| Autor |
RE: Timisoara-CFR Cluj |
SUD
Membru

Postare: 318
| Postat la 09-08-2010 14:32 |
|
|

Noi cantam pentru echipa
Noi cantam pentru culori
Sustinem o CAMPIOANA
CLuj-Napoca Suntem NOI

Editat de SUD la 09-08-2010 14:35 |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
| Postat la 09-08-2010 14:39 |
|
|
Ce fain v-ati inghesuit toti pe doua randuri  |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

Postare: 313
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 09-08-2010 15:10 |
|
|
de unde is pozele? :D mai vreau
Bafta! |
|
| Autor |
SUD
Membru

Postare: 318
| Postat la 09-08-2010 15:19 |
|
|
http://urcaok.net/download.php?file=4c5f3343af03a
Noi cantam pentru echipa
Noi cantam pentru culori
Sustinem o CAMPIOANA
CLuj-Napoca Suntem NOI
 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 09-08-2010 15:52 |
|
|
|
Diavolul a scris:
P.S. Chiar nu e frumos mesajul cu "...nu meriti sa scri pe forumul asta". Unii chiar au murit la revolutie pentru ca prostia si frustrarea, indiferent cat de mari ar fi, sa poata fi exprimate liber...
Pai si cine nu e lasat sa se exprime liber? Spre deosebire de Kerosen care isi poate exprima civilizat si coerent ideeile multi alti timisoreni, stelisti, uisti au fost banati.
Eu luam apararea membriilor care pot fi deranjati de ideile fanteziste exprimate.
Nu uitati: forumul e un privilegiu nu un drept.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Kerosen
Membru
Postare: 54
Locaţia: Timisoara
| Postat la 09-08-2010 15:53 |
|
|
Pozele sunt de pe forumul lui Poli .Fotograf lrk |
|
| Autor |
Kerosen
Membru
| Postat la 09-08-2010 15:58 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
Diavolul a scris:
P.S. Chiar nu e frumos mesajul cu "...nu meriti sa scri pe forumul asta". Unii chiar au murit la revolutie pentru ca prostia si frustrarea, indiferent cat de mari ar fi, sa poata fi exprimate liber...
Pai si cine nu e lasat sa se exprime liber? Spre deosebire de Kerosen care isi poate exprima civilizat si coerent ideeile multi alti timisoreni, stelisti, uisti au fost banati.
Eu luam apararea membriilor care pot fi deranjati de ideile fanteziste exprimate.
Am o rugaminte,te rog sa- mi explici de ce este "un privilegiu" ?
Spuneai "idei fanteziste"...hmm,pina si cfr-istii de pe ACEST forum au spus ca au fost meciuri cu cintec .Totusi,hai sa nu cadem in penibil si sa ne facem ca avem un val pe ochi.Asa cum ,de ex meciul lui Poli cu Piatra Neamt a fost "ciudat" tot asa ati avut si voi citeva meciuri ciudata.Nu am contestat primul titlu,dar al doilea titlu ...... |
|
| Autor |
Kerosen
Membru
| Postat la 09-08-2010 16:22 |
|
|
Voda Toamna lui 1500,se vede ca esti ultras de tastatura   
Pun pariu ca nu sti cu mi-am dat seama  |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 09-08-2010 16:34 |
|
|
Kerosen a scris:
simplu CFR-ist a scris:
Diavolul a scris:
Am o rugaminte,te rog sa- mi explici de ce este "un privilegiu" ?
Spuneai "idei fanteziste"...hmm,pina si cfr-istii de pe ACEST forum au spus ca au fost meciuri cu cintec .Totusi,hai sa nu cadem in penibil si sa ne facem ca avem un val pe ochi.Asa cum ,de ex meciul lui Poli cu Piatra Neamt a fost "ciudat" tot asa ati avut si voi citeva meciuri ciudata.Nu am contestat primul titlu,dar al doilea titlu ......
pai daca te referi la meciul cu inter, alba-iulia cand am dat gol in urma unor greseli personale, atnci primul gol a lui dinamo de ieri a fost de tot cacatul. sau golul 2 al nostru tot de ieri.
nu exista nimic dubios fara dovezi. mie nu mi s-a parut ciudat nici meciul vostru cu piatra neamt.
|
| Autor |
Kerosen
Membru
| Postat la 09-08-2010 16:42 |
|
|
simplu CFR-ist Cind ai dovezi nu mai este "banuiala" ,este certitudine
In fine,mai bine hai sa discutam despre meciul de ieri mai ales ca incep astia cu stirile din sport "stoia si "cine a spart autocarul celor de la cfr "
Stiri de toata jena
ps pt Voda Toamna lui 1500
Astept replica ta
Editat de Kerosen la 09-08-2010 16:42 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 09-08-2010 16:50 |
|
|
Kerosen a scris:
simplu CFR-ist Cind ai dovezi nu mai este "banuiala" ,este certitudine
In fine,mai bine hai sa discutam despre meciul de ieri mai ales ca incep astia cu stirile din sport "stoia si "cine a spart autocarul celor de la cfr "
Stiri de toata jena
ps pt Voda Toamna lui 1500
Astept replica ta
Eu daca as avea si banuieli ca echipa mea face lucruri necurate sau celelalte fura impotriva echipei mele mi-as baga picioru in el campionat romanesc si mi-as gasi alta ocupatie.
|
| Autor |
Kerosen
Membru
| Postat la 09-08-2010 17:06 |
|
|
" Anul trecut era sa iau bataie la Timisoara, anul asta au dat cu pietre in autocar. Din punctul meu de vedere, Timisoara nu mai e in Transilvania, cu un asemenea comportament. A fost un meci de fotbal, Timisoara a castigat. Dar ne-au spart geamurile", a spus suparat Muresan.
Daca prostia ar durea....,Muri ar fi toata ziua-n farmacii.De cind Timisoara este in Transilvania ?????
"Anul trecut era sa iau bataie la Timisoara" - Bai mincinosule,eram acolo cind ai coborit scarile de la stadion,intre a fi huiduit si a sari cineva sa te bata este o fffff mare diferenta.Sa inteleg ca trebuia sa-ti punem covorul rosu ?Se vede ca ai fost scolit pe bancile securitatii,dezinformarea este atuul tau |
|
| Autor |
dante03
Membru

Postare: 222
Locaţia: cluj
| Postat la 09-08-2010 17:13 |
|
|
ma animalule Transilvania include Ardeal, Banat, Crisana, Maramures. dar de unde sa stii tu!oricum sunteti niste ipocriti de suporteri, MITICIZATI!
chiar de uneori e soare sau sunt nori CFR alaturi iti vom fi!!! |
|
| Autor |
Kerosen
Membru
| Postat la 09-08-2010 17:20 |
|
|
|
dante03 a scris:
ma animalule Transilvania include Ardeal, Banat, Crisana, Maramures. dar de unde sa stii tu!oricum sunteti niste ipocriti de suporteri, MITICIZATI!
Data našterii: Decembrie 19 1986
In cazul asta ai o scuza,ai facut scoala la FF :D
http://www.restromania.com/About/RegiuneaTransilvania_Harta.htm
Editat de Kerosen la 09-08-2010 17:27 |
|
| Autor |
Kerosen
Membru
| Postat la 09-08-2010 17:22 |
|
|
|
p.s faina expresia "animalule", esti tovaras cu Ion Iliescu ?:D |
|
| Autor |
ariassis
Membru

Postare: 454
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 09-08-2010 17:31 |
|
|
dante mai civilizat putin
ma kerosen. chiar nu e evidenta subtilitatea facuta de muresan ? am sa te ajut sa judeci in urmatorul fel:
transilvania e o regiune civilizata
timisoara nu e in transilvania
deci timisoara (banatul) nu e civilizata. destul de logic nu ?
mai trebuie sa spun ca muresan a plecat de la premisa ca banatul este in vestul tarii si a facut parte secole la rand din transilvania, deci asteptarile sunt pe masura.
|
|
| Autor |
Kerosen
Membru
| Postat la 09-08-2010 17:38 |
|
|
ariassis a scris:
ma kerosen. chiar nu e evidenta subtilitatea facuta de muresan ? am sa te ajut sa judeci in urmatorul fel:
mai trebuie sa spun ca muresan a plecat de la premisa ca banatul este in vestul tarii si a facut parte secole la rand din transilvania, deci asteptarile sunt pe masura.
daca ne intoarcem in timp am fost ,la un moment dat am fost RepublicaBanat 
Daca ar fi sa ma iau dupa Muresan,campionatul trecut am fost infiltrati in galeria Clujului si am aruncat acea racheta :D Mai ti minte declaratiile lui Muri "Suporterii Clujului nu au rachete" :D Aveti un oras fruoms,niste oameni extraordinari,dar din pacate securistul stie sa va manipuleze(nu generalize,sunt sigur ca sunt si suporteri ai cfr-ului care nu-l inghit pe securist) |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
| Postat la 09-08-2010 17:43 |
|
|
Kerosen a scris:
ariassis a scris:
Daca ar fi sa ma iau dupa Muresan,campionatul trecut am fost infiltrati in galeria Clujului si am aruncat acea racheta :D Mai ti minte declaratiile lui Muri "Suporterii Clujului nu au rachete" :D Aveti un oras fruoms,niste oameni extraordinari,dar din pacate securistul stie sa va manipuleze(nu generalize,sunt sigur ca sunt si suporteri ai cfr-ului care nu-l inghit pe securist)
Da-te sa-mi bag pula in voi retardati nenorociti... timisoreni mici cu capul mare (ca extraterestri). Pe tine cine pula mea te-a lasat aici, cacanarule? vi aici sa ceri explicatie, tigane?? dute si vezi-ti de fulgerul bragadiru al vostru... cand vaniti la cluj, eu personal va dau foc la autocar.

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 09-08-2010 17:46 |
|
| Autor |
deceneu
Membru
Postare: 45
| Postat la 09-08-2010 17:45 |
|
|
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Kerosen a scris:
ariassis a scris:
Daca ar fi sa ma iau dupa Muresan,campionatul trecut am fost infiltrati in galeria Clujului si am aruncat acea racheta :D Mai ti minte declaratiile lui Muri "Suporterii Clujului nu au rachete" :D Aveti un oras fruoms,niste oameni extraordinari,dar din pacate securistul stie sa va manipuleze(nu generalize,sunt sigur ca sunt si suporteri ai cfr-ului care nu-l inghit pe securist)
Da-te sa-mi bag pula in voi retardati nenorociti... timisoreni mici cu capul mare (ca extrateestri). Pe tine cine pula mea te-a lasat aici, cacanarule? vi aici sa ceri explicatie, tigane?? dute si vezi-ti de fulgerul bragadiru al vostru... cand vaniti la cluj, eu personal va dau foc la autocar.
va rog banatil careva pe asta,chiar ne face de rusine. |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 09-08-2010 17:47 |
|
|
Kerosen a scris:
ariassis a scris:
hai sa nu-l comparam pe muresan cu iancu.
muresan e civilizat spre deosebire de tiganul de iancu.
iar ce spune el e mult mai aproape de adevar de ce spune iancu. e drept ca aia e cea mai penibila remarca referitoare la petarda aia.
|