Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 2 din 2 < 1 2
Autor RE: CFR Cluj - FC Brasov
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
Postat la 17-05-2009 05:03
Felicitari pentru meciul din seara asta. Pacat doar de punctele pierdute acasa cu echipele din subsolul clasamentului. Daca nu ne incurcam de echipe ca Bistrita sau Otelul, acum eram pe locul 1. smiley

Trimite mesaj privat
CFR1907
Membru

Postare: 180
Postat la 17-05-2009 06:31
Chiar daca nu a fost asa de multa lume la stadion, mie mi-a placut atmosfera. Important e sa castigam restul meciurilor care au ramas de jucat.

Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 17-05-2009 08:22
MECI PLACUT,chiar foarte frumos!multe plusuri pt MARA si PERALTA,muresan,dubarbier,kone au cam scartait,restu jucatorilor fara surprize!un plus pt antrenor cand la bagat pe ruiz.

referitor la cantat,daca o iesit 2 dialoguri cu tribuna nu inseamna ca la meicu viitor,tot stadionu va canta sau toti vor venii in peluza,acei oameni au facut un efort mare acuma,nu ar renunta la abonamente pentru a venii in galerie sau pentru a canta 90 d eminute,lor le place sa vizioneze ca si cum ar sta acasa si sar uita din pat.in rest galeria mai slabuta ca la alte meciuri!

Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postare: 115
Locaţia: CJ
Postat la 17-05-2009 09:32
Subscriu la cele scrise de Casual. Mara incepe sa se integreze si devine foarte util. Despre Peralta, se vede ca are viziune a jocului si experienta. Ceea ce e foarte important in angrenajul echipei, sa ai un asemenea om. E adevarat ca are un stil care pare dezlanat spectatorilor, nu alearga tocmai estetic. Dar de aici si pana la a-l injura tot timpul (mai ales in urma comentariilor tv, cum ca ar avea nu stiu ce salariu) ... mi se pare aberant. Simt nevoia sa il mentionez pe Kone (Y) ... omul asta e extraordinar, cat suflet pune ! Chiar daca ieri nu i-au iesit prea multe, sa nu uitam ca joaca intr-un picior. Doar prezenta lui in careu aduna 2 aparatori in jur, ceea ce inseamna culoare pentru ceilalti ... Sper sa ramana la CFR, are forta, tehnica si o daruire cum nu cred ca au multi jucatori in Liga 1.
Trimite mesaj privat
martipan
Membru

Postare: 438
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 18-05-2009 06:16
CFR Sibiu a scris:
Subscriu la cele scrise de Casual. Mara incepe sa se integreze si devine foarte util. Despre Peralta, se vede ca are viziune a jocului si experienta. Ceea ce e foarte important in angrenajul echipei, sa ai un asemenea om. E adevarat ca are un stil care pare dezlanat spectatorilor, nu alearga tocmai estetic. Dar de aici si pana la a-l injura tot timpul (mai ales in urma comentariilor tv, cum ca ar avea nu stiu ce salariu) ... mi se pare aberant. Simt nevoia sa il mentionez pe Kone (Y) ... omul asta e extraordinar, cat suflet pune ! Chiar daca ieri nu i-au iesit prea multe, sa nu uitam ca joaca intr-un picior. Doar prezenta lui in careu aduna 2 aparatori in jur, ceea ce inseamna culoare pentru ceilalti ... Sper sa ramana la CFR, are forta, tehnica si o daruire cum nu cred ca au multi jucatori in Liga 1.

si sa nu il uitam pe Ruiz care dupa parerea mea a fost omul meciului,si tot el ne-a mai scos de cateva ori in cupa si chiar in campionat,s-a vazut ca jocul echipei merge mult mai bine cu 2 varfuri puternice mai ales in fata unor aparari betonate

martipan
Trimite mesaj privat
Autor RE: FC Arges - CFR Cluj
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 18-05-2009 08:06
Pareri

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
place
Membru

Postare: 43
Postat la 19-05-2009 10:39
E adevarat ca au fost [m]u'istii cand s-a terminat meciul la semaforul de pe george baritiu? (unde e banca aia transilvania mare pe colt )

aaaa
Trimite mesaj privat
DKULTRAS
Membru

Postare: 14
Postat la 19-05-2009 11:06
Au fost si inainte de meci smiley
Trimite mesaj privat
Zolliy
Membru