| Autor |
RE: CFR Cluj - Astra Ploie演i |
Sinnocent
Membru

Postare: 326
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 15-08-2010 11:22 |
|
|
CFRCLUJ4EVER a scris:
Sinnocent a scris:
CFRCLUJ4EVER a scris:
Lasa, ca poate vine un Hagi sau un Andone si jucand fotbal terminam pe locul 3 si o sa fie mai bine. 
Asta e unul dintre lucrurile de care suporterii CFR sunt departe, si anume sustinerea echipei indiferent de performanta, liga sau trofee.
Am incercat sa fiu ironic cu postarea respectiva, se pare ca nu mi-a iesit.
Greseala mea, atunci.
Editat de Sinnocent la 15-08-2010 11:22 |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

| Postat la 15-08-2010 11:26 |
|
|
|
Kerosen a scris:
Sinnocent - Cimisoara? Hmm,cine vorbeste de civilizatie Referitor la "datul din gura" .probabil te-ai adresat lui Arpi ""Doar oamenii slabi comenteaza arbitrajul,noi am invatat jucatorii sa nu cerseasca" era declaratia lui.Cind aveati arbitraje pro cei care comentau erau slabi,acum ati fost furati dar conducerea voastra comenteaza la decizia arbitrului .Lipsa de verticalitate Hotul striga hotii
Cu atat mai mult, prietene. Nu stiu ce legatura are faptul ca "au invatat jucatorii sa nu cerseasca" cu faptul ca in rare ocazii conducerea CFR-ului contesta arbitrajul. Ia vezi, pune toate chestiile cap la cap, si vezi pe unde gresesti. Jocul de fotbal implicit nu are legatura cu declaratiile conducatorilor, dupa parerea mea, poate doar la nivel psihic, insa daca e sa comparam declaratia lui Paszkany cu declaratiile lui Jabba The Hut, sunteti in fata de tot, prietene. Intelegi-ma tu?
Editat de Sinnocent la 15-08-2010 11:27 |
|
| Autor |
CFRCLUJ4EVER
Membru
Postare: 288
| Postat la 15-08-2010 15:03 |
|
|
Sinnocent a scris:
CFRCLUJ4EVER a scris:
Sinnocent a scris:
CFRCLUJ4EVER a scris:
Lasa, ca poate vine un Hagi sau un Andone si jucand fotbal terminam pe locul 3 si o sa fie mai bine. 
Asta e unul dintre lucrurile de care suporterii CFR sunt departe, si anume sustinerea echipei indiferent de performanta, liga sau trofee.
Am incercat sa fiu ironic cu postarea respectiva, se pare ca nu mi-a iesit.
Greseala mea, atunci.
It's ok. 
Apropo, nu te mai certa cu plictisitu' asta! Sa-si vada de Fulgerul Bragadiru Aekaka Waka Waka, sa fie sanatos si fericit ca ne-au batut si la reverede! |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 15-08-2010 17:22 |
|
|
Am sters cateva postari de pe aici. Va rog sa continuati on-topic, si fara sa va jigniti. Multumesc.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 15-08-2010 19:06 |
|
|
|
meciu s-a terminat de mult timp trebuia sa dati din gura pe stadion,si trebe inchis topicu pentru ca dupa cum am zis de mult s-a terminat meciu! |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

| Postat la 15-08-2010 21:39 |
|
|
|
Topic inchis. |