| Autor |
RE: FC Brasov - CFR Cluj |
Mister
Membru

Postare: 186
Locaţia: Bucuresti
| Postat la 26-03-2010 18:26 |
|
|
De ce ii jignesti pe cei care fac deplasari? Ti se pare putin lucru sa pierzi o zi intreaga pentru 2h de meci pe care puteai sa le vezi la televizor?
FCD in ADN! |
|
| Autor |
Tudy007
Membru
Postare: 13
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 27-03-2010 16:40 |
|
|
|
Mister a scris:
De ce ii jignesti pe cei care fac deplasari? Ti se pare putin lucru sa pierzi o zi intreaga pentru 2h de meci pe care puteai sa le vezi la televizor?
Toata treaba e ca 70% din galeria lui Dinamo nu au facut deplasare au fost toti taranii din cluj 
Editat de Tudy007 la 27-03-2010 16:41 |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 27-03-2010 21:44 |
|
|
Am sters ultimele postari.
E topicul Brasov - CFR Cluj! Chiar nu ne intereseaza cati dinamovisti au facut deplasarea si bla bla. Vedeti-va de treburile voastre. Suntem multi care stim bine cati au venit la Cluj, iar cei care nu stiu nu vor muri prosti daca nu afla.
Continuam de acum pe subiectul meciului de la Brasov.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Editat de Raul la 27-03-2010 21:44 |
|
| Autor |
Mister
Membru

| Postat la 28-03-2010 09:55 |
|
|
@Raul Pe mine ma intereseaza atunci cand se face referire la mentalitati si regimuri politice, la tentative de discriminare a locuitorilor Bucurestilor de catre cei din provincie, care ii numesc pe primii mitici, sa afirm ca nu noi Bucurestenii l-am votat masiv presedinte pe cel AL CARUI NUME NU MERITA SA IL ROSTESC, ci altii, astfel incat atunci cand ne referim la problema identitatii poporului roman, ea trebuie cercetata in profunzime si nu aruncand cu noroi unii in altii. Poporul roman s-a detasat treptat cultural de ceea ce inseamna intelectualitate si se defineste ca substrat european printr-o adunatura de tarani, un termen deloc peiorativ. Prin urmare, lupta impotriva pierderii identitatii noastre trebuie sa se dea in continuare de catre fiecare dintre noi. Dar suntem prea ocupati, nu-i asa, sa ne pese doar de noi insine deturnand astfel celebrul slogan " Prin noi insine!".
FCD in ADN! |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 28-03-2010 10:31 |
|
|
|
Mister a scris:
@Raul Pe mine ma intereseaza atunci cand se face referire la mentalitati si regimuri politice, la tentative de discriminare a locuitorilor Bucurestilor de catre cei din provincie, care ii numesc pe primii mitici, sa afirm ca nu noi Bucurestenii l-am votat masiv presedinte pe cel AL CARUI NUME NU MERITA SA IL ROSTESC, ci altii, astfel incat atunci cand ne referim la problema identitatii poporului roman, ea trebuie cercetata in profunzime si nu aruncand cu noroi unii in altii. Poporul roman s-a detasat treptat cultural de ceea ce inseamna intelectualitate si se defineste ca substrat european printr-o adunatura de tarani, un termen deloc peiorativ. Prin urmare, lupta impotriva pierderii identitatii noastre trebuie sa se dea in continuare de catre fiecare dintre noi. Dar suntem prea ocupati, nu-i asa, sa ne pese doar de noi insine deturnand astfel celebrul slogan " Prin noi insine!".
din momentul in care ai numit locuitorii din afara bucurestiului provincie, n-are rost sa-mi racesc gura. miticii pulii.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Mister
Membru

| Postat la 28-03-2010 11:02 |
|
|
Atunci sa nu va mai prind ca veniti pe la facultate in Bucuresti, stati la voi acasa si lingeti-va ranile! M-am saturat de atata ipocrizie pentru PROVINCIALI. Bucurestiul este capitala Romaniei si nu inteleg de ce sufera unii atata de ei. Nu am spus niciodata ca Timisoara, Cluj- Napoca, Brasov, Sibiu, nu sunt orase frumoase, dar de aici si pana a crea o schisma intre noi, datorita unora care nu gandesc este cale lunga, fie si pentru ca eu nu voi permite asa ceva. BUCURESTIUL PAMANT ROMANESC!
FCD in ADN! |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 28-03-2010 11:19 |
|
|
Facultate in BuCUResti? Din 120 cati is la mine in an la facultate avem vreo 10 din bucuresti si imprejurimi, si restul din asa-numita "provincie". Cred ca suntem 20 din Cluj. Nu da in stanga si-n drepta, in facultati si povesti, ca asa e peste tot in lume. Eu nu-s chiar genul care sa discriminez, insa ma jur, ma jur, ca de fiecare data cand merg in Bucuresti vad un numar exagerat de mare de negriciosi. Fara suparare, daca e sa o luam drept, mai bine traiesc printre "ungurii" din Cluj si ardeal decat prin tiganii si tiganimea, prost-gustul, si jegul acela pe care il numiti capitala.
Si inca ceva, daca tot m-ai pus sa fac off-topic. M-am intalnit in centru cu cei de la dinamo veniti in Cluj, si cu 4 am avut placerea de a sta la o cafea. Nu erau mai mult de 60.
E ciudat totusi ca majoritatea rudelor si prietenilor mei din bucuresti (si sunt destul de multi) sunt de acord ca e plin de tiganie si toate cele, ca e un oras urat, ca oamenii sunt prost-educati (vorbind de o medie in comparatie cu restul tarii) si totusi va treziti cativa sa sustineti sus si tare ca nu-i asa.
Si in legatura cu presedintele, nu stiu de ce ai bagat chestia asta politica acolo. Am avut de ales dintre un prost si un prost mai mare, si prostul mai mic a iesit presedintele. Jeoana ala e cum a fost bush jr. in state, o marioneta politica fara personalitate.
Respect celor ce au facut deplasarea de la voi, si nu mai cauta termene de comparatie. Acum 10 ani aveam 500 de oameni la meci si poate 1000 de suporteri in toata tara, iar voi datorita lui Ceau' aveati cel putin un sfert de tara, plus cateva sute de mii in Bucuresti. Si incet, incepem sa va luam din urma (ma refer aici la echipele de "provincie" . Asta ar trebui sa-ti dea de gandit.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
vidrean
Membru

Postare: 111
| Postat la 28-03-2010 12:50 |
|
|
OFF Topic: Mai terminati cu acest oras Bucuresti ca nu are rost sa va bateti capu cu asa ceva, noi suntem la mare distanta de el si multumesc lui D-zeu pt. asta. A fost candva de mult, de mult un oras frumos, acuma este oribil si cei care conduc acest oras il mutileaza pe zi ce trece.
Despre Brasov - CFR eu cred ca sunt 60% sanse sa luam 3 puncte de acolo. In meciul cu Vaslui din cupa Brasovul nu a aratat altceva decat un joc haotic si la disperare. Daca ii luam tare din prima repriza si reusim sa inscriem repede, le taiem pofta de joc. Cel putin asa sper.
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean
Editat de vidrean la 28-03-2010 12:52 |
|
| Autor |
Mister
Membru

| Postat la 28-03-2010 13:14 |
|
|
Holocaustul i-a ratat pe tigani. Nu ne mai putem intoarce in urma. Intrebarea este: ce face statul sa ne protejeze de tigani si sa ii integreze in societate. O masura utila ar fi interdictia de a avea mai mult de un copil intr-o familie rroma, in cazul in care acea familie nu face dovada materiala ca poate sustine eforturile financiare de educare a minorului. Politicienii romani sunt iresponsabili, pentru ca noi suntem iresponsabili si votam oameni nepregatiti.
FCD in ADN! |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 28-03-2010 13:50 |
|
|
Ma mister da circula un zvon ca la voi in b mai mult de jumate is din india. Fosti comercianti de covoare si servetele brodate cu floricele au poposit la granita candva, si cum conceptia alui mai mare era ca nu exista capitala fara populazzione de doua bulioane de locuitori, i-a varat pe toti in za city.
Asta ca asta dar se pare ca va domina pe toate planurile in ultima vreme. Ultimele statistici arata ca in fiecare an populazzione autohtone (din b) pierde 0,02 procente fata de popullazione indiana (tot din b). Cand aveti de gand sa faceti ceva?

On topic: Luni la brasov!
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 28-03-2010 13:54 |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 28-03-2010 19:11 |
|
|
vidrean,daca brasovenii joaca haotic NOI adica nu NOI ci acesti indiferenti sa nu zic mai rau CUM JOACA?
|
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 29-03-2010 13:09 |
|
|
castigam
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
vidrean
Membru

Postare: 111
| Postat la 29-03-2010 13:37 |
|
|
|
casual a scris:
vidrean,daca brasovenii joaca haotic NOI adica nu NOI ci acesti indiferenti sa nu zic mai rau CUM JOACA?
Eu in ultimele 2 meciuri am vazut o imbunatatire a jocului. Nu sunt expert in fotbal dar asa am vazut eu. O chestie ar fi de zis aici...mai toti ii fac mercenari si indiferenti, dar eu sincer nu cred ca ii chiar asa. Eu cred ca nu le merge jocul, valoarea poate nu este chiar aceea mult trambitata de toti...poate pregatirea fizica, tactica antrenorului, multe ar fi la mijloc. Si ei ca fotbalisti se gandesc sa joace in Champions, sa plece la echipe mai mari. Este si o doza de indiferenta, oricum, da nu cred ca este principalul factor ca echipa nu merge bine. E si foarte greu sa te mobilizezi intr-un campionat ca si al nostru. De exemplu pe mine m-a demoralizat meciul de la Medias doar privind la tv stadionul si terenul de fotbal, mai rau ca pe aratura. Iti spun ca sunt stadioane mai frumoase in lumea a 3-a decat majoritatea de la noi. Asta e parerea mea, buna, rea, ce sa fac, pe astia ii avem cu astia mergem inainte.
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean |
|
| Autor |
steli
Membru

Postare: 64
Locaţia: cluj-napoca
| Postat la 29-03-2010 13:51 |
|
|
Mercenari....hmmmm....chiar nu pot sa inteleg un lucru, de unde doamne iarta-ma o tot dati cu termenul asta de mercenari in sus, mercenari in jos etc. Eu stiu ca mercenarii sunt platiti ca sa isi faca treaba pt care au fost angajati...ori la noi sunt si platiti (jucatorii) dar nu-si fac deloc treaba ....asa ca , va rog, terminati cu folosirea acestui cuvant care nu-si are locul si rostul....
on topic: batem 1-0 ca doar ne-am obisnuit cu scorul asta, nu?
 |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
| Postat la 29-03-2010 16:16 |
|
|
a facut cineva deplasarea?
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
| Postat la 29-03-2010 16:37 |
|
|
|
XxDraGosHxX a scris:
a facut cineva deplasarea?
da, galeria
martipan |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 29-03-2010 16:45 |
|
|
in jur de 6-7 microbuze daca nu ma insel
LUPTA CFR! 
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Editat de Voda Toamna lui 1500 la 29-03-2010 16:45 |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
| Postat la 29-03-2010 18:51 |
|
|
1-0...umpic off topic...dupa parerea mea Bud e mai bun decat Traore in rest cine e pe primu loc cine e pe primu loc CeeFeeRee CeeFeeRee
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
Mister
Membru

| Postat la 29-03-2010 18:56 |
|
|
Ati avut noroc ca nu a jucat Brasovul nimic. Fara rautate, daca ia CFR titlul anul asta, va urez mult noroc, dar sunteti foarte foarte slabi... un joc lent si previzibil, unde mai pui ca se baga cu fundul in poarta din min 30... O prestatie rusinoasa, jur ca nu ma mai uit la fotbalul romanesc cu exceptia meciurilor lui Dinamo. Mi-au stricat seara cu antijocul asta jegos.
FCD in ADN! |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 29-03-2010 19:01 |
|
|
cred ca o jucat unul dintre cele mai bune meciuri din returu asta.
personal mi-o placut pasele.
sincer sa fiu, cu jocul asta slab suntem cea mai buna echipa dintre alea ce se bat pt. titlu.
f. interesant sistemu de joc, si eficace. daca tony si edimar ar mai sti si sa centreze ar fi chiar ok.
f. bine o gandit mandorlini meciu. o castigat tactic.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|