| Autor |
RE: CFR Cluj - Steaua |
lori
Membru
Postare: 412
| Postat la 02-03-2010 05:21 |
|
|
Voda prin loboda a scris:
cred cu tarie ca galeria noastra e slaba pentru ca mentalitatea clujeanului este una comoda. Clujeanul este lenes, puturos, dar elegant si cu bun simt. Cred ca o mare parte din clujeni au hipotensiune arteriala 
da,si medicii de familie au recomandat folosirea corzilor vocale maxim 23 de minute din 90.  |
|
| Autor |
Szabiy
Membru

Postare: 352
Locaţia: cluj napoca
| Postat la 02-03-2010 05:39 |
|
|
madarasz lorant a scris:
cred cu tarie ca galeria noastra e slaba pentru ca mentalitatea clujeanului este una comoda. Clujeanul este lenes, puturos, dar elegant si cu bun simt. Cred ca o mare parte din clujeni au hipotensiune arteriala 
da,si medicii de familie au recomandat folosirea corzilor vocale maxim 23 de minute din 90. 
ba lori n-ai somn la ora asta... ? |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 02-03-2010 12:58 |
|
|
madarasz lorant a scris:
da,si medicii de familie au recomandat folosirea corzilor vocale maxim 23 de minute din 90. 
cam asa ceva 
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Locaţia: Cluj
| Postat la 02-03-2010 13:04 |
|
|
obsesion a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Eu m-am asteptat foarte mult la acest deznodamant.... Presa la comanda lui Becali a adormit jucatorii CFRului... Pe Traore daca primeste 4 milioane sa il dea.. face un meci bun si 3 proaste.. pt fumigenele alea au intrat gorilele in peluza??? respect galeria CFRului.. ati catat tot meciul... mi-a placut mult.. steaua nu a avut galerie la Cluj.. eu nu i-am auzit...
vezi coptile te-ai dat singur de gol
nici macar habar nai,nici macar nai fost la meci,sau poate ai fo la samantari,,,prima data hai la fiecare meci,fa deplasari,pe banii tai si dup' aia mai vb
esti dus cu sorcova?? eu nici n-am stiut de incident pana dupa meci... am fost la meci dar nu la peluza pentru ca nu sunt in galerie si nu sunt zgarcit la buzunar sa trag de un loc de peluza.. Nici nu cred ca voi intra degraba in galerie si sunt multe persoane cu aceeasi intentie ca si mine.. sunt multe putrefactii in galerie ce alunga lumea din peluza.. Am fost la tribuna 2 cu niste prieteni. am filmat tot showul galeriei.. il voi posta curand pe youtube.. recunosc, n-am vazut incidentele. eram atent la meci si la pauza am coborat la magazin.. dar tu vorbesti ca ai piz** mare..

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 02-03-2010 13:14 |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 02-03-2010 14:33 |
|
|
edy hai s alasam sasi deie parerea despre galerie care fac si parte din galerie.nici macar nu ai incercat sa vii in peluza si te autopronunti!pai date in T2 a doua si lasane te rog cu posturi despre galerie fara sa stii ce se petrece!
|
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

| Postat la 02-03-2010 14:36 |
|
|
|
casual a scris:
edy hai s alasam sasi deie parerea despre galerie care fac si parte din galerie.nici macar nu ai incercat sa vii in peluza si te autopronunti!pai date in T2 a doua si lasane te rog cu posturi despre galerie fara sa stii ce se petrece! Eu doar am felicitat galeria CFRului... atata tot.. nu am criticat si nu am atacat pe nimeni..

www.youtube.com/user/ecristiano18 |
|
| Autor |
CFR-istul
Membru

Postare: 657
| Postat la 02-03-2010 14:49 |
|
|
yoCris_Dydy_Edy a scris:
obsesion a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Eu m-am asteptat foarte mult la acest deznodamant.... Presa la comanda lui Becali a adormit jucatorii CFRului... Pe Traore daca primeste 4 milioane sa il dea.. face un meci bun si 3 proaste.. pt fumigenele alea au intrat gorilele in peluza??? respect galeria CFRului.. ati catat tot meciul... mi-a placut mult.. steaua nu a avut galerie la Cluj.. eu nu i-am auzit...
nici macar habar nai,nici macar nai fost la meci,sau poate ai fo la samantari,,,prima data hai la fiecare meci,fa deplasari,pe banii tai si dup' aia mai vb
esti dus cu sorcova?? eu nici n-am stiut de incident pana dupa meci... am fost la meci dar nu la peluza pentru ca nu sunt in galerie si nu sunt zgarcit la buzunar sa trag de un loc de peluza.. Nici nu cred ca voi intra degraba in galerie si sunt multe persoane cu aceeasi intentie ca si mine.. sunt multe putrefactii in galerie ce alunga lumea din peluza.. Am fost la tribuna 2 cu niste prieteni. am filmat tot showul galeriei.. il voi posta curand pe youtube.. recunosc, n-am vazut incidentele. eram atent la meci si la pauza am coborat la magazin.. dar tu vorbesti ca ai piz** mare..
Astept sa pui filmuletele pe youtube. Chiar sunt curios cum a aratat galerie "din exterior".

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 02-03-2010 17:30 |
|
|
care show? unde ? cand ? cum ? ... fumigene socoteli? ... iui crezusem ca mi-au luat foc adidasii Mumos show 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
obsesion
Membru
Postare: 155
Locaţia: cluj
| Postat la 02-03-2010 18:49 |
|
|
yoCris_Dydy_Edy a scris:
casual a scris:
edy hai s alasam sasi deie parerea despre galerie care fac si parte din galerie.nici macar nu ai incercat sa vii in peluza si te autopronunti!pai date in T2 a doua si lasane te rog cu posturi despre galerie fara sa stii ce se petrece! Eu doar am felicitat galeria CFRului... atata tot.. nu am criticat si nu am atacat pe nimeni..
''casual'' are perfecta dreptate...
edy habar nai ce inseamna o galerie...pe dinafara totu i roz....
Editat de obsesion la 02-03-2010 18:49 |
|
| Autor |
Florin68
Membru
Postare: 24
| Postat la 02-03-2010 19:00 |
|
|
Cine poate sa imi explice cine s-a batut duminica la meci? Ca am auzit ca 5 persoane au fost identificate de camerele de vedere si vor primi interdictie pe un an. Poate sa ma lamureasca cineva ce s-a intamplat? Ca din pacate am avut niste probleme de familie si a trebuit sa plec din oras asa ca nu am ajuns la meci  |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 02-03-2010 19:24 |
|
|
daca se vor da interdictii pt. ce s-a intamplat duminica nu mai are rost sa mergem la meciuri.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

| Postat la 02-03-2010 21:07 |
|
|
obsesion a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
casual a scris:
edy habar nai ce inseamna o galerie...pe dinafara totu i roz.... Hai ma pa, ca sunt scarbit de contraziceri.. vorbiti voi intre voi. compatimiti-va voi intre voi, dati-va dreptate unu la altu.. fiti cum vreti. daca si o apreciere din partea cuiva e greu primita.. inseamna ca sunteti dificili rau frate... "tineti-o tot asa"

|
| Autor |
obsesion
Membru
Postare: 155
Locaţia: cluj
| Postat la 02-03-2010 21:17 |
|
|
yoCris_Dydy_Edy a scris:
obsesion a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
casual a scris:
edy habar nai ce inseamna o galerie...pe dinafara totu i roz.... Hai ma pa, ca sunt scarbit de contraziceri.. vorbiti voi intre voi. compatimiti-va voi intre voi, dati-va dreptate unu la altu.. fiti cum vreti. daca si o apreciere din partea cuiva e greu primita.. inseamna ca sunteti dificili rau frate... "tineti-o tot asa"
bn ma, hai sa lasam ''jignirile''si sa zicem un mare HAI CFR  |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

| Postat la 02-03-2010 21:19 |
|
|
yoCris_Dydy_Edy a scris:
obsesion a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
pune filmarea aia... vreau sa vad si eu sunt nerabdator... buddy 
|
| Autor |
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
| Postat la 03-03-2010 08:15 |
|
|
Ma, nu va mai certati ca si niste copii de 12 ani. Doar toti sustinem acceasi echipa. Si yoCris_Dydy_Edy, asteptam filmuletele alea 
 |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 03-03-2010 10:49 |
|
|
Sper ca nu ii chiar atat de prost iobagul sa dea interdictii dupa ce sugacii aia de la firma PulaPizda Protect au provocat mai multi oameni din galerie 
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

| Postat la 03-03-2010 19:01 |
|
|
Am sa le pun. imi cer scuze ca am amanat asta, nu va asteptati la nustiu ce... e filmat cu un telefon cu 3,ceva mega pixeli.... dar se vede binisor.

|
| Autor |
mmackaaa_23
Membru
Postare: 68
| Postat la 04-03-2010 14:09 |
|
|
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/doi-fani-interzisi-pentru-un-an-unsprezece-persoane-sanctionate-dupa-cfr-steaua-5714494

Inteligenta ma urmareste...dar eu sunt mai rapid. |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 04-03-2010 14:16 |
|
|
Bun, hai sa vedem cat suntem de solitari si cat suntem numa gura de noi. Cat suntem galerie si cat suntem ultrasi pentru pachetele cu mancare.
Sugerez administratorilor saitului cfronline.ro sa inceapa o campanie antimizeriei care o reprezinta I. Muresan , PP Guard & Co.
Sugerez sa incepem prin a nu ne mai prezenta la meciurile de fotbal in semn de protest si de solidaritate fata de colegii nostri de galerie, baietii din Romaniacs care au fost suspendati si amendati pe nedrept.
Astept sa vad in ce masura exista implicare din partea administratorilor forumului. Astept pareri. Sunteti lingai pentru pachetele cu mancare? Ignorati mesajul, daca nu, haideti sa trecem la fapte.
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

| Postat la 04-03-2010 14:35 |
|
|
|
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Am sa le pun. imi cer scuze ca am amanat asta, nu va asteptati la nustiu ce... e filmat cu un telefon cu 3,ceva mega pixeli.... dar se vede binisor.
hai frate o data cu filmul ala... ce dureaza atat? vrei sa mor de nerabdare? bineinteles ca nu
|