| Autor |
RE: Gloria Buzau - CFR Cluj |
kelvin
Membru
Postare: 73
Locaţia: cluj
| Postat la 07-03-2009 18:21 |
|
|
a fost ok, am obtinut o victorie, nu conteaza cu cate goluri diferenta!! ce ar fi sa batem numai cu 5 si 6 goluri diferenta????? fotbalul e fotbal si merita trait |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 07-03-2009 18:41 |
|
|
prima repriza, penibila
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 07-03-2009 19:03 |
|
|
|
casual a scris:
0-1(kone)
joc penibil,inexplicabil de slab!
culio,muresan,nuno claro,dani foarte slabi!
dubarbier se vede ca ii un pusti,in tur parca tot la meicu cu rapid nu o jucat tot pentru o faza de genu,ar cam trebui sa termine!restu la nivelu de la meciu cu otopeni!
Editat de casual la 07-03-2009 19:11 |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 07-03-2009 19:12 |
|
|
Muresan a jucat slab. Dani nu s-a vazut. Apararea VARZA. Nuno Claro penibil. Cum sa scapi mingea de 3 ori la mingi simple?
70% e vina antrenorului, deoarece echipa nu a avut nicio disciplina tactica. Stateau pe teren aiurea, cum apucau, cum am sta si noi daca am juca fotbal. In prima repriza am jucat numai cu lumanari si in a 2-a repriza am avut 3 ocazii datorita greselilor lor in aparare. Joc foarte slab, nu se leaga nimic

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
| Postat la 07-03-2009 19:22 |
|
|
|
Raoul CFR a scris:
Nuno Claro penibil.
Hai nu exagera. Nuno Claro a aparat si 2 mingi foarte grele. Macar el nu a luat goluri din alea penibile de la 35 de metrii, marca Stancioiu.
 |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

| Postat la 07-03-2009 19:28 |
|
|
CFR_Rulz a scris:
Raoul CFR a scris:
Nuno Claro penibil.
Hai nu exagera. Nuno Claro a aparat si 2 mingi foarte grele. Macar el nu a luat goluri din alea penibile de la 35 de metrii, marca Stancioiu.
Nici nu am spus ca e mai bun Stancioiu. Amandoi sunt degeaba. Au reflexe de portari dar fac niste greseli idioate 

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 07-03-2009 21:09 |
|
|
As dori sa fac o precizare pentru adevaratii CFR-isti pentru ca cei ce nu sunt adevarati nau de unde sti....asi dori sa va aduc aminte acum 5 ani cum ne bucuram extrm de tare daca invingeam o echipa modesta acum domnule nu e bine nici daca castigam,va trebuie si spectacol.Eu zic sa ne bucuram cu cat avem si daca sunteti sinceri daca doamne fereste ar pica CFR in liga B stadionul ar fi gol.Asa ca bine ca batem cu 1-0 dar suntem pe locu 3.FORZA CFR
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
Dodo
Membru

Postare: 212
| Postat la 07-03-2009 21:33 |
|
|
Voi sunteti prea pesimisti si vedeti doar partea goala a paharului. Jocul nostru a avut si multe plusuri. Apararea a fost ceva mai sigura decat sezonul trecut. Si sa nu mai vorbesc de conditia fizica care s-a imbunatatit mult. Daca tineti minte anii trecuti echipa dupa minutul 60 nu mai juca nimic. Acum toti jucatorii au fugit 90 de minute. Se vede aici mana lui Uhrin. Singura problema la echipa noastra e ca relatiile de joc nu s-au sudat inca. Important e ca de la meci la meci sa se vada o imbunatatire. Sper ca la meciul urmatorul cu Rapid sa intre toti jucatorii montati sa obtina un rezultat mare.
|
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 07-03-2009 22:13 |
|
|
daca jucam asa , da batem fiecare meci cu 1-0 n-as mai avea ce sa comentez 
|
| Autor |
Culio89
Membru
Postare: 72
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 08-03-2009 11:29 |
|
|
parerea mea e ca cel mai bun om a fost Viera....in rest slabut ....sper sa revenim in meciul cu Rapid,deoarece cand se-ntalnesc 2 echipe bune..se joaca altfel....pacat de Dubarbier....in rest Hai CFR

<<<FORTZA C.F.R 1907 CLUJ>>> |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

| Postat la 08-03-2009 15:26 |
|
|
|
TONY a scris:
parerea mea e ca cel mai bun om a fost Viera....
Mie mi s-a parut modest Viera. Inafara de o deposedare nu o facut nimic tot meciu si impreuna cu Sousa parca invitau adversarii sa treaca printre ei.
Doresc sa fac o paranteza referitoare la jocul echipei in comparatie spre exemplu cu al stelei. Steaua si cand pierde si cand joaca prost (exeplu seria fara victorii in tur) totusi joaca fotbal. Adica face pressing si are atitudine in joc. Noi in meciul cu Buzau si in alte meciuri ne lasam condusi de adversari mai slabi. Nu avem deloc disciplina tactica! si aici e numai vina antrenorilor. Jucatorii stau alandala pe teren, nu comunica, dau mingile la disperare, etc. In multe meciuri si in sezonul trecut ne-a lipsit mentalitatea de echipa mare. Trebuie jucatorii sa joace cu capul sus, fara teama. Imi place la steaua cum tot meciul face pressing si se dubleaza jucatori bine. La noi e o distanta enorma intre linii si intre jucatori. Mansour ieri facea slalom in apararea noastra. Trebuie sa avem o echipa "mai scurta", mai mici distantele intre linii, combinatii scurte si rapide nu cu pase lungi si lalaite.

|
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 08-03-2009 15:31 |
|
|
TONY a scris:
parerea mea e ca cel mai bun om a fost Viera....in rest slabut  ....sper sa revenim in meciul cu Rapid,deoarece cand se-ntalnesc 2 echipe bune..se joaca altfel....pacat de Dubarbier....in rest Hai CFR
exact.
tony va trebui sa traga sa redevina titular
|