Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 2 din 2 < 1 2
Autor RE: Pandurii Tg-Jiu - CFR Cluj
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 11-09-2009 21:01
ce am dominat?am dominat o pula de cal!pandurii au avut cele mai mari ocazii.acest tony ii zero barat si daca nu a fost fault ii vina lui,da cu capu pe langa minge si cel putin daca sar fii uitat la minge dar el cu spatele la minge si da din cap,au mai fost faze cand o dat cu capu pe langa minge(poate ii ciocus)!jucam cu 1 singur atacant...oare acest cacacios de conceipula nu s-a saturat?fc.barcelona joaca cu 1 singur atacant dar ei au mijlocasi gen messi,asta se crede barcelona?in mortii masii.NU AVEM NUMAR 10(ZECE)!avem mijlocasi de creatie gen peralta care este obligat sa faca pressing un mijlocas de creatie la pressing ,pressingu face atacantu iar noi jucam cu 1 atacant.de unde ii acest NEI ca tot uit?didi nu mai ii ce a fost inainte de accidentare,deac intradevar a fost slab dar el sa zbatut la recuperare si a recuperat si este si accidentat,am fost la antrenamente si abia faceau exercitiile la care au fost supusi,si sa vazut ca este accidentat avea si scoci pe picior.JUCAM UN FOTBAL LENT,asta nui fotbal ii bataie de joc,trebe vanduti astia:nei,didi,dubarbier,culio,cadu,tony,traore si readusi la echipa BUJOR(3 goluri in 4 meciuri),BATIN(6 goluri in 4 meciuri),RADE VELJOVICI,VIEIRA,E.KONE mai poate fii bagat si BUS astia macar arata ca vor,se daruiesc nu prea ii intereseaza banii jaca fotbal de placere nu ca fitosii astia de bani gata cu LEXUS,INFINITY,X6 SI AUDI SR in garaj si vile cam pe unde se duc!

Trimite mesaj privat
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 11-09-2009 21:28
i-as scoate din lista ta cel putin pe didi care stie fotbal numa ca o fost accidentat, i normal sa nu reintre direct la forma de dinainte si pe traore , care totusi e de viitor.

CFR 1907 CLUJ!
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postat la 12-09-2009 07:54
nu scot din lista pe nimenismiley poate il mai bag pe leao

Trimite mesaj privat
clujeanul
Membru

Postare: 41
Locaţia: Cluj
Postat la 12-09-2009 08:36
Din partea mea felicitari singurului suporter cfr-ist care s-a aventurat la meciul de ieri, imi pare rau ca nu am putut sa-i tin companie! Si imi mai pare rau ca tre sa mai astepte un an pentru o alta sansa de castig a echipei sale/noastre preferate!

Dragi Ceferisti, ce dracu ati facut in vacanta de 2 saptamani????? Nu va e rusine? Adica noi urlam meci de meci cate 90 de minute ca voi sa va bateti joc de culori? Chiar asa de saraci sunteti ca nu va descurcati financiar din cauza unui salar intarziat?
Adica ce probleme puteti sa aveti de ati uitat de daruire si fotbal?

1. Tre sa platiti chiria uriasa la casele in care stati - neee, plateste clubul!
2. Nu aveti masini, iar banii nu va ajung de abonamente de autobuz, iar biciclete n-aveti! - neee, aveti masina de la club, iar bicicleta numai Kone o foloseste din cand in cand, in timp de criza... Si din salarii de sute de mii de euro ar cam trebui sa iasa de un abonament... greu, dar iese....
3. E scumpa benzina... - neee, clubul va cara cu avioane, autobuze de lux de 500.000E! Iar de pe Buna Ziua pana-n Gruia cata benzina folositi???
4. Antrenorul e prost - asta ar fi foarte corect, dar VOI l-ati vrut! Deci neee...
5. Am avut accidentati - neadevarat, tot lotul a fost apt de joc! Neee...

Adica un salar mediu lunar este in jur de 300E in Romania... Din care mai platim chirii, avem tot felul de cheltuieli, benzina, dar ne mai iese si de un abonament CFR, ne luam si pachete Europa League, urlam pentru voi. Nu-mi spuneti ca voi nu va descurcati cu peste 20.000E lunar... Chiar si pt. singurul suporter prezent ar fi trebuit sa castigati!

Poate stiti voi si de alte probleme mai realiste, ca eu nu mai gasesc. N-o sa spun ca nu stim fotbal, ca individual fiecare le are cu mingea... joc de echipa insa nu avem deloc. Insa e prea putin pentru a explica fenomenul. Ce se intampla dragii nostri Ceferisti? Acuma care-i problema de nu mai jucam nimic????
Editat de clujeanul la 12-09-2009 08:38
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 12-09-2009 08:41
clujeanul a scris:
Din partea mea felicitari singurului suporter cfr-ist care s-a aventurat la meciul de ieri, imi pare rau ca nu am putut sa-i tin companie! Si imi mai pare rau ca tre sa mai astepte un an pentru o alta sansa de castig a echipei sale/noastre preferate!

Dragi Ceferisti, ce dracu ati facut in vacanta de 2 saptamani????? Nu va e rusine? Adica noi urlam meci de meci cate 90 de minute ca voi sa va bateti joc de culori? Chiar asa de saraci sunteti ca nu va descurcati financiar din cauza unui salar intarziat?
Adica ce probleme puteti sa aveti de ati uitat de daruire si fotbal?

1. Tre sa platiti chiria uriasa la casele in care stati - neee, plateste clubul!
2. Nu aveti masini, iar banii nu va ajung de abonamente de autobuz, iar biciclete n-aveti! - neee, aveti masina de la club, iar bicicleta numai Kone o foloseste din cand in cand, in timp de criza... Si din salarii de sute de mii de euro ar cam trebui sa iasa de un abonament... greu, dar iese....
3. E scumpa benzina... - neee, clubul va cara cu avioane, autobuze de lux de 500.000E! Iar de pe Buna Ziua pana-n Gruia cata benzina folositi???
4. Antrenorul e prost - asta ar fi foarte corect, dar VOI l-ati vrut! Deci neee...
5. Am avut accidentati - neadevarat, tot lotul a fost apt de joc! Neee...

Adica un salar mediu lunar este in jur de 300E in Romania... Din care mai platim chirii, avem tot felul de cheltuieli, benzina, dar ne mai iese si de un abonament CFR, ne luam si pachete Europa League, urlam pentru voi. Nu-mi spuneti ca voi nu va descurcati cu peste 20.000E lunar... Chiar si pt. singurul suporter prezent ar fi trebuit sa castigati!

Poate stiti voi si de alte probleme mai realiste, ca eu nu mai gasesc. N-o sa spun ca nu stim fotbal, ca individual fiecare le are cu mingea... joc de echipa insa nu avem deloc. Insa e prea putin pentru a explica fenomenul. Ce se intampla dragii nostri Ceferisti? Acuma care-i problema de nu mai jucam nimic????

subscriu.
ma intreb daca au mers sa sa-i multumeasca suporterului care a facut deplasarea.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
raazvy
Membru

Postare: 12
Locaţia: cluj
Postat la 12-09-2009 09:40
cefr_ist a scris:
panarama aia de tony o distrus munca intregii echipe, urmariti-l la fiecare meci ca il dribleaza cine vrea si cum are chef, nu ne dadea pandurii gol nici daca jucam 2 zile
mai poi asculta la mine ce esti fraier acuma a avut si tony un meci mai prost si deja ii sari in cap uiti ce a facut pt echipa asta si uiti ca in fiecare meci cand se ataca pe partea lui nu aveai deloc emotii deci nu vorbii prostii prietene smiley

mereu 2 culori: ALB-VISINIU
Trimite mesaj privat
Kaya
Membru

Postare: 161
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 12-09-2009 10:30
raazvy a scris:
cefr_ist a scris:
panarama aia de tony o distrus munca intregii echipe, urmariti-l la fiecare meci ca il dribleaza cine vrea si cum are chef, nu ne dadea pandurii gol nici daca jucam 2 zile
mai poi asculta la mine ce esti fraier acuma a avut si tony un meci mai prost si deja ii sari in cap uiti ce a facut pt echipa asta si uiti ca in fiecare meci cand se ataca pe partea lui nu aveai deloc emotii deci nu vorbii prostii prietene smiley

in ultimul timp tony chiar joaca prost. sper sa-si revina cat mai repede

voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postat la 12-09-2009 11:04
raazvy a scris:
cefr_ist a scris:

eu zic ca tu asculti la radio meciurile pt ca d evazut esti chiar orb.1 meci bun nu a facut anu asta competitional+EL,iar echipa doar intrun meci a jucat 2-0 cu urziceni in rest numa emotii,si prosti si boi pe teren,pittbulu pzdii de fraier,sa se duca toti de unde o venit cu tony in frunte!

Trimite mesaj privat
mihaip
Membru

Postare: 55
Postat la 12-09-2009 11:07
de la inceputul acestui tur ne chinuim,,,,,ce naiba,,,,,,,,nu jucam nimic,,,,jucatori bagati de aiurea,,,,leao, muresan-fundas, un singur atacant-kone nesprijinit de nimeni,,,,e vai de noi,,,,cu o scula din asta de antrenor, ne putem lua adio de la titlu,,,avem deja doua infrangeri in cateva etape,,,si era sa uit de petardele de fotbalisti adusi- nei si celalalt brazilian sau ce dracu o mai fi, adus in locul lui pereira cica,,,,e dezastru la clubul asta
pdanmihai Trimite mesaj privat
alexxCFR
Membru

Postare: 36
Postat la 12-09-2009 11:56
dc nu a facut galeria deplasarea la targu-jiusmiley..rog sa-mi raspunda cel care stie 100%...smiley
Trimite mesaj privat
eu cfristul
Membru

Postare: 190
Postat la 12-09-2009 11:59
nu stiu,am citit ca numai 1 singur suportr a fostsmiley
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182