Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 6 din 7 << < 3 4 5 6 7 >
Autor RE: FC Timisoara - CFR Cluj
eduard8559
Membru

Postare: 87
Locaţia: sighetu marmatiei
Postat la 19-04-2010 23:05
Lasati-l pe Nuno in pace ce aveti cu el? ne-a mai si salvat de destule ori, cu Stancioiu is lamurit, nu-i cu nimic mai bun dimpotriva face si el gafe destule, asa repede ati uitat campionatu trecut? El ii lovit si tot el primeste al doilea galben, de unde stiti voi ca Stancioiu apara mai bine? Asa arbitraj ostil contra noastra nu am mai vazut cred ca niciodata, ar fi cazu totusi sa mai marcam si noi macar 2 goluri intr-un meci, nu vreau eu scoruri de 5-6 la 0, da tactica asta de a juca la 1-0 nu o sa mearga la nesfarsit, vin meciuri grele, campionatu nu e jucat.
Trimite mesaj privat
andrrr
Membru

Postare: 12
Locaţia: oradea
Postat la 20-04-2010 04:53
Nuno e un portar foarte bun smiley,..... De multe ori a salvat echipa...Nu are rost sa ne luam de el si sa-l facem vinovat pentru acest egal. Arbitrajul a fost de groaza...smiley...
Trimite mesaj privat
Napoca Republic
Membru

Postare: 13
Postat la 20-04-2010 05:12
Chiar nu se gasesc bani pt un portar de valoare??
Un portar greu da siguranta echipei,jucatorii de camp se simt in siguranta,nu stau cu inima stransa cand adversarul se apropie de poarta.
D-le Paskany,daca e necesar facem cheta,pe bune,dar avem nevoie de un goalkeeper de valoare!
Nu am nimic personal cu N.Claro,dar sa mearga sa apere la FC.bRASOV,dar nici acolo nu are loc,poate la Alba..
Trimite mesaj privat
andrei6000
Membru

Postare: 62
Locaţia: Chicago
Postat la 20-04-2010 05:46
ce cauta Bottone ala in primul 11? e o parasuta.... nu face absolut nimic util.
Nuno Claro a exagerat intr-adevar cu tragerile de timp, iar la faza la care a fost eliminat a fost chiar penibil, dar nici restul echipei n-a jucat prea bine. ne-au dominat timisorenii in prima repriza de nu ne-am vazut bine.
am castigat vreo cateva meciuri cu noroc, dar nu stiu cat va mai merge asa. tare ma tem sa nu ne impiedicam de una din echipele mici cu care jucam in timp ce Becali va defila prin campionat aranjand meciuri in stilul lui obisnuit. s-ar putea ca singurele lor meciuri care se vor juca corect sa fie cele cu Timisoara si Vaslui. poate si cel cu Craiova...
sper sa se mai impiedice si Urziceni din cand in cand fiindca au un program foarte usor restul campionatului
bbaa14 Trimite mesaj privat
alexx
Membru

Postare: 27
Locaţia: intre lacuri - cluj
Postat la 20-04-2010 05:55
Jur, ca voi nu sunteti normali. Nuno Claro e cel mai bun portar din liga 1, dupa Silviu Lung jr. Treaba unui portar e sa nu ia gol si asta face Nuno Claro, chiar daca mai greseste in timpul meciului. Sau voi ati prefera sa intre Stancioiu, care la o faza scoate o minge din vinclu si apoi isi da cu stangul in dreptul si ia un gol super penibil?

Hai sa privim partea pozitiva. Dupa aceasta etapa EXTREM DE GREA, ne-am mai departat cu 1 punct de locul 2. La meciul cu Timisoara tactic am jucat de nota 10. Eu nu am mai vazut echipa jucand asa de bine tactic de pe vremea lui Andone.
Trimite mesaj privat
Minimus
Membru

Postare: 54
Locaţia: Cj
Postat la 20-04-2010 07:15
NapocA a scris:
Voi nu intelegeti ca, un portar nu trebuie sa fie titular pt ca are noroc si pt ca mingea il loveste din bara in cap in loc sa intre in poarta? CHIAR DACA NU E GOL GRESEALA RAMANE ! Va amintiti de iesirea idioata la meciul cu Rapid in urma caruia Herea a scos de pe linia portii? Va amintiti cand a scapat mingea in fata la meciul cu Bistrita si a respins Panin la limita? Dar cand i-a pus o talpa in piept in tur unui jucator de la AStra in minutul 30? Sau cand la meciul tur din cupa cu Dinamo a iesit iar pe sub centrare si N'Doye a ratat cu poarta goala? Sau cand la meciul cu Sparta Praga a luat gol printre picioare? Cate exemple mai vreti?

pe langa astea toate golurile luate din afara careului, portarul are plasament la linia de 6 m, why?
Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
Postat la 20-04-2010 07:25
andrei6000 a scris:
ce cauta Bottone ala in primul 11? e o parasuta.... nu face absolut nimic util.

Din pacate asa e. Am jucat in 10 inca de la inceput.

alexx a scris:
Jur, ca voi nu sunteti normali. Nuno Claro e cel mai bun portar din liga 1, dupa Silviu Lung jr. Treaba unui portar e sa nu ia gol si asta face Nuno Claro

Hai sa privim partea pozitiva. Dupa aceasta etapa EXTREM DE GREA, ne-am mai departat cu 1 punct de locul 2. La meciul cu Timisoara tactic am jucat de nota 10. Eu nu am mai vazut echipa jucand asa de bine tactic de pe vremea lui Andone.

Tot il acuzati pe Nuno ca e mercenar. Din punctul meu de vedere Stancioiu e mai mercenar ca el. A facut si meciuri superbe, imi vine acum in minte doar supercupa cand a aparat aproape tot la penaltiuri. Face si greseli, dar cred ca pe mana luni am pierdut unul sau doua meciuri... Cand poate nu aveam nici antrenor.

XxDraGosHxX a scris:
Inca 6 etape

Sper sa nu graiesc intr-un ceas rau. Inca 2! 2 etape. Atat mai avem! Meciul cu Alba Iulia nu se pune :d, la fel cel cu Astra, International Curtea de Arges si Ceahlaul. Daca nu putem matura cu looseri astia, atunci intr-adevar nu meritam.

Singurele meciuri grele sunt cu Vasluiul acasa si cu Craiova in deplasare. Si ne permitem sa pierdem unul din astea doua!

Daca totul merge bine in penultima etapa, jucata acasa cu International.... Va las pe voi sa visati. Eu visez deja. Si-mi dau lacrimile de fericire...
Editat de simplu_cfrist la 20-04-2010 07:26
http://cel-mai-tare-blog.blogspot.com Trimite mesaj privat
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
Postat la 20-04-2010 08:21
Minimus a scris:
NapocA a scris:
Voi nu intelegeti ca, un portar nu trebuie sa fie titular pt ca are noroc si pt ca mingea il loveste din bara in cap in loc sa intre in poarta? CHIAR DACA NU E GOL GRESEALA RAMANE ! Va amintiti de iesirea idioata la meciul cu Rapid in urma caruia Herea a scos de pe linia portii? Va amintiti cand a scapat mingea in fata la meciul cu Bistrita si a respins Panin la limita? Dar cand i-a pus o talpa in piept in tur unui jucator de la AStra in minutul 30? Sau cand la meciul tur din cupa cu Dinamo a iesit iar pe sub centrare si N'Doye a ratat cu poarta goala? Sau cand la meciul cu Sparta Praga a luat gol printre picioare? Cate exemple mai vreti?

pe langa astea toate golurile luate din afara careului, portarul are plasament la linia de 6 m, why?

Exact, tin minte golul lui Niculae din meciul cu Dinamo...insa nu stiu cum unii sunt atat de orbi incat sa poata spune ca ii cel mai bun portar din liga 1smiley..v-am mai zis ca faptul ca n-a luat gol 7 etape la rand nu reprezinta nimic...nu in asta se masoara calitatea unui portarsmiley
Trimite mesaj privat
CFR-istul
Membru

Postare: 657
Postat la 20-04-2010 08:53
NapocA a scris:
Minimus a scris:
NapocA a scris:

Exact, tin minte golul lui Niculae din meciul cu Dinamo...insa nu stiu cum unii sunt atat de orbi incat sa poata spune ca ii cel mai bun portar din liga 1smiley..v-am mai zis ca faptul ca n-a luat gol 7 etape la rand nu reprezinta nimic...nu in asta se masoara calitatea unui portarsmiley

Si acest lucru conteaza foarte mult. Un portar bun trebuie sa aibe si noroc. Ca Nuno Claro are noroc, aia conteaza mai putin. Mie nu imi pasa daca mingea il loveste in cap, daca e scoasa de un fundas, daca rateaza adversarii, daca bate vantul din sens opus si scoate mingea. Atata timp cat nu luam gol, din punctul meu de vedere aparerea si portarul si-au facut treaba.

Si nu inteleg de ce criticati asa de mult tactica de la meciul cu Timisoara. Singurele echipe care au luat puncte la Timisoara sunt cele care s-au inchis in aparare si au mers pe contraatac. Echipele care au iesit la joc toate au pierdut acolo.

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf
Trimite mesaj privat
IonutTrif
Membru

Postare: 194
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 20-04-2010 09:03
Sincer aseara eram indignat de cum am jucat. Oricum Nuno a fost penibil cu tarsul de timp (a inceput de prin minutul 15). Pe de alta parte am omis un aspect , punctat de Mandorlini si anume oboseala. Sa nu uitam ca venim dupa o perioada de foc cu meciuri din 3 in 3 zile, ultimile extrem de grele (cu dinamo s-a alergat pana la epuizare). Parca in aceste conditii vad altfel rezultatul. De acum inainte avem meciuri mai rare si mult mai usoare. Am fi fraerii fraerilor sa pierdem campionatul. Atentie la echipele mici , si sper ca lumea sa vine in numar la stadion pt ultimele meciuri.

Suntem cei mai buni dintre romani/Suntem ardeleni...
Trimite mesaj privat
CFRCLUJ4EVER
Membru

Postare: 288
Postat la 20-04-2010 12:38
Merita citit smiley

http://cfrmania.gsp.ro/stiri/9250/blogsport-ro-alin-fornade-trageti-in-pianist.htm
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 20-04-2010 14:38
IonutTrif a scris:
Sincer aseara eram indignat de cum am jucat. Oricum Nuno a fost penibil cu tarsul de timp (a inceput de prin minutul 15). Pe de alta parte am omis un aspect , punctat de Mandorlini si anume oboseala. Sa nu uitam ca venim dupa o perioada de foc cu meciuri din 3 in 3 zile, ultimile extrem de grele (cu dinamo s-a alergat pana la epuizare). Parca in aceste conditii vad altfel rezultatul. De acum inainte avem meciuri mai rare si mult mai usoare. Am fi fraerii fraerilor sa pierdem campionatul. Atentie la echipele mici , si sper ca lumea sa vine in numar la stadion pt ultimele meciuri.

tocmai deaia o 5 jucatori erau diferiti de la meci la meci. nu se pune problema ca erau obositi.

peralta si bottone numa ocupau locul degeaba pe teren.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 20-04-2010 14:53
Prima data s ane uitam la atitudinea unor jucatori.Nuno ca si atitudine nu are ce cauta la CFR,tragi de timp la absolut fiecare meci.ca si portar,careva a enumerat cateva gafe mai adaug si eu o gafa,anu trecut la timisoara,cand era plasat incorect pentru un portar la punctu d ela 11m unde un portar nu are ce cauta cand cealalta echipa ataca,a primit gol de la aliuta cred de la aprox 30 m.Bottone chiar nui nici macar ca si copil de mingi bun.am jucat cu - un jucator.nu am pierdut 2 pct am castigat 1 pct.ATITUDINEA CONTEAZA iar aici de 2-3 ani ma cam dezamagesc astia.

Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
Postat la 20-04-2010 18:27

Ca sa ne si amuzam un pic, ieri la 30 de secunde dupa golul timisoarei primesc un sms de la un prieten: "sa suga xxxx". Nu-l bag in seama, eram prea nervos, acelasi prieten ma suna dupa alte 30 de secunde:

- "Ce vrei ma?"
- "Am spart televizorul..."

Trebuia sa va fac azi o poza cu televizorul =))
http://cel-mai-tare-blog.blogspot.com Trimite mesaj privat
Kaya
Membru

Postare: 161
Postat la 20-04-2010 18:32
simplu_cfrist a scris:

Ca sa ne si amuzam un pic, ieri la 30 de secunde dupa golul timisoarei primesc un sms de la un prieten: "sa suga xxxx". Nu-l bag in seama, eram prea nervos, acelasi prieten ma suna dupa alte 30 de secunde:

- "Ce vrei ma?"

hahahhah
avertisment: fotbalul poate dauna grav televizorului. smileysmiley

voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 20-04-2010 19:15
simplu_cfrist a scris:

- "Ce vrei ma?"

cea mai buna smileysmiley

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
TorresCFR
Membru

Postare: 220
Locaţia: Ploiesti
Postat la 20-04-2010 19:41
Io l-as vrea pe Dani Coman .. la CFR jucam cu Nuno Claro ..care ne cam ingroapa...smiley

Trimite mesaj privat
nothin
Membru

Postare: 128
Locaţia: cluj
Postat la 20-04-2010 20:48
Inter de ce nu a tras de timp cu Barca? Aveau mult mai multe motive sa faca ca noi la Timisoara, dar n-au facut-o. Sa nu zica careva ca acolo e altceva si ca e o alta dimensiune a fotbalului. S-a vazut clar ca se poate apara un rezultat si fara trageri de timp si simulari chiar daca joci contra celui mai bun atac din lume.
Trimite mesaj privat
CFRCLUJ4EVER
Membru

Postare: 288
Postat la 20-04-2010 20:51
E alta lume acolo, alt nivel de fotbal. Hai sa nu fim mereu nemultumiti, mereu gasim cate ceva, ba ca nu are loc la CFR, ba ca e mercenar, etc.
Casual, echipa pe care o avem, asa cum e ea, se afla pe primul loc, cu 70% sanse la campionat, cu tot cu obsessionu' lor, cu betii si femei, cel mai probabil ne vor aduce o bucurie imensa. FORZA CFR...si Inter :D
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 20-04-2010 22:37
Nu poti sa nu vorbesti de mercenari in fotbalul modern, e plin de ei. Sa ne uitam de exemplu la Inter care e saraca in italieni, si plina de jucatori care au schimbat 10 echipe de top si pentru bani mai multi vor mai schimba inca 10.

Mereu voi avea tot respectul de echipele care inca incearca sa joace cu jucatori din propriile pepiniere, gen hai sa spunem Barcelona, care miseaza in primul rand pe jucatori catalani.

Ideea e ca asta e fotbalul modern si trebuie sa ne acomodam cu el. De aia nu are nicun rost sa te atasezi de jucatori, sa-i pupi in dos, sa-ti faci poze si autografe cu ei, ca ei pleaca si noi ramanem. Noi suntem CFR pana la moarte, ei pana prind un contract mai bun. Nu ma intelegeti gresit, sunt si exceptii, dar putine.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Pagina 6 din 7 << < 3 4 5 6 7 >
Salt la forum: