| Autor |
RE: Biletele pentru Champions League |
cefr_ist
Membru
Postare: 23
Locaţia: cluj-napoca
| Postat la 05-09-2010 16:59 |
|
|
ecristiano18 a scris:
cefr_ist a scris:
2 pachete imi trebe la P1, sper sa-mi deie.
omg, ce exprimare remixata 
sper sa aiba bunavointa sa-mi permita sa-mi achizitionez 2 pachete |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Locaţia: Cluj
| Postat la 05-09-2010 21:03 |
|
|
cefr_ist a scris:
ecristiano18 a scris:
cefr_ist a scris:
2 pachete imi trebe la P1, sper sa-mi deie.
omg, ce exprimare remixata 
sper sa aiba bunavointa sa-mi permita sa-mi achizitionez 2 pachete 
Bine ma, nu trebuie sa faci arta din postari, nici eu nu scriu totdeauna corect, dar ma straduiesc sa nu gresesc. era mai simplu sa scri "trebuie" in loc de "trebe" si "dea" in loc de "deie", mai ales ca al doilea e mai scurt scris corect.
In fine sa nu deviem subiectul topicului.
Ms Ceferist, nu e mult deci am sanse tot mai mari sa merg si eu.

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18 |
|
| Autor |
bad_boy
Membru
Postare: 23
| Postat la 06-09-2010 11:54 |
|
|
daca are, sau o sa aiba cineva bilet de vanzare pentru meciul cu basel, sa ma anunte(mesaj privat) ma intereseaza la T 2 
"Urasc omul prost cum urasc mancarea de post
Gasiti alta fata sa va zambeasca contracost" |
|
| Autor |
Szabiy
Membru

Postare: 352
Locaţia: cluj napoca
| Postat la 07-09-2010 12:25 |
|
|
Fanii lui CFR n-au bani ca sa vada Bayern, Roma sau Basel la Cluj! CFR-ul a ramas cu biletele necumparate:
A batut vantul ieri la casele de bilete din fata stadionului lui CFR! Nu s-au vandut bilete pentru Liga 1, ci pentru Liga Campionilor, competitie unde toate echipele din Romania viseaza sa ajunga.
Se pare ca fanii lui CFR nu sunt chiar atat de disperati sa vada Bayern, Roma sau Basel. Ieri s-au vandut doar 2000 de pachete pentru meciurile din Liga pe terenul lui CFR: "Este criza, nu ne mai permitem sa cumparam pachete", au spus putinii fani prezenti la stadion.
Chiar daca biletele sunt mai ieftine cu 50% decat cele scoase la vanzare de Bayern sau Roma, suporterii din Cluj nu s-au inghesuit sa le cumpere.
Fanii au de platit intre 150 de lei la Peluza si 1000 de lei la Tribuna I pentru a vedea toate partidele din Liga Campionilor.
WHITE AND PROUD |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 07-09-2010 13:39 |
|
|
Daca s-ar vinde 2000 in fieare zi pana la meci cred ca nu e rau
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
CFRCLUJ4EVER
Membru
Postare: 288
| Postat la 07-09-2010 13:59 |
|
|
|
XxDraGosHxX a scris:
Daca s-ar vinde 2000 in fieare zi pana la meci cred ca nu e rau
Problema e ca s-au vandut sub 2000 intr-o saptamana. Oricum, doar de ieri se vand la "liber", pana acum erau disponibile doar pentru abonati. Foarte multe nu o sa se vanda oricum, preturile nu sunt mari daca ne gandim cat costa un bilet "afara", dar daca ne gandim la nivelul nostru de trai...
Cei care au dat 3-400 de lei pentru abonamentul la Tribuna II, de exemplu, putini o sa mai dea inca 7-800 de lei pentru pachet. Vor veni poate la meciul cu Bayern. Cu Roma si Basel nici pe jumatate nu o sa se umple. |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 07-09-2010 17:08 |
|
|
Eu nu vad de ce va stresati si de ce va trebuie stadionul plin de prosti.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
| Postat la 07-09-2010 17:16 |
|
|
pentru ca fotbalul e pt suporteri..pt ca un stadion e costruit pt a fi plin chiar daca o parte sunt prosti sunt mai buni decat niste scaune libere
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 07-09-2010 17:26 |
|
|
Problema e ca cei din conducere sunt ori complet tembeli, ceea ce daca ma refer la IM nici nu ii departe de adevar, ori chiar au pierdut valoare banilor. Ar mai putea fi varianta ca sunt niste profitori, dar excludem aceasta varianta momentan, ca sa nu suparam pe oarecine.
Consider o bataie de joc un pret de 7-800 lei pentru trei meciuri. Cine munceste stie cum se castiga banii la noi in tara si care e valoarea a 7-800 de lei. Fratilor nu stiu cum vedeti voi problema, dar eu, sunt profund dezamagit.
Sunt profund dezamagit pentru ca nu inteleg de ce conducerea trebuie sa lase impresia ca transmite urmatorul mesaj: "Veniti sa vedeti pe AS Roma si Beyern Munchen" Pentru mine cu preturile astea de 7-800 lei cam acolo bat.
Sa dea Domnul sa ma insel ...
XxDraGosHxX a scris:
pentru ca fotbalul e pt suporteri..pt ca un stadion e costruit pt a fi plin chiar daca o parte sunt prosti sunt mai buni decat niste scaune libere
Foarte corect.
Editat de Diavolul la 07-09-2010 17:27 |
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
| Postat la 07-09-2010 17:41 |
|
|
|
Raul a scris:
Eu nu vad de ce va stresati si de ce va trebuie stadionul plin de prosti.
mda ,toti suntem prosti ,unii mai mult altii mai putin )
martipan |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

Postare: 326
| Postat la 07-09-2010 18:29 |
|
|
Diavolul a scris:
Problema e ca cei din conducere sunt ori complet tembeli, ceea ce daca ma refer la IM nici nu ii departe de adevar, ori chiar au pierdut valoare banilor. Ar mai putea fi varianta ca sunt niste profitori, dar excludem aceasta varianta momentan, ca sa nu suparam pe oarecine.
Consider o bataie de joc un pret de 7-800 lei pentru trei meciuri. Cine munceste stie cum se castiga banii la noi in tara si care e valoarea a 7-800 de lei. Fratilor nu stiu cum vedeti voi problema, dar eu, sunt profund dezamagit.
Sunt profund dezamagit pentru ca nu inteleg de ce conducerea trebuie sa lase impresia ca transmite urmatorul mesaj: "Veniti sa vedeti pe AS Roma si Beyern Munchen" Pentru mine cu preturile astea de 7-800 lei cam acolo bat.
Sa dea Domnul sa ma insel ...
XxDraGosHxX a scris:
Foarte corect.
Sa lamurim cateva chestii, si pe urma sunt deschis oricaror discutii. In primul rand, fotbalul ERA pentru suporteri, pe vremea cand cluburile de fotbal nu aveau investitori privati. Momentan, fotbalul nu mai e al suporterilor, nu mai e pentru suporteri, e pentru cei care-si permit sa dea bani ca sa aiba acces la un meci de fotbal. Oamenii cu bani care au facut afaceri cu statul, reusind sa acapareze cluburile de fotbal, au facut un bine cluburilor, majoritatea dintre ele aflandu-se in criza, cu datorii multe etc. Totusi, din pacate ei ne-au luat anumite drepturi, si ne judeca, insa tre' sa gandim din alte puncte de vedere, obiective. Nu cred ca exista vreunul dintre noi, care aflat in pozitia de patron/finantator al unei echipe de fotbal, n-ar face ce l-ar taia capul, avand in vedere ca ar fi echipa noastra, banii nostri investiti, si asa mai departe. Daca este vreunul dintre noi care e convins ca nu ar face asa, il invit sa-si scoata capul din cur, si sa faca cunostinta cu realitatea. Banul primeaza, iar nici fotbalul n-a scapat de blestemul asta, iar noi, suporterii, trebuie sa ne obisnuim cu faptul ca avem statutul de "TOLERATI", si nu de "masa de oameni care sustin o echipa de fotbal si a caror pareri trebuie luate in consideratie". Eu zic sa ne scoatem capu' din cur, si sa realizam ca: echipa noastra e afacerea cuiva, si in momentul in care noi suntem un impediment, o sa fim inlaturati permanent. Momentan, accesul pe stadioane este un privilegiu al nostru, si nu un drept. Cat despre comentariul cu biletele, "nu-i prost cine cere, e prost cine da". Mark my word. Numa' bine! |
|
| Autor |
donleone90
Membru

Postare: 331
| Postat la 07-09-2010 19:47 |
|
|
bine punctat Sinnocent....trist dar adevarat
Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!  |
|
| Autor |
Bobo 07
Membru

Postare: 94
| Postat la 07-09-2010 21:56 |
|
|
In ziua de azi daca vrei ca clubul favorit sa faca performanta, musai sa scoata si bani. Iar desenarea sau xeroxarea banilor nu-i o solutie cum viseaza uni.
PS. asta nu exclude faptul ca conducerea poate exagereaza in aceste vremuri cu preturile biletelor |
|
| Autor |
Lori_KVSC
Membru
Postare: 105
Locaţia: cluj
| Postat la 08-09-2010 04:31 |
|
|
parerea mea e ,ca s-ar fi putut gasi o cale de mijloc.preturile corecte ar fi fost P1 100, P2 200, TR A,B 300, TR noua 400.daca lucrurile raman asa,ne vedem luni sa vopsim ceva prelate,ca si cei din serie B.
DAR !!!! - Sinnocent are perfecta dreptate.
Editat de Lori_KVSC la 08-09-2010 04:32 |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

| Postat la 08-09-2010 08:46 |
|
|
|
Bobo 07 a scris:
PS. asta nu exclude faptul ca conducerea poate exagereaza in aceste vremuri cu preturile biletelor
Nu exagereaza cu nimic. Exista doua variante: iei bilete sau nu iei bilete. E asa de simplu. Afacerea e afacerea, banul primeaza, iar oamenii cu bani n-au nici mama, nici tata. Tot ce putem noi sa facem e sa pastram aparentele si sa nu incurcam pe nimeni, dar in acelasi timp sa nu uitam ca demnitatea si mandria au pretul lor.
Editat de Sinnocent la 08-09-2010 08:49 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 08-09-2010 09:07 |
|
|
Tre' sa luati in seama si faptul ca pentru stadion s-a cheltuit mult, la fel si pentru echipa. daca nu se investeau zeci de milioane euro in stadion acum nu jucam in Cluj. Ganditi-va ca banii aia investiti trebuie recuperati. Platesti 400 lei dar ai echipa in orasul tau, pe un stadion cu cele mai decente conditii din tara.
Asta cu suporterii in anul 2010 e deja vrajeala si nu mai are rost sa fie comentata.
Da, fotbalul e pentru suporteri.Vrei sa mergi la meci intr-un stadion modern de peste 20 milioane euro? Vrei sa vezi jucatorii pe care s-au platit bani grei si care au obtinut cele mai mari performante in ultimii ani?
Atunci plateste cat considera cel din "vina" caruia ai aceasta sansa!
Nu-ti convine, nu platesti. Mergi la sanatatea unde nu tre sa platesti bilet de intrare, insa unde nu ai aceleasi conditii ca la o echipa 'mare'.
Cu alte cuvinte, vrei sa vezi performanta platesti.
Daca-ti trebuie neaparat un mijloc de transport, dai 5000 euro si ti-ai luat loganul. Daca vrei confort, siguranta, dai 15000 euro si-ti iei volkswagen. Insa nimeni nu te obliga sa-ti iei masina.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 08-09-2010 09:18 |
|
|
Foarte corect ce a spus Sinnocent. Filmuletul asta se potriveste destul de bine cu ce a zis:
http://www.youtube.com/watch?v=HJcJKsJsHdU&feature=related
Dar probabil majoritatea il stiti deja.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
| Postat la 08-09-2010 11:41 |
|
|
eey oricum..eu zic ca cine vrea la meci poate merge dupa cat isi permite, ma refer in special ca la P1 cam poate oricine sa si permita 150 ron pt 3 meciuri pe care nu le vezi in fiecare saptamana. Sper sa se gaseasca si oameni sa dea mai mult pt a umle tribunele. cred ca daca echipa va face un joc bun in giulesti vor creste si vaznarile pt UCL.
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

| Postat la 08-09-2010 13:08 |
|
|
|
XxDraGosHxX a scris:
eey oricum..eu zic ca cine vrea la meci poate merge dupa cat isi permite, ma refer in special ca la P1 cam poate oricine sa si permita 150 ron pt 3 meciuri pe care nu le vezi in fiecare saptamana. Sper sa se gaseasca si oameni sa dea mai mult pt a umle tribunele. cred ca daca echipa va face un joc bun in giulesti vor creste si vaznarile pt UCL.
Eu tot nu inteleg. Prea se insista pe chestia asta cu "umplutul tribunelor". Pot sa intreb de ce e asa de important sa fie pline tribunele, din punctul tau de vedere, ca simplu suporter? Repet, din punctul tau de vedere. In opinia investitorilor, e esential sa fie pline tribunele, ca iese banu', dar pe mine nu ma incalzeste cu nimic faptul ca sunt 300 de oameni sau 3000, ca pana la urma, nu toti canta pentru echipa, nu striga, nu flutura steaguri etc. Sa fie plin stadionul doar sa dam bine la ochi? Fuck that. |
|
| Autor |
donleone90
Membru

Postare: 331
| Postat la 08-09-2010 13:55 |
|
|
cu 300 de oameni in tribune, knd promoveaza Recolta Saliste din liga regionala, s-au cum s-o numi, ne facem de rasul curcilor...parca tot e mai bine sa fim mai multi pe stadion...parerea mea...
Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!  |
|