Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 10 din 10 << < 7 8 9 10
Autor RE: CFR Cluj - Steaua
martipan
Membru

Postare: 438
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 06-03-2010 07:51
Raul a scris:
M-ai inteles gresit. Nu am "atacat" kvsc-ul. Prin "Vezi-ti de kvscu tau" ma refeream la Martipan sa-si vada de treaba lui. Si asa cred ca la pauza era la magazin sa isi ia mancare si nu a vazut nimic. Daca ar fi vazut nu ar fi scris ce a scris.

tu iar vorbesti in necunostinta de cauza te inseli cu "kvsc -ul tau" si nu sunt atat de fomist ca sa ma duc la meci pentru mancaresmiley)
referitor la pp-isti sa stii ca si ei au un rol acolo la stadion daca i-ar lasa pe toti sa-si faca de cap atunci la cele mai multe meciuri ne-am uita la televizor si nu la stadion
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 06-03-2010 08:10
martipan a scris:
Raul a scris:
M-ai inteles gresit. Nu am "atacat" kvsc-ul. Prin "Vezi-ti de kvscu tau" ma refeream la Martipan sa-si vada de treaba lui. Si asa cred ca la pauza era la magazin sa isi ia mancare si nu a vazut nimic. Daca ar fi vazut nu ar fi scris ce a scris.

tu iar vorbesti in necunostinta de cauza te inseli cu "kvsc -ul tau" si nu sunt atat de fomist ca sa ma duc la meci pentru mancaresmiley)
referitor la pp-isti sa stii ca si ei au un rol acolo la stadion daca i-ar lasa pe toti sa-si faca de cap atunci la cele mai multe meciuri ne-am uita la televizor si nu la stadion

ai dreptate si n-ai dreptate

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Trimite mesaj privat
peluza2
Membru

Postare: 65
Locaţia: deasupra voastra
Postat la 06-03-2010 08:16
martipan a scris:
Raul a scris:

Se vede ca esti putin dezinformat. Cand o sa ne mai intalnim o sa iti povestesc exact cum au stat lucrurile si atunci cu siguranta o sa iti schimbi opinia.

KVSC
Trimite mesaj privat
Pagina 10 din 10 << < 7 8 9 10
Salt la forum: