Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 2 din 5 < 1 2 3 4 5 >
Autor RE: CFR Cluj - Gloria Buzau
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 30-07-2008 17:42
Ar trebui smiley

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
sEMeDO16
Membru

Postare: 412
Locaţia: cluj
Postat la 30-07-2008 18:28
CAND aflati cat costa biletele va rog sa ma anuntati
Trimite mesaj privat
SUD
Membru

Postare: 318
Postat la 30-07-2008 20:57
qm ramane cu bannerul anti upc???
Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
Postat la 31-07-2008 07:33
FraNarn a scris:
qm ramane cu bannerul anti upc???

crede-ma, ar trebui in aceasi masura un banner anti GSPTV.

In alta ordine de idei, acum au ofisat pe site-ul oficial si au zis de bilete numai la stadion. Stiti cumva daca imi trebuie 3 bilete, am nevoie de 3 buletine sau pot sa iau 3 bilete cu un singur bultetin?
http://cel-mai-tare-blog.blogspot.com Trimite mesaj privat
unu_mi
Membru

Postare: 7
Postat la 31-07-2008 07:37
Care este orarul la casele de bilete? Pana la ce ora este deschis ?
Vreau sa iau vreo 4 bilete cu un singur buletin se poate ?

Trimite mesaj privat
Culio89
Membru

Postare: 72
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 31-07-2008 08:31
parerea mea este ca ar trebui banner impotriva gsptv ului nu impotriva upc ului.....pentru ca acei smecheri de la antena rcs rds,vor sa primeasca de la upc 20 de milioane de euro pt drepturile tv....acesta ar insemna ca ei(rcs...) ar trebui sa mai plateasca doar 8 milioane......asa ca _|_gsptv antena rcs rds smiley . smiley smiley

<<<FORTZA C.F.R 1907 CLUJ>>>
Trimite mesaj privat
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 31-07-2008 08:32
unu_mi a scris:
Care este orarul la casele de bilete? Pana la ce ora este deschis ?
Vreau sa iau vreo 4 bilete cu un singur buletin se poate ?

BIletele pentru partida cu Gloria Buzau se pun in vanzare joi 31 iulie incepand cu ora 10. Biletele se gasesc la cele 4 case de bilete din apropierea intrarii peluzei 1. Pentru achizitionarea biletelor este nevoie sa aveti asupra Dumneavoastra cartea de identitate.
Clubul CFR 1907 Cluj face si pe aceasta cale un apel catre toti suporterii si spectatorii, care sunt rugati sa cumpere biletele si sa vina la stadion din timp, intrucat noul sistem de acces presupune un timp mai mare pentru validarea biletelor si accesul efectiv.

Va multumom pentru intelege si va asteptam in numar cat mai mare la stadion, sa facem impreuna istorie!

smiley

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/
Trimite mesaj privat
IonutTrif
Membru

Postare: 194
Postat la 31-07-2008 10:37
Super naspa faza cu buletinul. Eu de obicei luam cate 4-5 bilete pt mai multi preteni. Acuma nu se mai poate, decat personal cu buletinul. In conditiile astea pretenii au zis ca nu mai vin la meci smiley

Suntem cei mai buni dintre romani/Suntem ardeleni...
Trimite mesaj privat
unu_mi
Membru

Postat la 31-07-2008 10:57
Da.. intr-adevar si eu patesc la fel acuma.. naspa.
Pana la ce ora sunt deschise casele la stadion ?
Trimite mesaj privat
NitRo
Membru

Postare: 167
Locaţia: Cluj - Kolozsvár - Klausenburg
Postat la 31-07-2008 11:22
IonutTrif a scris:
Super naspa faza cu buletinul. Eu de obicei luam cate 4-5 bilete pt mai multi preteni. Acuma nu se mai poate, decat personal cu buletinul. In conditiile astea pretenii au zis ca nu mai vin la meci smiley

E vacanta. Sa nu zici ca n-au prietenii tai timp pentru a cumpara bilet.
Trimite mesaj privat
kelvin
Membru

Postare: 73
Postat la 31-07-2008 11:58
tu probabil ii fi in vacanta ... smiley, altii poate nu , oricum e nasoala treaba cu biletele si buletinul ...hai sa venim 6 insi de la 150 km de Cluj Napoca sa ne luam bilete, ne intoarcem acasa si apoi duminica iar venim, cam costisitor ...meciurile nu sunt transmise ... o sa ascultam la radio ...ultima solutie smiley
Trimite mesaj privat
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 31-07-2008 12:27
kelvin a scris:
tu probabil ii fi in vacanta ... smiley, altii poate nu , oricum e nasoala treaba cu biletele si buletinul ...hai sa venim 6 insi de la 150 km de Cluj Napoca sa ne luam bilete, ne intoarcem acasa si apoi duminica iar venim, cam costisitor ...meciurile nu sunt transmise ... o sa ascultam la radio ...ultima solutie smiley

Abonament ? Eu zic ca-i cea mai buna solutie , ai locul tau , nu stai la coada , nu te stresezi ca la meciurule importante sa ramai fara bilet si 30 % mai si economisesti smiley

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/
Trimite mesaj privat
SUD
Membru

Postat la 31-07-2008 12:31
aztazi am cumparat 4 bilete.Este de ajuns un singur buletin.7 LEI este biletul in P1
Trimite mesaj privat
unu_mi
Membru

Postat la 31-07-2008 12:52
Multumim mult pt informatii. Pana la cat sunt deschise casele ca vreau sa merg si eu deseara ?
Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
Postat la 31-07-2008 13:47
FraNarn a scris:
aztazi am cumparat 4 bilete.Este de ajuns un singur buletin.7 LEI este biletul in P1

confirm si eu. Am luat 3 bilete cu un singur buletin (aveam la mine 2 buletine si am intrebat daca imi da 3 bilete pe doua buletine si a zis ca e de ajuns unul singur).

Am si dat o tura prin stadion. La tribuna noua se lucra doar in spate si in coltul dinspre P2. Coltul ala arata groaznic inca. Nu o sa uneasca tribuna noua cu P2 - la nivelul de sus nu se poate ca ar da in bloc, iar la nivelul de jos, tribuna noua e un pic mai inclinata si urca mai sus decat nivelul 1 de la peluza (P1). Ce are loc acolo e o extindere a sectorului galeriei oaspete in prelungirea P1. Si oricum nu aparea nici pe schema noua (ce afisata pe site-ul oficial si tiparita pe spate la bilete) ca ar unii peluza cu tribuna noua.

Oricum sper sa faca ceva in coltul ala ca arata jalnic. In plus tribuna noua in coltul ala e in aer (si la propriu si la figurat).

later edit (am uitat): lucrari intense in spate la P2, dar nu m-am prins ce facea pe acolo). Se vopsea de zor, taiau plase din acelea patrate, etc...
Editat de simplu_cfrist la 31-07-2008 13:48
http://cel-mai-tare-blog.blogspot.com Trimite mesaj privat
sEMeDO16
Membru

Postare: 412
Postat la 31-07-2008 14:31
doar 7 lei? ma cam mira chestia asta...
Trimite mesaj privat
cefere
Membru

Postare: 3
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 31-07-2008 15:41
Dupa ora 6 oare pot sa mai cumpar bilete? Pana la cat sunt deschise casele?

cefere
Trimite mesaj privat
Mircea
Membru

Postare: 112
Postat la 31-07-2008 18:01
casele sunt deschise de la 10 la 13 si de la 15 la 18
cand am intrebat la casa au zis ca de la 10 la 18 da pe orar era scris cu pauza de la 13 la 15
Trimite mesaj privat
SUD
Membru

Postat la 31-07-2008 19:27
eu cand mi ai luat bilet era fix 14:00
Trimite mesaj privat
Dr Radulescu
Membru

Postare: 1
Locaţia: Cluj
Postat la 01-08-2008 20:53
Clubul CFR 1907 Cluj face un apel cãtre toþi suporterii ºi spectatorii, care sunt rugaþi sã cumpere biletele ºi sã vinã la stadion din timp, întrucât noul sistem de acces presupune un timp mai mare pentru validarea biletelor ºi accesul efectiv.

Ce vor face la stadion "pentru validarea biletelor?" Trebuie sa avem si buletinul sa intram in stadion?
Trimite mesaj privat
Pagina 2 din 5 < 1 2 3 4 5 >
Salt la forum: