Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 2 din 10 < 1 2 3 4 5 > >>
Autor RE: CFR Cluj - Steaua
locomotiva07
Membru

Postare: 415
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 24-02-2010 07:47
Sper ca la aceasta ora sa fie deja coada serioasa la casele de bilete... si mai sper ca toti cei care vor ramane pe dinafara sa fie stelisti, si sa se bucure duminica, ca nu au prins loc... in 3 cuvinte, sper ca VOM UMILI sTEAUA !

CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!!
Trimite mesaj privat
zhelezniye darogi
Membru

Postare: 70
Locaţia: Cluj
Postat la 24-02-2010 09:18
da... e coada pana-n intersectie... la anu imi fac abonament. si ma las de prostii. si... voi fi cuminte
Trimite mesaj privat
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
Postat la 24-02-2010 11:43
Se fac cozi uriase pentru ca cei din conducere nu au putina minte sa organizeze altfel vanzarea biletelor. Se sta dupa 10 persoane o ora....si asta se intampla de foarte mult timp, iar daca nu ai bilet si vi cu o ora inainte de un meci oarecare ai sanse mari sa intri dupa pauza...smiley
Trimite mesaj privat
locomotiva07
Membru

Postat la 24-02-2010 11:50
da... an de an aceiasi poveste... mai ales la meciul cu steaua smiley doar traim in tara cozilor... mai e mult pana departe ... FORZZA CFR !

Trimite mesaj privat
obsesion
Membru

Postare: 155
Locaţia: cluj
Postat la 24-02-2010 11:52
locomotiva07 a scris:
da... an de an aceiasi poveste... mai ales la meciul cu steaua smiley doar traim in tara cozilor... mai e mult pana departe ... FORZZA CFR !

FACETI-VA ABONAMENTE !probabil astia is suporteri ''de rezultat ''
Editat de obsesion la 24-02-2010 11:52
Trimite mesaj privat
Dodo
Membru

Postare: 212
Postat la 24-02-2010 12:17
A fost rusinos ce s-a intamplat azi. 80% din bilete au ajuns la bisnitari. Eu am fost sa iau bilet la meci pentru un prieten CFR-ist din alt oras si unul din fata mea a cumparat 150 de bilete la peluza. Nu se poate asa ceva.
Trimite mesaj privat
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 24-02-2010 12:28
Cine are posibilitatea de a-mi cumpara 4 bilete la P 2 sau in caz de lipsa la Tr 2 , va rog ajutati-ma , e vorba de Albu-Sibiu . Eu am abonament , dar zilele astea sunt foarte ocupat . Va rog f. frumos !

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/
Trimite mesaj privat
lori
Membru

Postare: 412
Postat la 24-02-2010 12:36
NapocA a scris:
Se fac cozi uriase pentru ca cei din conducere nu au putina minte sa organizeze altfel vanzarea biletelor. Se sta dupa 10 persoane o ora....si asta se intampla de foarte mult timp, iar daca nu ai bilet si vi cu o ora inainte de un meci oarecare ai sanse mari sa intri dupa pauza...smiley

ieri puteai sa iti faci abonament pt tot returul,nu era nimeni. cei care vor sa vada stoia,sa stea la rand pana cand ies in pensie.
Trimite mesaj privat
Marius_CFR
Membru

Postare: 311
Postat la 24-02-2010 12:45
nu mai am rabdaresmileysmiley

One Team-One Love-One Passion!!!
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Postat la 24-02-2010 15:00
madarasz lorant a scris:
NapocA a scris:

ieri puteai sa iti faci abonament pt tot returul,nu era nimeni. cei care vor sa vada stoia,sa stea la rand pana cand ies in pensie.

excuse me lori, aici nu sunt de acord cu tine. eu nu am abonament si probabil nici nu o sa am cata vreme e cine e unde e, hai sa nu mai deschid subiectul, oricum nu se justifica mizeria de organizare care, hai sa nu fiu rau si sa zic ca deja e obisnuinta la clubul CFR, sa zicem doar ca se repeta.

Are dreptate cine a zis 1 ora pentru 10 persoane.

p.s. Nici eu nu mai am rabdare smiley

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 24-02-2010 15:00
Trimite mesaj privat
lori
Membru

Postat la 24-02-2010 16:27
fa si tu abonament intr-un alt sector dar in peluza respectiva,te scutesti de aceste ore aruncate pe geam.si da,ai dreptate,in asemenea situatii ar trebui sa mai deschida inca doua-trei case.....
Trimite mesaj privat
locomotiva07
Membru

Postat la 24-02-2010 16:30
obsesion a scris:
locomotiva07 a scris:

Fii mai explicit te rog, la cine te referi. Ti-a trecut cumva prin cap ca nu as avea abonament ?! Si apoi, cine nu are abonament, e normal sa stea la cozi din astea ?

Editat de locomotiva07 la 24-02-2010 16:30
Trimite mesaj privat
steli
Membru

Postare: 64
Locaţia: cluj-napoca
Postat la 24-02-2010 16:50
Chestia cu....fa-ti abonament si ai scapat de griji......e destul de relativa. Caz concret : sunt multi (barbati) cu abonamente care vor sa-si aduca nevestele si copii la un meci in care stadionul e arhiplin (pt. spectacol, atmosfera, etc.) Asta ce inseamna ca trebuie sa faci abonamente la toata familia doar pt 3-4 meciuri la care se umple stadionul???????? Si eu am abonament dar cu toate astea a trebuit sa "sufar" si eu azi (asezat la coada 08:45 - iesit triumfator din coada 12:10 !!!!!!!!!) Si toate astea si din cauza celor care mai mereu se tot "lipeau" in fata de rand. Acu sa nu incepeti ca ....locul nevestelor e ..la cratita si nu pe stadion ...Parca vad ca asa va fi si cu dinamo si rapid...smiley
Trimite mesaj privat
obsesion
Membru

Postare: 155
Locaţia: cluj
Postat la 24-02-2010 16:57
locomotiva07 a scris:
obsesion a scris:
locomotiva07 a scris:

Fii mai explicit te rog, la cine te referi. Ti-a trecut cumva prin cap ca nu as avea abonament ?! Si apoi, cine nu are abonament, e normal sa stea la cozi din astea ?

nu m-am referit concret la tine.mai exact la astia care stau la coada,pot sa va spun si un exemplu,: odata am stat si io la coada,si am auzit multi pe langa mine : (undei p1,sau t 2? )..niste habarnisti....
...si apoi cine n-are sa-si cumpere .....smiley)
Editat de obsesion la 24-02-2010 16:58
Trimite mesaj privat
lori
Membru

Postat la 24-02-2010 17:11
hai sa nu fie asta un motiv de cearta inaintea acestui meci de totul sau nimic.parerea mea este k toti cei implicati in fenomenul CFR ar trebui sa-si faca abonamente ,ca in galerie sau in alta parte-nu conteaza. uitati de ex la Eindhoven nu prea gasesti locuri pt un abonament....
sa nu mai spun ca azi s-au schimbat toti casierii.
Trimite mesaj privat
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
Postat la 24-02-2010 17:53
madarasz lorant a scris:
NapocA a scris:

Nu toti is asa adevarati ca tine cu abonamentsmiley
Trimite mesaj privat
ultras_CFR
Membru

Postare: 103
Locaţia: Cl"n"j-Napoca
Postat la 24-02-2010 17:56
se vede ca so schimbat caserita pentru ca am primit 13 bilete la galeria stelei.sper sa ma rezolve pp-ul!
Trimite mesaj privat
ghencea
Membru

Postare: 1
Postat la 24-02-2010 17:56
Becali, pleaca din Ghencea!!!
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Postat la 24-02-2010 18:28
6 ore si 30 de minute la coada pt bilete.. chiar daca am ajuns inainte de deschiderea caselor... aproape mi-am atins recordul de anul trecut de 7 ore.... e dezastru. cand le vom putea procura oniline, Muresan?? e bataie de joc.. daca ar pune optiune de cumparare a biletelor online garantez ca la meciurile mici fara importanta am avea cu 35% mai multi oameni in tribuna. Ganditi-va ca foarte multi vin din afara Clujului. Azi cand am stat la coada am intalnit persoane din Medias, Sibiu, Maramures, Oradea, Bistrita, zalau.. si din judetul Cluj. Ganditi-va ca oameni astia fac 4 drumuri de cateva sute de kilometri ca sa vada un meci. Cu o amarata de tehnologie online, le-am reduce efortul la jumatate. Dupa ce bati un drum de cateva ore mai stai la coada 5 sau 6 ore, apoi du-te inapoi acasa si repeta asta si duminica pt meci.. E bataie de joc! Mie mi-e mila de oameni astia. Am tot respectul pentru ei. Am vorbit cu ei si am observat ca tin la echipa cu toata sinceritatea. Trebuie sa ii propunem lui Muresan sa stea si el macar 2 ore. Cred ca in secunda 2 ar rezolva problema.
PS. Azi la TV, Muri a zis ca pt meciul cu Dinamo ne vom cumpara bilete online.

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 24-02-2010 19:06
ecristiano18 Trimite mesaj privat
locomotiva07
Membru

Postat la 24-02-2010 19:33
obsesion, ok, sunt de acord cu tine, multi rasar ca din pamant la meciurile astea importante, multi stelisti se scoala cu noaptea in cap la coada, dar cred ca sunt si adevarati CFR-isti adevarati care din diverse motive nu au reusit sa isi faca abonament...
Acuma sincer sa fiu, de as fi stat 10 ore la coada si apoi am bate cu 5-0, nu as fi regretat nicio secunda :D Doamne da sa fie anul asta ! VICTORIE LA SANGE ! Over and out !

Trimite mesaj privat
Pagina 2 din 10 < 1 2 3 4 5 > >>
Salt la forum: