Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 7 din 7 << < 4 5 6 7
Autor RE: Alba Iulia - CFR Cluj
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 03-11-2009 15:25
rerash a scris:
stiu ca meritam mai mult..dar asta e..nu avem bani,jucatorii is bunicei,antrenor de liga a2a..cat despre suporteri..plin de samantari..cand am scandata "cfr **** cfr" si "haide u" a fost pentru ca voi ati inceput cu "sclavii lui steaua"..chiar nu suntem sclavii lui steaua..daca strigati sclavii lui dinamo ati fi fost mai aproape avand in vedere legatura dintre fostul presedinte si borcea...ma rog...dar cand va striga in timisoara,bucuresti "**** cfr" de ce nu reactionati? doar cu noi..va luati aiurea de copii care au venit prima data in galerie...

prietene, n-am nimic cu alba-iulia, chiar imi place orasu', stiu si un baiat care merge la voi acolo in galerie.
din ce stiu eu black warior ala al vostru a fost capturat o data de uisti, si voi acum strigati u cluj?

suntem pe drum.. venim acum..
Editat de simplu CFR-ist la 03-11-2009 15:28
Trimite mesaj privat
rerash
Membru

Postare: 4
Postat la 03-11-2009 19:17
a fost luat de niste studenti din alba..l-au luat miseleste,nu in timpu meciului..deci nu se ia ca si captura

daca voi strigati sclavii lui steaua noi nu puteam replica strigand haide u?
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 03-11-2009 19:22
rerash a scris:
a fost luat de niste studenti din alba..l-au luat miseleste,nu in timpu meciului..deci nu se ia ca si captura

daca voi mai puteti striga dupa ce v-au luat steagul, treaba voastra, dar e penibil, ipocrit si dovedeste ca sunteti chiar sclavi.

s-o strigat faza cu sclavii lui steaua dupa ce tot stadionul a inceput sa fluiere cand s-o strigat impotriva stelei, desi n-0avea ce cauta scandarea aia la un meci cu alba-iulia.

black wariors n-o aparut la inceputul anilor '90?

edit: tu cum crezi ca se fac capturile pe aici si prin restul tarii? le fel cu vi l-o luat si voua.

Editat de simplu CFR-ist la 03-11-2009 19:31
Trimite mesaj privat
rerash
Membru

Postare: 4
Postat la 04-11-2009 12:32
simplu CFR-ist a scris:
rerash a scris:

daca voi mai puteti striga dupa ce v-au luat steagul, treaba voastra, dar e penibil, ipocrit si dovedeste ca sunteti chiar sclavi.

s-o strigat faza cu sclavii lui steaua dupa ce tot stadionul a inceput sa fluiere cand s-o strigat impotriva stelei, desi n-0avea ce cauta scandarea aia la un meci cu alba-iulia.

edit: tu cum crezi ca se fac capturile pe aici si prin restul tarii? le fel cu vi l-o luat si voua.

l-au luat niste studenti din alba..de la locul unde il tineam..au spart usa si l-au luat..e ca si cum ar intra cineva peste tine noapte si ti-ar lua bannerul..voua nu v-au luat commando gruia?

probabil cei de la tribuna 1(batrani+samantari) v-au huiduit dupa strigarea impotriva stelei..la noi nu s-a auzit..

nu stiu cand s-a infiintat black warriors,doar de prin 2000-2001 merg la meciuri si atunci era
Trimite mesaj privat
sudTm
Membru

Postare: 48
Locaţia: acasa
Postat la 04-11-2009 12:36
rerash a scris:

l-au luat niste studenti din alba..de la locul unde il tineam..au spart usa si l-au luat..
urat...urat din partea lor.smiley
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 04-11-2009 16:27
poze aici:

http://foto.cfrzone.com/#/Gallery/Liga%201%20tur%202009-2010/Unirea%20Alba%20Iulia%20-%20CFR%20Cluj%2001.11.2009

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 04-11-2009 16:29
rerash a scris:
simplu CFR-ist a scris:
rerash a scris:

l-au luat niste studenti din alba..de la locul unde il tineam..au spart usa si l-au luat..e ca si cum ar intra cineva peste tine noapte si ti-ar lua bannerul..voua nu v-au luat commando gruia?

probabil cei de la tribuna 1(batrani+samantari) v-au huiduit dupa strigarea impotriva stelei..la noi nu s-a auzit..

nu stiu cand s-a infiintat black warriors,doar de prin 2000-2001 merg la meciuri si atunci era

ne-o luat CG-u, dar nimeni nu striga haide u pe stadion.
toate bannerele ce le-au luat de la noi le-au luat asteptand omu cu banneru in fata casei, dar asta nu conteaza.

Trimite mesaj privat
Pagina 7 din 7 << < 4 5 6 7
Salt la forum: