Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 7 din 7 << < 4 5 6 7
Autor RE: Timisoara-CFR Cluj
ariassis
Membru

Postare: 454
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 09-08-2010 17:55
yoCris_Dydy_Edy care e problema ta ? urla frustrarea in tine ? te faci pe tine de ras si ne faci si pe noi de asemenea, abtinete.
cat timp cei care vin poarta discutii civilizate eu nu am nimic cu ei.

referitor la faza cu racheta.... eu nu spun ca a fost un timisorean in galeria nostra. eu zic ca a fost un frustrat, fie ca e timisorean sau uist in peluza. totusi e cam culmea coincidenta asta ... chiar cand timisorenii aprind materialele pirotehnice si se camufleaza zboara o racheta,,, in fine.. e vechi fara sfarsit subiectul.

fara suparare dar in legatura se vede ca vorbesti cu multa subiectivitate in legatura cu muresan. are si declaratii dupa care imi vine sa ma spanzur, dar in cea mai mare parte e diplomat, si si daca spune luycrurilor pe numa, daca spune ceea ce gandeste si ceea ce ajuta clubul o face diplomat si cu inteligenta. si stai linistit ca si noi il injuram destul pe muresan smiley
Editat de ariassis la 09-08-2010 17:57
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Locaţia: Cluj
Postat la 09-08-2010 18:11
Kerosen a scris:
ariassis a scris:
dante mai civilizat putin
ma kerosen. chiar nu e evidenta subtilitatea facuta de muresan ? am sa te ajut sa judeci in urmatorul fel:

transilvania e o regiune civilizata
timisoara nu e in transilvania

deci timisoara (banatul) nu e civilizata. destul de logic nu ?smiley

mai trebuie sa spun ca muresan a plecat de la premisa ca banatul este in vestul tarii si a facut parte secole la rand din transilvania, deci asteptarile sunt pe masura.

daca ne intoarcem in timp am fost ,la un moment dat am fost RepublicaBanat smiley
Daca ar fi sa ma iau dupa Muresan,campionatul trecut am fost infiltrati in galeria Clujului si am aruncat acea racheta :D Mai ti minte declaratiile lui Muri "Suporterii Clujului nu au rachete" :D Aveti un oras fruoms,niste oameni extraordinari,dar din pacate securistul stie sa va manipuleze(nu generalize,sunt sigur ca sunt si suporteri ai cfr-ului care nu-l inghit pe securist)
Lasa-ma ma taratura cu intoarcerile in timp, voi numai din SF-uri vorbiti, numai calatorii in timp visati. Iar daca Muresan e manipulant rromul Jabba ce e?? el va pisha cum vrea el, el va porunceste sa faceti scandal cand vrea el. Exemplu scandalul de la Targu Jiu, a dat obezul telefon sa distrugeti tot, si ati facut-o. Cand v-a face Muresan asemenea rahaturi, atunci sa mi-l compari cu unturosul vostru.

Cu cea mai mare sinceritate o spun. Mai mult s-a gresit aseara pro fulgerul Bragadiru decat sa gresit la finala cupei, pro CFR.

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 09-08-2010 18:22
ecristiano18 Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postare: 54
Locaţia: Timisoara
Postat la 09-08-2010 18:20
yoCris_Dydy_Edy,ai un IQ foarte ridicat smileychiar nu merita sa-ti raspund

Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postat la 09-08-2010 18:23
ariassis a scris:
yoCris_Dydy_Edy care e problema ta ? urla frustrarea in tine ? te faci pe tine de ras si ne faci si pe noi de asemenea, abtinete.
cat timp cei care vin poarta discutii civilizate eu nu am nimic cu ei.

referitor la faza cu racheta.... eu nu spun ca a fost un timisorean in galeria nostra. eu zic ca a fost un frustrat, fie ca e timisorean sau uist in peluza. totusi e cam culmea coincidenta asta ... chiar cand timisorenii aprind materialele pirotehnice si se camufleaza zboara o racheta,,, in fine.. e vechi fara sfarsit subiectul.

fara suparare dar in legatura se vede ca vorbesti cu multa subiectivitate in legatura cu muresan. are si declaratii dupa care imi vine sa ma spanzur, dar in cea mai mare parte e diplomat, si si daca spune luycrurilor pe numa, daca spune ceea ce gandeste si ceea ce ajuta clubul o face diplomat si cu inteligenta. si stai linistit ca si noi il injuram destul pe muresan smiley

Referitor la aceea racheta,am scris atunci pe forumul lui Poli si cred ca si aici,"Cel care a aruncat cu aceea racheta merita puscaria indiferent de culoarea tricoului pe care o sustine"
Referitor la Iancu,miticul tot mitic ramine,si prin asta cred ca am spus totul smiley
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 09-08-2010 18:24
edy draga termina facio videouri calumea dar cred ca fiecare sa vorbeasca si sa faca ce stie nu ce nu stie.muresan este la fel ca TOTI conducatorii,atunci o sa fie conducatori civilizati,seriosi,sufletisti,tacuti..etc cand fostele glorii de la fiecare echipa vor fii conducatori.

Kerosen fc timisoara s-a infiintat in 2002 iar Poli zace undeva stii dracu,nus rautacios dar daca asa de simplu ii cum zici tu ca Poli ii echipa cu care am jucat ieri atunci de ce nu s-a dovedit inca?voi cei din Timisoara deja sustineti a 3-a echipa infiintata din oras,ati fost cu umt apoi poli acuma fc de asta nu va pot respecta desi sunteti in top la galerii din Romania.

tili tili tili tili gol tili gol tili gol
Editat de casual la 09-08-2010 18:25
Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postat la 09-08-2010 18:31
casual a scris:
edy draga termina facio videouri calumea dar cred ca fiecare sa vorbeasca si sa faca ce stie nu ce nu stie.muresan este la fel ca TOTI conducatorii,atunci o sa fie conducatori civilizati,seriosi,sufletisti,tacuti..etc cand fostele glorii de la fiecare echipa vor fii conducatori.

Kerosen fc timisoara s-a infiintat in 2002 iar Poli zace undeva stii dracu,nus rautacios dar daca asa de simplu ii cum zici tu ca Poli ii echipa cu care am jucat ieri atunci de ce nu s-a dovedit inca?voi cei din Timisoara deja sustineti a 3-a echipa infiintata din oras,ati fost cu umt apoi poli acuma fc de asta nu va pot respecta desi sunteti in top la galerii din Romania.

tili tili tili tili gol tili gol tili gol

Hai ca la faza cu UMT ai fost haiossmiley Astia nici cind au fost in A nu au avut suporteri prea multi
Exact ca-n Cluj,U are mai multi suporteri desi CFR a luat campionatul.Tot asa a fost si la Timisoara,UMT era in A si noi in B,sa nu crezi ca au "migrat" sustinatorii lui Poli catre UMT.Atentie,am spus sustinatori nu cetateni !!!

Spui ca nu s-a dovedit?smileysmileysmiley Uff,poate ma ajuti cum sa postez pe forum sentinta definitiva si irevocabila a tribunalului .Deh,civilul e una si tribunalul sportiv e alta
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postat la 09-08-2010 18:34
Mama ce se mai bucura astia ca ne-au batut cum ne-au batut. Si noi ne-am bucurat asa cand am batut-o pe AS ROMA.

Diavolul
Membru

Postare: 436
Postat la 09-08-2010 18:34
Cherosen termina cu subiecte de laba gen ala cu racheta altfel chiar iti iei ban. L-am dezbatut de 1 milion de ori si pe baza probelor video furnizate chiar de voi s-a stabilit ca racheta nu a plecat din niciun sector de galerie. Nici din al vostru, nici din al nostru, a plecat din sector unde se aflau oameni ca tine si ca yocrisedy.

Normal putea sa fie oricine infiltrat acolo. Si eu daca ma duc la timisoara imi pot lua bilet la tribuna unde vreau. Asta la tine ii tot una cu a fi infiltrat in galerie?

Mai bine hai sa discutam ce pizde sunteti. Cum ati asteptat dupa colt cand am iesit de la stadion sa ne loviti microbusele si autocarele cu pietre, doar ca am mers prin stanga si v-am surprins. Moama ce frustrati ... stateati 30-40 acolo dupa colt si ati incremenit cand ati vazut ca iesim prin partea cealalta.

Probabil din cauza asta ati lovit mai apoi autocarul cu pietre. Ce frustrati...
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postat la 09-08-2010 18:41
Diavolul a scris:
Cherosen termina cu subiecte de laba gen ala cu racheta altfel chiar iti iei ban. L-am dezbatut de 1 milion de ori si pe baza probelor video furnizate chiar de voi s-a stabilit ca racheta nu a plecat din niciun sector de galerie. Nici din al vostru, nici din al nostru, a plecat din sector unde se aflau oameni ca tine si ca yocrisedy.

Normal putea sa fie oricine infiltrat acolo. Si eu daca ma duc la timisoara imi pot lua bilet la tribuna unde vreau. Asta la tine ii tot una cu a fi infiltrat in galerie?

Mai bine hai sa discutam ce pizde sunteti. Cum ati asteptat dupa colt cand am iesit de la stadion sa ne loviti microbusele si autocarele cu pietre, doar ca am mers prin stanga si v-am surprins. Moama ce frustrati ... stateati 30-40 acolo dupa colt si ati incremenit cand ati vazut ca iesim prin partea cealalta.

Eu fac pariu ca si chestia asta cu atacul a fost pus la punct tot de Tiganul mitic. La fel si episodul petarda, a vrut sa castige meciul la masa verde pt ca Tiganul are trecere la comisii. Si a fost si episodul de la Targu jiu, cand au facut scandal la porunca lui Jabba. Uite cine sunt pizdele manipulate!!!

Eu pe timisoreni nu-i voi respecta niciodata, poate ii respecta pula mea, tre s-o intreb.

Editat de ecristiano18 la 09-08-2010 18:43
Kerosen
Membru

Postat la 09-08-2010 18:48
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Diavolul a scris:

Eu fac pariu ca si chestia asta cu atacul a fost pus la punct tot de Tiganul mitic. La fel si episodul petarda, a vrut sa castige meciul la masa verde pt ca Tiganul are trecere la comisii. Si a fost si episodul de la Targu jiu, cand au facut scandal la porunca lui Jabba. Uite cine sunt pizdele manipulate!!!

Eu pe timisoreni nu-i voi respecta niciodata, poate ii respecta pula mea, tre s-o intreb.

Mai baiete,esti frustrat rau de tot
Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postat la 09-08-2010 18:51
Diavolul a scris:

Nu dezbateam subiectul racheta ci vb de declaratiile lui Muri.O mica mare diferenta

Din ce scrie presa 5 timpiti au dat cu pietre .DA,CEI CARE AU ARUNCAT CU PIETRE SUNT NISTE TIMPITI .
Trimite mesaj privat
dangabriel
Membru

Postare: 20
Locaţia: cluj
Postat la 09-08-2010 19:18
intra si citeste LIGA-BLITZ etapa 3 - cronica scurta si superlativele etapei, citeste despre cuplul Cadu-Picollo din pacate trompeta etapei, trei goluri e prea mult...http://paginadesport.info

pasionaat de sport
http://paginadesport.info Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 09-08-2010 19:18
edy termina odata!smileysmiley
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 09-08-2010 21:56
Kerosen a scris:
Diavolul a scris:

Nu dezbateam subiectul racheta ci vb de declaratiile lui Muri.O mica mare diferenta

Din ce scrie presa 5 timpiti au dat cu pietre .DA,CEI CARE AU ARUNCAT CU PIETRE SUNT NISTE TIMPITI .

prietene poate doar 5 au fost prinsi, dar crede-ma ca tot sudul de la voi sunt din acelasi cacat facut. n-au nici caracter.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
cfr_rapp
Membru

Postare: 454
Postat la 10-08-2010 04:27
A revenit Vacanta Mare ?
Edy frate, tu joci rolul principal, esti un fel de garcea pe forum (felicitari oricum pentru clipuri).
Kerosen felicitari pentru victorie, va asteptam in gruia. smiley
Si Edy, gandeste inainte sa scrii smiley
1907 Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 10-08-2010 07:19
Cred ca s-au discutat destule despre meciul asta. Il asteptam pe urmatorul. Voi inchide topicul sa nu mai fie discutii.

P.S. Faina deplasare smiley

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 10-08-2010 09:57

Am redeschis topicul sa pun o filmare din tunel de la Timisoara. E singura care se aude/vede cat de cat ok.

http://www.youtube.com/watch?v=G_Ku9_uhyRs&feature=player_embedded

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 12-08-2010 22:04
panorama de la meci:
http://www.livepanoramas.com/event/poli-cfr/?pano=015&y=-260.47&p=-9.83&f=65.00

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
Pagina 7 din 7 << < 4 5 6 7