| Autor |
RE: Biletele pentru Champions League |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 08-09-2010 14:06 |
|
|
Sinnocent a scris:
XxDraGosHxX a scris:
eey oricum..eu zic ca cine vrea la meci poate merge dupa cat isi permite, ma refer in special ca la P1 cam poate oricine sa si permita 150 ron pt 3 meciuri pe care nu le vezi in fiecare saptamana. Sper sa se gaseasca si oameni sa dea mai mult pt a umle tribunele. cred ca daca echipa va face un joc bun in giulesti vor creste si vaznarile pt UCL.
Eu tot nu inteleg. Prea se insista pe chestia asta cu "umplutul tribunelor". Pot sa intreb de ce e asa de important sa fie pline tribunele, din punctul tau de vedere, ca simplu suporter? Repet, din punctul tau de vedere. In opinia investitorilor, e esential sa fie pline tribunele, ca iese banu', dar pe mine nu ma incalzeste cu nimic faptul ca sunt 300 de oameni sau 3000, ca pana la urma, nu toti canta pentru echipa, nu striga, nu flutura steaguri etc. Sa fie plin stadionul doar sa dam bine la ochi? Fuck that.
Pe investitori nu-i intereseaza cati suntem noi in peluza sa fluturam steagurile. majoritatea banilor vin de la aia care dau 400 lei pe bilete. nu noi 2-300 care dam 150 lei.
Si da eu imi doresc sa fie cat mai multi oameni in tribune, care sa plateasca bani, cu care sa se faca performanta. E vreo problema?
Noi, cei din galerie ne facem la randul nostru treaba. Noi suntem aia care fluturam steagu si cantam 90 minute.
Si chestile alea ca mai bine am juca in ligiile inferioare si sa fim 20 pe stadion ca suntem adevarati si caterinca sa fie sunt vrajeli. Daca iubesti echipa iti doresti sa castige, sa faca performante, si bineinteles la greu vei fi langa ea. Nicidecum nu-ti doresti sa joci in liga a3-a. Fiecare om are locul si o anumita importanta pe stadion.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
CFR4ever
Membru

Postare: 302
| Postat la 08-09-2010 14:11 |
|
|
asa ca sa revenim on-topic: Nu stiti cum se pot lua doar bilete la meci, pentru deplasari???
Steaua pe jos pica
Si nu se ridica
Steaua nu marcheaza
Si retrogradeaza
Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare
 |
|
| Autor |
Szabiy
Membru

Postare: 352
Locaţia: cluj napoca
| Postat la 08-09-2010 14:29 |
|
|
de la club...
WHITE AND PROUD |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 08-09-2010 15:09 |
|
|
|
Sinnocent a scris:
Afacerea e afacerea, banul primeaza, iar oamenii cu bani n-au nici mama, nici tata.
simplu CFR-ist a scris:
Tre' sa luati in seama si faptul ca pentru stadion s-a cheltuit mult, la fel si pentru echipa. daca nu se investeau zeci de milioane euro in stadion acum nu jucam in Cluj. Ganditi-va ca banii aia investiti trebuie recuperati.
Da sa-i recupereze cu cap. Daca la 450 de lei in T2 vin k persoane, iar in conditiile in care pretul ar fi fost 300 de lei ar fi venit n persoane, unde n = 2k, clubul ar fi fost mai castigat.
Tampenii asemanatoare:
1. anul trecut cu pretul biletelor de europa league s-au facut de cacao
2. cand a jucat nationala la cluj cu lituania (si am luat-o in freza si au zis ca stadionul e de vina si ca nu mai joaca niciodata aici), lupescu a pus iarasi niste preturi astronomice la bilete ca vine ardeleanul prost si isi ia bilete dornic sa vada nationala tablagiului. Matematica e simpla, daca biletele sunt mai ieftine cu 30% si vin cu 50% mai multi suporteri tu ca organizator esti mai castigat. Dar matematica ne omoara pe toti. |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 08-09-2010 15:32 |
|
|
Atunci federatia a decis pretul, clubul din cate stiu nu a avut un cuvant de spus.
Ideea e ca preturile la pachete sunt mici, raportat la alte echipe si alte tari. Raportat la venitul romanilor, interesul lor pentru fotbal, si in primul rand interesul pentru CFR, preturile sunt mari.
Chiar daca da mai bine la televizor un stadion plin, sau poate ii motiveaza mai tare pe jucatori ca aud zumzetul ala zgomotos al tribunelor, eu totusi prefer sa fim mai putini (cum de altfel, o sa si fim).
Oricum conducerea o sa se invete minte, si urmatoarea data biletele vor fi mai ieftine. Cine stie, poate o sa se poata procura individual biletele inainte de fiecare meci, si sa iesi mai ieftin decat cu pachet. Aia chiar ar fi o treaba.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
| Postat la 08-09-2010 16:26 |
|
|
Dar conducerea oare de ce nu gandeste logic. Lumea nu mai vine ca in trecut. Lumea e mai saraca si nu mai are curiozitatea aia ca acum 2 ani.
Ei de ce nu gandesc logic? Sunt sigur ca ei sunt constienti ca nu vor avea stadionul plin cu Basel.
Sa zicem ca un bilet e 100 ron. Pe stadion nu iti vin mai multi de 10 mii. De ce nu da biletul cu 50 si sa aiba stadionul plin pana la 20 de mii. Si daca calculezi tot acolo ajungi dar iesi cu un avantaj ca ai stadionul plin.

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18 |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

Postare: 313
| Postat la 08-09-2010 16:51 |
|
|
pentru mine conteaza sa fiu eu pe stadion si prietenii mei langa mine.
as fi dat 150 Ron, as fi dat 500 Ron , tot faceam eu rost de bani
ca o parere, pretul la tribune e exagerat de mare.
in rest, nu inteleg de ce se agita unii atat.
Bafta! |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

Postare: 313
| Postat la 08-09-2010 18:10 |
|
|
daca vorbiti de preturi de bilete si va minunati cat sunt de scumpe... va rog sa va uitati pe siteul oficial la pachetele promotionale pt deplasarea de la Roma
=)) 650 de euro
eu personal o sa-mi dau jos pantalonii in fata la Catedrala Ortodoxa din centrul Clujului in timpul slujbei de duminica timp de 3 saptamani daca vor merge 5 persoane sau mai multe la Roma cu pachetele acestea
AM MODIFICAT CA SA PUN LINKUL 
http://wens.ro/index.shtml?apc=vd1n1709
Bafta!
Editat de Patriots2008 la 08-09-2010 18:20 |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 08-09-2010 18:36 |
|
|
|
Is curios de hotelul de cinci stele... Apai si aia de la wens tur is mari afaceristi. Hotel de cinci stele ii de la 200 euro in sus pe noapte, plm. Mai atractiv era de 100 de ori sa te cazeze la un hostel si sa platesti 300 de euro in loc de 650. |
|
| Autor |
donleone90
Membru

Postare: 331
| Postat la 08-09-2010 19:59 |
|
|
|
Diavolul a scris:
Is curios de hotelul de cinci stele... Apai si aia de la wens tur is mari afaceristi. Hotel de cinci stele ii de la 200 euro in sus pe noapte, plm. Mai atractiv era de 100 de ori sa te cazeze la un hostel si sa platesti 300 de euro in loc de 650.
diavole, parca u te-ai lasat de meseria de CFR-ist ))))) ce te-a facut sa te razgandesti?
Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!  |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 09-09-2010 05:19 |
|
|
Nu dau explicatii celor ce se ascund in spatele unui nick. De fapt nu vad de ce as da vreun fel de explicatie. Ne cunoastem? Nu cred. Daca ne cunoastem ai sti ce, de ce, si cum. Toate bune. Sa revenim la subiect.
P.S. era vorba de galerie. nu de cfr.
Editat de Diavolul la 09-09-2010 05:22 |
|
| Autor |
paul_p_33
Membru
Postare: 47
Locaţia: cluj
| Postat la 11-09-2010 09:49 |
|
|
bilete doar pt basel se dau? cand scapam de mandorlinii aseara afost horror astia nu sunt antrenati asta sta mai mult in italia si nu face antrenamente
|
|
| Autor |
ariassis
Membru

Postare: 454
| Postat la 11-09-2010 10:05 |
|
|
http://cfr1907.ro/ro/stiri/1492/info-bilete-online-pentru-cfr-1907-cluj-fc-basel/
biletele online au fost lansate
din cate vad ;la casele de bilete doar de luni se vor vinde |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

Postare: 326
| Postat la 11-09-2010 10:20 |
|
|
|
paul_p_33 a scris:
bilete doar pt basel se dau? cand scapam de mandorlinii aseara afost horror astia nu sunt antrenati asta sta mai mult in italia si nu face antrenamente
Exact. Nu lipsa de profesionalism a jucatorilor e buba in momentul de fata, ci antrenorul. Foarte bine punctat, te pricepi. |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 12-09-2010 10:02 |
|
|
Se pare ca online se pun in vanzare doar la pachet momentan. Intotdeauna a fost asa ariasis... intai s-au pus online in vanzare apoi abia la casele de bilete. Si asta dintr-un singur motiv ... cand cumperi online ti se rezerva locurile cinci minute ca sa iti poti alege.
Oricum momentan preturile is la fel intre 150 si 800 lei si is pentru toate cele trei meciuri la pachet  |
|
| Autor |
ariassis
Membru

| Postat la 12-09-2010 10:06 |
|
|
de luni se vand bilete si la stadion doar pentru meciul cu basel
s-au vandut aproximativ 4000 pachete doar.. nu stiu unde am citit |
|
| Autor |
donleone90
Membru

| Postat la 12-09-2010 10:40 |
|
|
|
ariassis a scris:
de luni se vand bilete si la stadion doar pentru meciul cu basel
s-au vandut aproximativ 4000 pachete doar.. nu stiu unde am citit
si vor fi biletele la supra pret, sau pretul normal? si cam putine pachete.... criza asta...
|
| Autor |
felster
Membru
Postare: 3
| Postat la 12-09-2010 10:56 |
|
|
|
nu stiti cat costa un bilet la meciul cu Basel?(la P1) Oare ii mai scump daca iau separat biletele decat la pachet?? |
|
| Autor |
ariassis
Membru

| Postat la 12-09-2010 11:10 |
|
|
important : am uitat sa specific ca biletele s-au pus in vanzare ieri (sambata) la ora 20:00. deci cei care ati incercat mai repede sa cumparati online doar bilet mai incercati acum odata. si grabiti-va ca luni la ora 8 se inchide vanzarea online
"Fanii nu s-au înghesuit pentru a-și achiziționa pachetele pentru toate cele trei meciuri din UCL. Pînă ieri se vînduseră 4.000 de pachete, iar de astăzi se vor pune în vînzare biletele doar pentru partida cu Basel, în sistem on-line! De luni, tichetele vor putea fi achiziționate și de la casele de bilete de la stadiounul "Dr. Constantin Rădulescu". conform cfrmania.
logica imi spune ca daca se iau separat biletele vor fi mai scumpe... deci eu as da o aproxiamre de 40 ron la peluza. chiar nu se pot cumpara bilete doar pentru meciul cu Basel online? daca nu, atunci vai de managementul nostru
@diavolul... stiu ca intotdeauna a fost asa dar la lipsa de strategie in management de care avem parte eu nu ma bazez pe nimic, mai ales la un asemenea meci in care un obiectiv e "cati mai multi bani pe bilete"
edit: mi-amn facut si eu cont si am vazut ca nu se vand bilete pentru un singur meci. vaid e capul lor. oricum am facut niste calcule si am ajuns la concluzia ca mai sunt 9884 de bilete de vanzare, si asta in conditiile in care conform site-lui de vanzare online nu se vand bilete in sectoarele 1-12, 24, 25, 28, 31, 39, 40, 41. in consecinta vai de capul nostru, o sa ne numeram pe degete la meciul cu basel. dar ce mai conteaza.
Editat de ariassis la 12-09-2010 11:24 |
|
| Autor |
donleone90
Membru

| Postat la 12-09-2010 11:32 |
|
|
sunt pline sectoarele alea, sau dc nu se vand in atatea sectoare? :-?
|