Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 2 din 3 < 1 2 3 >
Autor RE: Bilete online!
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 11-04-2010 13:40
merci de informatie...deci pana la urma tot tre' sa ma duc sa stau la cozismiley

CFR 1907 CLUJ!
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 12-04-2010 14:49
mi-au ajuns azi biletele pt. meciu cu dinamo.
e misto treaba, dar pt un bilet sau 2 nu se merita sa dai aia 12 lei in plus pt. transport.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 12-04-2010 16:57
am auzit ca numa daca ai card poti lua bilet online smiley,cash nu se poate plati?

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 12-04-2010 17:12
casual a scris:
am auzit ca numa daca ai card poti lua bilet online smiley,cash nu se poate plati?

doar cu cardul.

Trimite mesaj privat
Autor RE: site bilete
mhorea
Membru

Postare: 9
Postat la 05-05-2010 09:15
Daca aveți sugestii pentru site-ul de vânzare bilete online va rog sa-mi dați mesaj privat sau sa le postați aici.
Trimite mesaj privat
miki_dude
Membru

Postare: 47
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 05-05-2010 09:49
mhorea a scris:
Daca aveți sugestii pentru site-ul de vânzare bilete online va rog sa-mi dați mesaj privat sau sa le postați aici.

Ca functionalitati, pentru inceput, mi se pare OK. Asteptam sa se introduca posibilitatea ridicarii biletelor dintr-o locatie stabilita pentru ca nu e deloc rentabil pentru cei care cumpara 1-2 bilete sa plateasca 12 lei suplimentar.

O imbunatatire, care sunt sigur ca va fi apreciata, ar fi posibilitatea de a prezenta pe site o vedere de ansablu a terenului de pe locul selectat. E mai complicat de implementat dar cred ca va avea un impact pozitiv.

Intotdeauna clujean!
Trimite mesaj privat
mhorea
Membru

Postat la 05-05-2010 12:09
miki_dude a scris:

O imbunatatire, care sunt sigur ca va fi apreciata, ar fi posibilitatea de a prezenta pe site o vedere de ansablu a terenului de pe locul selectat. E mai complicat de implementat dar cred ca va avea un impact pozitiv.

In pagina unde alegi locurile este un link, sub schema sectorului. Poimaine o sa ai ocazia sa testezi cand se va pune in vanzare meciul cu International.

https://bilete.cfr1907.ro
Trimite mesaj privat
CFR4ever
Membru

Postare: 302
Postat la 05-05-2010 12:38
mhorea a scris:

De ce nu se pot cumpara bilete daca esti minor??? smiley

Steaua pe jos pica
Si nu se ridica
Steaua nu marcheaza
Si retrogradeaza

Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare
Trimite mesaj privat
mhorea
Membru

Postat la 05-05-2010 13:06
CFR4ever a scris:

Minorii nu au dreptul sa detina si sa utilizeze un card bancar.

Trimite mesaj privat
CFR4ever
Membru

Postat la 05-05-2010 13:12
mhorea a scris:
CFR4ever a scris:

Minorii nu au dreptul sa detina si sa utilizeze un card bancar.

Cum adica? Eu stiam ca au voie, daca au un girant major. Adica de ce minorii sa stea la cozi pt bilete in timp ce majorii sa isi poata lua linistiti acasa? Mi se pare putina discriminare

Steaua pe jos pica
Si nu se ridica
Steaua nu marcheaza
Si retrogradeaza

Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare

Editat de CFR4ever la 05-05-2010 13:13
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 05-05-2010 13:24
minorii au voie sa detina cont + card bancar. sunt carduri speciale, tre sa ai 14 ani, chiar alocatiile parca se dau pe carduri. nu e nevoie de niciun girant ca nu-i imprumut bancar. cati bani bagi pe cont atatia poti folosi. parca e si o mica dobanda care ti-o da.

site-ul este foarte bun. nu cred ca se mai poate adauga ceva deocamdata, insa acolo la faza cu persoanele minore puteti schimba.

si eu mi-am luat bilete pt. meciu cu dinamo din cupa, am luat mai multe si am iesit ok. probabil daca se va putea ridica biletele dintr-o locatie speciala, unde sa nu fie coada sau chestii vor fi mult mai multe comenzi online.

Trimite mesaj privat
CFR4ever
Membru

Postat la 05-05-2010 14:56
simplu CFR-ist a scris:
minorii au voie sa detina cont + card bancar. sunt carduri speciale, tre sa ai 14 ani, chiar alocatiile parca se dau pe carduri. nu e nevoie de niciun girant ca nu-i imprumut bancar. cati bani bagi pe cont atatia poti folosi. parca e si o mica dobanda care ti-o da.

site-ul este foarte bun. nu cred ca se mai poate adauga ceva deocamdata, insa acolo la faza cu persoanele minore puteti schimba.

si eu mi-am luat bilete pt. meciu cu dinamo din cupa, am luat mai multe si am iesit ok. probabil daca se va putea ridica biletele dintr-o locatie speciala, unde sa nu fie coada sau chestii vor fi mult mai multe comenzi online.

scuza-ma, nu ma prea pricep la chestia cu finantele. Ideea e ca eu sunt inca minor (nu pt mult timp), am card bancar si voiam sa imi fac si eu cont, insa nu pot. Ma rog, eu am abonament, dar era pt un prieten care nu are net si nu se prea pricepe. Poate se va schimba asta

Steaua pe jos pica
Si nu se ridica
Steaua nu marcheaza
Si retrogradeaza

Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 05-05-2010 14:57
eu doar faceam remarca la ce era scris mai sus.

Trimite mesaj privat
Autor RE: Inregistrare
mhorea
Membru

Postat la 06-05-2010 10:42
Acum se pot inregistra persoanele cu varsta mai mare de 14 ani. Oricum cititi cu atentie sectiunea "Termeni si conditii" a site-ului inainte de inregistrare.

Trimite mesaj privat
CFR4ever
Membru

Postat la 07-05-2010 11:42
Mai am o intrebare: Se va implementa sistemul de ridicare a biletelor dintr-un anume loc? Pentru ca nu e convenabil sa platesti 12 lei livrarea, mai ales daca esti din Cluj smiley

Steaua pe jos pica
Si nu se ridica
Steaua nu marcheaza
Si retrogradeaza

Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare
Trimite mesaj privat
mhorea
Membru

Postat la 07-05-2010 14:23
CFR4ever a scris:
Mai am o intrebare: Se va implementa sistemul de ridicare a biletelor dintr-un anume loc? Pentru ca nu e convenabil sa platesti 12 lei livrarea, mai ales daca esti din Cluj smiley

Deocamdata nu. Personal cred ca ar fi mult mai mari costurile decat cei 12 lei care se dau acum pe curier. Cumpara 10 bilete si atunci costul suplimentar e doar 1.2 lei pe bilet, rezonabil zic eu; in plus ai avantajul de a nu sta la coada, mai ales la meciurile la care cererea de bilete e mare.

Trimite mesaj privat
steli
Membru

Postare: 64
Locaţia: cluj-napoca
Postat la 07-05-2010 15:18
Care costuri? Trebuie platit ceva si daca mergi sa ridici biletele dintr-un anumit loc? Fii mai explicit te rog.....smiley
Trimite mesaj privat
CFR4ever
Membru

Postat la 07-05-2010 18:37
mhorea a scris:
CFR4ever a scris:

Deocamdata nu. Personal cred ca ar fi mult mai mari costurile decat cei 12 lei care se dau acum pe curier. Cumpara 10 bilete si atunci costul suplimentar e doar 1.2 lei pe bilet, rezonabil zic eu; in plus ai avantajul de a nu sta la coada, mai ales la meciurile la care cererea de bilete e mare.

Daca esti din imprejurimi nu cred. Si oricum trebuie sa vii la Cluj la meci deci teoretic le-ai putea ridica in drum spre stadion

Steaua pe jos pica
Si nu se ridica
Steaua nu marcheaza
Si retrogradeaza

Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare
Trimite mesaj privat
mhorea
Membru

Postat la 07-05-2010 18:58
steli a scris:
Care costuri? Trebuie platit ceva si daca mergi sa ridici biletele dintr-un anumit loc? Fii mai explicit te rog.....smiley

Ma gandesc ca acel spatiu trebuie inchiriat, persoana care imparte plicurile platita, computer, internet etc. (doar o opinie personala smiley )

Si tot cu titlu de parere personala, cred ca multi se vor lasa pe ziua meciului cu ridicatul comenzii, se va face coada si acolo smiley

Trimite mesaj privat
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 07-05-2010 19:03
exact la asta ma gandeam si eu..ce rost are sa nu-ti iei bilet de la casa de bilete ca sa nu stai la coada..si sa stai la coada intr-un alt loc?:-?
12 lei, daca iei si 3 4 5 bilete, nu-i chiar asa mult, tinand cont ca ti le aduce acasa.

CFR 1907 CLUJ!
Editat de Ceferist la 07-05-2010 19:17
Trimite mesaj privat
Pagina 2 din 3 < 1 2 3 >
Salt la forum: