| Autor |
RE: Otelul Galati - CFR Cluj |
michigan
Membru
Postare: 157
Locaţia: detroit, michigan
| Postat la 05-10-2008 15:23 |
|
|
|
da..panin o gresit..dar in general ii destul de sigur in aparare...nu o mai gafat de la meciul cu dinamo din tur, anul trecut. |
|
| Autor |
cfr1907cluj
Membru

Postare: 200
| Postat la 05-10-2008 15:32 |
|
|
|
michigan a scris:
da..panin o gresit..dar in general ii destul de sigur in aparare...nu o mai gafat de la meciul cu dinamo din tur, anul trecut.
totusi mai bun ca Pereira nu e,Pereira are viteza,ajunge adversarul din urma

steoaia |
|
| Autor |
CLUJ_1907
Membru

Postare: 771
Locaţia: CLUJ
| Postat la 05-10-2008 18:51 |
|
|
sunt si ei obositi, trebuie sa ii intelegem .

|
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 05-10-2008 18:52 |
|
|
Mie imi place Panin, si il consider destul de sigur pe el. Nu stiu sa ma fi dezamagit vreodata, si cel putin in comparatie cu Dorsin l-am vazut peste Dorsin. Recunosc insa ca Pereira m-a uimit, matura toata banda stanga si e peste Panin. Dar sa nu il punem la zid, e un fundas polivalent si in caz de accidentare sau suspendare al altora poate juca si in locul lui Toni si fundas central.
La fel de fustrat am fost si dupa ce De Sousa Galiassi ne-a dat un autogol sezonul trecut in meciul cu Panduri cred, dar in CL m-a uimit, fara greseala... Pe Drogba l-a facut muci...
Ma inerveaza ca nu putem sa urcam mai sus de locul ala 5. Sper sa inceapa si Dinamo sa piarda, cel mai sigur din etapa viitoare |
|
| Autor |
cfr23
Membru

Postare: 546
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 05-10-2008 19:04 |
|
|
Cred ca oboseala isi spune cuvantul
CFR este Clujul ! Clujul suntem NOI!
 |
|
| Autor |
cfr1907cluj
Membru

| Postat la 05-10-2008 19:20 |
|
|
|
CLUJ_1907 a scris:
prostii,dupa meciul de la Roma in care am depus mai mult efort ca si miercuri ne-am distrat cu Farul

steoaia |
|
| Autor |
Mircea
Membru
Postare: 112
| Postat la 06-10-2008 10:20 |
|
|
cfr1907cluj a scris:
CLUJ_1907 a scris:
prostii,dupa meciul de la Roma in care am depus mai mult efort ca si miercuri ne-am distrat cu Farul
Cum poti sa zici ca am depus mai mult efort in meciu cu roma?
Crezi ca e tot un ca joci cu faru sau cu otelu sau ca ploua de curge 30 de minute in prima repriza?
Si in meciu asta meritam victoria dar nu sa putut.Eu nu sunt suparat pentru ca echipa a jucat destul de bine.
|
|
| Autor |
mmx1907
Membru
Postare: 91
| Postat la 06-10-2008 12:50 |
|
|
eu am fost suparat, da mi-o trecut astept urmatoru meci 
C - Campionii
F - Fotbalului
R - Romanesc!
"... facem totul pentru tine doar din dragoste, din respect pentru culori si onoare!! aleee!! Forza CFR!!!... " |
|
| Autor |
cfr1907cluj
Membru

| Postat la 06-10-2008 16:19 |
|
|
Cum poti sa zici ca am depus mai mult efort in meciu cu roma?
Crezi ca e tot un ca joci cu faru sau cu otelu sau ca ploua de curge 30 de minute in prima repriza?
Si in meciu asta meritam victoria dar nu sa putut.Eu nu sunt suparat pentru ca echipa a jucat destul de bine.
la Roma am urcat cu toate liniile,am avut mai multe suturi,am avut mai multe ocazii,Tony a alergat de a mancat pamantul si pe sfarsit de meci la bara lui Peralta
se putea obtine fara nicio problema victoria,dar dupa cum a zis Stancioiu nu am fost lucizi in fata portii si acesta e motivul principal,prima repriza am atacat in valuri,dar in a-2-a parca nu am mai avut chef de fotbal si a mai venit si autogolul ala care putea fi evitat

steoaia |
|
| Autor |
Hunedoreanu
Membru
Postare: 25
Locaţia: hunedoara
| Postat la 07-10-2008 06:49 |
|
|
Mi-e imi place sa cred ca este un avantaj sa joci si in champions si in liga 1... Cred ca aceste 2 lucruri te tin in " Priza" meci de meci , jucatorii incep sa se gaseasca tot mai bine , jocul poate creste de la meci la meci, echipa joaca totusi un footbal diferit , incepe sa seamene ca stil cu echipele mai mari din Campionatele tari ale Europei La Galati cred ca ploaia a stricat un spectacol pe care urma sa-l dea cfr....Echipa cea mai tehnica sufera atunci cand terenul este ud...Dar m-am uitat la jucatoriii lui cfr , joaca footbal fratzilor chiar daca nu a reusit sa castige Principalul lucru este ca Echipa joaca si vor veni si rezultatele care le asteptam in campionat .... o sa jucam cu Dinamo , cred ca din acel moment vom putea sa vorbim daca cfr va reusi sa ajunga sus, eu cred ca meciul cu Dinamo este foarte important dar nu si decisiv , dar foarte important , la acest meci chiar ca trebuie obligatoriu sa luam cele 3 puncte Urez pe aceasta cale Campioanei Romaniei CFR 1907 Cluj mult Succes in Liga 1 cat si in Champions League Forza CFR
HD. |
|