| Autor |
RE: CFR Cluj - Universitatea Craiova |
CLUJAN
Membru
Postare: 94
Locaţia: CLUJ NAPOCA
| Postat la 03-12-2010 21:58 |
|
|
|
DeZerbi a scris:
Am fost in P2 si nu m-am prins. Nici cei din galerie nu stiau exact. Care a fost smecheria cu semnele de intrebare?
Doua bilete pentru fiecare abonat? Parca au anuntat cate un bilet, la T2.
nununu....au zis clar 2 bilete la T2 pe un abonament 
...vezi pe linkul de mai jos exact ce a afisat galeria :
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/victorie-in-3-minute-cfr-u-craiova-2-1-7773976/galerie-2#picture
AM PURTAT DE CAND MA STIU ALB SI VISINIU !!! |
|
| Autor |
Bobo 07
Membru

Locaţia: Cluj
| Postat la 03-12-2010 21:59 |
|
|
Panin joaca mai bine pe stanga. |
|
| Autor |
deceneu
Membru
Postare: 45
| Postat la 03-12-2010 22:21 |
|
|
casual a scris:
varicela  ( sper sa prind ultimu meci daca nu ne vedem in retur!
fate bine  |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 03-12-2010 22:37 |
|
|
|
DeZerbi a scris:
Am fost in P2 si nu m-am prins. Nici cei din galerie nu stiau exact. Care a fost smecheria cu semnele de intrebare?
Doua bilete pentru fiecare abonat? Parca au anuntat cate un bilet, la T2.
semnele intrebare erau pentru jocul echipei de tot cacatu. Cum sa nu-ti dai seama?
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 03-12-2010 22:48 |
|
|
A doua repriza buna. Tony aproape perfect, Panin peste medie, Culio muncitor, Claro dezastru ca de obicei. Trebuie clubul sa faca ceva, dar eu i-as zbura afara pe amandoi deodata, si pe Claro si pe Stancioiu.
Imi place Alin ca joaca curajos cu doua varfuri, la fel a facut si cu steaua. |
|
| Autor |
paul_p_33
Membru
Postare: 47
Locaţia: cluj
| Postat la 04-12-2010 12:05 |
|
|
   au jucat bine,felicitari pt victorie,dar boul de muresan nu vede ca avem nevoie de portar,in rest bravo minteuan,jocul cu 2 varfuri aduce mult in joc   
|
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 04-12-2010 12:22 |
|
|
3 puncte mari!!! Speram sa se impiedice timisorenii si otelu
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
Culio89
Membru
Postare: 72
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 04-12-2010 12:46 |
|
|
Dupa un meci chinuit,castigat fff greu,ce credeti ca au facut unii jucatori???
Ma gandesc, ca deja presupuneti,deoarece nu e o noutate....Au sarbatorit victoria in Club...La ora 1:00 si-au facut aparitia.....au baut,au fumat,au agatat.. ....ASA NU POTI SA FACI PERFORMANTA.....SE PLANG JUCATORII CA SUNT OBOSITI?!....DA CUM PLM SA NU FII OBOSIT DUPA CE JOCI 90 DE MINUTE,IESI IN CLUB SI TE FACI PRAF?!?!.....Si nu e prima data....eu nu spun ca sa nu se distreze si ei,dar cu limita,nu trebuie sa fumezi si sa bei pana te faci praf.....mai ales ca urmeaza si un meci important,nu din perspectiva rezultatului ca stim cu totii ca din pacate nu conteaza,DAR MACAR PT ONOARE....
asta e,trebuie facut o CURATENIE GENERALA

<<<FORTZA C.F.R 1907 CLUJ>>> |
|
| Autor |
CLUJAN
Membru
Locaţia: CLUJ NAPOCA
| Postat la 04-12-2010 16:04 |
|
|
Culio89 a scris:
Ma gandesc, ca deja presupuneti,deoarece nu e o noutate....Au sarbatorit victoria in Club...La ora 1:00 si-au facut aparitia.....au baut,au fumat,au agatat..  ....ASA NU POTI SA FACI PERFORMANTA.....SE PLANG JUCATORII CA SUNT OBOSITI?!....DA CUM PLM SA NU FII OBOSIT DUPA CE JOCI 90 DE MINUTE,IESI IN CLUB SI TE FACI PRAF?!?!.....Si nu e prima data....eu nu spun ca sa nu se distreze si ei,dar cu limita,nu trebuie sa fumezi si sa bei pana te faci praf.....mai ales ca urmeaza si un meci important,nu din perspectiva rezultatului ca stim cu totii ca din pacate nu conteaza,DAR MACAR PT ONOARE....
Obsession cumva ? ...stai sa ghicesc.. Cadu, Tony, Nuno Claro....astia..liderii de vestiar. nu e o surpriza din pacate
AM PURTAT DE CAND MA STIU ALB SI VISINIU !!! |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 04-12-2010 18:07 |
|
|
Timisoara s a incurcat la Bistrita dupa ce au condus cu 3-1...sa faca si otelul un egal ceva si putem spera peste iarna
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
Culio89
Membru
Postare: 72
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 04-12-2010 18:45 |
|
|
CLUJAN a scris:
Culio89 a scris:
Ma gandesc, ca deja presupuneti,deoarece nu e o noutate....Au sarbatorit victoria in Club...La ora 1:00 si-au facut aparitia.....au baut,au fumat,au agatat..  ....ASA NU POTI SA FACI PERFORMANTA.....SE PLANG JUCATORII CA SUNT OBOSITI?!....DA CUM PLM SA NU FII OBOSIT DUPA CE JOCI 90 DE MINUTE,IESI IN CLUB SI TE FACI PRAF?!?!.....Si nu e prima data....eu nu spun ca sa nu se distreze si ei,dar cu limita,nu trebuie sa fumezi si sa bei pana te faci praf.....mai ales ca urmeaza si un meci important,nu din perspectiva rezultatului ca stim cu totii ca din pacate nu conteaza,DAR MACAR PT ONOARE....
Obsession cumva ?  ...stai sa ghicesc.. Cadu, Tony, Nuno Claro....astia..liderii de vestiar. nu e o surpriza din pacate
Nu...In Vertigo....Cadu,Tony,Bastos,Alcantara,Traore,Piccolo....pe astia i-am vazut eu,poate au fost si altii.....si inca cv,aveau deja masa rezervata,,,deci si de pierdeau acest meci tot acolo erau

<<<FORTZA C.F.R 1907 CLUJ>>> |
|
| Autor |
black1907
Membru
Postare: 24
| Postat la 04-12-2010 21:11 |
|
|
|
ar trebui vorbit cu cineva de la club sa faca intr-un coltisor de site unde poti scrie ora,data,locul si jucatori in cauza care ai observat ca au comportament nesportiv si de acolo un reprezentant de la club sa mearga la locul cu pricina sa vada dovezile video si amenzi peste amenzi |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
| Postat la 05-12-2010 03:21 |
|
|
|
black1907 a scris:
ar trebui vorbit cu cineva de la club sa faca intr-un coltisor de site unde poti scrie ora,data,locul si jucatori in cauza care ai observat ca au comportament nesportiv si de acolo un reprezentant de la club sa mearga la locul cu pricina sa vada dovezile video si amenzi peste amenzi
Pe astia ai nostri nu-i mai opreste nimeni, poti sa pui si locator GPS in ei ca tot nu se opresc. Nu suntem primi care ne luptam cu astfel de cazuri si nici primi care nu reusesc sa faca nimic. Cel mai bine e sa ne luam masuri din timp pt jucatorii tineri si sa-i crestem cat mai responsabili dupa regulamente stricte. Ori bem ori nu mai bem,.. ori jucam fotbal ori nu mai jucam. plm

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18 |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

Postare: 326
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 05-12-2010 19:23 |
|
|
|
Ori mergem la meci sa cantam si sa facem atmosfera indiferent de jucatori, conducere, rezultate, liga, performanta. Ai uitat de asta... |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

| Postat la 05-12-2010 20:13 |
|
|
|
Sinnocent a scris:
Ori mergem la meci sa cantam si sa facem atmosfera indiferent de jucatori, conducere, rezultate, liga, performanta. Ai uitat de asta... Nu vorbi daca nu esti in cunostinta de cauza, si nu te mai contrazice cu mine ca niciodata n-ai dreptate. Vineri am intrat de la ora 19 la lucru de noaptea, si am rugat un cfrist sa-mi dea sms cu rezultatul final ca sa nu stau gandit toata noaptea. Defapt nu stiu dc-ti mai dau eu tie explicatii.

www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 05-12-2010 20:14 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 05-12-2010 20:15 |
|
|
Din partea mea pot merge si sa intre in coma alcoolica in fiecare noapte, daca urmatoarea zi nu au antrenament. Asta bineinteles daca ocupa un loc bun in clasament.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

Postare: 313
| Postat la 05-12-2010 20:40 |
|
|
ecristiano18 a scris:
Sinnocent a scris:
Ori mergem la meci sa cantam si sa facem atmosfera indiferent de jucatori, conducere, rezultate, liga, performanta. Ai uitat de asta... Nu vorbi daca nu esti in cunostinta de cauza, si nu te mai contrazice cu mine ca niciodata n-ai dreptate. Vineri am intrat de la ora 19 la lucru de noaptea, si am rugat un cfrist sa-mi dea sms cu rezultatul final ca sa nu stau gandit toata noaptea. Defapt nu stiu dc-ti mai dau eu tie explicatii.
da cine plm vorbea de tine? =))
sa mor io ce suferi de tine... si-ti dai niste aere
Bafta! |
|
| Autor |
Lori_KVSC
Membru
Postare: 105
Locaţia: cluj
| Postat la 05-12-2010 20:44 |
|
|
|
chiar rog pe toata lumea daca vedeti jucatori in baruri la ore nepotrivite,anuntati/ma.va garantez ca informatia va ajunge unde trebuie. |
|
| Autor |
Sinnocent
Membru

Postare: 326
| Postat la 05-12-2010 20:46 |
|
|
ecristiano18 a scris:
Sinnocent a scris:
Bai, prietene. Arata-mi unde am pomenit ceva de tine. Ce pula mea e cu cacaturile astea? De unde pana unde atata smecherie si ciumegareala? Sa moară Bibi ca ai tu mereu dreptate? Ce-i cu atitudinea asta de copil cu bani care incearca sa pară golănaș, si nu-i iese?
Editat de Sinnocent la 05-12-2010 20:53 |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

| Postat la 05-12-2010 21:31 |
|
|
Sinnocent a scris:
ecristiano18 a scris:
Sinnocent a scris:
Bai, prietene. Arata-mi unde am pomenit ceva de tine. Ce pula mea e cu cacaturile astea? De unde pana unde atata smecherie si ciumegareala?  Sa moară Bibi ca ai tu mereu dreptate? Ce-i cu atitudinea asta de copil cu bani care incearca sa pară golănaș, si nu-i iese?
Pai din moment ce te-ai adresat cu : "ai uitat de chestia asta" ce sa inteleg?? ca te-ai adresat tuturor de pe forum sau ce pula mea? Pai intai zici un lucru si apoi te contrazici? Bati apropouri si apoi te scuzi penibil ca ai dat iar cu bota-n balta. Nu stiu sincer dar ceva nu e in regula cu tine.

www.youtube.com/user/ecristiano18 |
|