Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 8 din 16 << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Autor RE: CFR 1907 CLUJ – FC TIMISOARA
Kerosen
Membru

Postare: 54
Locaţia: Timisoara
Postat la 29-10-2009 20:43
Hunters TM a scris:
Am citit cateva pagini pe aici. Vad ca faceti peezda mare pe forumuri.
Ok, e dreptul unora sa se simta astfel barbati daca altfel nu se poate, dar ceea ce ati scris despre POLI va trebui sa ne-o mai ziceti si fata in fata cand veti veni la Timisoara.
Stati linistiti, va vom cauta noi.
Cale de intoarcere nu mai e.
Vanatoarea a inceput.

mai ho ca nu toti sunt zmeii de tastatura.Nu baga in seama copii de generala.Pina acum,am avut un dialog civilizat cu cfr-istii
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
Postat la 29-10-2009 20:49
Kerosen a scris:

Vezi daca nu esti atent,trebuia sa citesti cu atentie declaratiile oficialilor timisoreni."Avem dovada de unde s-a tras aceea racheta,cine a tras-o,avem dovada cine a aruncat acele brichete,le vom prezenta dupa ce jandarmeria va prezenta problele lor la comisii"

[/quote]

Unde bati ca nu inteleg. Care-i legatura dintre a le pune pe youtube si a le prezenta organelor abilitate ... Sa prezinte dovezile politiei. Eu te intreb tu pe cine acuzi in urma filmuletelor astea?

Eu acuz timisoara ... si stii de ce? pentru ca nu s-au dus filmele politiei inca. pai daca erau filme facute de noi, daca erau facute de clujeni tu crezi ca nu era tipu cu cercel deja urmarit de a doua zi?

Cautam vinovatul . Cercel si inca 2, 3. Doar ca noi vedem filmele pe youtube si ce sa facem? Sa mergem la jandarmerie sa zicem am gasit 2 filme pe youtube? ... Ma rog, stii cum se pot preda politiei, deci ii rog pe cei ce au filmat sa le predea politiei nu sa povesteasca rahaturi despre noi pe youtube

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Trimite mesaj privat
otiman
Membru

Postare: 14
Postat la 29-10-2009 20:50
deci cfr-istilor,sunteti incriminati la faza asta...nu mai ramane niciun dubiu...deci oamenii aia foarte usor pot fi identificati daca se vrea...si cand se va sti adevarul nu avem nevoie numai de scuze,ci sa se faca DREPTATE,fie pentru voi fie pentru noi!este o fapta foarte grava,o cunostinta a ramas fara 3 degete din cauza unei rachete de genul acela...hai norocsmiley

TI-MI-SOA-RA !!!
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 29-10-2009 20:52
otiman a scris:
deci cfr-istilor,sunteti incriminati la faza asta...nu mai ramane niciun dubiu...deci oamenii aia foarte usor pot fi identificati daca se vrea...si cand se va sti adevarul nu avem nevoie numai de scuze,ci sa se faca DREPTATE,fie pentru voi fie pentru noi!este o fapta foarte grava,o cunostinta a ramas fara 3 degete din cauza unei rachete de genul acela...hai norocsmiley

subscriu.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postat la 29-10-2009 20:53
simplu CFR-ist a scris:
otiman a scris:

subscriu.

me 2

Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 29-10-2009 20:53
otiman a scris:

pacat ca nu o ramas si asta fara 3 degete ca sa muriti de ciuda voi galben-negrii!!!

Trimite mesaj privat
Hunters TM
Membru

Postare: 8
Locaţia: TM
Postat la 29-10-2009 20:54
Kerosen a scris:
Hunters TM a scris:
Am citit cateva pagini pe aici. Vad ca faceti peezda mare pe forumuri.
Ok, e dreptul unora sa se simta astfel barbati daca altfel nu se poate, dar ceea ce ati scris despre POLI va trebui sa ne-o mai ziceti si fata in fata cand veti veni la Timisoara.
Stati linistiti, va vom cauta noi.
Cale de intoarcere nu mai e.
Vanatoarea a inceput.

mai ho ca nu toti sunt zmeii de tastatura.Nu baga in seama copii de generala.Pina acum,am avut un dialog civilizat cu cfr-istii

Nicio problema, vom alege cu grija.

otiman
Membru

Postat la 29-10-2009 20:54
deci baieti,cretinul ce a lansat racheta a fost intre voi,ar fi culmea sa nu-l fi vazut cineva...Trebuie urmarita camera indreptata in partea aia de sector in timpul meciului si vazut cine a stat in jurul baiatului cu cercel.Pe urma toti poftiti la sectie si anchetati.

TI-MI-SOA-RA !!!
Trimite mesaj privat
otiman
Membru

Postat la 29-10-2009 20:56
casual, du-te te rog si fa-ti temele ca-ti rupe invatatoarea urechile daca nu scri corect dupa dictare!vorbeam civilizat cu baietii astia care macar au ceva in cap si hop te bagi tu!

TI-MI-SOA-RA !!!
Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postat la 29-10-2009 21:01
Diavolul a scris:
Kerosen a scris:

Vezi daca nu esti atent,trebuia sa citesti cu atentie declaratiile oficialilor timisoreni."Avem dovada de unde s-a tras aceea racheta,cine a tras-o,avem dovada cine a aruncat acele brichete,le vom prezenta dupa ce jandarmeria va prezenta problele lor la comisii"

Unde bati ca nu inteleg. Care-i legatura dintre a le pune pe youtube si a le prezenta organelor abilitate ... Sa prezinte dovezile politiei. Eu te intreb tu pe cine acuzi in urma filmuletelor astea?

Eu acuz timisoara ... si stii de ce? pentru ca nu s-au dus filmele politiei inca. pai daca erau filme facute de noi, daca erau facute de clujeni tu crezi ca nu era tipu cu cercel deja urmarit de a doua zi?

Cautam vinovatul . Cercel si inca 2, 3. Doar ca noi vedem filmele pe youtube si ce sa facem? Sa mergem la jandarmerie sa zicem am gasit 2 filme pe youtube? ... Ma rog, stii cum se pot preda politiei, deci ii rog pe cei ce au filmat sa le predea politiei nu sa povesteasca rahaturi despre noi pe youtube[/quote]

Iarasi nu ai fost atent,ok,hai ca repet.Sunt mai multe filmari,si aici nu ma refer doar la aceasta filmare,filmarile se vor preda politiei si comisiei lpf doar DUPA ce jandarmeria clujeana si oficciali cfr-ului vor publica dovezile lor cu care ne-au incriminat imediat ce s-a incheiat partida.Nici nu a fluierat bine sfarsitul meciului si deja Muresan si purtatorul de cuvint a jandarmeriei cluj a dat verdictul ca de la noi s-a aruncat racheta.
Sa prezinte problelee,apoi se vor face de ris cind vor vedea problele noastre
Nu ma intereseaza ce scrie in buletinul lui cercelus,sau la cel care a tras racheta,pt mine ala merita puscarie vre-o 20 de ani,pe mine ma intereseaza sa nu fim acuzati pt ceea ce nu am facut
Trimite mesaj privat
Peluza 1
Membru

Postare: 37
Postat la 29-10-2009 21:02
eu nu va inteleg ce sunteti asa ambalati si va inmultiti asa pe forum.

daca ati reusit sa demonstrati ca s-a aruncat de la noi din peluza undeva ce are? sau ce urmariti? va plictisiti?

daca e sa primiti amenda primiti pentru ce ati avut voi in galerie.
Editat de Peluza 1 la 29-10-2009 21:03
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postat la 29-10-2009 21:02
otiman a scris:
deci baieti,cretinul ce a lansat racheta a fost intre voi,ar fi culmea sa nu-l fi vazut cineva...Trebuie urmarita camera indreptata in partea aia de sector in timpul meciului si vazut cine a stat in jurul baiatului cu cercel.Pe urma toti poftiti la sectie si anchetati.

Pai clar ala o fost. Doar am urmarit faza cu faza filmul azi noapte pana mi-au intrat chilotii in fund ... Ce dracu, doar e clar ca lumina zilei ca tipu e are ceva de a face.

Si noi ca si voi asteptam imaginile. Nush de ce voi aveti impresia ca noi avem ceva de ascuns dar va inselati. Cat despre Muresan, eu unul nu imi dau cu parerea ca m-am saturat sa tot injur.

Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postat la 29-10-2009 21:03
Peluza 1 a scris:

daca ati reusit sa demonstrati ca s-a aruncat de la noi din peluza undeva ce are? sau ce urmariti? va plictisiti?

ai auzit de "dreptul la replica"?

Adevarul doare?
Trimite mesaj privat
Peluza 1
Membru

Postare: 37
Postat la 29-10-2009 21:04
Kerosen a scris:
Peluza 1 a scris:

Adevarul doare?

nu doare. da asa scrieti aici pe forum zici ca ati descoperit vaca care face oua.
Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postat la 29-10-2009 21:06
Peluza 1 a scris:
Kerosen a scris:
Peluza 1 a scris:

Adevarul doare?

nu doare. da asa scrieti aici pe forum zici ca ati descoperit vaca care face oua.

pai se pare ca am descoperit-o noi din moment ce Muresan avea in cap scenarii SF
Trimite mesaj privat
otiman
Membru

Postat la 29-10-2009 21:06
deci la pauza nul din liderii nostrii de galerie a fost 'luat pe sus' de 2 stimati jandarmi si a fost dus intr'o incapere acolo sub tribuna acoperita si a fost pus de fata cu muiesan si sefu jandarmeriei(alt idiot) sa semneze cum ca racheta a fost lansata din galeria noastra...normal ca NU a semnat din moment ce noi stiam ca nu a fost de la noi..deci vedeti la ce se preteaza nesimtitul de muresan...nu e demn de un ardelean,parca e unul mai negricios din sud!

TI-MI-SOA-RA !!!
Trimite mesaj privat
otiman
Membru

Postat la 29-10-2009 21:08
trebuie facuta dreptate,indiferent de consecinte!...ma bucur ca mai sunt persoane cu care se pot discutasmiley...

TI-MI-SOA-RA !!!
Trimite mesaj privat
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 29-10-2009 21:09
Cotinuare dialog intre cercelus si piro-man dupa "hoooooo mai ": " Ii rezolva bai acuma pe fraierii astia " - Intrebarea este : cine sunt " fraierii astia " si cine a filmat lansarea porma oferind inregistrarea timisorenilor ? Mi-se pare absurd ca un grup de CFR-isti s-a faca o lansare de racheta , s-o filmeze si porma sa-l doneze polistilor smiley

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 29-10-2009 21:12
pai si ce ne dati noua replica pe forum,vorbiti cu porcu d e muresan,ce treaba avem noi ca a fost plin de aradeni in peluze si tribune?chiar se vad in filmulete cativa cu fulare rosii!ce treaba avem noi cu muresan si ce declara el?iti zic eu pe mine ma doare-n penis de astia!si daca nu a fost aruncata de voi,voi aia fruncea dc ati aruncat torte spre noi sau pe gazon?

hunters tm,hunters steaua,hunters craiova,hunters chelsea,hunters peste totsmileysmileysmileysmiley

Editat de casual la 29-10-2009 21:16
Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postat la 29-10-2009 21:16
krucifix a scris:
Cotinuare dialog intre cercelus si piro-man dupa "hoooooo mai ": " Ii rezolva bai acuma pe fraierii astia " - Intrebarea este : cine sunt " fraierii astia " si cine a filmat lansarea porma oferind inregistrarea timisorenilor ? Mi-se pare absurd ca un grup de CFR-isti s-a faca o lansare de racheta , s-o filmeze si porma sa-l doneze polistilor smiley

Gresesti,filmarea a fost luata de pe youtube,nu ne-a fost oferita.Precis vor mai aparea filmari facute de catre suporteri cu telefoanele mobile.totul este sa cauti pe net!!!!

Parerea mea personala.cel care a filmat este amic cu cel care a tras racheta,sau poate chiar ele este "penalul"

Iar cel care a filmat-o si a postat-o putea f bine sa o faca din grandomanie,sa se dea mare ultras de tastatura.(idiotii care posteaza filmuletele cu "liniutele de masini" sunt un exemplu,asa putea sa fie si idiotul care a filmat)
Trimite mesaj privat
Pagina 8 din 16 << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Salt la forum: