| Autor |
RE: Dinamo - CFR Cluj |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 23-03-2010 17:35 |
|
|
batem!
batem!
batem!
Cu oricat dar sa batem!
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 24-03-2010 19:46 |
|
|
1-1 la pauza.Pareri?
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
| Postat la 24-03-2010 20:19 |
|
|
ce panarame de jucatori. io inteleg ca aperi un rezultat da asta la noi echivaleaza u a fi niste momai de guma disperate sa scape de minge 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 24-03-2010 20:27 |
|
|
n-am jucat rau.
dinamo e zero la absolut toate capitolele, nu termina in primele 5.
partea dreapta, cu tony si buttone a fost nula pe faza ofensiva si au facut greseli si in aparare.
incep sa se miste 'jucatorii' nostri.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 24-03-2010 21:11 |
|
|
echitabil.
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
Minimus
Membru

Postare: 54
Locaţia: Cj
| Postat la 25-03-2010 09:45 |
|
|
eu zic ca Nuno C. trebuia sa sara dupa minge, nu sa stea ca la teatru ca nu e spectator ci e "comediant"  |
|
| Autor |
vidrean
Membru

Postare: 111
| Postat la 25-03-2010 10:10 |
|
|
Mi-a placut meciul, unul foarte reusit cred eu. Pase filtrante, cat de cat o idee de joc fara atatea mingi aruncate pe Y. Kone. Cel mai mult mi-a placut atitudinea jucatorilor. Am vazut mai multa ambitie si daruire decat in primele meciuri din campionat. Daca continuam asa, eu cred ca suntem pe drumul cel bun. Un minus pt. Nuno Claro care in ultimul timp ia goluri prea usor. Sper ca intr-o zi, nu foarte indepartata, conducerea clubului sa se trezeasca la realitate si sa investeasca intr-un portar serios.
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean |
|
| Autor |
jokerman
Membru
Postare: 75
| Postat la 25-03-2010 15:11 |
|
|
|
vidrean a scris:
Mi-a placut meciul, unul foarte reusit cred eu. Pase filtrante, cat de cat o idee de joc fara atatea mingi aruncate pe Y. Kone. Cel mai mult mi-a placut atitudinea jucatorilor. Am vazut mai multa ambitie si daruire decat in primele meciuri din campionat. Daca continuam asa, eu cred ca suntem pe drumul cel bun.
De acord. |
|
| Autor |
vidrean
Membru

| Postat la 28-03-2010 18:23 |
|
|
Faza aproape identica la Urziceni cu Dinamo cu cea a lui Bud. La Dinamo s-a dat penalty, la noi ba... Frumos campionat.
Update...dupa cateva minute tot o faza asemanatoare...penalty la Urziceni. Noi se pare ca suntem prostii campionatului.
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean
Editat de vidrean la 28-03-2010 18:24 |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 28-03-2010 19:15 |
|
|
joaca bine dinamo putem recunoaste,torje,alexe,sunt chiar foarte buni,andrei cristea iara,N'doye asta ma uimeste se distreaza dar si joaca ,cu cateva gafe meciu asta dar o recuperat multe mingi.meci greu in returu cupei.
prima data sa jucam fotbal si apoi sa cerem penaltyuri.acuma ori joaca ori cersesc astia!
|
|
| Autor |
vidrean
Membru

| Postat la 28-03-2010 21:48 |
|
|
|
casual a scris:
joaca bine dinamo putem recunoaste,torje,alexe,sunt chiar foarte buni,andrei cristea iara,N'doye asta ma uimeste se distreaza dar si joaca ,cu cateva gafe meciu asta dar o recuperat multe mingi.meci greu in returu cupei.
prima data sa jucam fotbal si apoi sa cerem penaltyuri.acuma ori joaca ori cersesc astia!
Stai, ca nu cerseste nimeni nimic, dar nu mi se pare normal ca 2 faze identice sa fie judecate in mod total diferit. Si lasa-ma cu faza ca nu jucam fotbal... asta e, o pasa mai proasta prin care trecem. Acuma ce ar trebuie sa facem? Sa ne retragem din campionat sa asteptam pana jucam mai bine? Nici altii nu joaca nimic si pt. aia sunt in fruntea clasamentului. In campionatul asta atata de bolnav trebuie sa profiti de orice ca sa reusesti, de un penalty, de orice. Mai bine sa castigam si apoi mai vedem ce facem, adica nu am inteles banii din Champions sa ajunga la mitici in buzunar ? Cu banii ce i-au facut anii trecuti nici macar un teren cat de cat acceptabil nu au fost in stare sa isi faca. Da imi place ca admiri Dinamo, pacat ca nu avem si noi resursele ei. Daca unele echipe mai mici nu si-ar da viata pe teren cu noi ca si cum ar fi o finala de cupa europeana poate ca am juca si noi mai bine. Sa nu ma intelegi gresit, foarte bine fac, asta e fotbalul, dar cand vad ca cu echipele din Bucuresti nu au un sut pe poarta, uita sa dea in minge la cateva zile distanta de meciul cu noi nu mi se pare prea frumos din partea lor, este chiar revoltator. Asa te cred si eu ca joaca dezinvolt, se distreaza, au moralul bun, dar cand o echipa ca si CFR este atacata din toate partile, ba ca este echipa arbitrilor, ba a ungurilor, ba ca da faliment, ba ca da afara antrenorul, ba ca o sa le taie salariile la jucatori, nu prea vad cum poti face meciuri bune. Oricum, al dracu de ciudat, de cand e Prunea pe banca o revenit la viata si ei. Poate trebuie si noi in loc sa investim in stadion, in jucatori, antrenor, etc. trebuia sa investim intr-un Prunea. Dragul meu, eu nu apreciez nimic ce vine de la bucuresti si cu asta basta.
Si apropo de bucuresti...ia cultura si nivelul lor: http://www.sport.ro/liga-1/turcu-il-face-praf-pe-dolha-un-gunoi-un-p-at-ne-a-titlul.html?autoplay=true
Astia trebuie nu sa castige titlul...astia trebuie sa dispara definitiv din fotbal.
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean
Editat de vidrean la 28-03-2010 22:18 |
|
| Autor |
casual
Membru
| Postat la 29-03-2010 12:36 |
|
|
@vidrean asta este parerea mea,intradevar zici si tu ceva pe acolo ce ar putea fii adevarat sau ce este adevarat.Prunea este un om cu influente de asta neam dat toti seama de cand a facut protestu ala acum cativa ani impreuna cu cativa jucatori!
nu admir dinamo,admir atitudinea unor jucatori unor jucatori care joaca cu sufletu,jucatori care apar si pe la rapid,pe la timisoara,jucatori de care am avea si noi nevoie,momentan Panin si Bud joaca cu sufletu pentru ca in rest nu prea vad nici un sufletist.
Traore si Kone sparg cluburile dupa fiecare meci,N'doye sparge cluburile in fiecare seara dar mai bun strain in liga1 nu este decat N'doye asta.
infine.sa povestim despre CFR
|
|
| Autor |
Mister
Membru

Postare: 186
Locaţia: Bucuresti
| Postat la 29-03-2010 16:36 |
|
|
@casual Imi place ca exista si oameni obiectivi. Oricum, e diferenta mare intre Dinamo, care chiar joaca fotbal, cu lotul destul de slab pe care il are si Steaua, care desi nu joaca nimic, se mentine acolo sus pentru ca nici adversarii nu ii pun probleme.
FCD in ADN! |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 29-03-2010 18:57 |
|
|
baa. voi sunteti nebuni?
dinamo e zero barat. numai ndoye joaca fotbal. in aparare sunt vraiste, ca si cum n-ar fi. cristea da goluri din pasele adversarilor alexe ala o dat 2 goluri acuma zici ca e mesia.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
casual
Membru
| Postat la 29-03-2010 19:24 |
|
|
pai apararea ii zero de la mijloc in sus arata bine.infine.
|
|