| Autor |
RE: Nu meritam sa fim campioni |
ariassis
Membru

Postare: 454
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 19-04-2010 20:37 |
|
|
subscriu .
ps: care are tinta buna sa scrie repede. facem concurs  |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 19-04-2010 20:57 |
|
|
astia care contesta meciu de azi sa-mi spuna cu ce pula mea o fost mai buna timisoara ca noi in meciu de azi?
au avut vreo 2 ocazii de gol, in rest doar cornere respinse lejer de fundasi. egalul e echitabil dar nu in halul in care a fost obtinut. pai aia de la antena 1 nu o aratat minutele de prelungire numa sa nu se faca scandal dupa meci pe tema asta. maxim 6 minute se merita. 4 pt faza cu eliminarea si inca 2 ca o mai tras culio de timp pe acolo .
iar iancu e prost decat becali, fara sa exagerez. becali o tot tine cu steaua lui ca-s cei mai buni dar niciodata n-o fost asa prost ca asta.
daca batem pe alba luam un avantaj important pt. titlu.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
ariassis
Membru

Postare: 454
| Postat la 19-04-2010 20:59 |
|
|
timisoara va fi intotdeauna sub Cluj ! la toate capitolele |
|
| Autor |
masterofdisaster
Membru
Postare: 20
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 19-04-2010 21:12 |
|
|
Ce cacati de comentatori... asa m-am saturat de anti-cfr-isti si de ura si invidia asta afisata! Nu pot s-o inteleg si ma bucur pentru asta!
Is convinsa ca daca Nuno Claro nu tragea de timp scorul ramanea 0-1. Dar...asta e! Mergem inainte si sper pe final sa le aratam tuturor cine merita sa fie campioni -CFR!  |
|
| Autor |
nothin
Membru

Postare: 128
Locaţia: cluj
| Postat la 20-04-2010 03:58 |
|
|
ariassis a scris:
timisoara va fi intotdeauna sub Cluj ! la toate capitolele 
Ai dreptate, mereu am avut o galerie mai numeroasa si valoroasa.. |
|
| Autor |
jokerman
Membru
Postare: 75
| Postat la 20-04-2010 04:29 |
|
|
De ce n-am merita sa fim campioni? Atitudinea asta defetista nu a avut niciodata castig. Sa fim ultramodesti oare? Sa lasam loc pentru altii mai valorosi? Ca de ex. Timisoara ??? |
|
| Autor |
andrrr
Membru
Postare: 12
Locaţia: oradea
| Postat la 20-04-2010 05:00 |
|
|
Aceasta discutie nu isi are rostul....
Cum spune jokerman: De ce n-am merita sa fim campioni?
A fost un meci greu, dar baietii s-au descurcat grozav. |
|
| Autor |
ar2008
Membru
Postare: 121
Locaţia: cluj napoca
| Postat la 20-04-2010 07:10 |
|
|
Este cunoscut ca Emil Gradinescu nu a agreat niciodata CFR pentru politica de transferuri a clubului. Este indignat ca strainii au luat locul romanilor, dar uita un lucru: ca si in celelalte campionate sunt echipe unde sunt 1-2 compatrioti, asa ca sa fie sanatosi!
ar2008 |
|
| Autor |
CFRCLUJ4EVER
Membru
Postare: 288
| Postat la 20-04-2010 07:27 |
|
|
|
simplu CFR-ist a scris:
astia care contesta meciu de azi sa-mi spuna cu ce pula mea o fost mai buna timisoara ca noi in meciu de azi?
au avut vreo 2 ocazii de gol, in rest doar cornere respinse lejer de fundasi. egalul e echitabil dar nu in halul in care a fost obtinut. pai aia de la antena 1 nu o aratat minutele de prelungire numa sa nu se faca scandal dupa meci pe tema asta. maxim 6 minute se merita. 4 pt faza cu eliminarea si inca 2 ca o mai tras culio de timp pe acolo .
iar iancu e prost decat becali, fara sa exagerez. becali o tot tine cu steaua lui ca-s cei mai buni dar niciodata n-o fost asa prost ca asta.
daca batem pe alba luam un avantaj important pt. titlu.
CORRECT! |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 20-04-2010 08:05 |
|
|
nothin a scris:
ariassis a scris:
timisoara va fi intotdeauna sub Cluj ! la toate capitolele 
Ai dreptate, mereu am avut o galerie mai numeroasa si valoroasa.. 
Si mereu am practicat un fotbal spectaculos, am jucat mereu din suflet, ne-am creat o sumedenie de ocazii, am aratat ca avem mentalitate de campioni... spre deosebire de Poli Timisoara care s-a baricadat in poarta gen Lichtenstein si s-a multumit sa stea la mila lui Dumnezeu, poate poate pica ceva. 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 20-04-2010 08:07 |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 20-04-2010 12:23 |
|
|
@Diavolul, hai totusi sa nu exageram. Ti-am spus, ia ultimele 6 etape (sau tot returul, poftim) si uita-te care echipa merita cel mai mult titlul. Steaua, Dinamo, Urziceni, Rapid, Timisoara in orice caz nu. Mai ramane CFR Cluj si Vaslui.
Faptul ca am facut un meci slab in care am stat cu fundul in poarta nu trebuie sa ne inchida ochii in legatura cu ultimele rezultate. Sa nu uitam ca am batut pe Dinamo si Rapid in ultimele meciuri, si nu au fost chiar meciuri usoare. In plus am jucat frumos. Daca si in meciurile alea am fii jucat la fel, as fi fost si eu indignat.
Ce sa spun, cred ca acest topic nu isi prea are rostul.
Topic inchis.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|