| Autor |
RE: Dinamo - CFR Cluj |
ChefeRe
Membru

Postare: 299
Locaţia: Ausland
| Postat la 30-03-2008 21:34 |
|
|
BRAVO CFR!!! IN SFARSIT A REVENIT SI ANDONE LA FORMULA DE JOC CARE JUCA MAI BINE! FORZZA CFR!
www.cheferetv.net
OLE, OLE/OLE, OLA/ SALUTATI CAMPIOANA 
| Autor |
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
| Postat la 30-03-2008 21:39 |
|
|
Mult mai bine am jucat in atac cu Semedo si Dubarbier. Sper sa ramanem cu cuplul asta de atacanti.
 |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 30-03-2008 21:43 |
|
|
si eu sunt foarte multumit, insa trebuie sa recunoastem ca pe sfarsitul meciului si Fabbi a jucat foarte bine, a avut chiar si o bara! Poate ca Romulus Gabor a alcatuit echipa :d. Jocul per ansamblu a fost bun, asemananator cu ce jucam in tur. Si eu am fost mirat ca l-a scos pe Peralta si la introdus pe Minteuan, insa aceasta a fost o mutare tactica. Minteuan joaca mult mai retras decat o face Sixto. Bravo CFR

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
Mihai_alexandru
Membru
Postare: 1593
| Postat la 30-03-2008 21:48 |
|
|
|
Putea sa-l introduca pe Muresan la pauza in loc de Minteuan. Atacantii au jucat bine fiindca am jucat pe contra atac si ne-am folosit de viteza lor. Dar in meciurile de acasa cred ca iar o sa joace slab... Semedo nu-i bun de atacant... a avut noroc azi ca a dat 2 goluri fiindca de obicei rateaza f. des. |
|
| Autor |
AlexDoggy
Membru

Postare: 141
| Postat la 30-03-2008 22:30 |
|
|
Am jucat fara Trica si Fabbiani si am facut-o bine..putem juca bine si castiga cu orice echipa daca jucatorii sunt uniti, concentrati si seriosi :D n-am fost suparat cand a fost scos Peralta, Minteuan e agresiv in joc si imi place determinarea lui, a jucat bine nu prea mi-au placut preluarile lui Dubarbier..Dorsin e un jucator foarte bun, Cadu m-a speriat cand s-a lovit la genunchi (avem nevoie de el,se observa cand lipseste din echipa) si Hirschfeld a aparat bine..per total un joc bun, dar mai importanta este victoria, aveam nevoie de ea ca de aer..multumim jucatorilor..Haide CFR!!
 |
|
| Autor |
marius72
Membru
Postare: 5
Locaţia: cluj napoca
| Postat la 31-03-2008 15:13 |
|
|
bravo ,un meci foarte bun,bafta ando esti un as al fotbalului ro.,o asezare perfecta .un mare respect din partea suporterilor din carrefour bravo baieti tineto tot asa ,jucati si cu o mai mare ambitie jucati pt.ardeleni'FORTA,FORTA CFR" Felicitari conduceri CFR. PT.BECALI :o
marius raceanu |
|
| Autor |
AlexD
Administrator

Postare: 911
| Postat la 31-03-2008 18:56 |
|
|
In sfarsit un meci mai bun in 2008. Felicitari Semedo