Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 7 din 16 << < 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Autor RE: CFR 1907 CLUJ – FC TIMISOARA
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
Postat la 29-10-2009 20:03
lrk a scris:
simplu CFR-ist a scris:
pana acum erau convinsi ca nu se poate s-o lanseze 60 m, ca doar nu ai cum sa intri cu lansatoru pe stadion, si ca sigur a fost lansata din tribuna 1.
acum toti si-au schimbat opinia.
raman la parerea mea ca nu putea fi lansata de un clujean.

Atunci explica-mi cine sunt cei care trag cu acea racheta din sectorul vostru?
Urmareste fumul ce se vede incepand cu secunda 11: http://www.youtube.com/watch?v=YTaeOFiCDSk

E sector neutru nu sectorul nostru. E langa bara din dreapta a portii unde si un chinez putea sa stea, si imi mentin parearea pana la proba contrarie cum ca au fost undercover

Sectorul nostru e mai la stanga cum vezi imaginea ... muuuuuuuuuult mai la stanga

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Trimite mesaj privat
Bobo 07
Membru

Postare: 94
Postat la 29-10-2009 20:05
Mda. Interesant este ca de ce tocmai cu FC Timisoara si nu cu Steaua sau Dinamo. Si de ce era sigur Iancu de faptul ca de la noi a venit petarda.
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postat la 29-10-2009 20:07
E logic si pentru un copil ca au premeditat tot. Pentru cine INCA nu a inteles e razbunare pt ce s-a intamplat in cupa. Cei ce au fost acolo stiu ce s-a intamplat....

Trimite mesaj privat
lrk
Membru

Postare: 8
Locaţia: Sīnnicolau Mare
Postat la 29-10-2009 20:09
Si daca au fost in sector neutru timisoreni care sa lanseze o racheta, clujenii din jur au stat si s-au uitat nepasator la ei?
Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postare: 54
Locaţia: Timisoara
Postat la 29-10-2009 20:17
Salutare din Timisoara

Domnilor,pina ieri ati scris pe toate siteurile "din peluza timisoreana s-a tras racheta" ,filmuletul in care aparea "cercelus" era proba incriminatorie la adresa noastra,acum dupa ce a aparut o alta filmare in care se vede CLAR ca acea racheta nu a fost trasa din peluza noastra incepeci sa o dati in scenarii sf.Ba ca "cercelus" era omul nostru,ba ca erau ai nostrii infiltrati intre suporterii vostrii si alte aberatii de genul acesta.Un lucru e clar,iar Muresan il stie f bine,racheta nu a fost trasa din sectorul nostru,dar e f greu sa accepti ca suporterii lui cei "frumosi,destepti,civilizati" au aruncat racheta.
Sanatate
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postat la 29-10-2009 20:22
lrk a scris:
Si daca au fost in sector neutru timisoreni care sa lanseze o racheta, clujenii din jur au stat si s-au uitat nepasator la ei?

Daca au vazut ... doar ca asta era si ideea sa creeze o diversiune. Toti se uitau la galeria lui Poli si la "spectacolul de lumini". Tocmai si asta demonstreaza ca cei care au facut-o nu o fac prima data, si din pacate cred ca nu va fi nici ultima smiley

Si mai e un aspect care nu s-a discutat, doar ca e din nou ipotetic neavand dovezi clare ci doar imagini cu locul aproximativ. Cu ce s-a lansat? Banuiesc ca nu o tinea cineva in mana cu o pancarda deasupra capului pe care sa scrie "EU URMEAZA SA O LANSEZ"

Un singur om se uita cu coada ochiului, vede racheta in aer inainte sa cada si zambeste demonic cand aceasta explodeaza. Ah si acelasi om fotografiaza mai apoi galeria lui Poli. Banuiesc ca e doar o alta coincidenta ...

P.S. Si tare as vrea sa aflu cine e tipul cu cercel ...

Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postat la 29-10-2009 20:27
Diavolu,hai ca-ti raspund eu."Cercelus" e foarte usor de descoperit,....daca se vrea,dar cum nu se vrea.....sau mai bine spus Muresan NU vrea sa se afle ca suntem nevinovati
Nu ti se pare ciudat ca jandarmeria nu are filmarea?nu ti se pare ciudat ca nu sunt surprinse imaginile pe camerele de supraveghere din stadion?Se trage cu racheta din sector CENTRAL si nu sunt imagini....hai ca asta e mai ciudat decit Roswell smileysmiley
Trimite mesaj privat
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 29-10-2009 20:31
E clar ca racheta a fost lansata din stanga baiatului cu cercei din primul film . Daca sunteti atenti in secunda 1 se uita spre galeria lui poli , porma-si mascheaza gura cu palma si zice : " dai acuma" , porma se intoarce spre stanga s-a vada si el lansarea urmarind-o cu privirea , iar cand observa in ce directie pleaca racheta zice : " hoooo mai "

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/
Trimite mesaj privat
lrk
Membru

Postat la 29-10-2009 20:32
Diavolul a scris:

Daca au vazut ... doar ca asta era si ideea sa creeze o diversiune. Toti se uitau la galeria lui Poli si la "spectacolul de lumini". Tocmai si asta demonstreaza ca cei care au facut-o nu o fac prima data, si din pacate cred ca nu va fi nici ultima smiley

Si mai e un aspect care nu s-a discutat, doar ca e din nou ipotetic neavand dovezi clare ci doar imagini cu locul aproximativ. Cu ce s-a lansat? Banuiesc ca nu o tinea cineva in mana cu o pancarda deasupra capului pe care sa scrie "EU URMEAZA SA O LANSEZ"

Un singur om se uita cu coada ochiului, vede racheta in aer inainte sa cada si zambeste demonic cand aceasta explodeaza. Ah si acelasi om fotografiaza mai apoi galeria lui Poli. Banuiesc ca e doar o alta coincidenta ...

P.S. Si tare as vrea sa aflu cine e tipul cu cercel ...

Poate poti sa aduci si o dovada la ceea ce spui. Cam la care meci au mai tras suporterii nostri cu rachete in teren?
Iar despre partea cu "locul aproximativ" imi vine greu sa cred ca daca cineva din jurul tau lanseaza o racheta nu-l observi.
Iar despre baiatul cu cercel uita-te la profilul celui care a filmat pe youtube si ai sa observi ca este din mures. M-as mira sa fie suporter al lui Poli, mai ales ca are o gramada de clipuri unguresti la favorite. Nu ca Poli n-are suporteri unguri, dar baiatul cu cercel si cel care filmeaza sunt de-ai vostri.
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 29-10-2009 20:33
Brebitzon a scris:
Sa va i-a dracu de bozgori imputiti care stergeti posturi care nu va convin.
Plecati dracu inapoi in tara voastra.Sunteti chiar penibili.Acceptati mah ca de la voi a venit petarda.Nu mai postez niciodata pe siteul asta de copiii handicapati.Si Kerosen vezi ca eu am zis de ala infiltrat nu ca au zis eismiley
Daca stergeti si postu asta depasiti stadiul de copii handicapati.
Pe video se vede foarte clar ca petarda pleaca de la voi mahsmiley

ba daca ai sti sa vorbesti frumos, ti-ai da si seama de ce ti-au fost sterse posturile. plm de aek-ist

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
lrk
Membru

Postat la 29-10-2009 20:34
krucifix a scris:
E clar ca racheta a fost lansata din stanga baiatului cu cercei din primul film . Daca sunteti atenti in secunda 1 se uita spre galeria lui poli , porma-si mascheaza gura cu palma si zice : " dai acuma" , porma se intoarce spre stanga s-a vada si el lansarea urmarind-o cu privirea , iar cand observa in ce directie pleaca racheta zice : " hoooo mai "

Aceeasi intrebare si pentru tine: cum explici faptul ca cel care filmeaza in primul clip este din Mures?
Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postat la 29-10-2009 20:34
krucifix a scris:

Buna observatia,asta a fost si senzatia mea.Concluzia e simpla,politia sa-l salte pe cercelus si afli si ce scrie in buletinul lui.
Pina-l descopera politia puteti sa spuneti tare si apasat..?NU DIN SECTORUL POLITEHNICII A FOST TRASA RACHETA
Editat de Kerosen la 29-10-2009 20:35
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postat la 29-10-2009 20:35
Kerosen a scris:
Diavolu,hai ca-ti raspund eu."Cercelus" e foarte usor de descoperit,....daca se vrea,dar cum nu se vrea.....sau mai bine spus Muresan NU vrea sa se afle ca suntem nevinovati
Nu ti se pare ciudat ca jandarmeria nu are filmarea?nu ti se pare ciudat ca nu sunt surprinse imaginile pe camerele de supraveghere din stadion?Se trage cu racheta din sector CENTRAL si nu sunt imagini....hai ca asta e mai ciudat decit Roswell smileysmiley

Stii ce mi se pare mie ciudat Kerosen ?

Vorbim despre, si scuzam o galerie care a injurat 30 de minute inainte de inceperea meciului intr-una pana au ajuns ai nostri

Vorbim despre, si scuzam oameni au experienta in manevrarea de obiecte pirotehnice si care le-au folosit pe stadion fara nici cel mai mic menajament.

Si mai ales mi se pare ciudat ca s-a ales youtube in loc sa prezinte dovezile jandarmilor. 911, salut am un film care ar putea dovedi ... stii la ce ma refer nu? au si cerut cei de la jandarmerie sa le fie furnizate informatii. dar in loc sa ales youtube

Cum ziceam celui vinovat sper sa-i putrezeasca mama de ciuma. Dar nici nu mi se pare normal sa ne acuzi pe toti, printre care si pe mine care tot meciul am cantat si mi-am sustinut echipa.

PS ... legat de Muresan. E un personaj care imi displace poate la fel de mult ca tie. So ..

Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postat la 29-10-2009 20:37
simplu CFR-ist a scris:
Brebitzon a scris:
Sa va i-a dracu de bozgori imputiti care stergeti posturi care nu va convin.
Plecati dracu inapoi in tara voastra.Sunteti chiar penibili.Acceptati mah ca de la voi a venit petarda.Nu mai postez niciodata pe siteul asta de copiii handicapati.Si Kerosen vezi ca eu am zis de ala infiltrat nu ca au zis eismiley
Daca stergeti si postu asta depasiti stadiul de copii handicapati.
Pe video se vede foarte clar ca petarda pleaca de la voi mahsmiley

ba daca ai sti sa vorbesti frumos, ti-ai da si seama de ce ti-au fost sterse posturile. plm de aek-ist

Tu esti administrator?smiley
Trimite mesaj privat
lrk
Membru

simplu CFR-ist a scris:

Domnule administrator, chiar si tie iti este greu sa folosesti un limbaj civilizat?smiley
Trimite mesaj privat
Hunters TM
Membru

Locaţia: TM
Am citit cateva pagini pe aici. Vad ca faceti peezda mare pe forumuri.
Ok, e dreptul unora sa se simta astfel barbati daca altfel nu se poate, dar ceea ce ati scris despre POLI va trebui sa ne-o mai ziceti si fata in fata cand veti veni la Timisoara.
Stati linistiti, va vom cauta noi.
Cale de intoarcere nu mai e.
Vanatoarea a inceput.

simplu CFR-ist
Administrator

Kerosen a scris:
krucifix a scris:

Buna observatia,asta a fost si senzatia mea.Concluzia e simpla,politia sa-l salte pe cercelus si afli si ce scrie in buletinul lui.
Pina-l descopera politia puteti sa spuneti tare si apasat..?NU DIN SECTORUL POLITEHNICII A FOST TRASA RACHETA

aia e clar.
eu nu cred ca ala ce-o lansat-o e CFR-ist.

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 29-10-2009 20:38
lrk a scris:
simplu CFR-ist a scris:

Domnule administrator, chiar si tie iti este greu sa folosesti un limbaj civilizat?smiley

e de 873590 ori mai civilizat ca al aluia.

edit: cei care au scris frumos, le-am raspuns frumos.

Editat de simplu CFR-ist la 29-10-2009 20:40
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postat la 29-10-2009 20:39
lrk a scris:
krucifix a scris:

Aceeasi intrebare si pentru tine: cum explici faptul ca cel care filmeaza in primul clip este din Mures?

Comon man pe youtube pot sa zic ca is din republica dominicana... De fapt de unde stii ca nu sunt?

PS uite asta n-am observat ce a observat krucifix. Tipu zice Dai acuma si pe urma Hooo ... bravo crucifix. eu zic sa-l gasim pe cercelush cu ajutorul politiei. si daca e de-al nostru ne cerem scuze, daca nu sasi ceara scuze stim noi cine

Editat de Diavolul la 29-10-2009 20:41
Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postat la 29-10-2009 20:40
Diavolul a scris:
Kerosen a scris:

Stii ce mi se pare mie ciudat Kerosen ?

Vorbim despre, si scuzam o galerie care a injurat 30 de minute inainte de inceperea meciului intr-una pana au ajuns ai nostri

Vorbim despre, si scuzam oameni au experienta in manevrarea de obiecte pirotehnice si care le-au folosit pe stadion fara nici cel mai mic menajament.

Si mai ales mi se pare ciudat ca s-a ales youtube in loc sa prezinte dovezile jandarmilor. 911, salut am un film care ar putea dovedi ... stii la ce ma refer nu? au si cerut cei de la jandarmerie sa le fie furnizate informatii. dar in loc sa ales youtube

Cum ziceam celui vinovat sper sa-i putrezeasca mama de ciuma. Dar nici nu mi se pare normal sa ne acuzi pe toti, printre care si pe mine care tot meciul am cantat si mi-am sustinut echipa.

PS ... legat de Muresan. E un personaj care imi displace poate la fel de mult ca tie. So ..

Vezi daca nu esti atent,trebuia sa citesti cu atentie declaratiile oficialilor timisoreni."Avem dovada de unde s-a tras aceea racheta,cine a tras-o,avem dovada cine a aruncat acele brichete,le vom prezenta dupa ce jandarmeria va prezenta problele lor la comisii"
Trimite mesaj privat
Pagina 7 din 16 << < 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Salt la forum: