| Autor |
RE: Alba Iulia - CFR Cluj |
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
| Postat la 02-11-2009 17:35 |
|
|
|
Kerosen a scris:
Salut baieti
Gata,au aparut si la voi tortele si incep "samintarii" sa va sara-n cap.Asta este,o sa se obisnuiasca si ei cu "lumina"
Totusi,de ce nu postati si imagini?
Pentru ca nu a fost decat o fumigena si nu a pozat nimeni probabil. Putini au aparate foto si nu ne pasioneaza sa demonstram prin imagini ceva. Ce avem de demonstrat o facem la galerie... Si acolo ramane. Plus de asta repede au si sarit pe noi niste neni' in costume de starwars, cred ca de la politie si un jandarm foarte crizat...
Ne-am invatat lectia, stim unde am gresit... Eram prea imprastiati... Data viitoare vom sta atat de lipiti ca va trebui sa ne aresteze pe toti si tot nu vor afla cine. Sa-si f... camerele video de pe stalp.
Cand am iesit de pe stadion ne-am strans mana cu cei de la Alba. Sau cel putin asta s-a intamplat cand am iesit cu ultimul grup, dupa parlamentarile cu politia & co, si totul a fost ok ... papa Alba Iulia, urmeaza Sparta Praga.
Respect maxim stim noi cui a aruncat fumigena, si tuturor suporterilor adevarati, CFR-isti, si non-CFR-isti... chiar si atunci cand scaunele "cedeaza" usor 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
rerash
Membru
Postare: 4
| Postat la 02-11-2009 18:17 |
|
|
sunt din alba iulia si vreau sa fac cateva lamuriri: 1.scaunele se rup foarte usor..daca sari de 2 ori pe ele sunt gata;2.gardurile au fost montate in luna iulie..inainte galeria oaspete statea langa turnulet(in liga a2a statea tot unde ati stat voi dar nu erau gardurile asa inalte);3.mi-a zis un prieten(18 ani) ca 3 ceferisti s-au luat de el si inca unu(17)..dar i-au intrebat doar de ce v-am injurat si le-au zis sa avem grija sa nu ne putem cu voi si apoi au plecat...nu inteleg de ce au facut asta..noi suntem un club mic,nu avem istorie ultra',veniti si faceti scandal aici,la bistrita,medias etc.,de ce?daca vreti scandal faceti in bucuresti,timisoara,arad,craiova etc. nu la noi..noi suntem 20 in galerie(apropo e primu meci acasa in care am reusit sa ne strangem!) dintre care cativa de 13-14-15 ani..chiar nu are rost sa aratati cat "sunteti de tari" la noi in oras...dar ma rog,daca doar atat puteti...
Editat de rerash la 02-11-2009 18:27 |
|
| Autor |
sudTm
Membru
Postare: 48
Locaţia: acasa
| Postat la 02-11-2009 18:55 |
|
|
auoleu. pai asa faceti mai baieti? va lauti de copii nevinovati? tz,tz,tz  |
|
| Autor |
Kerosen
Membru
Postare: 54
Locaţia: Timisoara
| Postat la 02-11-2009 18:55 |
|
|
hai ca am ras cu lacrimi,ati sarit sa-i capaciti pe cei de la AlbaNu-i frumos,oare ce spune acum Muri?Nu spunea el "suporterii clujului nu au petarde torte,ei nu au materiale pirotehnice.Ei sunt cei mai civilizati suporteri din tara" |
|
| Autor |
Marius_CFR
Membru

Postare: 311
| Postat la 02-11-2009 19:10 |
|
|
sudTm a scris:
auoleu. pai asa faceti mai baieti? va lauti de copii nevinovati? tz,tz,tz   ce sa-i faci...sunt destui ''ciumegi'' si deastia...vai de ei
One Team-One Love-One Passion!!! |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 02-11-2009 19:13 |
|
|
rerash a scris:
sunt din alba iulia si vreau sa fac cateva lamuriri: 1.scaunele se rup foarte usor..daca sari de 2 ori pe ele sunt gata;2.gardurile au fost montate in luna iulie..inainte galeria oaspete statea langa turnulet(in liga a2a statea tot unde ati stat voi dar nu erau gardurile asa inalte);3.mi-a zis un prieten(18 ani) ca 3 ceferisti s-au luat de el si inca unu(17)..dar i-au intrebat doar de ce v-am injurat si le-au zis sa avem grija sa nu ne putem cu voi si apoi au plecat...nu inteleg de ce au facut asta..noi suntem un club mic,nu avem istorie ultra',veniti si faceti scandal aici,la bistrita,medias etc.,de ce?daca vreti scandal faceti in bucuresti,timisoara,arad,craiova etc. nu la noi..noi suntem 20 in galerie(apropo e primu meci acasa in care am reusit sa ne strangem!) dintre care cativa de 13-14-15 ani..chiar nu are rost sa aratati cat "sunteti de tari" la noi in oras...dar ma rog,daca doar atat puteti... 
orasul vostru de istorie merita mai mult,nu cred ca legau de aia daca nu zicea"cfr **** cfr"",chiar nu cautam scandal,si la bistrita cand am fost nema pus la o terasa si au venit ei si strigau "cfr **** cfr" daca ei nu strigau noi ne puteam bea berile linistiti.La medias ii alceva,acolo ii plin de tigani,aia is urati,tiganusi tati vin in slapi la meci sau cu ciocati si pantaloni scorti ca si guta!incaodata nimeni nu se lua de aia daca nu strigau de CFR,asta iti garantez!numai bine si sper sa strangeti cat mai multi pe langa voi!
|
|
| Autor |
rerash
Membru
Postare: 4
| Postat la 02-11-2009 19:38 |
|
|
|
stiu ca meritam mai mult..dar asta e..nu avem bani,jucatorii is bunicei,antrenor de liga a2a..cat despre suporteri..plin de samantari..cand am scandata "cfr **** cfr" si "haide u" a fost pentru ca voi ati inceput cu "sclavii lui steaua"..chiar nu suntem sclavii lui steaua..daca strigati sclavii lui dinamo ati fi fost mai aproape avand in vedere legatura dintre fostul presedinte si borcea...ma rog...dar cand va striga in timisoara,bucuresti "**** cfr" de ce nu reactionati? doar cu noi..va luati aiurea de copii care au venit prima data in galerie... |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

Postare: 326
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 02-11-2009 20:26 |
|
|
pwned ) |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 02-11-2009 20:39 |
|
|
poze

|
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
| Postat la 02-11-2009 21:14 |
|
|
casual a scris:
rerash a scris:
orasul vostru de istorie merita mai mult,nu cred ca legau de aia daca nu zicea"cfr **** cfr"",chiar nu cautam scandal,si la bistrita cand am fost nema pus la o terasa si au venit ei si strigau "cfr **** cfr" daca ei nu strigau noi ne puteam bea berile linistiti.La medias ii alceva,acolo ii plin de tigani,aia is urati,tiganusi tati vin in slapi la meci sau cu ciocati si pantaloni scorti ca si guta!incaodata nimeni nu se lua de aia daca nu strigau de CFR,asta iti garantez!numai bine si sper sa strangeti cat mai multi pe langa voi!
hai lasa ca am vazut toata faza cu aia trei copii care au incasat-o si chiar n-au facut nimic ba nici macar nu aveau fulare,toata treaba s-a petrecut dupa ce au plecat galeriile si au ramas baietii care de obicei nu fac deplasarea cu galeria si atunci au inceput sa dea in aia mocca si ne mai miram de ce ne fluiera peste tot unde mergem in deplasari
martipan |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

| Postat la 02-11-2009 21:58 |
|
|
Amigo, taci Ai alternative: poti merge la Happy Hour, la Acces Direct sau la OTV. Ce tot freci atata cacatul ca tu ai vazut, tu ai fost acolo, tu stii. Pula mea, mai terminati odata, ca o trecut toata faza. Chill.
Editat de Sinnocent la 02-11-2009 21:59 |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

| Postat la 02-11-2009 22:00 |
|
|
|
martipan a scris:
au ramas baietii care de obicei nu fac deplasarea cu galeria si atunci au inceput sa dea in aia mocca si ne mai miram de ce ne fluiera peste tot unde mergem in deplasari
Zi-le pe nume nu "baietii aia". |
|
| Autor |
sudTm
Membru
| Postat la 02-11-2009 22:10 |
|
|
poate ca n-are curaj sa spuna ce zmeu esti tu.  |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

| Postat la 02-11-2009 22:19 |
|
|
Din pacate pentru tine, eu nu fac parte din grupul respectiv. 1-0.
Editat de Sinnocent la 02-11-2009 22:19 |
|
| Autor |
sudTm
Membru
| Postat la 02-11-2009 22:25 |
|
|
|
Sinnocent a scris:
Din pacate pentru tine, eu nu fac parte din grupul respectiv. 1-0. offff. ce mi-ai zis-o pacat ca e doar un x
Editat de sudTm la 02-11-2009 22:26 |
|
| Autor |
Nightwish
Membru

Postare: 70
| Postat la 03-11-2009 08:34 |
|
|
rerash a scris:
sunt din alba iulia si vreau sa fac cateva lamuriri: 1.scaunele se rup foarte usor..daca sari de 2 ori pe ele sunt gata;2.gardurile au fost montate in luna iulie..inainte galeria oaspete statea langa turnulet(in liga a2a statea tot unde ati stat voi dar nu erau gardurile asa inalte);3.mi-a zis un prieten(18 ani) ca 3 ceferisti s-au luat de el si inca unu(17)..dar i-au intrebat doar de ce v-am injurat si le-au zis sa avem grija sa nu ne putem cu voi si apoi au plecat...nu inteleg de ce au facut asta..noi suntem un club mic,nu avem istorie ultra', veniti si faceti scandal aici,la bistrita,medias etc.,de ce?daca vreti scandal faceti in bucuresti,timisoara,arad,craiova etc. nu la noi..noi suntem 20 in galerie(apropo e primu meci acasa in care am reusit sa ne strangem!) dintre care cativa de 13-14-15 ani..chiar nu are rost sa aratati cat "sunteti de tari" la noi in oras...dar ma rog,daca doar atat puteti... 
Pai acolo o iau pe coaja hultrasii Fac si ei scandal pe unde pot... Din pacate tampiti sunt in orice galerie iar galeria CFR-ului nu face exceptie aici...
Hai CFR !!! |
|
| Autor |
21unu
Membru
Postare: 7
| Postat la 03-11-2009 09:27 |
|
|
|
rerash a scris:
stiu ca meritam mai mult..dar asta e..nu avem bani,jucatorii is bunicei,antrenor de liga a2a..cat despre suporteri..plin de samantari..cand am scandata "cfr **** cfr" si "haide u" a fost pentru ca voi ati inceput cu "sclavii lui steaua"..chiar nu suntem sclavii lui steaua..daca strigati sclavii lui dinamo ati fi fost mai aproape avand in vedere legatura dintre fostul presedinte si borcea...ma rog...dar cand va striga in timisoara,bucuresti "**** cfr" de ce nu reactionati? doar cu noi..va luati aiurea de copii care au venit prima data in galerie... pai toata treaba cu "sclavii lui steaua "a inceput dupa un huiduit al tribunei dupa ce sa cantat despre steaua...... |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

| Postat la 03-11-2009 10:57 |
|
|
Nightwish a scris:
Pai acolo o iau pe coaja hultrasii  Fac si ei scandal pe unde pot... Din pacate tampiti sunt in orice galerie iar galeria CFR-ului nu face exceptie aici...
Sa mori tu?! Pai, prietene, sunt multe cazuri in care, in deplasari, am avut de suferit din cauza unor "tampiti" care n-au treaba cu galeria, da' au venit totusi cu noi, si au inceput sa strige aiurea si sa injure, si apoi radeau ca niste panarame, si apoi tot pe noi a picat vina... Hotii striga hotii, 'tu-va-n aripa de viermi corporatisti, pseudocetateni europeni. Fiti voi civilizati si luati atitudine si faceti voi o galerie cum trebuie. Fapte, nu vorbe, ca de vorbit poate vorbi oricine, dar cand e vorba de atitudine, fiecare face cale-ntoarsa. Daca nu-ti convine ce se intampla in galerie, pleaca si nu te mai intoarce, pentru ca cei pe care-i blamezi n-o sa plece, si punct.
Editat de Sinnocent la 03-11-2009 10:59 |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 03-11-2009 13:12 |
|
|
martipan a scris:
casual a scris:
rerash a scris:
hai lasa ca am vazut toata faza cu aia trei copii care au incasat-o si chiar n-au facut nimic ba nici macar nu aveau fulare,toata treaba s-a petrecut dupa ce au plecat galeriile si au ramas baietii care de obicei nu fac deplasarea cu galeria si atunci au inceput sa dea in aia mocca si ne mai miram de ce ne fluiera peste tot unde mergem in deplasari
tu chiar vrei sa te fac de rusine pe forum? chiar vrei sa iti povestesc toata povestea de la A la Z? chiar nu ti-am mai spus ca si eu fugeam dupa acei indivizi si iti garantez ca nimeni nu a fost batut pentru ca nu i-am prins din urma? chiar vrei?
continua sa mananci rahatel, scuza-ma ca-ti zic.. incerci doar sa provoci scandal
va rog lume, nu-l mai bagati in seama, e debil saracul. |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 03-11-2009 13:52 |
|
|
|
rerash a scris:
stiu ca meritam mai mult..dar asta e..nu avem bani,jucatorii is bunicei,antrenor de liga a2a..cat despre suporteri..plin de samantari..cand am scandata "cfr **** cfr" si "haide u" a fost pentru ca voi ati inceput cu "sclavii lui steaua"..chiar nu suntem sclavii lui steaua..daca strigati sclavii lui dinamo ati fi fost mai aproape avand in vedere legatura dintre fostul presedinte si borcea...ma rog...dar cand va striga in timisoara,bucuresti "**** cfr" de ce nu reactionati? doar cu noi..va luati aiurea de copii care au venit prima data in galerie...
omule vrei sati arat poza cu oameni ce purtau inscriptii cu oile?daca nu vedeam inscriptiile 100% nu se striga "sclavii lui steaua" si eu cred ca acelor persoane li sau adresat acele cuvinte.daca ati strigat "haide u" arata ce penibili puteti fii,acum 2 ani ati strigat CFR cand u-isti sau dus la voi.stai linistit omule reactionam la toate galeriile ce ne injura clubul si culorile.TOTUL SE INTAMPLA CU CEVA MOTIV!!!
martipan esti un nebunatic ....trebe sa aiba fulare,am fost in deplasari unde galeria adversa avea alte fulare decat cu clubu respectiv sau nu aveau pt ca clubu respectiv nu a scos fulare de vanzare.
|
|