| Autor |
RE: CFR Cluj - Sparta Praga |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Locaţia: Cluj
| Postat la 08-11-2009 11:02 |
|
|
casual a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Mama ce vocabular pe aici, zici ca suntem in shatra.. Culio merita sa fie iertat. Nu a lovit pe nimeni. Am inteles ca doar la imbrancit pe unu care facea ca aurolacul in fata masini lui. Chiar daca e plin de fite si vedetism, tot el ne face mijlocul, da pasele perfecte si pune suflet. Eu respect foarte mult oameni care au taria sa isi ceara iertare si sunt convins ca lui Culio nu i-a trebuit mai mult de 20 de minute dupa incident sa isi dea seama ca a gresit. Ati vazut cum erau jucatori cand au iesit de pe teren? Voi credeti ca e usor sa te mai pui pe picioare dupa un astfel de meci? Oare cati dintre ei au mai putut dormi seara? E greu sa fi fotbalist mai ales cand lucrurile nu merg asa cum iti doresti.
ma uratule,"aurolacu" ala tio da sus,ala are mai multi ani pe stadion de cat ai tu de viata!date-n gatu matii!
tu vorbesti de mame cocalarule?? eu am folosit in comentariu un vocabular civilizat, daca tu ma iei cu astfel de vorbe se schimba placa... Din cate vad tu ai vechime pe forum.. se pare ca esti suporter de forum.. probabil esti un ungur uscat cu ochelari cat borcanele si ti-o freci in fata calculatorului... da-te-n vai ca imi provoci greatza.. eu nu am zis ca e aurolac.. am zis ca face ca un aurolac.. deci invata limba romana domnule maghiar... asa vorbesti si asa te agitzi zici ca pe mumata a impins-o, Culio..

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 08-11-2009 11:12 |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 08-11-2009 11:21 |
|
|
yoCris_Dydy_Edy a scris:
casual a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Mama ce vocabular pe aici, zici ca suntem in shatra.. Culio merita sa fie iertat. Nu a lovit pe nimeni. Am inteles ca doar la imbrancit pe unu care facea ca aurolacul in fata masini lui. Chiar daca e plin de fite si vedetism, tot el ne face mijlocul, da pasele perfecte si pune suflet. Eu respect foarte mult oameni care au taria sa isi ceara iertare si sunt convins ca lui Culio nu i-a trebuit mai mult de 20 de minute dupa incident sa isi dea seama ca a gresit. Ati vazut cum erau jucatori cand au iesit de pe teren? Voi credeti ca e usor sa te mai pui pe picioare dupa un astfel de meci? Oare cati dintre ei au mai putut dormi seara? E greu sa fi fotbalist mai ales cand lucrurile nu merg asa cum iti doresti.
ma uratule,"aurolacu" ala tio da sus,ala are mai multi ani pe stadion de cat ai tu de viata!date-n gatu matii!
tu vorbesti de mame cocalarule?? eu am folosit in comentariu un vocabular civilizat, daca tu ma iei cu astfel de vorbe se schimba placa... Din cate vad tu ai vechime pe forum.. se pare ca esti suporter de forum.. probabil esti un ungur uscat cu ochelari cat borcanele si ti-o freci in fata calculatorului... da-te-n vai ca imi provoci greatza.. eu nu am zis ca e aurolac.. am zis ca face ca un aurolac.. deci invata limba romana domnule maghiar... asa vorbesti si asa te agitzi zici ca pe mumata a impins-o, Culio..
dydy_edy cum te cheama mai bine taci. Citeste ce ti-am scris mai sus. Daca ai fi fost acolo ai fi vazut. Noi nu vorbim din "am auzit". Cat despre casual si "aurolacul ala" ii cunosc personal si toata galeria ii cunoaste. Te dai singur de gol, te dai mare suporter .. daca chiar ai veni meci de meci in galerie i-ai stii si tu si nu ti-ai permite sa vorbesti asa.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Locaţia: Cluj
| Postat la 08-11-2009 11:33 |
|
|
Raul a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
casual a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
dydy_edy cum te cheama mai bine taci. Citeste ce ti-am scris mai sus. Daca ai fi fost acolo ai fi vazut. Noi nu vorbim din "am auzit". Cat despre casual si "aurolacul ala" ii cunosc personal si toata galeria ii cunoaste. Te dai singur de gol, te dai mare suporter .. daca chiar ai veni meci de meci in galerie i-ai stii si tu si nu ti-ai permite sa vorbesti asa. punct si de la capat.

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 08-11-2009 20:43 |
|
| Autor |
place
Membru
Postare: 43
| Postat la 08-11-2009 11:59 |
|
|
|
yoCris_Dydy_Edy a scris:
auzi ma la asta ce filme are daca culio era intradevar fotbalist cum spui tu..nu facea acest gest !! acuma a dat dovada cine este adevaratu culio..spunea cineva mai devreme..ca ii pasa de echipa..vreau sa te intreb asa ii pasa lui de echipa ? atata respect are fata noi ? si daca e greu sa fi fotbalist de ce nu a stat taranul de culio in banca lui acolo sa zugraveasca..nu sa vina sa ne arate mu*e ! dupa un asemenea gest..poate sa`si ceara iertare..in fata noastra tot un sclav ramane.acuma voi decideti daca il mai pupati in cur..sau nu !!
din toata inima culio
aaaa |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

Postare: 313
| Postat la 08-11-2009 12:06 |
|
|
"Ai dreptate Raul, nu ii cunosc, probabil nu sunt asa importanti ca sa fie cunoscuti de prea multa lume... asta e.. Oricum e tare ala cu ochiul spart si cu maxilarul dislocat ca a mers la politie sa il reclame pe Culio. Oare cui i-ar strica niste bani frumosi pe criza asta? Decat sa am astfel de caracter mai bine stau acasa si ma apuc de spart samantza in fata televizorului. Eu am terminat cu off-topicul. Continuati cu discutia pt care a fost deschis subiectul."
ma tu esti un retardat
cine dracu crezi ca esti? oamenii de care vbesti tu is cunoscuti de restul(deci is atat de importanti sa fie cunsocuti)
ca ai aparut tu acuma mare suporter dupa un campionat si 2 cupe,e treaba ta dar nu-ti mai da atata importanta
si el a depus plangere pt ca culio sa fie amendat ,nu ca sa-si umple el buzunarele
si chiar si daca i-ar fi dat bani ca despagubire, tot nu ii dadea la fel de multi bani cat a cheltuit el pt CFR de 7 ani in coace
Bafta!
Editat de Patriots2008 la 08-11-2009 12:08 |
|