Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 2 din 3 < 1 2 3 >
Autor RE: FC Vaslui - CFR Cluj
michigan
Membru

Postare: 157
Locaţia: detroit, michigan
Postat la 24-08-2008 16:21
iara o facut andone o echipa de ma iau toti dracii..
Trimite mesaj privat
michigan
Membru

Postat la 24-08-2008 16:32
asta ii apararea lui andone...bine ca il tine pe gabi muresan pe banca..
Trimite mesaj privat
michigan
Membru

Postat la 24-08-2008 16:49
vai de capul nostru..ne bat moldovenii .sintem exact cum o fost dinamo sezonul trecut.cu echipa asta, cu jocul asta nu prindem nici cupa uefa.steaua cand o fost condusa ieri la bistrita nu i-o lasat sa sufle pe bistriteni...noi nu avem nici un sut pe poarta de cand ne-o dat astia gol.toata lumea zice ca lacatus nu ii antrenor.ce poti sa zici atunci de andone?
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 24-08-2008 17:45
andone sal futa pe tataso in cur de fraier ce ii,sa vad acum cum se mai scoate andone are lot de 33 d ejucatori futul in gurita de prost ce ii!pai pana acum nu o dat nici un atacant gol,fundasii is depasiti la fiecare faza!vai de noi!mercenarii p****,andone pleaca din gruia!

Editat de Mihai_alexandru la 24-08-2008 19:12
Trimite mesaj privat
jsk
Membru

Postare: 88
Locaţia: Cluj-Mociu-Keszu
Postat la 24-08-2008 17:57
suntem campionii lui ando???????? la cel mai prost joc posibil

jsk
joska_fbi@yahoo.com Trimite mesaj privat
michigan
Membru

Postat la 24-08-2008 17:58
o facut moldoivenii instructie cu noi.in momentul de fata sintem echipa de mijlocul clasamentului..gen gloria bistrita sau farul constanta.am vazut-o pe steaua ieri , iar acuma pe dinamo si rapid.sintem departe de ei...daca nu neaparat la nr de puncte...categoric la joc.
Trimite mesaj privat
jsk
Membru

Postat la 24-08-2008 17:59
varza a la ANDONE

jsk
KVSC
Membru

Postare: 17
Locaţia: Cluj
Postat la 24-08-2008 18:04
Nu putem sa zicem ca am jucat foarte slab. Se vede ca avem jucatori, dar din pacate nu avem antrenor. smiley

KVSC
Trimite mesaj privat
jsk
Membru

Postat la 24-08-2008 18:09
am jucat mai slab decat vaslui, asta e adevarul care ma enerveaza la culme of ce ciuda mi

jsk
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
Postat la 24-08-2008 18:23

si eu zic ca am jucat slab... Am dat un gol dintr-o faza fixa daca imi aduc bine aminte... Ce mi-a placut la vaslui a fost atitudinea: nu s-au inchis in careu de loc nici la 1-0 nici la 2-1 si nici nu s-au tavalit pe jos si au tras de timp (gen buzau, mioveni, ceahlaul, iasi sezonul trecut)
http://cel-mai-tare-blog.blogspot.com Trimite mesaj privat
valinor
Membru

Postare: 45
Locaţia: Baia Mare
Postat la 24-08-2008 18:25
Ando nu intelege,sau ma rog,nu vrea sa inteleaga ca,Stancioiu nu are ce cauta in lot!!Nuno Claro este peste Stancioiu,cu muuult!!!Am pierdut multe puncte importante,precum si aceasta partida,din cauza lu' Stancioiu smiley
Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postat la 24-08-2008 18:28

mi se pare ca avem portari cam de aceasi valoare fiecare cu defectele lui. Pe Nuno Claro nu l-a mai jucat dupa ce s-a accidentat sezonul trecut... Ce ma inerveaza cel mai tare, e atitudinea: "nu il scot pe stancioiu" ca iese din vederile selectionerului... pm... e fix aceasi chestie ca la stiaua cu piturca... cheama la nationala toti mediocri de la stiaua gen nesu si banel doar sa le creasca valoarea...
sEMeDO16
Membru

Postare: 412
Locaţia: cluj
Postat la 24-08-2008 18:32
Tony - varza, nu stie face un stop, nu stie da o pasa de 3 metri, nu stie iesi la offside, nu stie centra, nu are viteza, doar cu devotament nu poti face performanta
CAdu si Sousa formeaza un cuplu mai slab decat Jula- Toma din primul an de divizia A
Dani- mediu in general, astazi penibil
Semedo- toti l-ati laudat dar inafara de a fugi nu stie nimica, calca pe minge si se incurca singur in ea
UNDE A FOST DEAC? Dc din nou oberman? nu a fost destul ca a fost varza in 2 meciuri ca l-a mai folosit iarasi titular? Io nu inteleg o chestie. Gabi Muresan ii probabil cel mai bun fundas si mijlocas central din lot, si nu i se da nici macar o sansa... dar ratati gen Galiassi care a avut 1000 sanse si le-a ratat pe toate inca continua sa joace
Trimite mesaj privat
valinor
Membru

Postat la 24-08-2008 18:34
Pai ase e incapatanat Andone,nu vrea si nu vrea.Are lot de peste 30 de jucatori da joaca partida de partida doar cu aceiasi.Nu zic unii,sunt chiar obligati sa joaca partida de partida cum ar fi Tony(azi o gresit la ambele goluri),Culio si asa mai departe.Da sa mai schimbe tactica si formatia ca doar are de unde alege.Vede ca nu merge echipa si tot asa face.Dade da Doamne sa se fi trezit acum la realitate dupa aceasta partida jucatorii cat si Antrenoru.
Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postat la 24-08-2008 18:40

ba eu zic ca Tony nu a gresit la nici un gol. La primul, ce pana mea sa faca... dupa ce ceilalati au f. faza, iar la al doilea o fi venind centrarea de pe partea lui dar unde pui mei erau fundasi centrali, si dece nu erau tinuti oameni aia...

Mi-am mai adus aminte de o faza cand pereirea suteaza ca chioru, cand erau trei coechipieri liberi intre careul de 6m si punctul de 11 metri... Cu egoisti si oameni care nu se simt cu coechipieri, nu scot capul din paman si nu simt faza, nu poti face performanta.
jsk
Membru

Postat la 24-08-2008 18:43
jocul nu a aratat a echpa ci
numai individualisme in joc

jsk
andrei6000
Membru

Postare: 62
Locaţia: Chicago
Postat la 24-08-2008 18:44
sEMeDO16 a scris:
Tony - varza, nu stie face un stop, nu stie da o pasa de 3 metri, nu stie iesi la offside, nu stie centra, nu are viteza, doar cu devotament nu poti face performanta
CAdu si Sousa formeaza un cuplu mai slab decat Jula- Toma din primul an de divizia A
Dani- mediu in general, astazi penibil
Semedo- toti l-ati laudat dar inafara de a fugi nu stie nimica, calca pe minge si se incurca singur in ea
UNDE A FOST DEAC? Dc din nou oberman? nu a fost destul ca a fost varza in 2 meciuri ca l-a mai folosit iarasi titular? Io nu inteleg o chestie. Gabi Muresan ii probabil cel mai bun fundas si mijlocas central din lot, si nu i se da nici macar o sansa... dar ratati gen Galiassi care a avut 1000 sanse si le-a ratat pe toate inca continua sa joace

Deac nu a facut nici el nimic cand a jucat.

de Muresan se loveste mingea ca de coltul mesei.

Oberman in schimb nici eu nu inteleg ce cauta pe teren.
bbaa14 Trimite mesaj privat
sEMeDO16
Membru

Postare: 412
Locaţia: cluj
Postat la 24-08-2008 18:45
Tony nu a gresit la niciun gol, dar nu ii in stare sa faca nimica bun, cu M Jose trecut fundas dreapta altfel ar sta treaba
Trimite mesaj privat
michigan
Membru

Postat la 24-08-2008 18:45
KVSC a scris:
Nu putem sa zicem ca am jucat foarte slab. Se vede ca avem jucatori, dar din pacate nu avem antrenor. smiley

prietene..tu esti beat la cap? cum naiba nu am jucat slab?? am jucat EXECRABIL!!! mi-e rusine de cum am jucat si tu zici ca nu am jucat f slab.ai vazut pe steaua ieri? o fost calare pe bistriteni cand o tras sa egaleze.noi ce am facut?ne-o dominat vasluiul tot meciul..puteau sa ne mai deie cateva goluri.ce-a mai mare ocazie a noastra o fost o greseala de portar.
Trimite mesaj privat
valinor
Membru

Postat la 24-08-2008 18:47
Tony este cred singurul jucator,care iubeste cea ce face.Alearga ,face presing,de el sigur nu trece mingea,ori ia mingea ori faulteaza adversaru.Imi place foarte mult de el da suflet meci de meci,insa cu el doar echipa nu merge.Daca ar fi inca vreo 6-7 jucatori pe teren ca si Tony CFR-ului nici antrenor nu iar mai trebui smiley
Trimite mesaj privat
Pagina 2 din 3 < 1 2 3 >
Salt la forum: