| Autor |
RE: CFR Cluj - Poli Iasi |
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
| Postat la 03-10-2009 08:28 |
|
|
Batem cu 2-0
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 03-10-2009 08:29 |
|
|
|
Diavolul a scris:
Batem cu 2-0
Si eu zic la fel. A propos .. interesanta semnatura

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 03-10-2009 08:32 |
|
|
Raul a scris:
Diavolul a scris:
Batem cu 2-0
Freedom is a choice 4 anyone buddy
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

| Postat la 03-10-2009 08:34 |
|
|
Diavolul a scris:
Raul a scris:
Diavolul a scris:
Batem cu 2-0
Freedom is a choice 4 anyone buddy
Nu am zis ca ma deranjeaza, "buddy" E "interesanta" ca oricat de multa repulsie simt fata de acel personaj, nu prea vad motivul pentru care il faci tigan (sa rimeze mai bine banuiesc).
Cam mult off-topic 

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

| Postat la 03-10-2009 08:39 |
|
|
mult prea muuuuuuult, dude, tinete de subiect  
p.s. ma rog revenind. ziceam cu raul ca batem cu "2-0"
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 03-10-2009 08:53 |
|
|
un off-topic...: am o intrebare care vreau sa fie luat ca atare din cauza ca nu imi dau seama ce s-a intamplat, de ce va deranjeaza Iuliu Muresan...?
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
Hanna
Administrator

Postare: 390
| Postat la 03-10-2009 09:24 |
|
|
Batem 2-1(marcheaza Bujor pt Iasi).. 
Ole ole, Ole ola, CFR e viata mea!
Editat de Hanna la 03-10-2009 09:26 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 03-10-2009 10:31 |
|
|
|
XxDraGosHxX a scris:
un off-topic...: am o intrebare care vreau sa fie luat ca atare din cauza ca nu imi dau seama ce s-a intamplat, de ce va deranjeaza Iuliu Muresan...?
pai de ce sa nu ne deranjeze ? 
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Szabiy
Membru

Postare: 352
Locaţia: cluj napoca
| Postat la 03-10-2009 11:31 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
XxDraGosHxX a scris:
pai de ce sa nu ne deranjeze ? 
chiar asa de ce sa nu ne deranjeze... ...dupa cate am vazut e la moda in romania ca conducatorii sa fie injurati si neam gandit sa il injuram si noi pe balena noastra
Editat de Szabiy la 03-10-2009 11:32 |
|
| Autor |
dante03
Membru

Postare: 222
Locaţia: cluj
| Postat la 03-10-2009 11:57 |
|
|
injurati un om care nu a vorbit niciodata urat fata de fani, care este demn de un caracter educat si civilizat, in fine cautati voi omul perfect si atunci sa nu poate comite erori.....
chiar de uneori e soare sau sunt nori CFR alaturi iti vom fi!!! |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

| Postat la 03-10-2009 12:49 |
|
|
|
dante03 a scris:
injurati un om care nu a vorbit niciodata urat fata de fani, care este demn de un caracter educat si civilizat, in fine cautati voi omul perfect si atunci sa nu poate comite erori.....
Aici nu e vorba de perfectiune. Perfectiunea oricum face viata urata, lucrurile imperfecte sunt cele mai frumoase. Treaba e ca .. aici nu e vorba doar de Muresan, ci si de oamenii din spatele lui. Se fac multe si marunte pe acolo cu banii lui Paszkany si e urat.

|
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 03-10-2009 13:55 |
|
|
|
dante03 a scris:
nu vreau sa ma bag ca musca in lapte... dar... eu stiu ce am avut de suferit, noi romaniacs acum 1 an de pe urma lui... iar suporterii de-a lungul timpului s-a vrut ca sa fie supusi conducerii prin toate mijloacele posibile  |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 03-10-2009 16:17 |
|
|
s a scris:
dante03 a scris:
nu vreau sa ma bag ca musca in lapte... dar... eu stiu ce am avut de suferit, noi romaniacs acum 1 an de pe urma lui... iar suporterii de-a lungul timpului s-a vrut ca sa fie supusi conducerii prin toate mijloacele posibile  
bre, tu vrei sa mai intri pe stadion?
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 03-10-2009 19:05 |
|
|
Multumesc pentru lamurire...n-am vrut sa creez vreo tema de discutie sau de confilct pe forum doar era o curiozitate de a mea...pt ca eu nu am seizat nicio eroare mare in declaratile lui la TV..(oricum mersi) Urizceni a facut egal asa ca in cazul unei victorii vom fi lideri....De abia astept sa se cante in gruia CINE E PE PRIMU LOC!
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 03-10-2009 20:15 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
s a scris:
dante03 a scris:
nu vreau sa ma bag ca musca in lapte... dar... eu stiu ce am avut de suferit, noi romaniacs acum 1 an de pe urma lui... iar suporterii de-a lungul timpului s-a vrut ca sa fie supusi conducerii prin toate mijloacele posibile  
bre, tu vrei sa mai intri pe stadion? 
cand a fost amicalu cu tg mures,ma uitam la el si ma ia cu dealea cu "ce te uiti ma",dante si restu care nu ati dat fata in fata cu porcu nu vorbiti.toti conducatorii is la fel,poate MM si Panduru is aia care nu sar lua de suporteri.
|
|
| Autor |
eduard8559
Membru
Postare: 87
Locaţia: sighetu marmatiei
| Postat la 03-10-2009 20:35 |
|
|
|
Cu bune si cu rele Muresan e de peste 7 ani presedintele acestei echipe are si el un merit in ascensiunea noastra.Cateodata nici eu nu-s de acord cu unele declaratii ale lui, dar de aici si pana a jigni un om care totusi a facut ceva pentru clubu asta e cale lunga. O mai fi facut greseli , nu zic nu dar de aici pana la a-l jigni e prea mult. |
|
| Autor |
CFR Sibiu
Membru
Postare: 115
Locaţia: CJ
| Postat la 03-10-2009 20:51 |
|
|
Baietasul asta care se auto-intituleaza 'Diavolul' e in primul rand cam agramat, pe langa ca are un limbaj agresiv. Partea cu 'tigan' e chiar de prost gust. Asa ca nu stiu de ce il bagam in seama.
Cat despre Muresan, ne place sau nu ne place, fara el si Arpi nici nu aveam noi ce sa comentam pe aici ... probabil ca CFR-ul era prin liga 2-3, iar 'fanaticii' astia gen 'Diavolul' isi expuneau ideile pe gardul scolii.
CFR - Iasi 2-1
Editat de CFR Sibiu la 03-10-2009 20:52 |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 03-10-2009 23:56 |
|
|
|
CFR Sibiu a scris:
Baietasul asta care se auto-intituleaza 'Diavolul' e in primul rand cam agramat, pe langa ca are un limbaj agresiv. Partea cu 'tigan' e chiar de prost gust. Asa ca nu stiu de ce il bagam in seama.
Cat despre Muresan, ne place sau nu ne place, fara el si Arpi nici nu aveam noi ce sa comentam pe aici ... probabil ca CFR-ul era prin liga 2-3, iar 'fanaticii' astia gen 'Diavolul' isi expuneau ideile pe gardul scolii.
CFR - Iasi 2-1
iti dau dreptate in unele privinte, dar crede-ma... din cauza lui.. sau a ordinelor lui murdare mi-a fost patat cazierul pentru simplul fapt ca am incercat sa gandesc liber si sunt suporter al acestei echipe de dinainte sa vina el de la Gherla ca suporter ros-albastru
Editat de Voda Toamna lui 1500 la 03-10-2009 23:57 |
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 04-10-2009 04:12 |
|
|
Mi-e dor de " Cine e pe primul loc , cine e pe primul loc ? - CFR , CFR..."

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/ |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 04-10-2009 06:41 |
|
|
parerea mea, legata de ce s-a discutat mai sus, putin off topic fata de subiectul threadului:
- Muresan e angajat la club, Arpi il sustine si cat timp clubul face performanta si suntem acolo sus nu o sa-l schimbe din motivul ca nu e pe placul unor suporteri. Arpi baga bani, Arpi decide... Si nu il vad pe Muresan sa incerce sa il traga pe Arpi pe sfoara cu comisioane cum a facut Meme cu Jiji.
- Daca ne uitam la Muresan ca presedinte de club, e cel mai presedinte de la noi, nu poate fi comparat cu meme sau alti ca atitudine... Nu o sa il vedem nicioadata pe Muresan ca-si scoate picioarele pe geam si incepe sa bata cu ele in sticla lojei, nu o sa mearga sa sara la bataie si sa ia suporteri la pumni cum a facut meme... Prin atitudine, comportomanet si limbaj (chiar daca sunt poate cele de fatata in fata presei) se distanteaza clar de restul parvenitilor din fotbalul romanesc...
- Aceeasi idee si legata de Arpi. Putem sa il comparam ca atitudine, limbaj, comportament cu jiji, borcea, turcu, iancu, mititelu?
Si on topic un pic (desi imi e frica un pic ca si Iasiul sta bine in clasament)... Ce cantam diseara???????
|
|