| Autor |
RE: CFR Cluj - FC Brasov |
michigan
Membru
Postare: 157
Locaţia: detroit, michigan
| Postat la 20-09-2009 18:05 |
|
|
|
Pe Dubarbier o facut bine ca l-o scos.Ii cel mai slab jucator al nostru in acest sezon.Inafara de golul de azi , pe care l-o dat din pozitie de singur cu portarul, pierde 90% din mingile care trec pe la el.Ii veriga slaba la mijloc.La fel cum Nei ii in atac. |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 20-09-2009 18:28 |
|
|
meci greu...3 puncte importante
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
CFR-istul
Membru

Postare: 657
| Postat la 20-09-2009 18:35 |
|
|
Singurul lucru pe care pot sa il reprosez lui Conceicao e ca l-a scos pe Traore in loc sa il scoata pe Nei. Defapt Nei nici nu are ce cauta in primul 11, pentru ca nu face nimic. Am fi mai castigati daca am baga un junior in atac langa Traore, decat sa il tinem pe Nei acolo.

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 20-09-2009 18:56 |
|
|
Diavolul a scris:
Prima repriza a fost ok
... a doua am picat fizic rau sau ce dracu ne-au dominat asa
Cati au fost in galerie la Brasov ? De la PI nu se vedea in partea cealalta ca aveau banerele pe gard ... Cum s-a vazut din afara galeria noastra? ... Au fost multi care au facut doar act de prezenta acolo
Na ma rog, bine ca am castigat. Azi am reusit sa mai conving 2 tipe sa devina CFR-iste ... le-a placut atmosfera la galerie
Oricum ... ne vedem la Bistrita sambata, sau duminica   
la bistrita  |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 20-09-2009 19:20 |
|
|
atmosfera a fost frumoasa. de ceva timp n-o mai fost asa ceva.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 20-09-2009 19:23 |
|
|
Cum i-am vazut eu: Nei praf, in a doua repriza tot timpul statea in offside, si nu se sinchisea sa alerge sa se retraga, Deac mi-a placut, fuge mult si pierde mai putine mingi decat Culio, Muresan excelent cand e jucat la inchidere si nu e jucat fundas central (am renuntat prea usor la Desousa, daca se accidenteaza Cadu sau Alcantara cu mMuresan in aparare e praf), Dani mi se pare iesit din forma, Didi mi-a placut cat a stat pe teren are un simt excelent al fazei si stie unde sa se plaseze, parca simte unde o sa sara mingea... Am scos varful prea repede din minutul 60 sa joci cu doi inchizatori si sa lasi brasovul sa vina pe tine fara om care sa puna presiune...
Si pentru cine a intrebat, de la brasov au fost undeva la 40, 50, vreo 10 stateau jos...
Editat de simplu_cfrist la 20-09-2009 19:26 |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 20-09-2009 19:26 |
|
|
tony sasi futa sotia in cur la fotbal nu se pricepe!
|
|
| Autor |
valinor
Membru
Postare: 45
Locaţia: Baia Mare
| Postat la 20-09-2009 21:06 |
|
|
|
simplu CFR-ist a scris:
atmosfera a fost frumoasa. de ceva timp n-o mai fost asa ceva.
Poi normal ca a fost daca nu-mi mai simt gatu 
Bine ca am luat 3 puncte! |
|
| Autor |
Kaya
Membru

Postare: 161
| Postat la 20-09-2009 21:20 |
|
|
|
casual a scris:

voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 21-09-2009 01:04 |
|
|
http://www.kvsc1907.ro/ph/2009-2010/cfr-brasov/slides/DSCF5524.html

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Editat de Raul la 21-09-2009 01:04 |
|
| Autor |
lori
Membru
Postare: 412
| Postat la 21-09-2009 04:52 |
|
|
Kaya a scris:
casual a scris:

daca ati sti prin ce trece nu ati mai raci gura cu remarci "binevoitoare " si deosebit de inteligente. |
|
| Autor |
locomotiva07
Membru

Postare: 415
| Postat la 21-09-2009 05:47 |
|
|
Si ma rog, cu ce nu v-o placut tony ieri ??!
CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!! |
|
| Autor |
miki_dude
Membru
Postare: 47
| Postat la 21-09-2009 06:09 |
|
|
Dupa parearea mea a fost scos din joc in multe randuri de jucatorii Brasovului. Pe partea lui Brasovul construia toate fazele.
Eu zic ca nu mai poate nici fizic.
Intotdeauna clujean! |
|
| Autor |
Nightwish
Membru

Postare: 70
| Postat la 21-09-2009 09:37 |
|
|
Din pacate, Tony joaca mult sub nivelul de anul trecut... Personal, regret faptul ca Viera a fost imprumutat, in momentul de fata cred ca este peste Tony... Cu toate astea, e jenanta exprimarea de mai sus la adresa lui Tony...Eu ii tin pumnii sa revina la forma care l-a consacrat
Hai CFR !!! |
|
| Autor |
CFRCLUJ4EVER
Membru
Postare: 288
| Postat la 21-09-2009 10:09 |
|
|
Asa e la noi, cand faci un meci mai bun esti "zeu" iar cand ai 2-3 meciuri mai slabe, esti injurat poate in timp vom reusi sa schimbam asta, sa avem putina rabdare. Tony intr-adevar nu e un jucator exceptional, niciodata nu a fost, dar compenseaza entuziasmul cu care joaca, e serios, pune mult suflet. Sa fim alaturi de el, ca merita. Nici mie nu mi-a placut ultimele meciuri, dar cu Brasovul parca a jucat mai bine.
HAI CFR! |
|
| Autor |
adyanca
Membru
Postare: 8
| Postat la 21-09-2009 12:23 |
|
|
in primele 10 min brasov au avut 3 ocazi mare de gol si toti au fost pe parte stanga si gol de dunde ai fost? acuma intra adevar tony a jucat slab cu panduri. cu copenhaga si brasov a jucat bine: dupa o accidentare grave cum el a avut e normal se ai o scadere fisica, si cadu va pati lafel si didi. sutem toti human si corpul nu resista.
la noi din pacat e asa , la cal cine trag mai mult le mai batem, asa sutem noi roman orcum forza tony forza cfr, sti que esti um homen de caracter si te vai reveni la forma buna cant mai repede : V iera a jucat 2 meciul la noi si deja e bune? la arges nu joaca prea bine daca vedeti meci, se avem incredere la jucatori que ne au facut istoria si datoria |
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 21-09-2009 12:44 |
|
|
adyanca a scris:
in primele 10 min brasov au avut 3 ocazi mare de gol si toti au fost pe parte stanga si gol de dunde ai fost? acuma intra adevar tony a jucat slab cu panduri. cu copenhaga si brasov a jucat bine: dupa o accidentare grave cum el a avut e normal se ai o scadere fisica, si cadu va pati lafel si didi. sutem toti human si corpul nu resista.
la noi din pacat e asa , la cal cine trag mai mult le mai batem, asa sutem noi roman  orcum forza tony forza cfr, sti que esti um homen de caracter si te vai reveni la forma buna cant mai repede  : V iera a jucat 2 meciul la noi si deja e bune? la arges nu joaca prea bine daca vedeti meci, se avem incredere la jucatori que ne au facut istoria si datoria
Ne zici te rog si noua unde ai facut scoala ? -Nu de alta , dar sa stim si noi ce scoli trebuie ocolite de copiii nostrii 

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/ |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 21-09-2009 13:22 |
|
|
|
locomotiva07 a scris:
fiecare actiune a brasovenilor pe partea lui tony au fost ocazii mari,de fiecare data adversarii au trecut de el.pase aiurea la adversar.cred ca ajunge.
madarasz lorant a scris:
Kaya a scris:
casual a scris:

daca ati sti prin ce trece nu ati mai raci gura cu remarci "binevoitoare " si deosebit de inteligente.
si alcantara avea prbleme si lau lasat acasa!
|
|
| Autor |
Nightwish
Membru

Postare: 70
| Postat la 21-09-2009 14:39 |
|
|
casual a scris:
locomotiva07 a scris:
fiecare actiune a brasovenilor pe partea lui tony au fost ocazii mari,de fiecare data adversarii au trecut de el.pase aiurea la adversar.cred ca ajunge.
madarasz lorant a scris:
Kaya a scris:
casual a scris:

daca ati sti prin ce trece nu ati mai raci gura cu remarci "binevoitoare " si deosebit de inteligente.
si alcantara avea prbleme si lau lasat acasa!
Poate ai dreptate, insa asta nu-ti da dreptul sa vorbesti asa despre el 
Hai CFR !!! |
|
| Autor |
adyanca
Membru
Postare: 8
| Postat la 21-09-2009 15:00 |
|
|
forza cfr te iubim sper se fim campion |