Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 2 din 3 < 1 2 3 >
Autor RE: Gaz Metan Medias - CFR Cluj
eduard8559
Membru

Postare: 87
Locaţia: sighetu marmatiei
Postat la 17-03-2010 18:31
Ajungeti voi la vorba mea, o fost bun Conceicao, voi l-ati huiduit , voua vi l-o trebuit pe italian( eu n-am avut niciodata incredere in el), cu Conceicao pe banca aveam 25 de puncte dupa 13 etape( avand si meciuri la 3 zile), adica a fost demis avand rezultate inca mai bune decat Mandorlini si ce-l mai lauda Muresan ca e cel mai bun antrenor din Liga 1, uite ca lucrurile nu stau tocmai asa si voi va faceati iluzii ca o sa batem tot cu italianu pe banca, citez din ce delara Muresan in noiembrie: "Cu mandorlini pe banca nu faceam egaluri cu Iasiu si Alba-Iulia", uite ca reusim 4 etape fara victorie, vedeti ce inseamna sa schimbi antrenoru cand echipa e pe primu loc?
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
Postat la 17-03-2010 18:32
Lasa nu-i stres 0-0 asta cu Medias. Va trece iobagul iar la aplicarea fortei brute si a terorii asupra vestiarului si echipei, dupa cum obisnuia in 2008 cu membrii galeriei care indrazneau sa aiba un cuvant de spus.

Bodiguarzi nespalati, urat mirositori + garzi PulePizde. Asta inseamna sa fii un natarau de taran la carma unui club mult prea mare pentru capacitatile tale manageriale. Uitat de purtatoarea de coasa intr-o lume care s-a schimbat de mult, si la care esti incapabil sa te adaptezi, cauti ca prostu motive basinoase pe culoarul spre vestiar. Comunist borat smiley

Bun, cine vine? Rednic? Boloni? sau Trombetta?

I M M M D T

smiley

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Trimite mesaj privat
Szabiy
Membru

Postare: 352
Locaţia: cluj napoca
Postat la 17-03-2010 18:47
n-am vazut meciul pt ca eram la lucru acuma am ajuns acasa...dar dupa cate am auzit cum a decurs emciul numa atat am de spus:MOARTE MERCENARILOR,PLECATI ACASA FUTUVA-N GURA DE MERCENARI!!!!
Trimite mesaj privat
radu crisan
Membru

Postare: 10
Locaţia: cluj
Postat la 17-03-2010 18:50
TROMBETTA CRED CA AR FI CEL MAI INDICAT IN MOMENTUL DE FATZA
CUNOASTE ECHIPA . SI SA FIM SINCERI DUPA ANDONE AM AVUT CEL MAI FRUMOS JOC CU EL PE BANCAsmiley

arketis printzubatran Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 17-03-2010 19:01
eduard8559 a scris:
Ajungeti voi la vorba mea, o fost bun Conceicao, voi l-ati huiduit , voua vi l-o trebuit pe italian( eu n-am avut niciodata incredere in el), cu Conceicao pe banca aveam 25 de puncte dupa 13 etape( avand si meciuri la 3 zile), adica a fost demis avand rezultate inca mai bune decat Mandorlini si ce-l mai lauda Muresan ca e cel mai bun antrenor din Liga 1, uite ca lucrurile nu stau tocmai asa si voi va faceati iluzii ca o sa batem tot cu italianu pe banca, citez din ce delara Muresan in noiembrie: "Cu mandorlini pe banca nu faceam egaluri cu Iasiu si Alba-Iulia", uite ca reusim 4 etape fara victorie, vedeti ce inseamna sa schimbi antrenoru cand echipa e pe primu loc?

daca asta e tot ce ai de zis pe forumul asta am prins ideea. ne poti lasa in pace.

decat sa-l aduca pe rednic sau trombeta mai bine il lasa pe asta antrenor.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
vidrean
Membru

Postare: 111
Postat la 17-03-2010 19:21
Se pare ca suntem echipa pacii ! Pe mine ma depaseste situatia actuala. Nu stiu unde poate fi problema de nu mai jucam nimic.

CFR ... Echipa Mea !

.vidrean
cd_radius@yahoo.com www.flickr.com/vidrean Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Postat la 17-03-2010 19:25
Va rog sa ma scuzati, dar putem sa ne bagam p*la in ea echipa. Pa titlu!!

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 17-03-2010 20:27
ecristiano18 Trimite mesaj privat
mmackaaa_23
Membru

Postare: 68
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 17-03-2010 19:36
noroc ca am luat un punct smiley

Inteligenta ma urmareste...dar eu sunt mai rapid.
Trimite mesaj privat
Dragos19
Membru

Postare: 501
Postat la 17-03-2010 19:50
suntem super

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
Postat la 17-03-2010 20:37
suntem CULsmiley
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 17-03-2010 20:54
cui ii trebe acest titlu nemuncit?MIE SIGUR NU,daca facem anti fotbal sa iesim pe locul 7-10 sa moara zamfir,muresan si cei cu influente.pe mine nu mar deranja nici locul 10 pentru ca o meritam,mai bine un loc 10 meritat decat un loc 1-3 rusinos nemeritat.infine de 2-3 ani vin mercenarii pe banda rulanta si tot romanii sunt cei mai buni din echipa.

ati vazut cum joaca rapidistii?ati vazut dinamo-steaua ati avzut cum se daruiesc jucatorii de la dinamo ati vazut cum un strain "nascut" in bamboo ma refer la N'DOYE care pur si simplu a dominat singur mijlocul terenului ii cel mai bun strain din liga1.se distreaza in cluburi dar da totul pe teren.ati avzut cum o jucat aia?incredibil ,avem o ciuda in mine cum joaca aia cu sufletu la fiecare meci...infine nu are rost.

CULORILE CONTEAZA,MOARTE MERCENARILOR!sa plece toti inafara de cei doi dica,panin,bud,bus,muresan,leonardo.

Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 17-03-2010 21:15
foarte tare! smiley

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Trimite mesaj privat
eduard8559
Membru

Postat la 17-03-2010 22:09
Bine sa plece, sa plece sa plece si sa ramanem cu echipa descompletata? Cica sa plece mercenarii, adik sa stricam toata echipa asta vreti. Buni, rai astia se cunosc intre ei, asa am strica si relatiile de joc.
Trimite mesaj privat
ceferist_infocat
Membru

Postare: 175
Locaţia: cluj- napoca
Postat la 17-03-2010 22:14
eu zic ca mandorlini e principalul vinovat cum sa joci cu 2 inchizatori cu medias? al doilea vinovat e muresan ca a lasat sa plece cei mai buni atacanti de la cfr. cum sa joci cu traore un egoist care doar viteza are am luat pe bud cu 750 de mii de euro pentru ce? nu face nimik un stop nu stie un drobling nu face cu capu nu stie, cica kone cel mai bun atacant din tara ce a facut de cand e la cfr doar un singur gol a dat in care a dat dovada de atacant bun cel de la chelsea, unde e didi?? bujor batin!! unde e veljovic ruiz?? sa nu mai zic de fabbiani care parerea mea a fost cel mai bun atacant din istoria recenta dar andone la demoralizat si baga doar in a dpua repriza findca mergea in cluburi dar uitativa la ndoye care la 5 dimineatza face streaptease pe strazi dar cand joaca da totul pe teren.. nopi suntem cei mai buni la stricat jucatori dubarbier era un jucator valoros cand a plecat deja era intrun con de umbra,tony numai joaca nimik, trica cand a venit era excelent a plecat cu coada intre picioare leao unul dntre cei mai buni mijlocasi centrali a plecat cum a plecat
Trimite mesaj privat
Kaya
Membru

Postare: 161
Postat la 17-03-2010 22:20
mai baieti, fie ca cfrul joaca bine sau prost, eu tot suflet alb-visiniu voi avea! si ce daca suntem mediocrii? nu ne-am nascut campioni, ma multumesc si cu prezenta in liga1. intradevar se vrea performanta, insa cu mercenarii astia nu se poate. 180 si la revedere, sa aducem romani! care ati vazut meciul dinamo-steaua stiti despre ce vorbesc. daruire totala si neconditionata, mor aia pe teren pt echipa lor.. un joc exploziv cum de mult n`am mai vazut. n`are rost fiindca nu exista termeni de comparatie.. jocul nostru... vai de el

voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel
Trimite mesaj privat
eduard8559
Membru

Postat la 18-03-2010 00:25
Mai oameni buni tot o tineti pe a voastra cu mercenarii, dar daca ar fi cum ziceti voi s-ar duce dreq scheletu echipei, voi la asta nu va ganditi si inca ceva ar trebui sa terminam cu mentalitatea ca locu 1 e al nostru...wake up suntem Cfr Cluj nu suntem Chelsea, probabil stiti deja pe cine consider eu vinovat de situatia actuala, e un domn masiv din loja...ala e principalu vinovat ..stiu o sa ziceti ce am cu el, acel domn se baga peste echipa si strica treburile.
Trimite mesaj privat
lori
Membru

Postare: 412
Postat la 18-03-2010 05:51
sa-mi bag pula in Traore si cine il mai trimite in teren,sa-mi bag pula in el de atitudine sa-mi bag pula in toti cei care isi bat joc de Arpi,de banii lui,de nervii lui.
INTERESELE PERSONALE SUNT MAI PRESUS DE ECHIPA SI OBIECTIV.

asa ca un fapt divers,cel de la fortele de ordine care a dat interzis la vreo 12 oameni,a scris pe procesul verbal de incheiere-

"nu SA-U inregistrat evenimente".... cam atat despre cei care fac legea.LEGEA LOR.
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 18-03-2010 08:40
Bine spus lori, chiar mai mult. Isi bat joc si de nervii nostri nu numai de a lui Paszkany.

Sincer, as canta cu smiley la echipa tot meciu. Nu merita nimic. Ca si la meciul cu Otelul, in min 80 aveam numai 2 oameni in terenul advers si plimbau astia linstiti mingea in aparare de la unu la altu.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Postat la 18-03-2010 09:21
madarasz lorant a scris:
sa-mi bag pula in Traore si cine il mai trimite in teren,sa-mi bag pula in el de atitudine sa-mi bag pula in toti cei care isi bat joc de Arpi,de banii lui,de nervii lui.
INTERESELE PERSONALE SUNT MAI PRESUS DE ECHIPA SI OBIECTIV.

asa ca un fapt divers,cel de la fortele de ordine care a dat interzis la vreo 12 oameni,a scris pe procesul verbal de incheiere-

"nu SA-U inregistrat evenimente".... cam atat despre cei care fac legea.LEGEA LOR.

Da-mi te rog o copie a procesului verbal sa am ce pune pe prima pagina de ziar.

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Trimite mesaj privat
vidrean
Membru

Postare: 111
Postat la 18-03-2010 10:43
Oare pe Batin nu l-ar putea aduce inapoi mai repede? Eu as incerca si varianta Batin - Bud. Ceva trebuie facut, orice. Chiar is curios, oare cei de la club in afara de Paszkany se streseaza asa cum ne stresam noi sa caute solutii pt. a iesi din acest impas sau se multumesc cu un loc caldut si un salariu frumusel...

CFR ... Echipa Mea !

.vidrean
cd_radius@yahoo.com www.flickr.com/vidrean Trimite mesaj privat
Pagina 2 din 3 < 1 2 3 >
Salt la forum: