru-meciul-cu-dinamo-vezi-cat-costa-cel-mai-ieftin-tichet-5718193
iarasi va fi la fel ca la meciu cu oile.
organizatie proasta,iarasi se vor vinde biletein sectoru 25!!! 
Editat de obsesion la 05-03-2010 17:30 |
|
| Autor |
RE: CFR-Dinamo - bilete |
steli
Membru

Postare: 64
Locaţia: cluj-napoca
| Postat la 05-03-2010 16:17 |
|
|
|
Pai ....ce s-a intamplat cu sistemul de vanzare on-line? |
|
| Autor |
RE: CFR-Dinamo - bilete |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Locaţia: Cluj
| Postat la 05-03-2010 16:22 |
|
|
E teapa fratilor. Vom avea sistem de achizitionare online cand nu vom mai avea nevoie de el.. Dupa derbyuri vom avea sistemul... mai bine tacea Muresan... eu zic ca la meci vor fi maxim 15 mii de oameni.. daca CFR nu castiga cu otelul vor fi sub 10 mii.. pacat..

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18 |
|
| Autor |
RE: CFR - Dinamo |
Tudy007
Membru
Postare: 13
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 06-03-2010 09:30 |
|
|
Eu zic ca o sa fie oameni dar din pacate cam 25% poate chiar mai mult vin pentru dinamo ceea ce e foarte trist.... Stim cu totii ce s-a intamplat si la steaua. Lupta CFR
|
|
| Autor |
elvis1907
Membru
Postare: 38
Locaţia: Gara
| Postat la 06-03-2010 21:35 |
|
|
|
La meciul asta sa nu cante nimeni - PROTEST |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 07-03-2010 09:49 |
|
|
|
elvis1907 a scris:
La meciul asta sa nu cante nimeni - PROTEST
clar:X
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 07-03-2010 10:21 |
|
|
nici macar un "PP Guard, Muie PP Guard?" ... Dupa ultimele evenimente as indrazni sa-l propun ca al 4-lea imn 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
SUD
Membru

Postare: 318
| Postat la 07-03-2010 11:34 |
|
|
ce credeti ca vom rezolva daca nu cantam?
Pe Muresan il doare in daca cantam sau nu
Noi cantam pentru echipa
Noi cantam pentru culori
Sustinem o CAMPIOANA
CLuj-Napoca Suntem NOI
 |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

Postare: 313
| Postat la 07-03-2010 11:59 |
|
|
franarn a scris:
ce credeti ca vom rezolva daca nu cantam?
Pe Muresan il doare in  daca cantam sau nu
Sunt de parere ca un simplu protest manifestat prin a nu canta la meci nu are niciun efect.
Trebuie sa plusam cu niste mesaje adresate celor din conducere pentru a remedia problema reprezentand PP protect
si franarn sa stii ca pe cineva de acolo il doare undeva, vezi episodul Culio. Dupa ce l-a injurat tot stadionul, cei din conducere le-au spus catorva din galerie ca vor fi sprijiniti in organizarea deplasariilor
Bafta! |
|
| Autor |
dante03
Membru

Postare: 222
Locaţia: cluj
| Postat la 07-03-2010 15:40 |
|
|
ma nu cantam, si daca CG nu se implica si nu fac protest cei care protestam stam separat si nu cantam. sa se remedieze situatia ca noi nu toleram dictatura! si cumva macar moral sa sprijinim baietii care si-au luat amenzi si suspendari aiurea!
chiar de uneori e soare sau sunt nori CFR alaturi iti vom fi!!! |
|
| Autor |
gobbytzu
Membru
Postare: 117
Locaţia: Cluj-napoca
| Postat la 07-03-2010 21:34 |
|
|
daca nu cantam,ce rezolvam?se uita aia la noi "ce au patit? gripa,le este foame....ceva?"....trebue spus care e problema si atacata direct.zici ca sunteti copii,mo certat mama ca am luat un 4 si nu ma mai duc la scoala maine ....trebuie sa fim uniti si sai atacam direct.sa inteleaga mesajul. |
|
| Autor |
lori
Membru
Postare: 412
| Postat la 08-03-2010 06:04 |
|
|
in ideea de a ne solidariza cu cei 7 nu am facut deplasarea la Galati,personal am avut discutie pe tema asta sambata cu cei din conducerea clubului.
Dar cu nesustinerea echipei in meciul cu Dinamo nu sunt de acord.Ganditi-va ,poate castigarea acestui campionat depinde in mare masura si de rezultatul ce va fi inregistrat sambata dupa min 90. Sa stiti de la mine,un mesaj bine gandit face de 1000 de ori mai mult decat linistea in galerie,liniste care am avut-o si la meciul cu Stoia.Daca este mai importanta o lupta surda cu PP in loc sa ne incurajam echipa,atunci cand are mare nevoie de noi,atunci haideti sa tacem din gura.Dar atunci ;in cazul unui meci pierdut sau - Doamne feri-unui campionat ratat;va rog sa abtineti de la comentarii pe forumuri.SUSTINEREA ECHIPEI NU ARE LEGATURA CU UN PROTEST VIS-A-VIS DE PP. |
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
| Postat la 08-03-2010 06:07 |
|
|
in sfarsit o sa jucam cu Dinamo fara marele capitan Cadu,o sa vedeti ca batem lejer fara vedeta Cadu ,era bine un rosu si la Dani si Deac si mai ales Kone,astia sunt mana moarta in echipa!!!
martipan |
|
| Autor |
Peluza 1
Membru

Postare: 37
| Postat la 08-03-2010 06:13 |
|
|
|
martipan a scris:
in sfarsit o sa jucam cu Dinamo fara marele capitan Cadu,o sa vedeti ca batem lejer fara vedeta Cadu ,era bine un rosu si la Dani si Deac si mai ales Kone,astia sunt mana moarta in echipa!!!
saracu de tine.. sa vede ca esti total total pe langa sportul asta |
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
| Postat la 08-03-2010 08:35 |
|
|
Peluza 1 a scris:
martipan a scris:
saracu de tine.. sa vede ca esti total total pe langa sportul asta
daca ai timp uitate la meciul cu steoaia si otelul si ai sa vezi ca am luat golurile la "piruetele" lui Cadu care se crede la balet in rest Deac fuge de adversar iar marele Kone ca atacant sti cumva cate goluri a dat la meciuri tari?(din acest punct de vedere Ruiz ii dadea clasa)
martipan |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 08-03-2010 10:49 |
|
|
matura javrele cu noi pe jos la ce jucam la ora actuala 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
Peluza 1
Membru

Postare: 37
| Postat la 08-03-2010 11:46 |
|
|
martipan a scris:
Peluza 1 a scris:
martipan a scris:
saracu de tine.. sa vede ca esti total total pe langa sportul asta
daca ai timp uitate la meciul cu steoaia si otelul si ai sa vezi ca am luat golurile la "piruetele" lui Cadu care se crede la balet in rest Deac fuge de adversar iar marele Kone ca atacant sti cumva cate goluri a dat la meciuri tari?(din acest punct de vedere Ruiz ii dadea clasa)
e absurd sa dai vina pe 1, 2, 3 jucatori cand din toata echipa cred ca is 2 care au chef de fotbal. tony vrea dar nu poate, deac cam la fel, panin cam la fel. in rest toti joaca flegmatic si fara chef. asta inseamna sa fii mercenar.
legat de kone, zi-mi cate mingi calumea a primit meciurile astea (sa nu zic tot sezonu). deac si culio de aia is pusi acolo sa puna mingi atacantilor. kone e varf de careu, asemeni lui fabbiani, inzaghi, adi anca, etc. astia trebuie sa primeasca mingile si sa le bage in poarta. ce vrei sa se duca kone sa-si centreze mingea?
si culio si deac is degeaba acolo. in ultimene N meciuri nu au fost in stare sa puna o minge calumea atacantilor. si ma distreaza ca dica, care la meciul cu steaua a fost omul care a legat atacul de mijloc si a legat tot jocul echipei, este facut lent si degeaba.
in plus, in conditiile actuale sistemu 4-4-2 e total aiurea. antrenor italian, ce mai.
cum am spus.. problema e la ATITUDINEA jucatorilor, ca meciuri slabe si cei mai buni jucatori au. cand ii vezi ca in minutul 80 la 1-0 pt adversari plimba mingea intre ei fara nici cea mai mica intentie ofensiva si arunca o minge pe traore sau kone care is izolati intre 5 de la galati, atunci te doare. ca in fond, mai imp e sa ii vezi ca joaca calumea decat alea 3 puncte. cel putin pt mine
cat despre meciul cu dinamo, 2 echipe "mari" care joaca fara chef de fotbal si patetic la ora actuala. speram doar ca jocul sa se ridice la nivelul atmosferei |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 08-03-2010 14:25 |
|
|
|
madarasz lorant a scris:
in ideea de a ne solidariza cu cei 7 nu am facut deplasarea la Galati,personal am avut discutie pe tema asta sambata cu cei din conducerea clubului.
Dar cu nesustinerea echipei in meciul cu Dinamo nu sunt de acord.Ganditi-va ,poate castigarea acestui campionat depinde in mare masura si de rezultatul ce va fi inregistrat sambata dupa min 90. Sa stiti de la mine,un mesaj bine gandit face de 1000 de ori mai mult decat linistea in galerie,liniste care am avut-o si la meciul cu Stoia.Daca este mai importanta o lupta surda cu PP in loc sa ne incurajam echipa,atunci cand are mare nevoie de noi,atunci haideti sa tacem din gura.Dar atunci ;in cazul unui meci pierdut sau - Doamne feri-unui campionat ratat;va rog sa abtineti de la comentarii pe forumuri.SUSTINEREA ECHIPEI NU ARE LEGATURA CU UN PROTEST VIS-A-VIS DE PP.
si care e parerea conducerii vis-a-vis de chestia asta?
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
ariassis
Membru

Postare: 454
| Postat la 08-03-2010 16:11 |
|
|
mai ai nevoie de raspuns ? conducerea tuturor suporterilor... |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 08-03-2010 16:49 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
madarasz lorant a scris:
Dar cu nesustinerea echipei in meciul cu Dinamo nu sunt de acord.Ganditi-va ,poate castigarea acestui campionat depinde in mare masura si de rezultatul ce va fi inregistrat sambata dupa min 90. Sa stiti de la mine,un mesaj bine gandit face de 1000 de ori mai mult decat linistea in galerie,liniste care am avut-o si la meciul cu Stoia.Daca este mai importanta o lupta surda cu PP in loc sa ne incurajam echipa,atunci cand are mare nevoie de noi,atunci haideti sa tacem din gura.Dar atunci ;in cazul unui meci pierdut sau - Doamne feri-unui campionat ratat;va rog sa abtineti de la comentarii pe forumuri.SUSTINEREA ECHIPEI NU ARE LEGATURA CU UN PROTEST VIS-A-VIS DE PP.
si care e parerea conducerii vis-a-vis de chestia asta?
asa zic si eu .... ce-a fost a fost....
ne vedem peste cativa ani oricum nu scapati de noi 
glumeam .. Oricum, eu personal le urez succes in continuare colegilor de peluza 
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Editat de Voda Toamna lui 1500 la 08-03-2010 16:52 |
|