Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 2 din 4 < 1 2 3 4 >
Autor RE: FC Vaslui - CFR Cluj
CFR Sibiu
Membru

Postare: 115
Locaţia: CJ
Postat la 13-11-2009 23:39
eduard8559 a scris:
Sa plece Muresan cat mai repede ce face el se cheama amestec in treburile antrenorului, ceva apropiat de ce fac Gigi Becali sau Copos, ce are el de umblat la vestiare unde e spatiu antrenorului?

Sinnocent a scris:

Sa plece Muresan cat mai repede, ce face el se cheama amestec in treburile antrenorului, ceva apropiat de ce fac Gigi Becali sau Copos... ce are el de umblat la vestiare unde e spatiul antrenorului?

Prietene, acum hotaraste-te esti din Cluj sau din Sighetu Marmatiei ?
Observ ca toate postarile tale sunt negative (pe langa ca sunt si neinteligente), ba la adresa jucatorilor, ba la adresa conducerii ...

N-ar fi mai bine in loc sa plece Muresan sa pleci tu si sa ne lasi cu comentariile tale idioate ? De unde stii tu ce face Muresan, inghiti pe nemestecate toate defecarile din presa centrala ?!?
Editat de CFR Sibiu la 13-11-2009 23:39
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 14-11-2009 09:33
CFR Sibiu a scris:
eduard8559 a scris:
Sa plece Muresan cat mai repede ce face el se cheama amestec in treburile antrenorului, ceva apropiat de ce fac Gigi Becali sau Copos, ce are el de umblat la vestiare unde e spatiu antrenorului?

Sinnocent a scris:

Sa plece Muresan cat mai repede, ce face el se cheama amestec in treburile antrenorului, ceva apropiat de ce fac Gigi Becali sau Copos... ce are el de umblat la vestiare unde e spatiul antrenorului?

Observ ca toate postarile tale sunt negative (pe langa ca sunt si neinteligente), ba la adresa jucatorilor, ba la adresa conducerii ...

N-ar fi mai bine in loc sa plece Muresan sa pleci tu si sa ne lasi cu comentariile tale idioate ? De unde stii tu ce face Muresan, inghiti pe nemestecate toate defecarile din presa centrala ?!?

eu vazusem la meciul cu Astra ca la pauza o mers spre vestiare.probabil sa-l felicite pe nuno claro ca o salvat echipa de la un gol ca si facut.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
Sinnocent
Membru

Postare: 326
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 14-11-2009 09:54
CFR Sibiu a scris:
Sinnocent a scris:

Draga prietene civilizat, burghez si impartial, rogu-te a nu te mai zamisli vorbe fara temei, dat fiind faptul ca noi am avut de suferit din cauza acestui clovn. Ca a facut ce-a facut pana acuma la echipa, foarte bine, bravo lui, insa sunt unii dintre noi care o sa sustina echipa indiferent de liga in care o sa fie, indiferent de performantele pe care o sa le aiba, indiferent ca o sa joace in Champions' League sau in Liga Judeteana, si care o sa conteste conducerea sau echipa atunci cand e cazul. Te rog scuteste-ma de un raspuns burghez si pseudointeligent, pentru ca spre deosebire de tine, eu vorbesc despre Muresan in cunostinta de cauza, pentru ca am vazut pe pielea mea ce inseamna un "presedinte de club" si care-i sunt interesele, si in plus de asta, sunt oameni din anturajul sau care spun niste chestii nu tocmai pozitive despre el, in registru neoficial, deci asta nu e tocmai o "defecare din presa centrala". Eu zic sa fii om cu coloana, nu un aplaudac burghez care-l sustine pe Muresan doar pentru faptul ca "ce a facut el la echipa n-o sa faca nimeni altcineva", asa cum au spus alti aplaudaci burghezi. E dreptul meu sa-l contest pe Muresan in ce mod vreau, cat vreau, unde vreau. Pricepi tu, cetatean european civilizat si burghez?
Editat de Sinnocent la 14-11-2009 10:36
Trimite mesaj privat
Sinnocent
Membru

Postat la 14-11-2009 10:53
Cat despre faptul ca sunt negative comentariile mele, ce-ai vrea? Sa spun ca totul e lapte si miere acuma cand sunt probleme? Cand vedetele noastre o ard prin cluburi inainte de meciuri, eu ar trebui sa fiu un aplaudac burghez ca si tine, sa le tin partea? Eu nu i-am laudat niciodata pe jucatori, nu m-am atasat de niciun jucator pentru ca epoca aia a trecut, pe vremea cand in Romania se juca fotbal adevarat, cu jucatori romani la echipele romane... Atunci puteai sa spui ca un fotbalist de talia lui Dobrin, Lucescu, Hagi, Mateut etc. jucau pentru onoare, pentru ca de bani nu se putea vorbi. Poate ar fi trebuit sa facem si noi ca alte galerii, sa mergem si sa-i batem, poate asa ti-ar fi placut, ca n-ar mai fi existat comentarii "negative si neinteligente". Ultimii jucatori ai CFR-ului care au meritat laude au fost Vasie, Anca, Gorga, Bozdog, Turcu si toti cei care au reusit sa promoveze in Divizia A in 2004, pentru ca ei nu aveau figuri ca si papagalii astia de acuma. Un suporter adevarat apreciaza un jucator atunci cand il vede ca isi da viata pe teren, chiar daca echipa pierde, nu cand se intalneste cu el prin mall si prin cluburi si primeste autografe si tot felul de materiale promotionale. Pricepi tu, cetatean european civilizat si burghez? Poate e cam mult pentru tine sa intelegi ca sunt unii care nu au gandirea ta burgheza si civilizata, unii care atunci cand au mers prima data pe stadion au mers pentru ca le-a placut atmosfera si pentru ca s-au atasat de echipa, unii care nu pot dormi inaintea meciurilor si deplasarilor din cauza emotiilor, unii care si-ar vinde si mamele pentru a-si ajuta echipa. Dar ce sa intelegi tu, care vii din burghezie si crezi ca totul e asa cum vezi tu? Eu zic ca atunci cand ai ceva concret de spus, sa spui, altfel, sa taci, pentru ca din comentarii "negative si neinteligente" progreseaza lumea, nu din oameni care taie capul altora fara niciun motiv.
Editat de Sinnocent la 14-11-2009 10:54
Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postat la 14-11-2009 15:15
Sinnocent a scris:
Cat despre faptul ca sunt negative comentariile mele, ce-ai vrea? Sa spun ca totul e lapte si miere acuma cand sunt probleme? Cand vedetele noastre o ard prin cluburi inainte de meciuri, eu ar trebui sa fiu un aplaudac burghez ca si tine, sa le tin partea? Eu nu i-am laudat niciodata pe jucatori, nu m-am atasat de niciun jucator pentru ca epoca aia a trecut, pe vremea cand in Romania se juca fotbal adevarat, cu jucatori romani la echipele romane... Atunci puteai sa spui ca un fotbalist de talia lui Dobrin, Lucescu, Hagi, Mateut etc. jucau pentru onoare, pentru ca de bani nu se putea vorbi. Poate ar fi trebuit sa facem si noi ca alte galerii, sa mergem si sa-i batem, poate asa ti-ar fi placut, ca n-ar mai fi existat comentarii "negative si neinteligente". Ultimii jucatori ai CFR-ului care au meritat laude au fost Vasie, Anca, Gorga, Bozdog, Turcu si toti cei care au reusit sa promoveze in Divizia A in 2004, pentru ca ei nu aveau figuri ca si papagalii astia de acuma. Un suporter adevarat apreciaza un jucator atunci cand il vede ca isi da viata pe teren, chiar daca echipa pierde, nu cand se intalneste cu el prin mall si prin cluburi si primeste autografe si tot felul de materiale promotionale. Pricepi tu, cetatean european civilizat si burghez? Poate e cam mult pentru tine sa intelegi ca sunt unii care nu au gandirea ta burgheza si civilizata, unii care atunci cand au mers prima data pe stadion au mers pentru ca le-a placut atmosfera si pentru ca s-au atasat de echipa, unii care nu pot dormi inaintea meciurilor si deplasarilor din cauza emotiilor, unii care si-ar vinde si mamele pentru a-si ajuta echipa. Dar ce sa intelegi tu, care vii din burghezie si crezi ca totul e asa cum vezi tu? Eu zic ca atunci cand ai ceva concret de spus, sa spui, altfel, sa taci, pentru ca din comentarii "negative si neinteligente" progreseaza lumea, nu din oameni care taie capul altora fara niciun motiv.

Inainte sa perorezi pe aici despre pasiunea ta pentru echipa si de a gratula oamenii de pe forum cu ironii ieftine si imprumutate de pe posturile de stiri (cetatean european civilizat si burghez) mai bine ne-ai explica de ce trebuie sa-ti postezi laturile de pe mai multe conturi, daca esti atat de onest.

Multumesc pentru 'ordinul' sa tac, bineinteles ca doar cu comentariile tale, cel 'care si-ar vinde mama' pentru club 'progreseaza lumea'. Sunt convins ca toti fanii ii apreciaza pe cei ca tine, continua tot asa si te vom sustine sa ajungi in locul lui Muresan, bineinteles dupa ce iti vei vinde mama.
Editat de CFR Sibiu la 14-11-2009 15:22
Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postat la 14-11-2009 15:30
simplu CFR-ist a scris:
CFR Sibiu a scris:
eduard8559 a scris:

Sinnocent a scris:

eu vazusem la meciul cu Astra ca la pauza o mers spre vestiare.probabil sa-l felicite pe nuno claro ca o salvat echipa de la un gol ca si facut.

Nu sustin ca Muresan n-ar fi fost la vestiare, sau ca e corect sa mearga. Daca a fost, nu e bine. Totusi cine ar putea sa se ia de jucatori in momentul asta, cand toti spunem ca isi pierd noptile prin cluburi si ca nu isi mai dau interesul ? Conceicao cred ca nu ar fi dat in ei nici macar cu o floare ...Greseala lui Muresan e ca l-a dat afara pe Uhrin care baga disciplina in ei, intr-adevar ... Asta e, a fost, toti facem greseli.

Ceea ce comentam eu e ca nu mi se pare normal sa vina unii ca sinnocent (aka eduard8559) care sa posteze de pe conturi multiple. Toti avem dreptul sa ne dam cu parerea sau sa protestam, insa ce face sinnocent mi se pare penibil si imatur.
Trimite mesaj privat
Sinnocent
Membru

Postat la 14-11-2009 16:27
Mai pruna, nu am decat un cont. Am copiat ce a scris mai sus omul ala din Sighetu Marmatiei, animalule, pentru ca i s-a bagat pwla-n gura in legatura cu comentariul ala. Cat despre expresia "si-ar vinde mamele", nu am cu ce sa te lamuresc, era o metafora, insa repet, ce poti sa intelegi tu, care vii din burghezie si sustii o lume civilizata si decenta, care n-o sa fie niciodata asa. Ca sa ajung eu in locul lui Muresan nu am nevoie de sustinerea nimanui, pentru ca nu asa se ajunge acolo. Tatal meu il cunoaste destul de bine pe Muresan si stie exact ce fel de om e, a avut ocazia sa lucreze impreuna cu el, deci taci in pwla mea daca nu stii despre ce vorbesti smiley Omul asta nu are calitatile unui manager sau al unui presedinte de club in adevaratul sens al cuvantului. Ca l-a dat afara pe Uhrin a gresit, dar ca l-a dat afara pe Bergodi dupa ce a terminat pe locul 3, ca l-a dat afara pe Andone dupa ce a castigat eventul, si ca l-a dat afara pe Trombetta dupa ce a facut o figura frumoasa in Champions' League? Uite inca 3 greseli. Nu vezi ce prostii spui?

Later edit: Chestia cu burghezia si cu faptul ca esti un "cetatean european civilizat" crezi ca doar un jurnalist o poate concepe? Prietene, daca ai bani si esti un vierme corporatist inseamna ca nu ai fi vazut foarte bine in lumea adevaratilor suporteri. Pricepi tu, cetatene european civilizat si burghez? Cand o sa ai tu atatea deplasari pe banii proprii cate am facut noi, si cand o sa ajungi sa faci atatea sacrificii cate am facut noi pentru a vedea echipa asta in cat mai multe locuri posibil, ca apoi tot noi sa fim facuti "derbedei, huligani si golani", in timp ce aplaudacii burghezi ca tine isi miscau curul prin autocare ca si in excursii, atunci o sa poti sa-mi dai mie o replica inteligenta. Pricepi tu, prietene burghez?
Editat de Sinnocent la 14-11-2009 16:32
Trimite mesaj privat
Sinnocent
Membru

Postat la 14-11-2009 16:43
Stii care e cea mai tare chestie din toate astea? Ca-mi place sa va vad pe toti cum va atacati si va dati importanta fara niciun motiv, cum ii contrati pe altii din toate cele mai mici cacaturi, imi place sa fac caterinca de voi si sa va vad cum va iau foc personalitatile smiley Papagali corporatisti ce sunteti
Editat de Sinnocent la 14-11-2009 16:43
Trimite mesaj privat
Sinnocent
Membru

Postat la 14-11-2009 16:50
Uite, prietene, din respect pentru pseudoburghezia ta civilizata, dar mai ales din respect pentru baietii care au facut ceva ca si suporteri pentru echipa asta, nu vreau sa ma mai contrez cu tine, ci te invit sa avem o discutie personala la urmatorul meci acasa. In speranta ca n-o sa ma refuzi, imi inchei aici activitatea de pe forumul asta si va las pe voi, burghezii europeni civilizati, sa scrieti mai departe. Respect Romaniacs smiley
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Postat la 14-11-2009 17:50
Ma Sinnocent vad ca esti suparat rau, si ai idei multe de scri 3 mesaje consecutive.smiley

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
ecristiano18 Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postat la 14-11-2009 17:50
Sinnocent a scris:
Stii care e cea mai tare chestie din toate astea? Ca-mi place sa va vad pe toti cum va atacati si va dati importanta fara niciun motiv, cum ii contrati pe altii din toate cele mai mici cacaturi, imi place sa fac caterinca de voi si sa va vad cum va iau foc personalitatile smiley Papagali corporatisti ce sunteti

Iar tu esti probabil un pacalici mic si frustrat.
Nu stiu de unde ai tras concluziile in ceea ce priveste 'burghezia' sau 'corporatistul' din mine. Oricum discutia asta tu ai adus-o la un nivel atat de jos si la chestii personale.

Ce urasc mai mult este un astfel de personaj, care vine la meciuri sa isi verse frustrarile cu injuraturi si atacuri de la brau in jos, imaginandu-si ca ii sunt iertate toate atat timp cat urla in toate directiile ca sustin echipa. Sa nu crezi ca daca esti un pacalici mic in viata de zi cu zi, faptul ca urli pe forum sau pe stadion te face zmeu !

Accept invitatia ta pentru urmatorul meci, sper sa poti scoate pe gura si alte cuvinte decat P*** si m*** !

Hai ciao, ca oricum ai facut destul destul circ aici, poate nu ti-ai dat seama dar subiectele de pe forum sunt legate de echipa, nu de frustrarile tale personale !
Editat de CFR Sibiu la 14-11-2009 20:16
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postat la 14-11-2009 18:15
cu demiterea lui uhrin am fost si eu de acord, cu a lui Trombetta nu.. Uhrin chiar ca nu se potrivea nici cum stilului nostru... echipa juca la nimereala... trimiteau toate mingile la bataie pe Kone..

eduard8559
Membru

Postare: 87
Locaţia: sighetu marmatiei
Postat la 14-11-2009 19:12
Pe ce ma bazez eu contra lui Muresan( faptu ca umbla la vestiare si nu o data ci f des...acolo unde e spatiul antrenorului)
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 14-11-2009 19:33
sa fim seriosi. orice om reusea asta daca avea la dispozitie ce a avut muresan.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
Postat la 23-11-2009 16:31
Pana acum jucam slab. Sper sa reusim sa egalam macar.

Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 23-11-2009 17:34
Genial Mandorilini smiley

Da da stiu .. acum o sa bagati eternul text: antrenor nou, trebuie sa se obisnuiasca.

Ce conteaza antrenorul .. cand atitudinea este cea care este? Nu conteaza deloc. In plus .. hai sa fim seriosi. Nu suntem Manchester .. mereu va fi ori antrenorul ori unul sau mai multi jucatori noi. Daca ai atitudine asta conteaz prea putin.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
locomotiva07
Membru

Postare: 415
Postat la 23-11-2009 17:49
Niciun eliminat ! ASTA E !

CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!!
Trimite mesaj privat
vidrean
Membru

Postare: 111
Postat la 23-11-2009 17:54
Ei las ca nu e sfarsitul lumii ca am pierdut un meci, pana la urma am pierdut cu o echipa din fruntea clasamentului, am jucat in deplasare, ei au jucat mai bine asta e. Mai mult imi pare rau dupa punctele pierdute cu iasi, alba iulia.

CFR ... Echipa Mea !

.vidrean
cd_radius@yahoo.com www.flickr.com/vidrean Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 23-11-2009 17:56
smileysmileysmileyce bine am jucatsmiley!plecati din gruia mercenarilor.TOTI!!!!mai bine jucam cu juniorii macar ei isi dau viata pe teren.hai ca antrenoru nu are vina,orice antrenor ar fii nu antrenoru ii problema ci jucatorii si cei ce aduc acesti jucatori!

Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postat la 23-11-2009 18:01
Leao, Flores, Mara, nu au ce cauta la CFR.. urmatorii sunt Dani, Tony si nei... nu am legat doua pase.

Pagina 2 din 4 < 1 2 3 4 >
Salt la forum: