Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 6 din 8 << < 3 4 5 6 7 8 >
Autor RE: EL: CFR Cluj - FK Sarajevo
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 22-08-2009 07:02
s a scris:
eu cfristul a scris:
acuma avem echipa buna,zic eu,insa namvem antrenor pe masura.

avem, avem de toate insa nu avem darurire, spiritul de alta data

Corect

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Dragos19
Membru

Postare: 501
Postat la 22-08-2009 07:50
spiritul de alta data a disparut din tribune. Imi este dor de spiritul de la meciul cu rapid cand i-am batut 3-2 in sezonul in care am terminat pe locul 3.

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
ecristiano
Membru

Postare: 33
Locaţia: CLuJ
Postat la 22-08-2009 12:38
eu cfristul a scris:
Raoul CFR a scris:
Pe mine nu de rezultat ma doare cel mai mult. Nu rezultatele neaparat ma intereseaza .. vreau sa vad echipa jucand cu daruire si motivatie. In fine .. ne vedem joi :-)

asa ceva no sa vezi ,pana cand nu vom avea jucatori romani.strainii sunt mercenari(mai sunt ctv exceptii)(ex:tony..)

stiu ca vrei jucatori romanii si eu ii doresc asta, dar in momentul de fata e imposibil. Am avut prin 2006 parca o echipa super buna formata numai din romani. Si la un meci cu steaua, oierul a mituit 4 sau 5 jucatori de la noi, printre astia si idolul Anca, si Coroian si alti, conducerea a aflat si i-a dat afara de la echipa dar pe urma i-a reprimit. De atunci din frustrare, conducerea a ales sa se axeze mai mult pe straini, ca pe ei e mai greu sa ii mituiasca adversarii gen steaua. Asta e steaua si e inca un motiv s-a o urasc de moarte. Si tot ei spun ca nu suntem echipa romaneasca , pt ca ne axam numai pe straini. Si nu recunosc ca ei ne-au impins la asta. Asa a patit si Vaslui anul trecut
si tot la meci cu Steaua sau cu Dinamo parca, si-a vandut jucatori romani si si-a luat jucatori straini, la meciul cu AEk au avut doar 2 romani pe teren.

CFR CFR numele tau e VICTORIE!
Editat de ecristiano la 22-08-2009 12:40
danybossu2007 www.gruia.yolasite.com Trimite mesaj privat
fcsarajevo
Membru

Postare: 2
Locaţia: sarajevo
Postat la 22-08-2009 21:50
hello,
I see that you are not satisfied that you have a large number of foreign players in the team.
I think that this is your greatest advantage, and I am really more than you expected to last Thursday, as though you are defeated at the olimpic romu. with a little luck we could win.
should not forget that the us and a hit canceled. Finally I hope that you will win on Thursday. to us it was the first time to drive out the rich men of us (Genk, Helsingborg, Spartak, sigma ...)
Trimite mesaj privat
michigan
Membru

Postare: 157
Locaţia: detroit, michigan
Postat la 23-08-2009 02:49
fcsarajevo a scris:
hello,
I see that you are not satisfied that you have a large number of foreign players in the team.
I think that this is your greatest advantage, and I am really more than you expected to last Thursday, as though you are defeated at the olimpic romu. with a little luck we could win.
should not forget that the us and a hit canceled. Finally I hope that you will win on Thursday. to us it was the first time to drive out the rich men of us (Genk, Helsingborg, Spartak, sigma ...)

What the hell are you trying to say, man? I read your posting 3 times and I still don`t know if it`s good or bad to have foreign players and whom you want to win on Thursday.Check a dictionary next time.
Trimite mesaj privat
martipan
Membru

Postare: 438
Postat la 23-08-2009 06:49
ecristiano a scris:
eu cfristul a scris:
Raoul CFR a scris:
Pe mine nu de rezultat ma doare cel mai mult. Nu rezultatele neaparat ma intereseaza .. vreau sa vad echipa jucand cu daruire si motivatie. In fine .. ne vedem joi :-)

asa ceva no sa vezi ,pana cand nu vom avea jucatori romani.strainii sunt mercenari(mai sunt ctv exceptii)(ex:tony..)

stiu ca vrei jucatori romanii si eu ii doresc asta, dar in momentul de fata e imposibil. Am avut prin 2006 parca o echipa super buna formata numai din romani. Si la un meci cu steaua, oierul a mituit 4 sau 5 jucatori de la noi, printre astia si idolul Anca, si Coroian si alti, conducerea a aflat si i-a dat afara de la echipa dar pe urma i-a reprimit. De atunci din frustrare, conducerea a ales sa se axeze mai mult pe straini, ca pe ei e mai greu sa ii mituiasca adversarii gen steaua. Asta e steaua si e inca un motiv s-a o urasc de moarte. Si tot ei spun ca nu suntem echipa romaneasca , pt ca ne axam numai pe straini. Si nu recunosc ca ei ne-au impins la asta. Asa a patit si Vaslui anul trecut
si tot la meci cu Steaua sau cu Dinamo parca, si-a vandut jucatori romani si si-a luat jucatori straini, la meciul cu AEk au avut doar 2 romani pe teren.

gresit spus ca a mituit 4 jucatori!! Singurul care a fost cumparat a fost surdu care a dezbinat vestiarul spunand ca cei patru au trantit meciul si de fapt el a fost oaia neagra

martipan
Trimite mesaj privat
ecristiano
Membru

Postat la 23-08-2009 12:18
martipan a scris:
ecristiano a scris:
eu cfristul a scris:
Raoul CFR a scris:

gresit spus ca a mituit 4 jucatori!! Singurul care a fost cumparat a fost surdu care a dezbinat vestiarul spunand ca cei patru au trantit meciul si de fapt el a fost oaia neagra

Nu stiu sigur cati au fost si care dar stiu ca ciobanul a umblat la jucatorii nostri. Si ca Anca, Coroian si inca vreo 2 au fost dati afara din lot si apoi reprimiti. Asa se intempla si in ziua de azi la toate echipele mici cu jocatori romanii, ultimul exemplu Ceahlaul: Jucatori au fost mituiti de steaua dar mai vizibil de dinamo. Si au iesit si zvonuri dar "Pinalty" nu vrea sa creada.

eu cfristul
Membru

Postare: 190
Postat la 23-08-2009 12:26
o poza pt istorie:D:D (nu spun din rautate) :D

http://www.kvsc1907.ro/ph/2009-2010/sarajevo-cfr/slides/DSC00528.html
Editat de eu cfristul la 23-08-2009 12:26
Trimite mesaj privat
ecristiano
Membru

Postat la 23-08-2009 12:58
eu cfristul a scris:

Doar poza de aici e pentru istorie. smileysmiley
http://www.kvsc1907.ro/ph/2009-2010/sarajevo-cfr/slides/DSC00526.html

Editat de ecristiano la 23-08-2009 13:16
eu cfristul
Membru

Postare: 190
Postat la 23-08-2009 13:15
ecristiano a scris:
eu cfristul a scris:

Poza de aici e pentru istorie. smileysmiley
http://www.kvsc1907.ro/ph/2009-2010/sarajevo-cfr/slides/DSC00526.html

vad ca se poate,incep incet...bravo
Trimite mesaj privat
CFR4ever
Membru

Postare: 302
Postat la 24-08-2009 12:18
Cei din CG trebuie sa ne cumparam bilet sau putem intra si cu cardul???? ms anticipat smiley

Steaua pe jos pica
Si nu se ridica
Steaua nu marcheaza
Si retrogradeaza

Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare
Trimite mesaj privat
Marius_CFR
Membru

Postare: 311
Postat la 24-08-2009 13:36
se poate intra cu cardulsmiley (l-am intrebat pe ala de la casa de bilete)

One Team-One Love-One Passion!!!
Trimite mesaj privat
CFR4ever
Membru

Postat la 24-08-2009 14:19
ms fain smiley ne vedem toti la meci. FORZA CFR!!! smiley smiley

Steaua pe jos pica
Si nu se ridica
Steaua nu marcheaza
Si retrogradeaza

Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare
Trimite mesaj privat
ecristiano
Membru

Postat la 24-08-2009 18:29
Toti la meci va rog! SA facem atmosfera frumoasa, macar sa ne apropiem de cei de la sarajevo. Eu deja mi-am luat bilet. Toata lumea la stadion, nu va cochiliti dupa meciul cu dinamo, nu a jucat adevarata echipa a CFRului. Forta CFR Cluj! La stadion cu CFRisti adevarati!

casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 24-08-2009 19:52
da care echipa a jucat?de 4 meciuri tot asa joaca.ma pis pe ei de mercenari.CULORILE CONTEAZA SI EMBLEMA,sa zic ca 4-5jucatori siar da viata pentru echipa si aia sunt Romanii din echipa.nici un japonez din echipa nu stie sa se daruiesca erau si sunt si vor fii niste mercenari.

Trimite mesaj privat
martipan
Membru

Postare: 438
Postat la 24-08-2009 20:36
ecristiano a scris:
martipan a scris:
ecristiano a scris:
eu cfristul a scris:
Raoul CFR a scris:

Nu stiu sigur cati au fost si care dar stiu ca ciobanul a umblat la jucatorii nostri. Si ca Anca, Coroian si inca vreo 2 au fost dati afara din lot si apoi reprimiti. Asa se intempla si in ziua de azi la toate echipele mici cu jocatori romanii, ultimul exemplu Ceahlaul: Jucatori au fost mituiti de steaua dar mai vizibil de dinamo. Si au iesit si zvonuri dar "Pinalty" nu vrea sa creada.

acuma pe bune eucristiano cati ani ai? pai n-a fost chiar asa de demult cei patru erau : Anca,Coroian, Jula si Minteoan

martipan
Trimite mesaj privat
FKS
Membru

Postat la 25-08-2009 00:06
Hello, football friends. smiley
I believe that fcsarajevo wanted to say that your club is made of very good players, knowing that most of them are foreigners. Fact that they're foreigners is good for us, because they don't know how to fight for their club, their city, their country, their fans, like our domestic players do. We all were suprised with your away win against Roma, and since than we respect you, but our tradition and long and successful European history doesn't let us to be afraid of you. Those who visited Koševo last thursday and attended the match, saw the thing I am talking about.

I hope that the final victory will be ours, and in spite of that, that you'll remember us in the best possible way. After all, we share same maroon-white colors. smiley I know that you expected easy win in both matches. Let this next match be your future lesson in wich you will pray for nonmeeting Sarajevo in your European road.

In case you didn't see these videos before:
http://www.youtube.com/watch?v=AfiMjN_iL70
http://www.youtube.com/watch?v=-0YIoJCnMxQ
http://www.youtube.com/watch?v=qce3oAHPIp8

See you in thursday!
Editat de FKS la 25-08-2009 00:07
Trimite mesaj privat
cfr23
Membru

Postare: 546
Postat la 25-08-2009 07:58
Actualy, we will pray to not meet that referee again.smiley

CFR este Clujul ! Clujul suntem NOI!

www.mysport.ro/cfr23 Trimite mesaj privat
CFR4ever
Membru

Postat la 25-08-2009 08:16
FKS a scris:
After all, we share same maroon-white colors. smiley

Actually we have white and burgundy smiley

Steaua pe jos pica
Si nu se ridica
Steaua nu marcheaza
Si retrogradeaza

Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare
Trimite mesaj privat
FKS
Membru

Postat la 25-08-2009 08:34
cfr23 a scris:
Actualy, we will pray to not meet that referee again.smiley

Why? The referee made no mistakes. I know you're thinking on your second canceled goal, but that decision was correct, because Kone played with his hand before he scored. You should see how referee treated us in first match against Helsingborg. However, you shouldn't blame referee for anything.

CFR4ever a scris:
FKS a scris:
After all, we share same maroon-white colors. smiley

Actually we have white and burgundy smiley

Don't be offended, but they look almost the same. Diference in the name of colour or hue. Your club colour is just a little darker. Unimportant.

I wish you luck in the time after thursday!
Editat de FKS la 25-08-2009 08:34
Trimite mesaj privat
Pagina 6 din 8 << < 3 4 5 6 7 8 >
Salt la forum: