Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 1 din 6 1 2 3 4 > >>
Autor CFR Cluj - Unirea Alba Iulia
Dodo
Membru

Postare: 212
Postat la 19-04-2010 19:58
Toata lumea la meciul asta. E unul din cele mai importante meciuri ale sezonului pe care trebuie obligatoriu sa il castigam.
Trimite mesaj privat
Autor RE: CFR Cluj - Unirea Alba Iulia
ariassis
Membru

Postare: 454
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 19-04-2010 20:00
rog sectoru 26 sa treaca peste orgoliu si sa vina la stea 3 meciuri pe care le mai avem acasa in 25 sa incurajam echipa impreuna.!

oricum cu totii la meci !
Trimite mesaj privat
obsesion
Membru

Postare: 155
Locaţia: cluj
Postat la 19-04-2010 20:33
ariassis a scris:
rog sectoru 26 sa treaca peste orgoliu si sa vina la stea 3 meciuri pe care le mai avem acasa in 25 sa incurajam echipa impreuna.!

imposibil..mai ales dupa ziua de azi ....
Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postat la 19-04-2010 20:35
da ce dracu s-a intamplat ? un mesaj pe privat va rog daca nu se poate pe forum
Trimite mesaj privat
Sinnocent
Membru

Postare: 326
Postat la 19-04-2010 20:39
Fratele meu, nu e vorba de orgoliu, e vorba de faptul ca fiecare sezon e la fel in galerie. Eu personal m-am saturat sa-i vad pe Gruppo Gara pe gard la fiecare meci, injurand fiecare galerie care vine la noi pe stadion (si apoi sa ne miram de ce suntem injurati peste tot unde mergem... nu, nu e din cauza "civilizatiei" sau a "performantei" ), urland "cantati, pizdelor", batrani si tot felul de oameni dubiosi, care fut meciul tot timpul. Aceleasi cantece in ritm de mars funebru, aceleasi doua singure steaguri mari la fiecare meci, aceeasi atitudine de doi bani, cum ca "eu dau tonul, nu voi", chiar daca nimeni nu canta. Aceleasi deplasari in care vin tot felul de alcoolisti si oameni care n-au treaba cu galeria, oameni care vin cu familiile si cu copiii de 5-6 ani care vomita pe steaguri (remember Galati, 2007). M-am saturat, frate, de atitudinea asta ipocrita de "suporter european" si "galerie civilizata", care da bilete pe sub mana, la suprapret, si alte-alea. Ori ne strangem niste baieti care sa facem o chestie serioasa, sa avem incredere unii in altii, nu sa trecem strada cand ne intalnim prin oras (cei cu musca pe caciula, va stiti), niste baieti carora sa le placa sa vina la meciuri, nu sa o arda in figuri. Intelegi? Asta nu e orgoliu, frate, e disperare, e frustrare, fiindca putem mai mult, da' nu vrem.

Editat de Sinnocent la 19-04-2010 20:40
Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postat la 19-04-2010 20:45
is la curent cu aceste probleme ! am sustinut de la inceput mutarea in 32.. cred ca am fost cel care a propus-o pe forum! dar ce sa fac? sa vin in 26 si sa ma alatur unor necunoscuti care din cate am inteles nu accepta pe oricine ? in 25 la meciul cu dinamo am vazut persoane ce pentru prima data au venit la CFR la meci, si mai mult, pana cu 10 minute inainte erau uiste(persoanele). acuma imi mvine mie o intrebare: de ce toti cei din 26 pana acuma nu au umplut galeria de steaguri sau chestii de gen? ok raspunsul il stiu dar asa doar ca idee.....

sper si cred ca va fi mult mai bine la anul. anuntatima va rog ce pot face in legatura cu sectoru 26

ps: era vorba de evenimentele de ezi care s-au intamplat. de acestea intrebam ce s-a intamplat
Editat de ariassis la 19-04-2010 20:54
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 19-04-2010 21:02
ariassis a scris:
is la curent cu aceste probleme ! am sustinut de la inceput mutarea in 32.. cred ca am fost cel care a propus-o pe forum! dar ce sa fac? sa vin in 26 si sa ma alatur unor necunoscuti care din cate am inteles nu accepta pe oricine ? in 25 la meciul cu dinamo am vazut persoane ce pentru prima data au venit la CFR la meci, si mai mult, pana cu 10 minute inainte erau uiste(persoanele). acuma imi mvine mie o intrebare: de ce toti cei din 26 pana acuma nu au umplut galeria de steaguri sau chestii de gen? ok raspunsul il stiu dar asa doar ca idee.....

sper si cred ca va fi mult mai bine la anul. anuntatima va rog ce pot face in legatura cu sectoru 26

ps: era vorba de evenimentele de ezi care s-au intamplat. de acestea intrebam ce s-a intamplat

romaniacs avea cele mai multe steaguri din peluza. uita-te peste pozele din tur.
cum spun aia importanti din galerie: 'sectorul 26 e degeaba ca oricum nu se aude la meci' , si prin fapta de azi dimineata , eu trag concluzia ca nu e nevoie de mine in sect 25.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postat la 19-04-2010 21:04
ok! dar eu pot veni in 26 ? ....
Trimite mesaj privat
Sinnocent
Membru

Postare: 326
Postat la 19-04-2010 21:06
ariassis a scris:

ti-am scris pe privat.

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 19-04-2010 21:11
ariassis a scris:

daca e sa vi sa stai cu mana in jeb si sa injuri echipa adversa nu cred ca are rost.

Trimite mesaj privat
Kaya
Membru

Postare: 161
Postat la 19-04-2010 22:18
pot sa vin si eu in 26 cu voi? pana acum mergeam in 25 cand nu mergeam cu prietena smiley si sincer m`am saturat si eu de burghezia din 25

voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 19-04-2010 22:32
As prefera sa nu mai se discute dinastea asa, pe fata. Exista mesaje private si tot felul. S-a mai zis. Cine e dispus sa CANTE si nu sa se uite la meci, si cine doreste o schimbare, e binevenit acolo.

Nu suntem un grup elitist sa ai nevoie de invitatii speciale.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
alexx
Membru

Postare: 27
Locaţia: intre lacuri - cluj
Postat la 20-04-2010 06:00
Asta e cel mai important meci al sezonului, pentru ca etapa viitoare joaca si steaua cu timisoara. Trebuie sa mergem toti obligatoriu la urmatorul meci si sa ii impingem pe baieti de la spate spre victorie!
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Postat la 20-04-2010 06:29
1-1

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 20-04-2010 07:13
noi trebuie sa castigam! toata lumea pe stadion... vocile pe masura

Lupta CFR!

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 20-04-2010 07:34
ariassis a scris:

in deplasarea de la brasov, distinsii, din spusele baietilor din 26, i-au luat cu "baga-v-as pwla in gura de cfristi!"

hmmm... suna epic... eu ce sa zic? tu ce sa zici? el ce sa zica?

iti zic eu: nimic.

aaaaa... ce am uitat sa spun... Deplasarea de la Iasi, acum, recenta
Au facut deplasarea 3 microbuze, 1 kvsc, 1 sect 26, 1 cg, iar cei din cg au stat separat de restul bineinteles, ca niste martalogi. Nu stiu de ce

Plus fel de fel de amenintari cu bataia la scara de bloc si alte chestii

Si tot noi sa revenim in 25? smiley Nici in cele mai negre vise. Mai bine ma las de fotbal, decat sa mai calc vreodata acolo.

Ma scuzati daca am sarit calul, dar trebuie spuse si aceste chestii mizerabile... hai ca m-am cam aprins, si stiu ca forumul nu e locul bun

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!

Editat de Voda Toamna lui 1500 la 20-04-2010 07:53
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 20-04-2010 14:00
ariassis,cei din sectoru 26 au cele mai multe realizari,pot sa zic ca noi nu te cunoastem pe tine,nu tu nu ne cunosti pe noi.Romaniacs grupu cu cele mai multe steaguri de orice fel si multe ralizari,Patriots care invata dar si realizeaza,Ablaze fetele care au facut mai multe pe banii lor decat toti cei din sectoru 25,cativa din Depou care au inceput tare,dar...ei stiu de ce nu au mai continuat ca si grup plus inca cativa care veneau la emciuri si sau saturat de commando STAU IN 26,iti garantez ca cei de acolo ne cunoastem cat de cat,altfle nu ar exista acel grup de acolo.uitate la pozele de la meciuri dinaintea meciului cu steaua inclusiv acel meci si uitate unde sunt steaguri,unde sau dat fumigene,unde sua vopsit steaguri,cine au fost cei care tineau peluza.

Eu cred ca in sector 26 poti sa vii cat timp canti cand se canta,bati din palme cand ii vorba de asta,si nu cred ca nu stii pe nimeni de acolo.

smiley

Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postat la 20-04-2010 14:22
scuze... la ora mesajului nu aflasem de unele evenimente.
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 20-04-2010 14:41
batem. 2-0

Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 20-04-2010 15:09
simplu CFR-ist a scris:
batem. 2-0

Asa zic si eu.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Pagina 1 din 6 1 2 3 4 > >>
Salt la forum: