| Autor |
RE: CFR 1907 CLUJ – FC TIMISOARA |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 28-10-2009 14:33 |
|
|
Kaya a scris:
si eu am crezut prima oara ca e racheta, dar e blit 
lumina de la blitz e mult mai slaba, daca te-ai uita mai departe pe parcursul filmului ai vedea cum e o lumina de blitz.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
| Postat la 28-10-2009 14:41 |
|
|
tre sa fi nebun sa zici ca aia e lumina de la blit..... asta e clar lumina de la petarda... orice "artificiu" cand se lanseaza face lumina de la flama care il ajuta sa sara. .. deci nu veniti cu povestii.. v-am pus dovada pe masa.... ce 'tuva in gura mai vreti... babe mincinoase.. beliti ochi cum trebuie si observati ca din lumina flamei se vede si putin petarda... si daca revedeti clipul .. flama apare doar cateva mini secunde si dispare.... o flama de blit dureaza mult mai mult.

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 28-10-2009 14:43 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 28-10-2009 14:44 |
|
|
apropo, va dati seama ca daca lumina de blitz o fost asa mare pe o raza de cativa metri in jurul lui n-o mai vazut aia nimic o perioada de timp.
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 28-10-2009 16:48 |
|
|
gata, ca s-a facut dreptate. AEK BRAGADIRU out din cupa romaniei

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 28-10-2009 17:22 |
|
|
Nu mai comenta aiurea pe forumuri , tu n-ai vazut ce arbitraj ostil au avut mai ales la finalul meciului cand arbitrul a acordat pt. Astra 8[opt] penaltiuri fara nici un contact in careu ? 

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/ |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 28-10-2009 17:42 |
|
|
krucifix a scris:
Nu mai comenta aiurea pe forumuri , tu n-ai vazut ce arbitraj ostil au avut mai ales la finalul meciului cand arbitrul a acordat pt. Astra 8[opt] penaltiuri fara nici un contact in careu ? 
Iui , scuze, acum am revazut fazele ... imi vine sa intru in pamant de rusine 
|
| Autor |
locomotiva07
Membru

Postare: 415
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 28-10-2009 17:45 |
|
|
din poza hai ca ai putea zice ca e blitz. dar daca vezi filmul, devine limpede ca lumina zilei ceea ce cu totii banuiam, pocnetul cand "blitzul" paraseste cu viteza luminii galeria timisoreana, urmat imediat de puscatura de la mijlocul terenului... asa ca, aek-fulgeru-bragadireni sub acoperire, va urez multa bafta in activitatea asta, de data asta v-ati ratat jucatorul, dar la antrenamente nu se poate sa nu nimeriti vreunul, daca lansati toti deodata din astea !! multa bafta in Cupa in continuare ! 
CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!!
Editat de locomotiva07 la 28-10-2009 17:50 |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
| Postat la 28-10-2009 18:06 |
|
|
Hai ma ca deja ma doare capul... unde ati vazut aparat digital cu asa blitz??? ziceti-mi si mie ca vreau sa imi cumpar... cand fac eu poza se sa vada in tot cartierul.. ala ce face poza cred ca foloseste bec de nocturna..

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18 |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 28-10-2009 18:17 |
|
|
fcptm un nume fals sau sustii echipa din divizia a 4-a daca da,respectr!galben negrii cu iancu puturosu dua vina pe CFR-isti,oricum daca vom fii suspendati vom fii pt ca organizarea a fost slabuta,iar galben negrii vor fii suspendati pt tortele aruncate...etc!
|
|
| Autor |
Bobo 07
Membru

Postare: 94
| Postat la 28-10-2009 18:23 |
|
|
Este adevarat ca primaria timisoarei vrea sa angajeze galeria de la FC AEK, pentru 1 Decembrie si Revelion, ca sa se ocupe ei de artificii? Oricum "echipa lor" abea joaca ceva. 
Apropo ca vorbeam de preturi, mai ales al biletelor, in topicul Rapid - CFR Cluj: >http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/timisoara-schimba-strategia-vezi-pretul-biletelor-la-meciul-cu-steaua-5052932< - sa-mi mai zica cineva ca acest detaliu nu conteaza.  |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 28-10-2009 21:28 |
|
|
|
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Hai ma ca deja ma doare capul... unde ati vazut aparat digital cu asa blitz??? ziceti-mi si mie ca vreau sa imi cumpar... cand fac eu poza se sa vada in tot cartierul.. ala ce face poza cred ca foloseste bec de nocturna..
Stie cineva cine filmeaza? Sau tipu cu cercel stie cineva cine e?
|
| Autor |
bluee
Membru
Postare: 1
| Postat la 29-10-2009 17:08 |
|
|
de unde a venit ? secunda 11
http://www.youtube.com/watch?v=YTaeOFiCDSk
Editat de bluee la 29-10-2009 17:09 |
|
| Autor |
lrk
Membru

Postare: 8
Locaţia: Sīnnicolau Mare
| Postat la 29-10-2009 19:32 |
|
|
De ce sunteti atat de tacuti? |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 29-10-2009 19:35 |
|
|
Tipu cu cercel si cu cel care filmeaza. De langa ei pleaca racheta. Si daca aia nu is timisoreni bunica ii fata mare. Uitati-va la filmuletz si la ce gesturi face tipu cu cercel;
Incepe stresat, apoi observa lansarea de langa el cu coada ochiului, e singurul vede racheta in aer, e multumit cand aterizeaza si explodeaza, rade demonic catre cin filmeaza si mormaie ceva de genul "Astia suntem noi", face poze galeriei timisoarei etc... Si daca comparati locul de lansare dintre cele doua filmulete o sa vedeti ca, cam acolo e
Oricine sunt cei 2, 3, sau 100 sau cati au fost implicati in asta sunt mizerii de oameni fara caracter.
Cat despre timisorenii care comenteaza aici: Mereti ma de va spalati pe maini ca va put mainile a cacat de cum v-ati scos fumigenele din anus. Gata ca acum imi provoaca mie voma 
|
| Autor |
lrk
Membru

| Postat la 29-10-2009 19:40 |
|
|
Cand se va demonstra ca cel care a tras racheta e clujean ce o sa mai spui? Deocamdata pisica moarta e la voi in curte. 
PS: Stiu ca e greu la varsta ta, dar incearca sa porti un dialog civilizat ca asa-i sta bine unui ardelean.  |
|
| Autor |
lori
Membru
Postare: 412
| Postat la 29-10-2009 19:48 |
|
|
lrk a scris:
Cand se va demonstra ca cel care a tras racheta e clujean ce o sa mai spui? Deocamdata pisica moarta e la voi in curte. 
PS: Stiu ca e greu la varsta ta, dar incearca sa porti un dialog civilizat ca asa-i sta bine unui ardelean. 
racheta era trasa de timisoreni,mizeriile arunca vina pe altii. muie fulgerorocarobragadiroaekakapoolitimisoara,altceva nu conteaza.nu meritati sa fim domni cu voi.iubiti o clona patronata de un tigan mitic,fara palmares si culori,aserviti unui puscarias,frati cu lautarii din Giulesti .... si mai aveti obrazul sa comentati.s-avazut "gentleman agreement"-ul la Tg Jiu cand ati aruncat cu pietre in femei.mizerii ati fost,mizerii veti fi. |
|
| Autor |
lrk
Membru

| Postat la 29-10-2009 19:52 |
|
|
Cum spuneam, e greu la varsta voastra sa purtati un dialog civilizat.  |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 29-10-2009 19:54 |
|
|
pana acum erau convinsi ca nu se poate s-o lanseze 60 m, ca doar nu ai cum sa intri cu lansatoru pe stadion, si ca sigur a fost lansata din tribuna 1.
acum toti si-au schimbat opinia.
raman la parerea mea ca nu putea fi lansata de un clujean.
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 29-10-2009 19:57 |
|
|
lrk a scris:
PS: Stiu ca e greu la varsta ta, dar incearca sa porti un dialog civilizat ca asa-i sta bine unui ardelean. 
Daca vrei si la tribunal mergem sa judecam cazul Buddy, sigur scenariul e perfect ca sa faci terenul unei echipe sa fie suspendat. E perfect din puct de vedere logic, locul de unde pleaca, doar ca raman cateva necunoscute care orice avocat, politist, judecator din lumea asta te va intreba:
1. De unde a stiut un clujean ca galeria lui Poli Timisoara va aduce si aprinde torte?
2. Totusi cum de doar la meciul cu Poli un clujean arunca o racheta? Avand in vedere ca in gruia fenomenul de pirotehnie e eradicat de mult
3. De ce nu din galeria clujeana? Daca esti clujean ai alege cel mai aglomerat loc nu? De ce sa alegi un loc semi aglomerat unde risti sa fii prins.
4. De ce una singura? Si de ce o rachetuta cand ai putea sa arunci o petarda in tribuna timisoreana in loc sa-i zgudui.
4. Sigur ti se va spune ca cel care a comis-o avea experienta pentru ca o rachetuta dinaia tre sa stii totusi sa o controlezi cand o lansezi, unghiuri etc.
5. Eterna intrebare. Cine sunt protagonistii filmuletului si de ce cel care a filmat in momentul in care bubuie racheta nu intoarce camera sau telefonul sau cu ce filma spre mijlocul terenului? In loc sa faca asta o tine atintita pe galeria timmisoarei in timp ce colegul lui cu cercel zambeste fericit uitandu-se spre mijlocul terenului
etc..
O fi pisica moarta la noi pentru ca asa pare, in ochii unor oameni ca tine tot ce zboara se mananca, fara sa mai tinem cont de detalii ... sau te roade fenomenul CFR Cluj? Te asigur eu ca acesti oameni minunati care sustin CFR-ul il vor sustine si inainte si dupa acest incident.
PS. Pai daca si-au ascuns fumigenele in anus nu ti se pare grotesc ? /puke
EDIT : Cand o sa se demonstreze ca era un clujean ce nu avea nimic de a face cu timisoara cel ce a lansat racheta o sa-mi cer scuze public aici
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 29-10-2009 20:04 |
|
| Autor |
lrk
Membru

| Postat la 29-10-2009 19:59 |
|
|
|
simplu CFR-ist a scris:
pana acum erau convinsi ca nu se poate s-o lanseze 60 m, ca doar nu ai cum sa intri cu lansatoru pe stadion, si ca sigur a fost lansata din tribuna 1.
acum toti si-au schimbat opinia.
raman la parerea mea ca nu putea fi lansata de un clujean.
Atunci explica-mi cine sunt cei care trag cu acea racheta din sectorul vostru?
Urmareste fumul ce se vede incepand cu secunda 11: http://www.youtube.com/watch?v=YTaeOFiCDSk |
|