| Autor |
RE: CFR Cluj - Gaz Metan Medias |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 30-08-2009 20:00 |
|
|
martipan a scris:
CFR-istul a scris:
Am jucat destul de bine. Important e sa o tinem tot asa.
asta numai tu zici ca am jucat bine,mai ales in prima repriza ara varza echipa de parca era un meci amical sau antrenament 
in a 2-a repriza au mai jucat ceva dar nu ceea ce se asteapta de la ei,Tony, Nei,Dani parca erau inexistenti pe teren 
o jucat dani?
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
andrei6000
Membru
Postare: 62
Locaţia: Chicago
| Postat la 30-08-2009 20:26 |
|
|
|
eu nu inteleg de ce l-am imprumutat pe Vieira. Tony face o multime de greseli meci de meci. |
|
| Autor |
eu cfristul
Membru
Postare: 190
| Postat la 30-08-2009 20:28 |
|
|
stie cineva pt ce s-a tinut un moment de recuregere?(stiu k pt Hugo Alcantara,dar de ce... ? |
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 30-08-2009 20:33 |
|
|
A murit taica-so lui Alcantara , condoleante familiei 

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/ |
|
| Autor |
eu cfristul
Membru
Postare: 190
| Postat la 30-08-2009 20:47 |
|
|
krucifix a scris:
A murit taica-so lui Alcantara , condoleante familiei 
condoleante familiei    |
|
| Autor |
CFR4ever
Membru

Postare: 302
| Postat la 30-08-2009 20:50 |
|
|
a murit? parca zicea ca avea probleme de sanatate. Condoleante lui si familiei dak asa este
Steaua pe jos pica
Si nu se ridica
Steaua nu marcheaza
Si retrogradeaza
Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare
 |
|
| Autor |
clujeanul
Membru
Postare: 41
| Postat la 30-08-2009 20:55 |
|
|
Condoleante, Alcantara!!!  |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 30-08-2009 21:09 |
|
|
cum neam obisnuit.exttrem de slab jucam.tony,cadu,dani,nei inexistenti.culio,dubarbier extrem de egoisti.traore cel mai bun jucator din ultimu timp,pierde mingi dar fuge sa recupereze.se bate.antrenor catastrofa!
condoleante!
|
|
| Autor |
michigan
Membru
Postare: 157
Locaţia: detroit, michigan
| Postat la 30-08-2009 22:11 |
|
|
asa zic si eu..antrenor catastrofa.Nu stiu ce naiba se intampla dar portughezii din echipa parca joaca mai slab de cand ii antrenor unul de-al lor.Probabil ca nu se simt amenintati sa-si piarda posturile, dar Dani, Tony sau Cadu o facut meciuri f slabe.Nuno Claro saracu ii in grafic.Ne pretindem echipa care vrea sa prinda primavara europeana si nu putem aduce un portar de doamne-ajuta.Nuno Claro asta era portar la echipa ce evita retrogradarea in tara lui inainte sa vina la noi.Un singur sut pe poarta o avut azi si am avut emotii si la ala.Problema ii ca Stancioiu ii si mai groaznic.
Tot aduce Iuliu Muresan jucatori la kg in loc sa se orienteze dupa calitate.Vara trecuta il putea aduce pe Dolha , iar vara asta pe Sabau ca antrenor.Dar se pare ca portughezii conduc clubul, nu romanii. |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 31-08-2009 07:12 |
|
|
una peste alta.. o tragem de coada de la etapa la etapa... dar bine ca am castigat
Editat de Voda Toamna lui 1500 la 31-08-2009 07:12 |
|
| Autor |
syllpythicu
Membru

Postare: 139
Locaţia: TG Neamt
| Postat la 31-08-2009 09:36 |
|
|
importante is punctele chiar dak nu jucam ce ne dorim  |
|
| Autor |
DiLivio
Membru
Postare: 32
Locaţia: in peluza ;)
| Postat la 31-08-2009 17:16 |
|
|
syllpythicu a scris:
importante is punctele chiar dak nu jucam ce ne dorim 
si cat timp crezi ca mai facem puncte cu un asemenea joc ?
Antrenor orb.. tot timpu cand jucam cu un atacant futem buha.. cand jucam cu 2 atacanti jucam bine..dar bineinteles ca el al fiecare meci trebuie sa inceapa cu un atacant..sa ne manance noua nervii... 
Si dupa cum spunea cineva mai sus.. echipa este condusa de portugehzi/argentinieni...
Cand am vazut ieri ca la executarea unei lovituri libere Zidarul de Culiio merge si ii smulge mingea din mana lui Mara ... imi venea sa intru pe teren sa il string de gat ... de eram in locul lui Mara... il scuipam in ochi
Oricum.. nu stiu daca cineva poate sa explice ce rol are Culio in teren :-?? 
Hai CFR !!! |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 31-08-2009 17:23 |
|
|
Galerie foto CFR Cluj - Gaz Metan Medias

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
Nightwish
Membru

Postare: 70
| Postat la 01-09-2009 11:37 |
|
|
DiLivio a scris:
syllpythicu a scris:
importante is punctele chiar dak nu jucam ce ne dorim 
Cand am vazut ieri ca la executarea unei lovituri libere Zidarul de Culiio merge si ii smulge mingea din mana lui Mara ... imi venea sa intru pe teren sa il string de gat ... de eram in locul lui Mara... il scuipam in ochi
Oricum.. nu stiu daca cineva poate sa explice ce rol are Culio in teren :-?? 
Sigur ca iti explic: Culio este un mijlocas ofensiv de creatie care in ultimele 2 sezoane a iesit in top 3 al celor mai buni pasatori din Liga 1... Ca face si meciuri mai slabe, sunt de acord cu tine, insa de aici pana la a-l numi zidar pe principalul artizan al victoriei de pe Olimpico mi se pare cam deplasat.... Si o dovada de nesimtire din partea unora... O zi buna!
Hai CFR !!! |
|
| Autor |
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 01-09-2009 12:52 |
|
|
mai puteti sa il laudati atat pt un meci faut acum un sezon?..da..bravo lui a dat 2 goluri pe olimpico, insa de atunci nu a mai facut mare lucru 
CFR 1907 CLUJ! |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 01-09-2009 13:13 |
|
|
Ceferist a scris:
mai puteti sa il laudati atat pt un meci faut acum un sezon?..da..bravo lui a dat 2 goluri pe olimpico, insa de atunci nu a mai facut mare lucru 
Pana atunci a facut?

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 01-09-2009 13:50 |
|
|
culio nu tre sa dea cornerele si loviturile libere. niciodata!
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Ceferist
Membru

| Postat la 01-09-2009 14:15 |
|
|
si totusi..le da..si are si impresia ca e mare executant
CFR 1907 CLUJ! |
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 01-09-2009 14:18 |
|
|
Stau si citesc com. -le voastre , cam multi antrenori /m2 . E clar pt. voi ca ala care da golul e cel mai bun jucator de pe teren , iar cel care cara mingea spre poarta , scoate 2,3 jucatori adversi din joc si mai da si pasa de gol e zero barat Exemple mai recente : centrare pt. Muresan gol cu Sarajevo , pasa pt. Traore gol cu Medias, centrare pt. Deac plus un gol marcat in finala de cupa cu Timisoara . Ce nu-mi place la el este ca cade ff.usor si mai pierde mingea cu driblinguri inutile , in rest este un super fotbalist . Parerea mea 

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/ |
|
| Autor |
Ceferist
Membru

| Postat la 01-09-2009 15:13 |
|
|
stai linistit ca nu consider ca ala care da gol i cel mai bun de pe teren si ala care facea treaba la echipa ii 0.
intr-adevar, culio da destul de multe pase de gol, insa fa o comparatie cu mingile pierdute care trec pe la el...pe care le tine prea mult, face mereu aceeasi schema cu care foarte rar reuseste sa isi depaseasca adversarul direct.
asa..trecand cam toate mingile pe la el, e si normal sa dea macar 1 din 10 pase bune.
CFR 1907 CLUJ! |
|