Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 1 din 2 1 2 >
Autor DEZBATERE: Mandorlini demis ? cine vine?
ariassis
Membru

Postare: 454
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 20-08-2010 17:02
ce spuneti? merita mandorlini sa continue? cine ar trebui sa vina in locul sau ?
Editat de ariassis la 20-08-2010 17:04
Trimite mesaj privat
Autor RE: DEZBATERE: Mandorlini demis ? cine vine?
donleone90
Membru

Postare: 331
Locaţia: Cluj
Postat la 20-08-2010 17:08
cica vine Napoli, k se zvoneste k la ultimele 3 meciuri a fost prezent in tribune...dar sincer, ma pot lipsi de el :-j

Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!
smiley
Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postare: 115
Locaţia: CJ
Postat la 20-08-2010 17:10
Cred ca Mandorlini e un antrenor bun pentru campionatul nostru si ca nu este el 100% vinovat pentru tot ceea ce se intampla. Imparte vina cu jucatorii. Insa e clar ca echipa nu poate iesi din situatia decat daca pleaca Mandorlini. As vrea un antrenor care sa ii puna cu botul pe labe pe vedete si pe 'senatorii de drept' cu care incepe echipa si care se plimba pe teren cu mainile in sold de ceva meciuri.
Trimite mesaj privat
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
Postat la 20-08-2010 17:10
Decat sa vina Napoli prefer sa ramana Mandorlini...
Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postat la 20-08-2010 17:21
Paszkany: "Nu il voi demite pe Mandorlini" in direct pe sport.ro
Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postat la 20-08-2010 17:26
Da, l-am auzit si eu pe Arpi...se pare ca noul antrenor va fi Mandorlini. E italian, a mai fost antrenor in Seria A si serie B la Vicenza, Atalanta, Bologna, Padova si Siena si a luat campionatul si cupa in Romania cu CFR Cluj. Hai sa terminam cu prostiile astea gen Napoli ...
Trimite mesaj privat
donleone90
Membru

Postare: 331
Postat la 20-08-2010 17:33
"Este o seara neagra, poate cea mai neagra din ultimii 5-6 ani! Trebuie sa invatam repede din situatia asta.

Daca aducem antrenor nou, va fi neresponsabilizat! E mai bine sa-l tinem pe Mandorlini, ceea ce a facut el poate fi si pozitiv. Un antrenor nou va da vina pe diferite situatii" a spus Arpad Paszkany la Sport.ro

Parca erau bucatari, mecanici, orice altceva decat fotbalisti.Nervozitatea vine din impotenta. Impotenta fotbalistica. Impreuna cu Mandorlini au facut pregatirea, impreuna au lucrat tactic, impreuna trebuie sa scoata echipa din aceasta stare. Rezultatul este mai mult decit rusinos. Este de cacao. Mandorlini ramane.

MANDORLINI RAMANE!!! bafta in continuare!

Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!
smiley
Trimite mesaj privat
Szabiy
Membru

Postare: 352
Locaţia: cluj napoca
Postat la 20-08-2010 17:54
scurt si la subiect:DA MERITA MANDORLINI SA RAMANA ANTRENOR

WHITE AND PROUD
Editat de Szabiy la 20-08-2010 17:56
Trimite mesaj privat
tixmich
Membru

Postare: 82
Locaţia: cluj
Postat la 20-08-2010 18:22
bine ma asa au zis si de andone ca nu il demit si pana la urma o zburat...asa o sa plece si mandorlini...dar totusi sper din tot sufletu sa nu fie tot italian urmatoru antrenor sau cel putin nu napoli..weak

[URL=http://img18.imageshack.us/i/63781781.jpg/][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/3808/63781781. Trimite mesaj privat
eduard8559
Membru

Postare: 87
Locaţia: sighetu marmatiei
Postat la 20-08-2010 18:26
Au de negociat clauza aia de opt sute de mii, de aia zic ei ca nu o sa il demita, dar in opnia mea Mandorlini e ca si demis.
Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postat la 20-08-2010 18:42
cam asa am inteles eu ca e situatie. Daca mandorlini va fi schimbat acum, niciun antrenor potent nu va accepta sa ia echipa in etapa a 5-a, mai ales ca toti antrenorii buni au acum contracte. Asa ca, decat sa aduca un antrenor de sacrificiu pe care in iarna sa il schimbe si de asemenea sa ma si plateasca 800.000 euro lui mandorlini, mai bine il lasa pe mandorlini sa se scufunde in pripriul sau rahat, iar in iarna in cazul in care nu vom fi pe podium la mica distanta de locul 1 si cu performante cat mai bune in CL, mandorlini bye-bye, iar inlocuitoru s-ar putea sa fie ceva in genul piturca smiley petrescu smiley sau un strain care va avea soarta tuturor antrenorilor ce au trecut prin Gruia.

solutia cea mai interesanta la care m0am gandit pentru situatia actuala ar fi asta: demisia lui mandorlini si aducerea pana in iarna a unei foste glorii ceferiste: minteuan ar fi cea mai simpla solutie, oncica iarasi sau de ce nu anca care s-a apucat de antrenoriat.... nu de alta dar nu cred ca le0ar reprosa cineva ceva acestor "presupusi viitori "antrenori
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Postat la 20-08-2010 18:50
daca nu era clauza aia de 800 de mii... mandorlini acum era pe plajele din italia.

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
ecristiano18 Trimite mesaj privat
CFR1907
Membru

Postare: 180
Postat la 20-08-2010 18:50
eduard8559 a scris:
Au de negociat clauza aia de opt sute de mii, de aia zic ei ca nu o sa il demita, dar in opnia mea Mandorlini e ca si demis.

Nu exista nici o astfel de clauza. E doar o simpla inventie a presei.

Si pentru restul, sa stiti ca azi cu Sportul a fost un mare non-combat din partea a 4 jucatori ai nostrii. Nu vreau sa zic aici prea multe detalii din vestiar, dar dupa acest meci cei din conducere ar trebui sa ii puna urgent pe lista de transferuri pe unii jucatori.

Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postat la 20-08-2010 18:56
CFR1907 a scris:
Nu exista nici o astfel de clauza. E doar o simpla inventie a presei.

Si pentru restul, sa stiti ca azi cu Sportul a fost un mare non-combat din partea a 4 jucatori ai nostrii. Nu vreau sa zic aici prea multe detalii din vestiar, dar dupa acest meci cei din conducere ar trebui sa ii puna urgent pe lista de transferuri pe unii jucatori.

Paszkany: (nu citez pentru ca nu stiu exact versurile melodiei) nici nu se pune problema formarii unro bisericute sau a unor comploturi impotriva antrenorului. daca ar fi vorba de asa ceva i-as da afara pe acei jucatori far nicio discutie. nu as permite asa ceva.

cfr1907... vino cu dovezi, cu argumente, nu cu surse precum cele ale gazetei te rog. si din cate imi aminesc eu clauza a fost aprobata de catre conducere
Trimite mesaj privat
nothin
Membru

Postare: 128
Locaţia: cluj
Postat la 20-08-2010 19:06
Cadu, Dani si Culio au fost exceptionali, cel mai bun meci facut de ei de cand sunt la CFRsmiley Nuno Claro a fost si el bun, ca intotdeauna..

Astia patru, Alcantara, Traore, Y. Kone ar trebui vanduti URGENT!!
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 20-08-2010 19:28
nothin a scris:
Cadu, Dani si Culio au fost exceptionali, cel mai bun meci facut de ei de cand sunt la CFRsmiley Nuno Claro a fost si el bun, ca intotdeauna..

Astia patru, Alcantara, Traore, Y. Kone ar trebui vanduti URGENT!!

astia 4 is 3 iar al 3lea nici macar nu o jucatsmileysmiley.culio si cadu trebe exclusi din echipa,culio merita rosu si nui prima lui faza de acest gen in 5 etape si mai ii si egoist dal dreqului de travestit,iar cadu ii chair blana el o gresit la cele 2 goluri de acasa cu astra o gresit si acuma greseste meci meci de meci,altii nu vad asta pt ca are o bandorela naspa pe mana.
Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postat la 20-08-2010 19:32
crede-ma casual... si altii vad....
eu insa nu ma lansez in atacuri asupra unor conspiratii... astept ceva mai clar.... sunt constient insa cacadu si culio fac vestiaru si jumate din echipa.
Trimite mesaj privat
Tony82
Membru

Postare: 47
Locaţia: Satu Mare
Postat la 20-08-2010 19:54
Am ramas socat dupa acest meci,dar asta este fotbalul.nu cred ca Mandorlini ar trebui demis si daca ar fi ar trebui un alt antrenor decat italianul celalalt.Daca ar veni Dan Petrescu.
Mie oricum imi ramane echipa de suflet.
Dar nici Traore nu ar mai avea ce cauta in lotul clujului
smileysmileysmileysmileysmileysmiley
Trimite mesaj privat
martipan
Membru

Postare: 438
Postat la 20-08-2010 20:08
donleone90 a scris:
"Este o seara neagra, poate cea mai neagra din ultimii 5-6 ani! Trebuie sa invatam repede din situatia asta.

Daca aducem antrenor nou, va fi neresponsabilizat! E mai bine sa-l tinem pe Mandorlini, ceea ce a facut el poate fi si pozitiv. Un antrenor nou va da vina pe diferite situatii" a spus Arpad Paszkany la Sport.ro

Parca erau bucatari, mecanici, orice altceva decat fotbalisti.Nervozitatea vine din impotenta. Impotenta fotbalistica. Impreuna cu Mandorlini au facut pregatirea, impreuna au lucrat tactic, impreuna trebuie sa scoata echipa din aceasta stare. Rezultatul este mai mult decit rusinos. Este de cacao. Mandorlini ramane.

si cam ce ar fi ce a facut el pozitiv?
a stricat toti jucatorii si care erau buni,problema e ca de mult nu mai avem antrenor la echipa!Sa nu mai povestim de preparator fizic care e pa langa fenomen

martipan
Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postat la 20-08-2010 21:31
martipan a scris:
donleone90 a scris:

si cam ce ar fi ce a facut el pozitiv?
a stricat toti jucatorii si care erau buni,problema e ca de mult nu mai avem antrenor la echipa!Sa nu mai povestim de preparator fizic care e pa langa fenomen

Hai ca esti simpatic !
A facut pozitiv cam urmatoarele:
- a castigat campionatul
- a luat cupa
- a luat supercupa (pe scurt, CFR a castigat toate trofeele puse in joc de cand Mandorlini a venit la echipa).

Jucatorii i-a stricat in asa fel incat Bud a marcat 7 goluri in retur, fata de 2 in tur. Deac a fost convocat la nationala de mai multe ori, compara te rog cu jocul haotic al lui de acum 1-2 ani. Poate ne spui tu ce jucatori 'care erau buni i-a stricat' Mandorlini... Nu sunt fan Mandorlini, dar totusi trebuie sa gandim inainte de a scrie ceva.
Trimite mesaj privat
Pagina 1 din 2 1 2 >
Salt la forum: