Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 6 din 6 << < 3 4 5 6
Autor RE: CFR Cluj - Unirea Alba Iulia
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 25-04-2010 09:28
alexx a scris:
NapocA a scris:
Cum sa il acuzi pe Stancioiu ca daca era N.Claro in poarta rata ala foarfeca si prostii dinastea? Ce plm aveti 3 ani? Ati observat cumva ce priza are Stancioiu si cat de sigur retine fiecare minge?

Ei au dreptate. Eu l-am urmarit foarte atent pe Stancioiu inca de cand a venit la noi. El mereu urmeaza acceasi partitura. Are interventii sigure in multe faze, dar la fiecare al 2-lea meci ia cate un gol ca cele de ieri. Daca Mandorlini vrea sa joace la 1-0 atunci in nici un caz nu ar trebui sa inceapa cu Stancioiu titular.

Pe de alta parte trebuie sa vedem partile bune ale jocului de ieri. Atacul incepe sa mearga. Bud a jucat foarte bine. Etapa viitoare la Ploiesti se va juca finala campionatului. Daca o invingem pe Astra suntem 90% campioni.

cu ce o gresit stancioiu la goluri?

sunteti pe langa fenomen.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
martipan
Membru

Postare: 438
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 25-04-2010 09:38
alexx a scris:
NapocA a scris:
Cum sa il acuzi pe Stancioiu ca daca era N.Claro in poarta rata ala foarfeca si prostii dinastea? Ce plm aveti 3 ani? Ati observat cumva ce priza are Stancioiu si cat de sigur retine fiecare minge?

Ei au dreptate. Eu l-am urmarit foarte atent pe Stancioiu inca de cand a venit la noi. El mereu urmeaza acceasi partitura. Are interventii sigure in multe faze, dar la fiecare al 2-lea meci ia cate un gol ca cele de ieri. Daca Mandorlini vrea sa joace la 1-0 atunci in nici un caz nu ar trebui sa inceapa cu Stancioiu titular.

Pe de alta parte trebuie sa vedem partile bune ale jocului de ieri. Atacul incepe sa mearga. Bud a jucat foarte bine. Etapa viitoare la Ploiesti se va juca finala campionatului. Daca o invingem pe Astra suntem 90% campioni.

Stancioiu n-a fost vinovat la nici unul din goluri numai ca Stancioiu nu stie sa-si dirijeze fundasii cum face Nuno si de aici apar acele goluri mocca

martipan
Trimite mesaj privat
Patriots2008
Membru

Postare: 313
Postat la 25-04-2010 10:18

Am meritat pe deplin victoria.. dar eu tot nu inteleg... de unde 7000 nush cat de spectatori cand t2 era 65% plin + restul stadionului? astia sunt defecti?

Cred ca e vorba de 7668 de cumparatori de bilete, sau nush :-s
eu zic ca la T2 au fost cam 75% ocupate locurile
P2 60%
p1 40%
T1 40%
nu ma pun pe calcule , dar dupa mine au fost cam 12.000 de oameni la meci

Bafta!
Trimite mesaj privat
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 25-04-2010 10:59
martipan a scris:
alexx a scris:
NapocA a scris:

Stancioiu n-a fost vinovat la nici unul din goluri numai ca Stancioiu nu stie sa-si dirijeze fundasii cum face Nuno si de aici apar acele goluri mocca

Dumnezeule...la ce meciuri va uitati?smiley) Stancioiu a fost foarte sigur pe el si nu a avut vina la goluri. Autogolul a fost o neintelegere intre fundasi, ei trebuiau acolo sa strige unu "eu" si sa dea, n-are nicio treaba stancioiu la faza aia. Prefer sa il vad pe el ca PRINDE mingea sigur in 90 la suta din cazuri si nu are interventii salvatoare din noroc dupa care face 5 gafe pe meci.Ma rog, fiecare intelege ce vrea si ce poate dintr-un meci de fotbal...

CFR 1907 CLUJ!
Trimite mesaj privat
eduard8559
Membru

Postare: 87
Locaţia: sighetu marmatiei
Postat la 25-04-2010 11:09
Ce vi s-o parut extraordinar la meciu asta cand era sa ne incurcam acasa cu ULTIMA CLASATA? Trebuia sa batem clar nu sa ne chinuim.
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Postat la 25-04-2010 11:13
Patriots2008 a scris:

Am meritat pe deplin victoria.. dar eu tot nu inteleg... de unde 7000 nush cat de spectatori cand t2 era 65% plin + restul stadionului? astia sunt defecti?

Cred ca e vorba de 7668 de cumparatori de bilete, sau nush :-s
eu zic ca la T2 au fost cam 75% ocupate locurile
P2 60%
p1 40%
T1 40%
nu ma pun pe calcule , dar dupa mine au fost cam 12.000 de oameni la meci
Sincer spun fara sa exagerez au fost aproape 15 mii de persoane pe stadion. Numa' mitici todeauna caluleaza defectuos.. Cand la ei e stadionul gol il umple si pune si cartierul din jur.. cand la noi e plin se uita doar la oficiala.. sa ma f** in ura si frustrarea lor.

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
ecristiano18 Trimite mesaj privat
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 25-04-2010 11:19
tot miticii anunta si la pauza la noi pe stadion?smiley nu zic , au fost in jur de 10-12 mii dupa estimarile mele, dar nu stiu exact ce calcule fac astia acolo la stadion:-?

CFR 1907 CLUJ!
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 25-04-2010 11:50
ori intra multi pe naspa, ori is defecti turnichetii aia si numara aiurea.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
CFR1907
Membru

Postare: 180
Postat la 25-04-2010 13:14
simplu CFR-ist a scris:
ori intra multi pe naspa, ori is defecti turnichetii aia si numara aiurea.

Nu e nici o problema la turnicheti. Numai ca ei la stadion nu tin cont de turnicheti, ci de biletele vandute pana cu jumatate de ora inainte sa inceapa meciul. Si la numarul de persoane zis de ei la statia de amplificare, ca sa aflii numarul exact de spectatori mai trebuie sa aduni si pe cei care intra cu abonament si pe cei care isi iau bilet in mai putin de jumatate de ora inainte sa inceapa meciul.

Trimite mesaj privat
Patriots2008
Membru

Postare: 313
Postat la 25-04-2010 13:14
in general la meci atmosfera a fost slabuta
dar sect. 26 ne-am auzit ft bine in unele momente.
am descarcat meciul de la krucifix (tin sa-i multumesc ca le pune pe net smiley ) si de ex in min 14:47 al meciului ne auzim de milioane smiley)
Bafta noua smiley

Bafta!
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 25-04-2010 13:30
Patriots2008 a scris:
in general la meci atmosfera a fost slabuta
dar sect. 26 ne-am auzit ft bine in unele momente.
am descarcat meciul de la krucifix (tin sa-i multumesc ca le pune pe net smiley ) si de ex in min 14:47 al meciului ne auzim de milioane smiley)
Bafta noua smiley

imi vine cu 50 kB/s ..... e de la server sau imi merge mie bine netu?
smiley

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postare: 454
Postat la 25-04-2010 15:34
daca te uiti bine la poze se vede ca pana si la t2 erau multe scaune goale... doar ca nu erau uniti suporterii si daca se numara viletele vandute poate nu sau pus si acelea date prin scoli..... in fine... poze faine pe site-ul kvsc.

ps: aia din t2 din colt erau chiar fani ai unirii alba iulia ? (sau cocetatenii nostri)
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 25-04-2010 16:43
Concitadinii nostri sigur nu erau. Cred ca de la Alba.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Postat la 25-04-2010 16:48
Erau albanezi. Cand am fost la alba iulia am stat cu ei la masa la o bere, ma rog nu cu astia, cu altii de la alba iulia suporteri a lui unirea. Pe mine chiar nu ma deranjat, doar ca exista un sector pentru suporterii echipei adverse si ar trebui fara exceptie sa se tina cont de asta.

Da nu-i bai, noi sa fim sanatosi. Astia suntem noi, la sfarsitul meciului. Aparem si pe filmul lui krucifix la sfarsit topaind, iar povestea noastra a inceput deja ...

smiley

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
Postat la 25-04-2010 19:24

off topic :D legat de meciuli dintre oi si puli. Nu credeam ca ajung sa ma bucur de un gol al stelei =)) Oricum, cineva acolo sus ne iubeste. I s-a intros meciul asta lui Iancu.
http://cel-mai-tare-blog.blogspot.com Trimite mesaj privat
CFRCLUJ4EVER
Membru

Postare: 288
Postat la 25-04-2010 19:26
...Sa nu creada vecinii ca sunt stelist =))

smiley

Oricum, i-am indus in eroare, ma bucuram cand una dintre echipe egala smiley
Editat de CFRCLUJ4EVER la 25-04-2010 19:27
Trimite mesaj privat
b23
Membru

Postare: 44
Postat la 25-04-2010 19:35
simplu_cfrist a scris:

off topic :D legat de meciuli dintre oi si puli. Nu credeam ca ajung sa ma bucur de un gol al stelei =)) Oricum, cineva acolo sus ne iubeste. I s-a intros meciul asta lui Iancu.

Deci aceeasi chestie smiley
Dar atentie, tot nu suntem campioni, inca!

Trimite mesaj privat
SUD
Membru

Postare: 318
Postat la 25-04-2010 19:37
sper ca dupa meciul cu Vaslui sa sarbatorim dejasmileysmiley

Noi cantam pentru echipa
Noi cantam pentru culori
Sustinem o CAMPIOANA
CLuj-Napoca Suntem NOI

Trimite mesaj privat