| Autor |
RE: CFR Cluj - Otelul |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 15-08-2009 08:07 |
|
|
batem, nu?
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
eu cfristul
Membru
Postare: 190
| Postat la 15-08-2009 19:14 |
|
|
|
bravo CFR,unde pot sa vad rezumatu sau macar golul,ca am fost la servici pana acuma ! |
|
| Autor |
CFR-istul
Membru

Postare: 657
| Postat la 15-08-2009 19:35 |
|
|
Aici e golul:
www.youtube.com/watch?v=gpQGFMNg_Io

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf |
|
| Autor |
eu cfristul
Membru
Postare: 190
| Postat la 15-08-2009 19:41 |
|
|
mersi  |
|
| Autor |
ecristiano
Membru
Postare: 33
Locaţia: CLuJ
| Postat la 15-08-2009 19:56 |
|
|
Am mai batut o steluta, mai urmeaza inca vreo 15 stelute. Toate vor dansa cum canta ciobanul.
CFR CFR numele tau e VICTORIE!
Editat de ecristiano la 15-08-2009 20:31 |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 15-08-2009 20:33 |
|
|
|
Raoul CFR a scris:
1-0
Am un os

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
CFRCLUJ4EVER
Membru
Postare: 288
| Postat la 16-08-2009 12:37 |
|
|
Raoul CFR a scris:
Raoul CFR a scris:
1-0
Am un os
Un cremvurst mai degraba  |
|
| Autor |
cfr1907cluj
Membru

Postare: 200
| Postat la 16-08-2009 12:46 |
|
|
pentru aia care ii contesta pe Culio si Duba ar trebui sa vada o reluare a meciului de ieri in care practic nu am jucat nimic,3 mijlocasi defensivi in primul 11(Muresan,Leao,Dani),nicio activitate pe banda stanga,mingi aruncate in atac fara destinatie,joc combinativ doar intre fundasi,cand au intrat Nei si Traore nu exista un mijloc capabil sa dea o pasa deciziva,Kone a tras echipa dupa el
prestatie JALNICA,daca nu era sutul lui Traore terminam la egalitate

steoaia |
|
| Autor |
AlexD
Administrator

Postare: 911
| Postat la 16-08-2009 13:38 |
|
|
|
cfr1907cluj a scris:
pentru aia care ii contesta pe Culio si Duba ar trebui sa vada o reluare a meciului de ieri in care practic nu am jucat nimic,3 mijlocasi defensivi in primul 11(Muresan,Leao,Dani),nicio activitate pe banda stanga,mingi aruncate in atac fara destinatie,joc combinativ doar intre fundasi,cand au intrat Nei si Traore nu exista un mijloc capabil sa dea o pasa deciziva,Kone a tras echipa dupa el
In mare parte sunt de acord cu tine, doar ca am mai avut cateva ocazii bune de a marca . Kone a lovit bara, Alcantara l-a nimerit pe portarul otelului din cativa metri si au mai fost ceva faze dar nu mi le amintesc...
Nu pricep de ce joaca Conceicao atat de defensiv cu echipe precum otelul . Macar si-a dat seama la pauza de greseala facuta.
CFR = Campionii Fotbalului Romanesc |
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 16-08-2009 14:09 |
|
|
|
cfr1907cluj a scris:
Total de acord , dar nici antrenorul nu este unul profesionist . In prima repriza joaca ultra defensiv cu 5 mijlocasi [ poate Mara si Peralta de creatie ] in formula 4-5-1, iar in rep. 2-a lasa mijlocul total descoperit [ numai cu 3 mij.] 4-3-3. Rezultatul acestor mutari a fost [ pana la intrarea in teren a lui Flores ] lipsa presingului , lipsa recuperarilor de la mijloc si de 4-5 ori punerea mingii pe tava adversarului pt. un contraatac , care putea sa ne coaste ieri daca otelarii ar fi avut pe cineva capabil de finalizare ! Trei puncte in urma unei executii INDIVIDUALE [ Traore ] , Nei poate -poate iese ceva dar nu sunt sigur ca va prinde lotul , iar Edimar nici in tribuna nu merita sa stea , este un puturos care efectiv sta pe teren , nu se plaseaza pe centrari , nu centreaza , nu recupereaza etc. [ pt. astea nu tre. sa simti pulsul echipei ] Daca se mai naste de 3 ori posibil sa-i ajunga la degetul mic lui Pereira .

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/ |
|
| Autor |
andrei6000
Membru
Postare: 62
Locaţia: Chicago
| Postat la 16-08-2009 14:28 |
|
|
nici eu nu inteleg ce a fost in mintea lui Conceicao de a inceput cu Dani si Leao la mijloc intr-un meci acasa impotriva unei echipe care e clar ca vine sa scoata un 0-0 si sa-si incerce norocul pe contraatac, eventual. poate a vrut sa ii inabuse pe cei de la Otelul la mijlocul terenului, dar daca galatenii nu ieseau din careul lor nu avea nici un efect tactica.
ma rog, eu nu prea am inceredere in antrenorul asta desi s-ar putea sa ma insel.
deocamdata insa se pare ca avem probleme pe postul de mijlocas stanga, unde cu exceptia lui Culio nu mai avem pe nimeni.
|
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 16-08-2009 17:24 |
|
|
Galerie foto suporteri:
http://www.cfr1907.ro/ro/multimedia/foto/#/images/foto/g54/g54_1.jpg

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|