Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 2 din 3 < 1 2 3 >
Autor RE: Dinamo - CFR Cluj
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 23-08-2009 18:40
daca asta e tactica in deplasare la dinamo conceicao n-are treaba cu antrenoratul.

desi la inceput l-am privit cu neincredere pe antrenor, a inceput sa-mi placa. dar daca joaca cu 2 fundasi defensivi si un varf care e traore mai bine il schimba cu anumite riscuri.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 23-08-2009 18:43
daca pana si o echipa atata de slaba ca dinamo ne joaca cum vor ei..suntem penibili. o facut pula asta de conceicao o echipa zici ca ii blat X(
dupa ce ca jucam cu 2 inchizatori si cu un singur atacant, nici inchizatorii aia nu-s cine ar trebui sa fie.
ce sa faca traore de unu singur, cand se sare peste constructie se arunca mingi numai in fata.
PENIBIL! MUIE CONCEICAO!

CFR 1907 CLUJ!
Trimite mesaj privat
mihaip
Membru

Postare: 55
Postat la 23-08-2009 18:43
chiar nimeni nu vede ca rezultatele pe care le scoatem, sunt numai datorita valorii jucatorilor??? si nu a antrenorului,,,,,nu jucam nimic in nici un meci.....tinem o gramda de mijlocasi defensivi si jucam doar cu un atacant....asta e tactica de echipa campioana????a doua repriza cu otelul s a vazut cand am avut trei atacanti in teren
pdanmihai Trimite mesaj privat
ChampionsFoRever
Membru

Postare: 16
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 23-08-2009 18:44
Un antrenor mai inodor, incolor, insipid si fricos ca Conceicao nu cred ca exista. Si i-a molipsit si pe jucatori. Ca sa nu mai vorbesc de indolenta smiley

smiley !!!!
Trimite mesaj privat
mihaip
Membru

Postare: 55
Postat la 23-08-2009 18:46
baaaaaaaaaaaaa asta e nebunnnnnnnnnnn, l a scos pe mara si nu unul din cei doi mijlocasi defensivi.............................ma impusc
pdanmihai Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 23-08-2009 19:14
deci dinamo joaca un fotbal de divizia C...bihor beius ar bate pe dinamo iar noi suntem penibili.DARUIRE ZERO.pai jucam cu 1 singur atacant jucam cu leao si flores iar il scoate pe mara si il baga pe prealta care tot la mijloc joaca de obicei.tony este un zero barat pichinezu pizdii de chelios daca iar creste paru nu i sar duce mintea.muresan in spate,circu asta nu merge demult dar tot asa jucam.acest traore nu poate fii titular ii o rezerva de nota 10 dar un titular de 3.[url]eu joc fotbal in fiecare saptamana,daca mas antrena 2 sapt as juca mai bine ca ipocritii astia si as avea daruire.MUIE LOR MUIE conce,muie celor din conducere! [/url]

Trimite mesaj privat
eu cfristul
Membru

Postare: 190
Postat la 23-08-2009 19:25
SUNTEM PENIBILI,ANTRENOR 000000000000000
Trimite mesaj privat
blackie
Membru

Postare: 6
Postat la 23-08-2009 19:29
Asta ii nebun. Suntem de rasul lumii.
cosminov Trimite mesaj privat
SUD
Membru

Postare: 318
Postat la 23-08-2009 19:32
cONCEICAOsmileysmiley Trobettasmiley

Noi cantam pentru echipa
Noi cantam pentru culori
Sustinem o CAMPIOANA
CLuj-Napoca Suntem NOI

Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postat la 23-08-2009 19:32
il scoti pe leao si il bagi pe dica...mama ce schimbare ofensiva.cristosii lor!

Stăncioiu, Peralta, Boroștean, Dică, Dani, Edimar, Ney.
rezerve de 5 stele,unde plm sunt atacantii?lam dat pe bujor,rade veljovici,ruiz ca sa jucam cu 1 atacant,1 pe banca,1 acasa(bus) si un jumatate de atacant(kone),care ii jumatate pt ca joaca accidentat de cand il stiu.SAMI BAG CRISTOSII IN LOR DE MERCENARI SI IN EL DE ANTRENOR IPOCRIT.Trica a luat atitudine si a plecat doara japonezii au prioritate si acuma chiar ii dau dreptate,noi cand luam atitudine?

Editat de casual la 23-08-2009 19:39
Trimite mesaj privat
blackie
Membru

Postare: 6
Postat la 23-08-2009 19:36
Ce vede asta la Leao de il tot baga, ii mana moarta.
cosminov Trimite mesaj privat
cfr23
Membru

Postare: 546
Postat la 23-08-2009 19:37
Nuno Claro nu invata din greseli...!!! In sezonul 07/08 in meciul cu Timisoara cand am pierdut cu 1-0 a fost tot vina lui..Si acolo ca si aici a iesit vreo 10 m in fata portii ca sa vada mai bine meciul..!!!smileysmileysmileysmiley

CFR este Clujul ! Clujul suntem NOI!

www.mysport.ro/cfr23 Trimite mesaj privat
Ceferist
Membru

Postat la 23-08-2009 19:39
dupa cum ziceam...muie conceicao!
daca jucam de la inceput cu aceeasi formula, adica cu 2 atacanti, n-avea nicio sansa dinamo. da' la ce sa te astepti de la un antrenor care nu-si da seama de propriile greseli? cand a vazut intr-un meci ca sistemu asta cu 2 atacanti merge, ala cu 2 inchizatori NU, a 2a etapa de ce mama masii revine la acelasi lucru?X(

CFR 1907 CLUJ!
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postat la 23-08-2009 19:40
cfr23 a scris:
Nuno Claro nu invata din greseli...!!! In sezonul 07/08 in meciul cu Timisoara cand am pierdut cu 1-0 a fost tot vina lui..Si acolo ca si aici a iesit vreo 10 m in fata portii ca sa vada mai bine meciul..!!!smileysmileysmileysmiley

ai dreptate,mare dreptate!!!

TRICA A LUAT ATITUDINE IMPOTRIVA JAPONEZILOR DE LA ECHIPA,noi cand luam?

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 23-08-2009 19:40
acum inteleg care e ideea cu umilinta lui becali si iancu.
dupa meciu asta m-am simtit umilit, calcat in picioare.

daca nu joaca bine cu sarajevo si nu bat pe gaz metan in campionat tot in urma unui meci bun o sa-mi para rau ca mi-am facut abonament.

degeaba bat daca nu joaca bine. in sarajevo si-au batut aia joc de noi tot dupa deciziile antrenorului. echipa de pluta.

edit: imi aduc aminte de meciurile lui trombeta cu tg jiu, gaz metan si multe alte echipe mediocre cand ne futea cu un atacant si 2 mijl. defensivi. dar ala macar o avut rezultate cat de cat.

Editat de simplu CFR-ist la 23-08-2009 19:41
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 23-08-2009 19:42
Sincer mi-a placut cum a jucat echipa a doua repriza. Am jucat bine, am dominat, a fost un meci in mare parte echilibrat si frumos dar totusi norocul a fost de partea lor.

Singurul jucator SLAB mi s-a parut Claro. Sincer nu e cu absolut absolut nimic peste Stancioiu, dimpotriva.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 23-08-2009 19:44
de cand au plecat turcas si martin tudor n-am mai avut un portar de valoare.

Trimite mesaj privat
Ceferist
Membru

Postat la 23-08-2009 19:46
a 2a repriza intr-adevar am jucat bine, dar de ce tre' sa treaca din fiecae meci cate o repriza ca sa-ti dai seama ca tactica aia cu 2 mijlocasi defensivi i de cacat?
cat despre nuno claro, nu stiu unde a invatat el sa se pozitioneze tot timpul pe 9 metri

CFR 1907 CLUJ!
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 23-08-2009 19:50
Ceferist a scris:
a 2a repriza intr-adevar am jucat bine, dar de ce tre' sa treaca din fiecae meci cate o repriza ca sa-ti dai seama ca tactica aia cu 2 mijlocasi defensivi i de cacat?
cat despre nuno claro, nu stiu unde a invatat el sa se pozitioneze tot timpul pe 9 metri

Multa dreptate ai. Am ramas tampit cand am vazut iar 2 mijlocasi la inchidere. Si cat despre Claro .. de mult mi-am batut gura despre el. In fiecare, da absolut fiecare meci sta asa in poarta (uitati-va la meciurile de acasa). In plus nu e in stare sa prinda mingea decat in 2 timpi si iese prost la centrari (singuru capitol la care era peste Stancioiu). Nu ca Edi ar fi mai bun .. adevarul e ca avem portari modesti in lot.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postat la 23-08-2009 19:52
ce am jucat ma in a2-a repriza?ati avzut cum centreaza fundasii laterali?(in tibuna!!!!)am avut o bara unde in loc de un sut transet ala da cu latu,si am avut o singura ocazie,capu lui traore care are parca fruntea in ceafa.am jucat contra unei echipe care nu a avut 500 de suporteri in tribuna,galeria lor nu era prezenta,contra unei echipe care in 3 zile nu avea cum sa joace nici satisfacator(si nici nu a jucat) datorita rezultatului si intamplarilor de joi.dinamo o batut cu un joc slab si noi am pierdut datorita unui joc dezastruos!!!

Trimite mesaj privat
Pagina 2 din 3 < 1 2 3 >
Salt la forum: