| Autor |
Bilete online! |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 01-04-2010 15:17 |
|
|
cica s-o lansat platforma de vanzare a biletelor online. primul meci cand va fi pus in functiune e cel cu rapidul.
http://bilete.cfr1907.ro
sunt eu idiot sau nu merge sa te inregistrezi?
later edit: am reusit pana la urma. succes
suntem pe drum.. venim acum..
Editat de simplu CFR-ist la 01-04-2010 15:37 |
|
| Autor |
RE: Bilete online! |
gobbytzu
Membru
Postare: 117
Locaţia: Cluj-napoca
| Postat la 01-04-2010 15:41 |
|
|
fain,sau nu decat sa mai dau 12 lei in plus mai bine stau la coada ) |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 01-04-2010 15:49 |
|
|
nu dai.
se va putea cumpara online si le ridici de langa astoria.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
vidrean
Membru

Postare: 111
| Postat la 01-04-2010 16:37 |
|
|
La 20 min. dupa lansare am luat deja 4 bilete pt. meciul cu Rapid. Avand in vedere ca deocamdata sunt la 2,000 de km de Cluj si pot sa imi asigur biletele pt. meciurile la care sunt prin Cluj, este solutia perfecta pt. mine si pe care o asteptam de mult.
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 01-04-2010 19:33 |
|
|
este solutia buna pentru CFR-istii adevarati,este ceea mai proasta decizie pentru ca la meciurile de acasa cu echipele din buCUResti mai multi is vor lua bilete din afara orasului decat cand stateau la coada.
PESTE CATIVA ANI,IN LOCUL GALERIEI VOR CANTA NISTE ROBOTI care vor primii instructinu de la V.I.P.(impotriva fotbalului modern)
|
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 01-04-2010 21:21 |
|
|
|
casual a scris:
este solutia buna pentru CFR-istii adevarati,este ceea mai proasta decizie pentru ca la meciurile de acasa cu echipele din buCUResti mai multi is vor lua bilete din afara orasului decat cand stateau la coada.
PESTE CATIVA ANI,IN LOCUL GALERIEI VOR CANTA NISTE ROBOTI care vor primii instructinu de la V.I.P.(impotriva fotbalului modern)
hai ba lasa-i in plm de tzarani.
sa vina cati vor, ca tot asa se zice ca vin din nu stiu ce sate da e fix pix in timpul meciurlui. sustin clubul CFR cu banii dati pe bilete.
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 02-04-2010 11:53 |
|
|
parca pentru meciu cu dinamo sau pus in vanzare online.acei rapidisti din alte judete care sunt foarte multi nu mai vin pana aici pentru bilet ci isi iau pe net.rapidu are cei mai multi fani dupa parerea mea in Transilvania,(my opinion)
fix pula in timpul meciurilor,eu cred ca la meicu cu steaua au iesit in evidenta stelistii care erau impartiti prin tribune,intradevar putini cu fular pentru au invatat din greseli 
|
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 02-04-2010 13:07 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
casual a scris:
hai ba lasa-i in plm de tzarani.
sa vina cati vor, ca tot asa se zice ca vin din nu stiu ce sate da e fix pix in timpul meciurlui. sustin clubul CFR cu banii dati pe bilete.
CFR-istii adevarati ar trebui sa-si faca toti abonamente ,daca ar face 20000 de oameni abonamente am ajunge ca sa nu se mai puna problema asta ca biletele sa fie cumparate de altii
martipan |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 04-04-2010 16:09 |
|
|
gobbytzu a scris:
fain,sau nu  decat sa mai dau 12 lei in plus mai bine stau la coada  )
Mda... solutia ideala ar fi sa ma lase pe mine sa listez codul ala de bare pe un carton si sa intru cu ala la meci.
casual a scris:
meciurile de acasa cu echipele din buCUResti mai multi is vor lua bilete din afara orasului decat cand stateau la coada.
Nu e foarte greu ca in primele zile sa nu ia bilete decat cei cu "KX" in seria buletinului :D
martipan a scris:
CFR-istii adevarati ar trebui sa-si faca toti abonamente
Permite-mi sa nu fiu de acord. N-am abonament dar am ratat un singur meci de acasa sezonul asta cand chiar nu eram in tara.
citat de pe site de la "Termeni si Conditii"
Utilizatorul a luat la cunoștință faptul că după efectuarea comenzii și achitarea ei prin intermediul bilete.cfr1907.ro, nu se acceptă returnarea biletelor și/sau solicitarea contravalorii acestora, biletele comandate, achitate și livrate nu se mai pot schimba sau returna.
Paragraful asta e normal, dar ilegal. Fiind un contract la distanta am 10 zile de la achizitionare sa ma razgandesc.
Ordonanta Guvernului nr. 130/2000: http://www.legi-internet.ro/index.php?id=59,
Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000: http://www.legi-internet.ro/index.php?id=61,
articolul 7, alineatul 1: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"
In cazul in care comerciantul "uita" sau "omite" sa notifice cumparatorul de drepturile sale, termenul creste la 90 de zile (articolul 7, alineatul 2 si articolul 4 pentru cine e curios).
Acum carcotesc si eu :D, evident e un lucru bun ce au facut . Ma mira insa scaparea, te poti astepta la asa ceva de la un magazin online obscur, dar nu de la un club cu pretentii.
Editat de simplu_cfrist la 04-04-2010 16:14 |
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
| Postat la 04-04-2010 20:12 |
|
|
simplu_cfrist a scris:
gobbytzu a scris:
fain,sau nu  decat sa mai dau 12 lei in plus mai bine stau la coada  )
Mda... solutia ideala ar fi sa ma lase pe mine sa listez codul ala de bare pe un carton si sa intru cu ala la meci.
casual a scris:
meciurile de acasa cu echipele din buCUResti mai multi is vor lua bilete din afara orasului decat cand stateau la coada.
Nu e foarte greu ca in primele zile sa nu ia bilete decat cei cu "KX" in seria buletinului :D
martipan a scris:
CFR-istii adevarati ar trebui sa-si faca toti abonamente
Permite-mi sa nu fiu de acord. N-am abonament dar am ratat un singur meci de acasa sezonul asta cand chiar nu eram in tara.
citat de pe site de la "Termeni si Conditii"
Utilizatorul a luat la cunoștință faptul că după efectuarea comenzii și achitarea ei prin intermediul bilete.cfr1907.ro, nu se acceptă returnarea biletelor și/sau solicitarea contravalorii acestora, biletele comandate, achitate și livrate nu se mai pot schimba sau returna.
Paragraful asta e normal, dar ilegal. Fiind un contract la distanta am 10 zile de la achizitionare sa ma razgandesc.
Ordonanta Guvernului nr. 130/2000: http://www.legi-internet.ro/index.php?id=59,
Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000: http://www.legi-internet.ro/index.php?id=61,
articolul 7, alineatul 1: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"
In cazul in care comerciantul "uita" sau "omite" sa notifice cumparatorul de drepturile sale, termenul creste la 90 de zile (articolul 7, alineatul 2 si articolul 4 pentru cine e curios).
Acum carcotesc si eu :D, evident e un lucru bun ce au facut  . Ma mira insa scaparea, te poti astepta la asa ceva de la un magazin online obscur, dar nu de la un club cu pretentii.
mda cumperi biletul cu trei zile inaintea meciului din anumite motive nu poti sa mai mergi la meci si il returnezi peste 10 zile )
martipan |
|
| Autor |
miki_dude
Membru
Postare: 47
| Postat la 06-04-2010 12:49 |
|
|
|
simplu CFR-ist a scris:
nu dai.
Eu n-am gasit optiunea asta de ridicare de langa astoria. Ma ajuta careva?
Intotdeauna clujean! |
|
| Autor |
vidrean
Membru

| Postat la 06-04-2010 12:58 |
|
|
miki_dude a scris:
simplu CFR-ist a scris:
nu dai.
Eu n-am gasit optiunea asta de ridicare de langa astoria. Ma ajuta careva?
Inca nu s-a implementat in site optiunea de a ridica biletele de la Astoria.
Deocamdata doar prin curier, costa 12 lei, dar macar nu stai la coada.
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean
Editat de vidrean la 06-04-2010 12:59 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 06-04-2010 13:41 |
|
|
ma, o zis muresan la conferinta de presa ca se va organiza un loc acolo in camera de comert si nu stiu ce sau cum se numeste(langa astoria) de unde le vei putea ridica. cand va fi gata nu se stie.
|
| Autor |
miki_dude
Membru
Postare: 47
| Postat la 07-04-2010 07:34 |
|
|
|
simplu CFR-ist a scris:
ma, o zis muresan la conferinta de presa ca se va organiza un loc acolo in camera de comert si nu stiu ce sau cum se numeste(langa astoria) de unde le vei putea ridica. cand va fi gata nu se stie.
Bun, atunci astept sa organizeze apoi imi iau bilet online. Daca vrei sa-ti cumperi doar un singur bilet nu e rentabil. Daca iei 10 bilete nu e o problema sa dai 12 lei in plus.
In rest, aplicatia este destul de reusita.
Intotdeauna clujean! |
|
| Autor |
vidrean
Membru

| Postat la 10-04-2010 22:36 |
|
|
Vineri mi-au ajuns biletele de la CFR - Rapid... nu a trebuit sa platesc nimic in plus... parca era vorba ca trebuie sa platim curierul 12 lei. Mai este careva care a comandat bilete online si nu a platit curierul ?
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean
Editat de vidrean la 10-04-2010 23:02 |
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 11-04-2010 04:34 |
|
|
|
vidrean a scris:
Vineri mi-au ajuns biletele de la CFR - Rapid... nu a trebuit sa platesc nimic in plus... parca era vorba ca trebuie sa platim curierul 12 lei. Mai este careva care a comandat bilete online si nu a platit curierul ?
Da, eu am cump. 4 bilete pt. meciul de cupa cu 20 lei/buc. In total am platit 92 lei cu cardul . [ 4x20 ] + 12 = 92 Posibil ca si tu ai platit curieratul cu cardul 

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/ |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 11-04-2010 08:45 |
|
|
si mie tre sa-mi vina biletele pt. meciu cu dinamo.
ati platit cu cardul transportul ala de 12 lei, cand ati platit si biletele.
|
| Autor |
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 11-04-2010 10:54 |
|
|
ti-ai luat deja pt meciu cu dinamo? pe site scrie ca numa luni(maine) se pun in vanzare la casele de bilete...si nici online..daca intru imi zice "niciun eveniment disponibil" sau ceva de genu...
cand ti-ai luat?
CFR 1907 CLUJ! |
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 11-04-2010 11:12 |
|
|
|
Ceferist a scris:
ti-ai luat deja pt meciu cu dinamo? pe site scrie ca numa luni(maine) se pun in vanzare la casele de bilete...si nici online..daca intru imi zice "niciun eveniment disponibil" sau ceva de genu...
cand ti-ai luat?
Luni am luat . Bilete online paralel cu caseria NU se vand . Cu o zi inainte sa se puna in vanzare biletele la caserie cele online se sisteaza . Bilete online au fost pana miercuri pt. meciul cu Rapid , iar de joi numai la caserie. La fel pt. meciul cu Dinamo numai pana vineri [fiind wekend ], iar de luni numai la caserie .

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/ |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 11-04-2010 12:43 |
|
|
krucifix a scris:
Ceferist a scris:
cand ti-ai luat?
Luni am luat . Bilete online paralel cu caseria NU se vand . Cu o zi inainte sa se puna in vanzare biletele la caserie cele online se sisteaza . Bilete online au fost pana miercuri pt. meciul cu Rapid , iar de joi numai la caserie. La fel pt. meciul cu Dinamo numai pana vineri [fiind wekend ], iar de luni numai la caserie .
pana azi la 10 dim. parca erau pt. meciu cu dinamo, si ti le livreaza in timpul saptamanii ca parca asa au program aia de la firma de curierat.
mie maine trebuia sa-mi vina.
|