Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 2 din 4 < 1 2 3 4 >
Autor RE: Astra - CFR Cluj
CFR-istul
Membru

Postare: 657
Postat la 30-04-2010 19:23
V-am zis ca o sa fie foarte greu la Ploiesti. Acum obligatoriu trebuie sa castigam etapa viitoare cu Vaslui, altfel va fi foarte dificil pentru noi.

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf
Trimite mesaj privat
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 30-04-2010 19:26
ne-am facut noi meciu greu..ca nu am jucat nimic...am avut o dominatie de aia sterila..in loc sa punem o presiune constanta pe ei..sa jucam in careu' lor...

CFR 1907 CLUJ!
Trimite mesaj privat
AlexD
Administrator

Postare: 911
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 30-04-2010 19:28
Dupa tampenia de la Timisoara speram sa nu-l mai vad pe Claro in poarta. Nu l-a pedepsit clubul... a pedepsit el clubul.

CFR = Campionii Fotbalului Romanesc
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Locaţia: Cluj
Postat la 30-04-2010 19:32
Cu o astfel de prestatie scoatem sampania de la rece si bagam varza.
Am fost penibili. N-am construit nimic. Sansele sa mai castigam titlul sunt 35%!! Nuno Claro nu a avut de aparat nimic tot meciul si la prima pasa catre poarta a luat gol. Vreau sa cred, desi nu am sanse, ca asta a fost un soc la momentu potrivit sa ne trezim, dar nu cred. Mie frica sa nu patim ca Dinamo anul trecut. Inca nu suntem maturi! Nu stim sa gestionam un avantaj de puncte! Vai de capul nostru, parca suntem copii debutanti.

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 30-04-2010 19:33
ecristiano18 Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 30-04-2010 19:33
ba treziti-va.
sclavii aia o avut o jumate de faza de poarta si o dat un gol. astia fut pasele la centru.
traore sa mearga in pizda masii in tara aia a lor ca habar n-are fotbal. ala in loc sa urmareasca mingea cu sanse mari s-o prinda protesteaza pt. nush ce fault.
si peralta e penibil. cat joaca dica de prost, dar ala mai da o pasa de geniu sau prinde un sut bun. peralta din 6 metrii paseaza lateral(nu meciu asta).

jocul echipei nu este stralucit dar este de departe cel mai bun din liga 1,iar mandorlini cred ca este mai bun si ca bergodi ca antrenor(cel mai bun antrenor al CFR-ului).

astia care spuneti ca nu meritam titlu sunteti penibili, pentru ca fara nici o gluma/ironie jucam cel mai bine din campionat.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
vidrean
Membru

Postare: 111
Postat la 30-04-2010 19:36
Penibili pana la cer si inapoi. Mie mi-ar fi rusine sa pierd cu astra daca as fi in locul lor. Asta e se pare ca nu vor sa joace in champions... Da-i naibii nu o sa imi strice ei ziua de 1 mai! Distractie placuta maine la toti ceferistii...hai CFR!

CFR ... Echipa Mea !

.vidrean
cd_radius@yahoo.com www.flickr.com/vidrean Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postat la 30-04-2010 19:39
Eu nu cred ca vom scoate maximum de puncte cu Vaslui si Craiova. Apoi cu Inter si Ceahlau, echipe care fac orice pt un ban de la rivali nush ce facem. In 2 etape putem fi pe 2.

Diavolul
Membru

Postare: 436
Postat la 30-04-2010 19:41
simplu CFR-ist a scris:
ba treziti-va.
sclavii aia o avut o jumate de faza de poarta si o dat un gol. astia fut pasele la centru.

asa am avut noi la timisoara si ce ne-am mai bucurat

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Trimite mesaj privat
Bobo 07
Membru

Postare: 94
Postat la 30-04-2010 19:41
Diavolul a scris:
Nu meritam sa fim campioni (PUNCT).

Cine merita sa fie campioni? Si raspunde exact, nu ca de ce nu meritam noi sa fim campioni. NU AVEM MIJLOCASI VALOROSI, si ca urmare nu jucam un fotbal sepctaculos. DOAR asta ne lipseste comparativ cu adversarii. In rest ei sunt praf in aparare si se pare ca asta face diferenta intre noi si ei in acest an.

Era de asteptat sa si pierdem. Asta se intampla cand echipa este lider cu multe puncte in avans. Priviti partea frumoasa a lucrurilor, meciul cu Vaslui o sa fie si mai spectaculos si nu ne permitem sa nu mergem la meci.
smiley
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 30-04-2010 19:54
Muie Nuno Claro (punct).

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
obsesion
Membru

Postare: 155
Locaţia: cluj
Postat la 30-04-2010 19:54
Raul a scris:
Muie Nuno Claro (punct).
SUBSCRIUsmiley
Trimite mesaj privat
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
Postat la 30-04-2010 20:02
Astra a fost de departe cel mai modest adversar intalnit de noi pana acum si daca nu am fi avut 6 puncte avans i-am fi batut sigur la cel putin 2 goluri diferenta. Asta e, mergem mai departe.

Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postat la 30-04-2010 20:05
CFR_Rulz a scris:
Astra a fost de departe cel mai modest adversar intalnit de noi pana acum si daca nu am fi avut 6 puncte avans i-am fi batut sigur la cel putin 2 goluri diferenta. Asta e, mergem mai departe.

Totusi Astra s-a aparat mai ceva ca Inter Milano cu barcelona.. serios... ma asteptam la un egal... dar a fost infrangere..

steli
Membru

Postare: 64
Locaţia: cluj-napoca
Postat la 30-04-2010 20:12
Nu vreau sa iau apararea lui Claro, dar analizati mai bine aspectul intregului joc si o sa vedeti ca 80% din vina pt golul luat (si nu numai la faza golului) o poarta Edimar.....azi a fost VARZA A LA CLUJ!!!!!! Nu se poate frate sa treaca toti pe langa el cu atata usurinta....Atata vreme cat nu ai formata sau macar in curs de formare acea mentalitate de invingator si cand tratezi echipele din partea a doua a clasamentului cu atata aer de superioritate...NU poti avea pretentia sa te numesti CAMPION!!!! Injurati-ma cat vreti, cati vreti, cum vreti...dar din pacate putem sa ne luam adio de la TITLU...EL VA MERGE CATRE....URZICENI (pot pune pariu de pe acum cu oricine) Las' bine ca "conducerea" CFR pregateste inca de pe acum o festivitate de exceptie cu ocazia acontarii titlului....CARE TITLU??????????smiley
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 30-04-2010 20:37
sa-mi bag pula daca nu sunteti pe langa fenomenul fotbalistic.
CFR mai are 4 meciuri, dintre care 2 acasa, din astea 4 pot face 2 egaluri si 2 victorii sau o infrangere si 3 victorii si tot iesim campioni. ganditi-va ca inter si ceahlaul n-o sa mai aiba pt. ce sa traga, cu inter si vaslui jucam acasa, iar craiova ne junge si un egal. asta in cazul in care una din contracadnidate castiga totul.

nu mai are rost sa comentati meciu asta. cine nu vine pe stadion la meciu cu vaslui sa sustina echipa poata sa suga pula si sa nu mai calce pe stadion.

suntem pe drum.. venim acum..
Editat de simplu CFR-ist la 30-04-2010 20:37
Trimite mesaj privat
Maverick
Membru

Postare: 83
Postat la 30-04-2010 20:44
simplu CFR-ist a scris:
sa-mi bag pula daca nu sunteti pe langa fenomenul fotbalistic.
CFR mai are 4 meciuri, dintre care 2 acasa, din astea 4 pot face 2 egaluri si 2 victorii sau o infrangere si 3 victorii si tot iesim campioni. ganditi-va ca inter si ceahlaul n-o sa mai aiba pt. ce sa traga, cu inter si vaslui jucam acasa, iar craiova ne junge si un egal. asta in cazul in care una din contracadnidate castiga totul.

nu mai are rost sa comentati meciu asta. cine nu vine pe stadion la meciu cu vaslui sa sustina echipa poata sa suga pula si sa nu mai calce pe stadion.

Ai dreptate...la P2 unde am eu abonamentul mereu sunt ocupate cam 80% din locuri, dar nu asta vreausa spun ci faptul cmajoritatea ii inhjura p ai nostri cand rateaza o pasa, cand nu dau un stu bunsmiley dar cand da vreunu gol....uita greselile facut de acel jucator. Astia nu sunt suportei adevarati, imi pare rau. un ucator trebuie laudatsi cand joaca bine si cand nusmiley
Trimite mesaj privat
Maverick
Membru

Postare: 83
Postat la 30-04-2010 20:48
obsesion a scris:
Raul a scris:
Muie Nuno Claro (punct).
SUBSCRIUsmiley

ai dreptate in mare parte. Eu nu inteleg de ce nu l-a titularizat pe Edi....smiley care a aparat bie cu Alba Iulia (sa nu uitam ce sut a cos de sub bara in prima repriza). La cele doua goluri nu a fost vina lui (foarfeca si autogol la baza barei). Oricum.....sa apere Peskovic numa sa terminam cu un pct peste locul 2 smiley
Trimite mesaj privat
Ceferist
Membru

Postare: 348
Postat la 30-04-2010 20:49
cum adica sa laud un jucator cand nu joaca bine?smiley) eventual sa sutin echipa si la bine si la rau...asta ii alta poveste

CFR 1907 CLUJ!
Trimite mesaj privat
steli
Membru

Postare: 64
Locaţia: cluj-napoca
Postat la 30-04-2010 20:58
[b]simplu CFR-ist a scris:[/b

da de cand ai tu drepturi depline in a hotari daca are sau nu are rost sa comentam un meci? tine minte un lucru: in viata trebuie sa stii sa si pierzi....ca la castig normal ca nu se supara nimeni.....sa nu crezi ca mi-a fost usor sa accept si sa scriu ceea ce am scris in postul anterior dar oare nu te gandesti oare ce m-a impins sa fiu mai dur si mai transant in exprimare? poate e chiar faptul ca ....tin si imi pasa cu adevarat de aceasta echipa.....ganditi inainte de a arunca cu noroi in toate partile si ....lasati-o mai moale....tot timpul cu "carnea" in gura...va simtiti mai "ultrasi" cu un asemenea limbaj???????
Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
Postat la 30-04-2010 23:55

in meciul cu astra am fost neinspirati. nu stiu daca am meritat mai mult. si nu-mi e ciuda pe astra. s-au aparat frumos si dupa meciul interului am parca si mai mare respect pentru autobaze (nu si pentru cei ce se tavalesc pe jos si trag de timp cum am facut-o noi cu poli). asta e, urmeaza meciul cu vasluiul, care obligatoriu trebuie castigat. am avut 5, 6 victorii la rand si nu stiu cate meciuri fara infrangere. statistic si matematic trebuia sa vina si momentul asta, poate e de bine ca se trezesc jucatorii un pic. cu un optimism rezervat, sper sa sarbatorim in penultima etapa cu curtea de arges acasa...
http://cel-mai-tare-blog.blogspot.com Trimite mesaj privat
Pagina 2 din 4 < 1 2 3 4 >
Salt la forum: